19η ΚΑΙ 20η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. (03/05/2023) (ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, 2023)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE η οποία είναι η Λυγική Συνδεδρία και έχει μοναδικό θέμα των καθορισμών, πρώτων κρίσης των χώρων και διαδίδεται κατά την προηγούμενη περίοδο των εκλογών και της πλάνησης των ευρωβουλίων και των κοινωνιών, κατά την πνευματικές εκλογές που πρόκειται να αντισαχώσουν στις 21 πέντε. Το έχετε δει το θέμα, έχει δει τη συνεχή στις 20 π.Χ. την παρασχή που μας παίρνει, και το πρόκειται να αντισαχώσουν στις 20 π.Χ. Έχει δει τη συνεχή στις 20 π.Χ. την παρασχή που μας πέρασε, συμφωνήθηκαν οι χώροι όπως θέλετε να ξηφώνω όλους τους τοπικούς κομμάτους. Θέλετε κάτι να βαλτιώ? Κοιμωνόμεση, ορίστε. Θα θέλαμε. Θα θέλαμε. Θα θέλαμε. Απλά θέλουμε να διασφαλίσουμε. Είπατε πριν, το είπατε πριν. Αυτό που θέλουμε να δούμε είναι ότι θα θέλουμε να διασφαλίσουμε να μην υπάρχει η ρύπαση, η αψορύπαση προηγουργικά. Αυτό είναι άλλαξη. Κανείς δεν το κάνει μπροστά. Κανείς δεν ανέβει φωτογραφίες κανένας κόμματος ή κανένας κομμάτος. Πρώτα απ' αυτό, μπορείς να συμβείς. Οπότε, να αποθέσουν υπηρεσίες αν υπάρχουν τέτοια κομμάτια. Να κατεβαίνουμε αμέσως και σε παρνάνιξε να εκείναμε δεκάδες διαδικασίες. Απ' το πανταδύστημα. Εσείς, κύριε Τερατζή, θέλετε να προηγηθείς ή πιστεύετε. Όχι, φίλκο μου. Ερώτημα. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που είδε με τον συνανάκι, κύριε Ρουσκάνας. Ευχαριστούμε, κύριε Ρουσκάνας. Και άφησα το πραγματικό, όπως και την εγκύκλειο του κύριου Χορίδη, που έχει ισχύει δύο πρόεδρες. Ήθελα να ρωτήσω ποιος ορίζει το συμπεριφέρονός για την πτήρηση αυτού των όρων εις την αποθέση είναι οι οδύμως και οι δημοδικές θεονομίες ή οι αισθήματοι. Εις συμπερίπτωση παραπάντων υπάρχουν επιχειρήσεις ή μόνο κάποιες υποδείξεις. Και αν είναι δηλαδή η δυναμονική αισθήμη που θα επιβάλλει την άθληση, στην οποία θα απευθυνόμαστε όταν δεν πάρουν πάνω ασύς ή όταν δεν πάρουν και αισθήματοι. Υπόσχεσαι ο διευθυντήτης. Μεσοφατικό μογράφι αυτό είναι το κλίμα του. Οι δημοδικές θεονομίες θα έχουν πέμψει, το νόσο έπρεπε να συμφωνηθεί και αυτή τα επιβάλλει επειδή χρειάζεται και υπικά μια άδεια από τη διεύθυνση ανάπτυξης και αναλογής κονομίας. Αλλά τον όργιο δικασίλαντοι επιβλέπουν οι δημοδικές συμπεριφέρονες και εκεί το αριθμό τα περισσότερα και θα περάσουμε σε αυτόν τον πρόβλημα. Τα πρόσθεματα που δεν υπάρχουν συγκεκριμένα. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσθεματα, σε έτσι δεν υπάρχει και η εγγυλία το οποίο βλέπει. Αυτό που μας εγκέντει ο διευθυντής δεν υπάρχει. Βλέπεις το κατάστατο του κύριου, και αν είναι το πρόβλημα του, σε έτσι δεν υπάρχει πράγματα. Δεν υπάρχει. και καινούργια γεγνούσα από την ΠΣΟ, κάθε φορά υποβολή στον τερικό, όταν που βλέπουμε αυτά τα πράγματα. Λοιπόν, έχουμε όσους πρόσφυγες, συμφωνούμε. Λοιπόν, κύριοι συνάδελφοι, μπορούμε με τις συνέδρες που θέλαμε όλους να αποχωρήσουμε σήμερα με βοήθεια στην τρακτική μας. Έτσι, ήδη είναι 7.25 η ώρα. Και, πριν περάσουμε να δούμε τα θέματα, προημερίσεις προηθέμου κοινοποιητής, έχει ζητήσει τον λόγο ο κύριος Δήμαχος, που προκειμένου να καθιχθεί προς το σώμα. Κύριε Δήμαχα, έχεις το λόγο. Ευχαριστώ, Σανέστη. Σε ευχαριστώ, συνάδελφος. Θα ήθελα να ανακοινώσω λίγο στο σώμα, ότι σήμερα, το μεσημέρι, ήρθε η απόφαση από την αποκεντρωμένη διοίκηση, η οποία βρήκε νόμιβη την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για την ανάπτυξη, για εκτέλεση μελέτης, με τη διαδικασία της διαδικασίας της διαγραμμάτευσης, για το γύπνο πληκοσθέρωμα. Παρ' τη διαδικασία του κατεπίχους. Νόμιμη λοιπόν η διαδικασία, όπως ακριβώς το είχαμε εκπέμψει από την Αρκή, νόμιμη μια διαδικασία, η οποία αφορά την ασφάλεια και των θεατρών, αλλά και των μαθητών που βρίσκονται δίπλα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Αυτό από την Αρχή το είχαμε εκπέμψει και δυστυχώς θα πω ότι προσπάθησαν κάποιοι να φέρουν προσκώματα. Και το είχαμε εκπέμψει γιατί αυτό το οποίο έγινε από αυτή τη δημοτική Αρχή, από τη στιγμή που πήραμε τα χρήματα, και θα μιλήσει λίγο και ο Αρμόδιος Αντιοδίματος εδώ για τη διαδικασία, γιατί πάει να περάσει σε ορισμένους ή από ορισμένους, πάει να περάσουν το μήνυμα ότι καθυστέρησε αυτή η δημοτική Αρχή για τα έργα. Θα ήθελα να σας πω ότι από την πρώτη στιγμή που καταφέραμε και με ενέργειες της δημοτικής Αρχής να πάρουν αυτή τη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών, έγιναν πράγματα τα οποία δεν είχαν γίνει τα προηγούμενα 30 χρόνια. Και λέω δεν είχαν γίνει, γιατί για πρώτη φορά γίνεται ολοκληρωμένη μελέτη στατικότητας για μία εγκατάσταση, για την οποία δεν είχε γίνει ποτέ, τουλάχιστον για τις τρεις Κερκίδες. Είχε γίνει μόνο μια παρέμβαση, αν θυμάστε καλά, για τον Ονότιο Πέταλο. Για το υπόλοιπο γήπεγο, για τις υπόλοιπες τρεις Κερκίδες, δεν έγινε ποτέ. Και επειδή αυτή εδώ η δουλειά, αυτή εδώ η μελέτη και αυτή η χρηματοδότηση δόθηκε για το σύνολο του γηπεδού, δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα στο γήπεδο, αν δεν είχαμε συγκεκριμένη μελέτη στατικότητας. Και για να έχουμε μελέτη στατικότητας, όπως θα εξηγηθεί σε λίγο, έπρεπε να προηγηθούν συγκεκριμένες μελέτες που ανατέθηκαν το έντος του 2022. Άρα πρώτον, καμία καθυστέρηση από τη Δημοτική Αρχή και κυρίως αυτό το οποίο είπαμε από την αρχή, είπαμε ότι θα έπρεπε να κάνουμε με τη διαδικασία του κατεπίγοντος αυτές τις εργασίες εδώ στο Εγκύπτο, που θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, γιατί η μελέτη θα προχωρήσει με πολύ γρήγορες διαδικασίες. Οπότε προς τα τέλη του Μαΐου, σε ένα μήνα περίπου, θα έχουμε τα αποτελέσματα για το έργο το οποίο θα πρέπει να γίνει και μέσα στο καλοκαίρι θα γίνουν οι εργασίες, πάλι με τη διαδικασία του κατεπίγοντος, γιατί έχουν θέματα ασφάλειες, ούτως ώστε και να υπάρχει το γήπεδο, λειτουργικό να είναι το γήπεδο και να παίξει ο Πασιλεκός, που με το σημερινό αποτέλεσμα νομίζω ότι είναι και σίγουροι άνοδος, τη Super League. Οπότε και να παίξουν ο Πασιλεκός κανονικά σε αυτό το γήπεδο, με βλήτρια ασφάλεια, και φυσικά να έχουν ασφάλεια και στη διπλανή κατάσταση της σχολικής. Άρα αυτοί οι όμοι έλεγα, και δεν θα επιτύχω, θα το ονοματίσω, όπως η κυρία Μικλιάγκα έλεγε ότι κάποιοι λύπουν, λέει, οι γάτες και χορένουν τα ποντίκια. Δυστυχώς για κάποιους είμαστε εδώ όχι για να χορέψουμε, αλλά να τους χορέψουμε και στη νομιμότητα. Και η νομιμότητα απαιτεί συγκεκριμένες υπεύθυνες προτάσεις και υπεύθυνες θέσεις. Το να θέλουν κάποιοι να καθυστερήσουν τις εργασίες του γηπεδού, για να αποκολουθήσουν τα όποια οφέλη δικαιωμά τους. Αυτό τους κρίνει και ο φύλαγγος λαός και ο φύλαγγος και ο Πασιλεκός, αλλά θα τους κρίνουν και όλοι. Γιατί όλοι πρέπει να λειτουργούμε με υπευθυνότητα. Και αυτή η απόφαση κόλλαφος για κάποιους θα πρέπει να αποτελέσει και ένα μάθημα για το μέλλον. Γιατί τι έκρινε ακριβώς αυτή η απόφαση, όπου όλη αυτή η διαδικασία που προτείναμε και αποφάσιστηκε κατά πλειοψηφία, με η πλειοψηφία της κυρίας Μετλιάγκη, στην Εικονομική Μητροπή είναι απόλυτα σύνοβη. Τώρα θα ήθελα λίγο, πήρατε διαμαρκές, να μας πείτε λίγο το ιστορικό για να το καταλάβει και ο κόσμος και να καταλάβει ο κόσμος τι ακριβώς έγινε, για να μην... Περίμενε. Βεβαίως και περιμένω και την απάντηση σας, κυρία Μετλιάγκη. Θα περιμένω και μια συγγνώμη για όλα αυτά τα οποία ακούσαμε. Γιατί είναι πολύ υποτιμητικό, πολύ υποτιμητικό, θα σας ακούσω. Είναι πολύ υποτιμητικό. Πολύ υποτιμητικό να λέτε ότι επειδή λείπατε εσείς, κάναμε ό,τι θέλαμε εμείς. Είναι πολύ προσβλητικό και υποτιμητικό. Θα θέλαμε να το καταλάβετε αυτό. Θα πρέπει να έχουμε την άποψή μας, να την εκφέρουμε, αλλά σε ένα κλίμα κοσμιότητας. Αυτό, προφανώς, δεν είναι κόσμο. Για αυτό, νομίζω, θα αποτέλεσαι και ένα μάθημα και για εσάς και για όλους μας. Ευχαριστούμε για τα μοθήματα, κύριε Μετλιάγκη. Παρακαλώ πολύ και να λείπουν αυτά τα σχολετά σας. Παρακαλώ πολύ και να λείπουν αυτά τα σχολετά σας. Τη συνέχεια θα λείπετε, θα πάει να σας το δώσετε στη συνέχεια, κύριε Μετλιάγκη. Δεν υποτιμηθεί για γελονία. Παρακαλώ πολύ και να λείπουν αυτά τα σχολετά σας, κύριε Μετλιάγκη. Σας θυμίζω ότι στις τελευταίες του 2021 είχαμε την έγκριση των κλειμάτων των νέους κατομμυρίων και των κύπτων των σφαιρών, στα οποία είχαμε τέσσερα εικοδομικές εργασίας. Ένα ήταν η αντικατάσταση προβολεών στον Αγ. Π. Φόρταλεβ, ένα ήταν το περίβλημα του κηπέδου, εξωτερικά κυριοστανιστική υπαρέμωση και ένα τελευταίο ήταν η αντικατάσταση των καθισμάτων. Θυμίζω, βέβαια, τότε, ότι όταν βρήθηκαν τα χρήματα αυτά, παρόλο που υπήρξαν τα τέσσερα εικοέργα, δεν υπήρχε μελέτη για κανένα από αυτά τα εικοέργα. Άρα, λοιπόν, πρώτα έπρεπε να καταλάβουμε και εμείς τι ακριβώς ζητά εκείνη η ομάδα ο Πασεραϊκός, που σε συγχώρισε με τον Δήμο, έκανε την πρόταση, αλλά, επαναλαμβάνω, δεν ήταν και θεωρησμένη μελέτη. Θα εξηγήσω λίγο αργότερα. Πρώτο θέμα ήταν αυτό, ότι το κυριότερο, έπρεπε να έρθουν τα διαδικαστικά θέματα. Έπρεπε να γίνει η αποδοχή της κρανοποδότησης. Λέω ότι μετά εντάστηκε το έργο στο τεχνικό πρόγραμμα για να ξεκινήσει οποιαδήποτε διαδικασία και κυρίως έπρεπε να λύσουμε τα διαδικαστικά. Ποια ήταν αυτά, να δούμε, αν μπορούμε να χτίσουμε στο κεντρικό μπάρμα στο κέντρο μας, αν μπορούμε να κάνουμε παρυφάσεις, μπορούμε να φτάμε ένω, φυσικά, που το είσαμε στην επίθεσή αδόμησης, πώς μπορούμε να κάνουμε νοημοποίηση, γιατί δεν υπήρχε νοημοποίηση να γίνει κάποια διαδικασία χωρίς νοημοποίηση όλων των υπέρον, που φυσικά δεν υπήρχε, τυμίζω ότι τα χρόνια έχουν αλλάξει, όλα ευτυχώς γίνονται πιο δύσκολα, έτσι ώστε να είναι πιο σωστά για να γίνουμε στο τρόπο, άρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαδικασία από τα δέκα σύνομη και ταυτόχρονα τρέχαμε τις διαδικασίες επαναλαμβάνου για να γίνουν όλα τις μελέτες. Σήμερα έπρεπε πλημάστα, έπρεπε να βρούμε και τρόπο να πληρώσουμε τις μελέτησες που γινόταν της στατικής επάρκειας, επαναβάνως αυτό που είπα ο Δήμαρχος σε όλο το γήπεδο, πρώτη φορά γίνεται αυτό, από εξειδηγευμένη εταιρεία που έκανε τέτοιες εργασίες και έγινε τη μελέτη από τον Ιανουάριο της ευκαιρίας, τον Ιανουάριο επίσημα, και έπρεπε να βρούμε και τρόπο να πληρώσουμε, για αυτό λοιπόν ένα ποσό ανάλαβε να τον πληρώσει ο ΠΑΚΠΑ, της πρόθεσης της εργαστηριακής προκειμές, άρα λοιπόν έπρεπε το ΠΑΚΠΑ να γίνει ο προϋπολογισμός, να βρει τα χρήματα, να κάνει τη σύμβαση, θα κάνουν οι άνθρωποι τις μελέτες που έπρεπε, ώστε αυτό έρχονται τα αποτελέσματα σε μας, να δούμε τι γίνεται. Σήμερα λοιπόν έχουμε συνεξίσεις, ήδη ταυτόχρονα, ήδη έκραιναν οι δύο διαχωρισμούς των καντισμάτων και των ποτουχολέων, όπως τα καθίσματα έκαμε ένα θέμα μεταξύ των εταιριών, σαν πρόθεση είχαμε μια δικαστική αμάγη, γύθηκε αυτοί, άρα λοιπόν έχουμε ανάλογο και θα αντικαταστεθούμε τα καθίσματα τουλάχιστος στις συγκεκίδες που επιτρέπεται για την ώρα, και κάναμε τον διαγωνισμό για τα LED, τα αντικατάσεις των ποτουχολέων, και ήταν άκουνος ο διαγωνισμός με έναν μόνο ανάλογο αρχικίνωση, δεν κατέβησαν σε αυτήν την πρόθεση, και τώρα επαντερκόμαστε και θυμίζω ότι απλώς η ΦΕΙ θα έχει την υποκρέωση, γιατί και αυτό δεν μπορούσαμε να αποδείχουμε, πρέπει στους πυλώνες που θα βάλουμε τους καινούργους φωτοβολείς να έχουμε και ιστατική επάρκεια. Άρα λοιπόν ο ανάδολος που θα πάρει το έργο από εκεί πέρα με τη νέα δημοπράτση θα έχει την υποκρέωση αυτός να φέρει τη μελέτη της επάρκειας των πυλώνων, αυτά λοιπόν είναι σε εξέλιση. Αυτό όμως που προέκρυψε από την έκθεση του πυραμμένου είναι το εξής και εδώ έχει σημασία η διαδικασία του Παντεπίγουλου. Τα δύο βασικά προβλήματα που μας είπε η έκθεση είναι τα εξής. Ένα σωμαντικό πρόβλημα στην Περρά, την Ανατολική εκεί που συνορεύει με το πρώτο δημοτικό, ότι υπάρχει κίνδυνο της Κερκύλας και του Τιχείου και ένα δεύτερο σοβαρό πρόβλημα του στεγάστρου, του στεγάστρου που βρίσκεται πάνω από την Κερκύδα του Νεπισίμου, έκτος φυσικά από τα άλλα δεύτερα προβλήματα που υπάρχουν. Και σημαίνει αυτό, αν απάση στιγμή δυστυχώς το στεγάστρο θα μπορούσε από τον αέρα, από ένα πολύ σοβαρό αέρα να φύγει και όχι την ώρα που λειτουργεί το παιχνίδι, όποιαδήποτε στιγμή και να βρεθεί είτε μέσα στον γήπεδο, είτε από ακόμα καιρότερα συνοδόρα δεστού, λοιπόν, όποιαδήποτε ευθύμπαξη λόγω άνθρωπου θα περνούσε από εκεί και φυσικά, το είχε φορές συμβείς, το μπορούσε να συμβεί και με την Κερκύδα την Ανατολική, να φύγει κάποια στιγμή και να πέσει λίγο μέσα με συνέπειες που κανένας δεν θέλει να σχεδίσει. Άρα, λοιπόν, αυτή όμως παρά όλα αυτά, υπάρχει και ένα σοβαρό θέμα. Άρα, λοιπόν, η διαδικασία του κατηπίγοντα έγινε να κάνει με αυτά τα δύο σοβαρά προβλήματα και φυσικά με αυτό που προέλυψε πριν λίγο καιρό, καλώς και κακώς ο Πατσαραϊκός τον τελευταίο καιρό φέρνει ότι θα ανέβει η κατηγορία. Άρα, λοιπόν, νομίζω ότι για τους περισσότερους, αν όχι για όλους, είναι σημαντικό η ομάδα να παίξει στο γήπεδο, στον Φερόν, πιο ελαφσάχη να βρει γήπεδα σε τόσο ερώτημα. Το βάζουμε στο σπορτρίβο αυτό. Αλλά ποιος δεν θέλει, επαναβάνω, να γέμουν γρήγορα διαδικασίας, αφού βρούμε τα χρήματα, για να αποχωρήσουμε, οι πιθαθοί να βρίσκονται σε ασφαλής Κερκύδης. Έτσι, λοιπόν, 220.000 περίπου έπρεπε να βρούμε χρήματα τώρα, τα οποία βρήκαμε στο πληθυκό πρόγραμμα για ασφαλή κοινωνία, αφού έχουμε το ευχάριστο, έχω την έγκριση άμεσα, να προχωρήσουμε μελέτες. Και στο επόμενο διάστημα, θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θα πάρουμε, να δούμε με τα χρήματα που έχουμε, ποιά προλαβαίνουμε να κάνουμε αυτό που είπε ο δήμαρχος με τη διαδικασία του κατεμπίγοντος, ώστε να φιλοξενήσουμε πόλους στις Κερκύδες που θα είναι ασφαλείς, τουλάχιστον, το πρώτο τόο, το διάστημα μέχρι ως εκτέλους. Άρα, λοιπόν, έπτυξη με αυτόν τον τρόπο, δεν λέω τέλος, τέλος, γιατί αυτό είναι πολύ μεγάλο εμπόδιο, ξεπεράστηκε, για πρώτη φορά θα ανοιχθεί όλος και θα διαδιοδοθεί, έτσι ώστε φυσικά δεν θα γίνει τέλειο, αλλά είναι σημαντικά πολύ καλή κατάσταση για να πέσει η ομάδα στη πρώτη κατηγορία. Σε όλα αυτά που ακούστηκαν, να πούμε ότι στο γήπεδο, έτσι όπως είναι έτοιμος που είναι η κατάσταση, μέχρι και την αρχή της αγορηστικής περίοδος, της νέας αγορηστικής περίοδος, εμπεριπιστούμε ότι, τουλάχιστον, οι τρεις Κερκύδες θα είναι έτοιμες, θα είναι, δηλαδή, το νότιο πέταλο και το βόρειο πέταλο και η Κερκύδα των επισήμων, είναι το στέγαστρο. Και θα είναι έτοιμοι για τη συναρχή της σχολικής περίοδου το τυχείο, που τουσσότερ, από τη μεριά του σχολείου, τουσσότερ δεν υπάρχει κανένα θέμα δεχόμενης ασφάλειας. Και από τότε πέρα θα γίνει με ένας αγώνας δρόμος για την κατασκευή της Κερκύδας της ανατολικής, όπως λέμε, της μεριάς σχολείου. Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα των εργασιών. Αν δεν γινόταν αυτό και αν δεν γινόταν αυτά τα οποία σας είπε ο κ. Αντιδύματος προηγουμένως, δεν θα μπορούσε το έργο να προχωρήσει και ασύγγει με τη χρηματοδότηση. Έχω να πω στον λόγο, ότι αν δεν υπήρχε η μελέτη της στατικότητας των Κερκύδων όπου και των τριών Κερκύδων, θέλω να θέλω να πω στον νεοχείο Μέταλλον, ακόμη και που είχαμε τη χρηματοδότηση που ήρθε και εγκρίθηκε στο δήμο μας το Δεκέμβριο του 21, τότε έρχεται η χρηματοδότηση, αν εξάρτητα από ότι ανακοινώθηκε, στον δήμο ήρθε τον Δεκέμβριο του 21, και έπρεπε, όπως σας είπαν, να περάσουν στους προϋπολογισμούς και να το απορρίσουν. Αν δεν τα κάναμε αυτά, δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε στο έργο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Ακόμη και η μελέτη αυτή που την περάσαμε και εγκρίθηκε με τη διαδικασία του κατεπίγοντος, δεν θα μπορούσαμε να την περάσουμε κατεπίγουσα, αν ενέργιαν οι προηγούμενοι σε ομελέτες του φροή, που πριν ήρθαν από τον ΠΑΚΠΑ, τις προσδιόριζαν από τις εργαστηριακές μελέτες του χρόνου. Ήταν απαραίτητα τα βήματα αυτά. Και αυτά τα βήματα δεν είχαν γίνει του προηγούμενου διάστημα και αυτό έπρεπε να γίνει τώρα. Και μη έχουμε σήμαση, το γήπεδο μπορούσε, έτσι όπως είναι, να λειτουργήσει με μια συμβατική κατάσταση. Γιατί είχε τις αδειοδοτήσεις, το γήπεδο ήταν από τις αρμόδιες αρχές, έπαιρε την αδειοδότηση και λειτουργούσε και τώρα λειτουργεί κανονικά. Αλλά σε καταστάσεις πολλών, να το πω έτσι, θεατών, σε καταστάσεις σούπερ λιπ και σε πλήδεις προδιαγραφές που θέλει και θέτει η σούπερ λιπ, προφανώς δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει. Αυτό, λοιπόν, είναι κάτι το οποίο μετά από πολύ καιρό βρέθηκε. Και θέλω να καταλάβουμε όλοι ότι η αγωνία όλων μας, πιστεύω, ήταν να γίνει γρήγορα και ασφάλεια και με διαδικασία που πρέπει. Ούτε εμείς μπορούσαμε να κάνουμε από την πρώτη χρονιά ό,τι θέλαμε και να κάνουμε εργασίες, κάτι το οποίο απλώς ο πολίτης δεν το καταλαβαίνει, εμείς όμως έπρεπε να λειτουργήσουμε έτσι, ούτε όμως και να αφήσουμε χρονογόρες διαδικασίες δημοπράτησης, το οποίες και αυτή τη μελέτη, κατά την άποψη κάποιου, έπρεπε να την αναθέσουμε μετά από οκτώ μήνες. Άρα, ποια από τα στάδια, τα οποία σας είπε ο κύριος Αδηδήμαρχος, τα μπορούσατε να τα παραλείψετε, κάποιοι, άλλοι να τα παραλείψουν, να μην τα κάνουν ή να τα κάνουν συρτημότερα. Ας μας πούνε, είμαστε εδώ, να πούμε ότι εκεί κάναμε λάθος. Ποια από τα στάδια θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Κανένα από αυτά, γιατί προέρχει το θέμα της ασφάλειας. Κάποιος θα ήθελε να συμβουλεύει. Το είπα πριν. Ποια από τα στάδια θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Το είπα πριν. Ότι δεν υπάρχει κάποια υπηρεσία από την υπηρεσία, την τεχνική υπηρεσία, το οποίο να λέει ότι η πολιτική υγεσία καθυστέρησε να πάρει τις ανεφάσεις ώστε φτάσαμε στη διαδικασία του κατεπίγοντος. Συμφωνεί και φαντάζομαι το όνομα, επειδή κανένας δεν έχει διαφορετική άψοχο αυτό, απλώς δεν έχει άλλη εικόνα από την τεχνική υπηρεσία, δεν έχει να το πει εδώ. Καμία τεχνική υπηρεσία δεν θα διαφορετήσει τη διαδικασία του κατεπίγοντος, γιατί μπορούσαμε να κάνουμε κάτι μπροστά και δεν πήραμε κάποια απόφαση. Και αυτό έχει τη σημασία. Λοιπόν, ευχαριστούμε. Είναι άδειο ευθύμου να πάρουμε το ευρωπαστήριο σαν την κυρία της Διάκης. Όχι για αυτή τη λεωμένη θέμα, για ερωτήσεις, τοποθετητήσεις. Κυρία Μηδιάγκα, κυρία Συμιόνετ, κυρία Διάγκα, κύριος Παπονασιλείο, κύριος Καρυμπίνης, κύριε Καραθροκάνη, κύριε Νανίγο, κύριε Μαχωτίου και κύριε Στερζέις. Ερωτήσεις, προμένεις, τοποθετητήσεις. Εσείς θέλετε να ξεχνάμε κάποια απόφαση. Αν και πείτε στον κυρίο, αυτό θα είναι. Εγώ δεν είναι κυρία, αλλά κυριέ μου. Για ερωτήσεις, κύριε Καρυμπίνη. Θελάτε, κυρία Μηδιάγκα, ειδεύτηκα. Ευχαριστώ, κυρίε Παπονασιλείο. Σ' αρχή, κυρία Πημερισταίνης, συγχωρείται που ανακάζαμε το εφησιμάδι μου και δεν θα αφαιρεστοιχιάζεις την πανγκίδα, ο τρόπος με το κουβούλι αναφέρεστε στους ευρωβητικού συμβούλους που μπορεί να υπορνόησαν ή που μπορεί να ήθελαν να κάνουν, νομίζω ότι δεν θα έρθουν. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε, είμαστε οι ίδιοι και σώροι, μπορούμε να κάνουμε μια ευθεία κουβέντα για το τι θεωρούμε για κάποια πράγματα και το αν διαφωνούμε μεταξύ μας με κάποιες πρωτοφετήσεις. Εξάλλου, η λειτουργία του Βουλευτού Συντηρίου είναι να κάνουμε έναν κόνιμο διάβολο μεταξύ μας, όχι συμφωνώντας, πάντοτε. Το να συμφωνούμε δεν είναι θέσφατο. Πολλές φορές με τις δυναμονιές, βρίσκονται και οι καλύτερες λύσεις για τα προβλήματα. Στην θεωρία, το είπατε κι εσείς πολλές φορές, κύριε Δημοκρασία, τώρα που αναλάβατε, στην πράξη, να με συμφορέσετε να έχω την άποψή μου, βλέπω ότι δεν σας αρέσουν οι διακομμεντικές απόψεις. Σας βάζουμε σε μια θέση να αμήνιστε για κάτι, κάτι το οποίο δεν ομίσουστοι καλιάζει ο εγγρόμος του ίδιου Μετρικού Συμβούριου, εξάλλου, εδώ και τόσο καιρό, ειλικρινείται με την ειλικρινή του κύκλου έτσι ή αν έτσι νομίζετε. Κατά την άποψή μου, είναι μια πολιτική θέση, είναι μια πολιτική θέση, φυσικά κατά την έχετε, δικαιούστε να την έχετε, όπως και το θέλεσμα σχόλων, απ' όποια θέση, δικαιούστε να έχετε την δική του. Επομένως, κύριε Δήμαρχε, το να σκεί κάποιος από την πολίτεξη κριτική, νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο είναι θέστατο, θα πρέπει να συμβαίνει και θα έχετε πρέπει να το δέχεστε με λίγο καλύτερο τρόπο. Τώρα, πάω στην ουσία του θέματος. Επειδή υπονοήσατε ότι κάποιοι αρχαιερώνες φυσικά εμμένουν, δεν θέλουν να συζητηθούν αλληλεγχίσεις στο εγκύφερο. Νομίζω ότι από την αρχή αυτής της ιστορίας και όσες φορές συζητήσαμε με το εγκύφερο του Πανσταλέικου, κανένας από εμάς, ούτε και εγώ, φυσικά, δεν βγήκε στην λογική του αν θέλει ή όχι να λειτουργήσει στο εγκύφερο. Νομίζω ότι το εγκύφερο του Πανσταλέικου είναι μια ομάδα που την αγαπάμε αγόριο. Και λοιπόν, όσο ότι πάει καλά και ανεβαίνει προς την πρώτη εθνική και θα θέλει επισκεψιμότητα στο δήμο μας λόγο των αγώνων, είναι κάτι το οποίο το θέλουμε όλοι. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο σε όποια παράδειξη και αν ανήκει, που θεωρεί ότι αυτό είναι κάτι κακό, ή που θα λειτουργούσε και θα εντυπωσέ με σκοπό να το αποτρέψει. Να αποτρέψει την εθνική του ιδιωτικότητα. Παρ' όλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι η διαδικασία της οποίας θέλετε να κάνουμε, δεν θα σκίσουμε και δική μας, γιατί θα πάρουν ό,τι θέλουν και ό,τι θέλουν. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη διαδικασία και τη δική μας αίσθηση, δεν ήταν στην ανάγκη, δεν ήταν στην ανάγκη να γίνει η συγκεκριμένη μπαλέτη και να γίνει όσο θα έχουν να εμπιτυγήσει. Ήταν στον υπομονό σας και φτάσαμε να είναι κάτι πίγο, γιατί κάποια πράγματα δεν έγιναν από την αρχή. Παρά δεν έχουμε αυτό πλέον, ο κύριος Μιτοπάτης, παρ' όλα αυτά, ελπιμένω. Δεν είναι πάνω σε τα πράγματα μονοδιάστατα ή εξηγήσεις κάποια πράγματα που θα έπρεπε να κάνετε. Σερρονεύομαι τώρα εγώ, πώς σε σερρονεύομαι τώρα. Όχι, απλώς το εξηγήσεις τώρα. Παρακαλώ, έξω το νου και έρθατε. Το τρόπο σας είναι εύκολο. Ναι, ναι, εντάξει, τώρα εγγραφείς. Αν δούλευατε για να κάνετε συγκεκριμένο, τι θα μπορούσε να γίνεται. Τα λεξιότητα σας, πώς τα χάωθα μέχρι εκείνη. Και τα προβλήματα προοριβέντων του Παρσεραϊκού, ήταν γνωστά. Από την αρχή που ξεκίνησαν οι πρώτες πεμπέδες για τα φώτα, θυμάμαι από ότι ήρθαν, περνόταν ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα στα δικές υπάρκες. Τα φώτα δεν έχουν καμιά σχέση με τις στατικές υπάρκες, κυριά. Εννοώ ότι το ήμουν, ότι υπήρχαν προβλήματα στους πυλώνες. Και δεν είμαι μηχανικός, ούτε εγώ, ούτε εσείς. Αυτό που μας πούμε είναι ότι είμαστε μηχανικοί. Έδειξαν από την αρχή ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα. Φτάσαμε, η απάντηση της εταιρείας που ανέλαβε, να κάνει με τον Παπα, που ανέλαβε στον Άγουστο, αυτή τη λεστατική την έδειξαν στους πάντων. Ήρθε το δεκέμιο που κάνασαν τους κυρίες του Βάρτη. Και εμείς φτάσαμε, να ακούμε, τον Απρίλιο, ότι πρέπει να κάνουμε πραγματικές ανάγκες αυτής της μελέτης για να προχωρήσουμε. Αν δεν κάνουμε ο Άγουστος, προκέμενε τον Απρίλιο ή τέσσερις μήνες. Εκμένως, αυτή η τέσσερις μήνες δεν είναι η χρονική περίοδος που χάθηκε. Προτάω να σας τελειώσω. Επίσης, όσοι είναι να θέλουν να προχωρήσουν τα πράγματα, πολλές φορές η εδικασία και η νομοκρισία δεν μας επιτρέπεται να το θέλουμε. Εγώ, αυτό που επιστρέφαμε στην Οικονομική Επιτροπή, και έγιναν από λεφτά, αφού ήταν αποκεντρωμένοι. Στην πρώτη απόπαση, ήτανε πράγματα που, αν θέλεις τη λόγω ξύλου, ο τρόπος με τον οποίο διδικαιολογήθηκε το κατεβίδο, ήταν ένας συνεπαγγίστης. Και αποδίδηκε τον επόμενο της αποκεντρωμένης, ώστε, προφανώς, και είχα δίκιο. Επιστρέφαμε την οικονομική αρχή με επόμενη, με την έντονη εισήγηση της Εκκλησίας, το διορτώνοντας αυτό το λάθος, ψάχνονταν να βρει πώς τα δικαιολογητήρια δεν πηγαίνουν και διορτώνοντας αυτό το λάθος. Γι' αυτό μιλάτε για τη γραφή της Επιτροπής. Στην συγκεκριμένη απόπαση, μου έκανε εντύπωση, που έλειφθηκε μια μέρα, που έλειγα από την Οικονομική Επιτροπή. Ενώ, ξέρετε ότι είχαμε συζητήσει και είχαμε κάποιες συζητάσεις γι' αυτό το πρόβλημα, με μια κατεπίγουσα, εκτός του Μελσίας, διάταξη εισήγηση, με εισήγηση της Εκκλησίας, που ήταν την ίδια μέρα. Είχα ως τέσσερς ανθήματα καλά και η εισήγηση δεν είχε καν στο Βερβονίδα, διαβάστηκε Επιτρόφου στα μέρη της Οικονομικής Επιτροπής. Όπως έχουμε κάνει και άλλες φορές. Θα μου επιτρέψετε να πω ότι για ένα τόσο σημαντικό θέμα, δεν θεωρώ ότι θα μπορούσε η Λοιοπρόεδο της Οικονομικής Επιτροπής, όπως και άλλες φορές, να μας έχει ενημερώσει τωρίτερα, πολλές φορές, εκτός του Μελσίας, διάταξης, ενημερωνόμαστε το πρόγραμμα. Για να προλάβουμε να τα κοιτάξουμε. Να προλάβουμε να διαλογώσουμε άνοιξη, όσο μπορούμε. Αν χαρούν και υπηρεσία δικασίας ή υπηρεσίας, το καταλαβαίνω, το λέτε τώρα. Πάρα λοιπόν για τη διαδικασία της Οικονομικής Επιτροπής ή φάτε όλοι για το έργο. Εγώ δεν ψήφισα σε αυτή την Οικονομική Επιτροπή, ήμουνα πού. Να κάνετε, ανακοίνω σε εσείς όλα τα λύπη γάτα, κορέμουν τα ποτίκια, αν ήμουν εκεί θα το απέτρεπα. Αυτό λέτε στην ανακοίνηση. Αν ήμουν εκεί θα το απέτρεπα. Θέλετε να σας διαβάζω τι λέξη, τι λέτε. Γιατί ξέρετε, κανένα φορά τα γραφτά μένουν και το λέω με πολύ καλοπιστία. Μου κάνει εντύπωση που σε σας επιτρέπει το διάβολο, όμως. Όμως όλο το κοιματικό συμβούλιο δεν κάνει. Θα μου επιτρέψει, όμως, να τελειώσω. Τελειώστε, γιατί πέρασε. Εμένα η αίσθησή μου ήτανε με το ότι φτάνουμε να κάτσουμε συμποδιπτία σαμάντησης με τα μοναδικά συσχήματα που μας πατρίσσουν, ο πρόγραμμας που δίνεται, έτσι. Για μια μελέτη την οποία θα μπορούσαμε να την είχαμε αποζητήσει. Συγχεία, παρακαλώ. Να την κάνουμε και εγχωρισμό και να φιλίπτουμε καλύτερες υπτώσεις για το δίγμον. Εκ των πραγμάτων, το πρόβλημά μου και η αίσθησή μου δεν ήτανε ούτε στο να γίνει η μελέτη, ούτε στο να λειτουργήσει το γείπενο του τελειώσεων. Αν αυτό καταλάβατε, με συγχωρείτε, παρανοήσετε τη θέση μου και θα ήθελα να αποκαταστήσω την όποια λαθυμένη πρόοδο που βρισκόμαστε, όσο αυτό η σκουπιόέφερα αντίληση, είναι ο τρόπος που εντέλει βιλέτηκε. Λοιπόν, ευχαριστούμε όλους. Ευχαριστούμε όλους. Ευχαριστούμε. Εσείς είστε όλα κατά. Ο κύριος Βασιλειώ. Υπάρχει τη σειρά με την οποία δίνονται οι δύο, όπως σηφώνει ο κύριος Βασιλειώ. Τη σειρά είναι πάνω αυτά. Θα φέρνω το λόγο σας. Δεν τελειώσει. Κύριε Μαρμάνο Στίνα, τι θέλεις? Μεγαλύτερη παράδειξη. Θα πρέπει να συγκρατήσω ένα πρόγραμμα. Παρακολουθώ να σας ευχαριστώ. Κόρατε σωστή και τέτοια θέματα που θέλουν στον Μαρμάνο Στίνα. Πολλήσεις, κύριε Μαρμάνο Βασιλειώ. Θα σε ευχαριστώ και σε όρα πολλές φορές. Ευχαριστώ. Καλησπέρα και από εμένα. Πολλές φορές. Πολλές φορές. Θα επαναλάβω και θα επιμείνω στην ερώτηση. Γιατί αυσκεί η καθυστέρηση από τη στιγμή, τον 5ο Οκτώβριο του 2021, ονομάστηκε αυτή η πλημακροδότηση του 1ο Εκατομμύρου. Δεκέμβριο είναι η αποτοχή του 1ο Εκατομμύρου. Δεκέμβριο είναι η αποτοχή του 1ο Εκατομμύρου. Καλησπέρα. Βρήκε στο τεχνικό πρόγραμμα του 2022. Γιατί αυτή η καθυστέρηση σχετικά με την εργαστηριακή μελέτη και την μελέτη στατικότητας στο γεγονός. Για αυτό λόγο καθυστέρησε. Δηλαδή, έχουμε 1,5 χρόνια, αλλά δεν είναι δυνατό να καθυστερήσει αυτήν την βασική μου αποβορία και εκδηλειγμένο απάντηση. Γιατί όλο το ίδιο μαζί έφυγε και το μισό λογοστάγια. Κύριε Παρσινιού. Θα ήθελα να κάνω τις ανάγκες. Κύριε Παρσινιού, όχι. Αυτές οι ανάγκες δεν είναι για αυτό το έργο. Προσέξτε. Ακούστε με, ακούστε με. Ναι, ναι. Είσαι το ειγό της Αφεναντιών. Έτσι, ανατολικής, ελληνικής και πόρειας χερκίδες. Γιατί γιατί όταν έγιναν ό,τι οι εργαστήσεις είχαν να γίνουν, το μόνο που ακόμα είναι να βουν τα καθισματάκια εκεί πέρα. Πάμε λίγο, Βασιλίκη. Γιατί νομίζω ότι είσαι και έμπειρος και θα το κατάλαβες. Δεκέμβριος του 21 έρχεται η χρηματοδότηση για το έργο. Προσέξτε, για καμία μη λέτε. Μόνο για έργο. Για υποέργα. Για τα οποία όμως για να γίνουν αυτά τα έργα, πρέπει να υπάρξει η μελέτη της στατικής επάρκειας. Για να υπάρξει η μελέτη της στατικής επάρκειας, πρέπει να υπάρξουν εργαστηριακές μετρήσεις για τις χερκίδες. Ήρθε που είπαμε, δεκέμβριο η έγκληση εδώ, η απερρική της χρηματοδότησης. Ξέρετε πολύ καλά, ο προϋπολογισμός έχει ήδη εγκληθεί. Νοέμβριο ο προϋπολογισμός. Ξέρω καλά, λοιπόν, η αναμόρφωση, που θα πρέπει να μπει στο νέο τεχνικό πρόγραμμα, οι μελέτες, η αναμόρφωση έγινε, νομίζω, τον Απρίλιο. Από τότε πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία της ανάθεσης της μελέτης από τον ΟΠΑΚΠΑ. Γιατί αυτό ανήκει στον ΟΠΑΚΠΑ. Οι εργαστηριακές μελέτες πρέπει να γίνουν στον ΟΠΑΚΠΑ. Άρα, τον Απρίλιο του 22... Εδώ είμαστε διαγωνισμό, αλλά δεν είμαστε πόνο. Δεν είμαστε διαγωνισμό. Να φτάσουμε λίγο. Περιγράφω. Είσαι έμπειρος. Δίνεται, λοιπόν, έκτακτη υπηχορίγηση στον ΟΠΑΚΠΑ. Για να βάλει, ο ΟΠΑΚΠΑ δεν το είχε προγραμματίσει. Και πώς θα μπορούσε να το προγραμματίσει. Δίνεται, λοιπόν, υπηχορίγηση στον ΟΠΑΚΠΑ. Ο ΟΠΑΚΠΑ αναθέτει την εργαστηριακή μελέτη σε αυτήν την εξειδικευμένη εταιρεία, της οποίας το αποθέλεσμα έρχεται στο τέλος του χρόνου. Δηλαδή, από τότε που ανέδισε ο ΟΠΑΚΠΑ τη μελέτη μέχρι το τέλος του χρόνου, έρχεται η εταιρεία και κάνει τις μετρήσεις σε όλες τις κερκίδες. Γιατί είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι για τη μέτρηση, για τη στατική υπάρχειας. Πάμε στον Ιάθος. Τον Αύγουστο. Μέχρι να οκληρωθεί η διαδικασία της δίκτυα, της δικηγορίγησης προς τον ΟΠΑΚΠΑ και να αναθέσει ο ΟΠΑΚΠΑ. Δεν μπορεί να αναθέσει χωρίς να έχει τα χρήματα. Ερχόμαστε, λοιπόν, στο τέλος του έδρους και παίρνουμε τις εργαστηριακές εξετάσεις. Πάλι στο τέλος του έδρους. Έχουμε και το κομμάτι της αναμόρφουσης σε εξέλιξη. Που το βάζουμε και το βάλαμε με τη διαδικασία σε αρχές του χρόνου και γι' αυτό παίρνουμε τώρα ότι έπρεπε να τελειώσει και ότι πρέπει να τελειώσει η μελέτη τώρα της στατικής υπάρχειας γρήγορα. Γι' αυτό θα το πάμε με διαδικασία του οδηκά τεπίγοντος. Ακόμη και το μάθιο, Βασίλη, να πήγαινε με διαδικασία διακονισμού, δεν θα τελειώνει μέσα στο έτος. Δεν θα τελειώνει μέσα στο έτος η μελέτη. Γιατί η δημοπράτηση ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι θέλει τουλάχιστον ένα τετράμινο-πεντάμινο. Και αν βάλεις και ενδεχόμενη ένσταση, η βασική μας διακουδήσει εδώ με την κυρία Μετλιάγκα και το λέω εντελώς καλό, Χριστά. Είναι αν σε αυτό το στάδιο που αναγκαστικά έφτασαμε, δεν θα μπορούσαμε να πάμε πιο γρήγορα, ενδεχόμενα ένα-δύο μήνες πιο γρήγορα από τη διαδικασία. Εγώ σας λέω ένα-δυο μήνες μπορεί να υπήρχε κατηστέρηση, αλλά και πάλι αυτό δεν έσωσε την κατάσταση. Αν δεν προχωρούσαμε με τη διαδικασία του κατυπήγοντος, κυρίως για θέματα ασφάλειας, θα τελειώναμε την όποια μελέτης ταυτικής επάρκειας, τη δεύτερη μελέτη όρκη της εργαστηριακής κριτάσεις, στο τέλος του έβδοση. Άρα δεν έχει περάσει αυτό το κρίσιμο διάστημα του καλοκαιριού που το χρειαζόμασταν. Για αυτό και προχωρήσαμε στη διαδικασία του κατυπήγοντος. Και να σας πω και κάτι άλλο γιατί είναι αδική την όλη προσπάθεια που έγινε για τις τεχνικές συμπερισίες. 340.000 ήταν ο αρχικός προεχωρήσεως. Ξέρετε ότι δόθηκε έκπρος 40% από τις τρεις εταιρίες που πήγαμε σε διαπραγμάτευση. Δεν πήγαμε σε διαπραγματευμένη εταιρεία. Πήγαμε σε τρεις εταιρίες και δόθηκε, να το πω έτσι, έκπρος 40% και πήγε το ποσό 220.000. 220.000 το Φυπιά. Άρα, λοιπόν, υπήρξε και μια διαπραγμάτευση ουσιαστική για να ρίξουμε την μελέτη σε αυτό το ποσό. Ήταν το καλύτερο που μπορούσε να γίνει το ασφαλέστερο και το νομό. Άρα, εδώ μπαίνει το θέμα, θα το θέλαμε να πάμε με διαδικασία διαγωνιστική και να τελειώσει αυτό το πράγμα σχεδόν στο έτους. Σε αυτό το όχι. Και νομίζω ότι η δημοσιογραφία μη σκάνει και συγκονεί. Απλώς, στον ίδιο διαδικασία της σύμβλησης της Οικονομικής Επιτροπής, μπορεί να έχει σώχρες διακολλητικές απόψεις, αλλά δεν ανέρει την ουσία της υπόλοιπας. Φαίνεται για ένα έργο, και ξέρετε ποια είναι η διαφορά του έργου, αυτό από όλα τα άλλα έργα τα συγκριματοδότησαν. Τρίτσις. Παράδειγμα, στον Τρίτσις υποβάλλουμε έτοιμη την μελέτη, έτοιμη, ώριμη. Εκρίνεται η μελέτη από το Τρίτσις. Και από τη στιγμή που έχουμε την αποδοχή της χρηματοδότησης, προχωρούμε άμεσα σε δημοπράτηση, γιατί είναι έτοιμη η μελέτη. Κι εδώ, συνέβη το εξής. Να το ανάψει το ίδιο. Και εδώ έχει το ανάποδο. Πάρετε και η χρηματοδότηση, και μετά μπήκαμε στη διαδικασία για αυτά τα υποέργα να γίνουν, για να γίνουν οι μελέτες, να γίνει πρώτα η στατική επάρκεια και η εργαστριαγγέλη. Αυτό δεν υπήρχε σε κανένα άλλο. Γιατί αν τις είχαμε να σας πω και κάτι άλλο, αν υπήρχε. Σας λέω, οι μελέτες στατικής επάρκειας του κτήριου, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, αμέσως προχωρούσαμε στην δημοπράτηση. Άρα, έτσι θα είναι καλό. Λοιπόν, ίσως θα έπρεπε η Δημοτική Ραχή να πάει πρώτα στη μελέτη στατικής επάρκειας, μετά να προχωρήσει στα υποέργα. Μα δεν μπορούσε να πάει στη μελέτη στατικής επάρκειας πρώτα, αυτό εξηγούμε. Αν δεν υπάρχουν εργαστηριακές μελέτες, δεν μπορούσε να πάει στο κομμάτι της στατικής επάρκειας. Γιατί μπορεί να μην χρειασθεί όταν κάνει στατική επάρκεια. Αυτό το βγάζει η εργαστηριακή μελέτη, κύριε Ποφασίλειο. Μακάρι να ήταν τόσο απλό, γιατί και για εμάς θα μόλευε. Αλλά ήταν απαραίτητα να περάσουμε αυτό το κομμάτι των εργαστηριακών ελέγχων, να καταλήξει το αποτέλεσμα ότι τελικά χρειάζεται μελέτη στατικής επάρκειας σε ένα χώρο πάρκου σε στιγμή ζώνου. Γιατί αν ήταν αλλιώς χαρακτηρισμένο, θα μπορούσαμε να περάσουμε συγκρέντια και εξαρακτήσεις πολύ πιο εύκολα διαδικασία. Τώρα δεν μπορούμε να δούμε έτσι. Μα είναι φανταστικό. Μπορεί να αρχίσει σίγουρα. Θα σημαίνω ότι θα το νομιλοποιήσουμε. Για τις ενεργασίες που νομιληθούν. Μάλλον θα τα νομιληθεί, με βάλη νομοθεσία που υπάρχει. Είπαμε όμως για να τα νομιληθεί, όπως όλα τα κτήρια πρέπει να υπάρχει στιγμή υπάρκειας. Και υπάρχει και νομοθεσία που θα πρέπει να πει έστω στο νομοθεσία. Παρακαλώ, η συγκεκριμένη. Λοιπόν, νομίζω ότι εξαγγήθηκε επαρκώς όλο το χρονοδιάγραμμα. Και για ποιον λόγο υπήρξε αυτή η διαδικασία που απορροπήθηκε. Η κυρία από τον Θουτιού. Ερώτηση. Ευχαριστώ, κύριε Παρακτή. Η πρώτη μου επισήμανση είναι ότι έχουμε δύο δεδομένα. Το πρώτο είχα τα αποτελέσματα της τεχνητικής έκπλησης για τον κύπερτο. Όταν τα έφερα από τη Συζήτη Συγκρατικής Συμβούλια με τη Δημήτρικα. Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι τα έφερε βάσει της τεχνητικής έκπλησης. Στην στιγμή του κύριου Σπιθοπάκης, αν πρέπει και σε λεπτομέρειες. Παρ' ότι διέβλεψα μια προσπάθεια από τη δουλευρά σας να σταματήσετε στα κρίση μας ήδη. Η δεύτερη υπόθεση ήταν ότι η ευθύς ως δημοτική αρχή βάσει της τεχνητικής έκπλησης και επειδή η διτία σας δυστυχώς για όλους μας και για την πόλη μας στιγματίστηκε ήδη από έναν θάνατο παιχού σε ένα σχολείο, δηλαδή σε έναν χώρο... Δεν τρέπεσαι, κυρία. Δεν τρέπεσαι, κυρία Μπαπαποτήκη. Δεν τρέπεσαι. Στης τεχνητικής έκπλησης, εσείς θα έπρεπε... Δεν τρέπεσαι. Στη δέκα, αυτό εδώ πέρα, ποιο τρέπεσαι, είστε εισαγγελέας, εισαγγελέας. Εγώ εθνίω ότι η πράξη σας, επομένως συνεχίζω, βάσει της τεχνηικής έκπλησης, βάσει από το ποιο εκκληκόντων, θα έβρεπε στην ενοχοδιότητά σας. Ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, Ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε. Ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε, Ε, ε, και Σας συσταθείτε και θα κάνετε το ερώτημά σας όπως θέλετε να κάνετε, αλλά όλοι αυτοί οι προσπάθειες επικοινωνιακού δεν αρμόλιστοι στους αγώνιους. Παρακαλώ, λοιπόν, προχωρήστε στο ερώτημά σας και μην μπλέκετε άσχητα θέματα στο ερώτημά σας. Αυτή λοιπόν παρατήρηση είναι από την βάση της τεχνικής έκθεσης. Εσείς ήδη θα έπρεπε να προστατέψετε τους φυλάκτους, τους οποίους αφήσατε, σηκώσατε να συμμουστήσετε πάνω σε μια επικίνδυνη κεκίδα. Όταν αυτό το έφερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο ίδιος πρόεδρος είπε ότι αν η κεκίδα εκείνη είναι κόκκινη να μας φέρνει τα χαπιά μας. Έγινε και σκοτάει. Βεβαίως είναι κόκκιμη και το λέει η τεχνική έκθεση. Άλλο αν εσείς, φαντάζομαι ότι δεν σας αρέσει που το διαβάζετε. Άκουσα το κείμενο. Να ακούσουμε μετά, εάν στη τεχνική έκθεση προβλέπετε ότι η κεκίδα έχει θέμα στρατηγικής επάρκειας. Αυτό είναι από τις σχορές, ότι δεν είναι πουθενά επίσης. Είναι επικίνδυνη να πέσει. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ορίστε λοιπόν, συνεχίστε. Και μπορείτε μετά να πείτε. Συνεχίστε κύριέ μου. Και μόνο λοιπόν, πράξαμε ακριβώς μια ενεχόφαση εδώ και μετά από τη συζήτηση στο Πολυμιτήριο, ότι το ίδιο ακριβώς έπρεπε να γίνει στην κοινωνική κυβέρνηση. Και όχι μόνος. Άρχισαν επισήμον για τους συνειδητόδους που αναφέρεται τα νωρίτα λόγω της επικοινωνίας του πεγάστη. Από την κυβέρνηση, πριν από λίγο άκουσα τον Δήμα εγώ, να λέει να αναφέρει μάλλον τη σειρά των εργασιών και παρεμβάσεων που θέλει, ακριβώς πιστοποιώντας τη δικαινειότητα. Ένα της Ανατολικής Κιακίδας, η οποία διαγυμνόφθαβου δεν χρειάζεται η κλειδιαίτερη εξοκλήση. Και η τεχνική έκθεξη έφερε νερό στην πλήση. Την πλήση έχει νερό, γιατί διαγυμνόφθαβου θα είναι στην κύρη, κρατής την Ανατολική Κιακίδα, και όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, όσον αφορά την κλείστη τη δικαινειότητα, προς την αυλή του δημοτικού σχολείου προαμβλήσονται παιδιά. Άκουσα, λοιπόν, τον δήμαρχο να αναφέρει τη σειρά των εργασιών που θέλει να γίνει. Δεν θα προτείνει η τεχνική έκθεση. Αυτά θα προκύψουν την εμφάνιση από την μελέτη στα τυπότητας, την οποία κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είχατε βρει τον μελετητή. Επομένως, να ρωτήσω, πώς ξέρετε εσείς τι είδους παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν, και τις αναφέραμε νωρίτερα. Δηλαδή, ξέρετε τι θα πει, τι θα βγάλουν οι μηχανικοί στη στατική μελέτη, την οποία ακόμη δεν αναθέσατε. Λοιπόν, ερωτήματα. Σε ευχαριστούμε όλους. Και μπορώ να κάνω εγγραφή. Φυσικά. Σε ευχαριστούμε. Σε ευχαριστούμε όλους. Κύριε Πρόεδρε, κύριε Δήμακη, από τις συνάδελφοι. Ο Μάιος είναι ένας μήνας όπου είναι όμορφος, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένας τραγικός μήνας, όσον αφορά τον ελληνισμό της Ανατολής, τον πρωτοδιακό ελληνισμό. Επίσης, είχε συμπραγματοποιήσει με πρωτοβουλία της Σκέδε, τη διαδικασία, τη φλόγα της κλήτης. Είναι γεγονός ότι την τελευταία φορά σπατούσαμε να οργανωθούμε. Έχω την πληροφόρηση ότι θα γίνουν και φέτος οι εκδηλώσεις αυτές. Παράκληση είναι μέρος των φορέων, στους οποίους ανήκω, να γίνει ένας προγραμματισμός έγγερος, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε την υπρέμβουσα σημασία και τιμή. Πρόταση είναι να γίνουν κάποιες γρήγορες συναντήσεις, έτσι ώστε να δούμε και στο επίπεδο αυτό παραμονή, νομίζω, τι βλέπετε, για να μπορέσουν να προγραμματιστούν και κάποιες άλλες. Είναι μία-δυο μέρες πριν τις εκλογές, άρα να κάνουμε ενέργειες, οι οποίες θα κρατήσουν σε ένα ύψος αυτόν και δεν θα παρασυρθούν, θα έλεγα, από το κλήμα των εκλογών. Και το δεύτερο, που θέλω να δέσω πάλι στο Δημοδικό Συμβούλιο, ίσως είναι καιρός, το είπαμε και πέρσι, θα πρέπει ένα μνημείο για μεκτονίας, για την Κρασιά, για τον Θραγιό, για τον Ελληνισμού, θα πρέπει να βρει σε μια διαδικασία συζήτηση, να πραγματοποιηθεί και δεν θεωρώ ότι είναι μόνο θέμα των Θραγιωτών, των Κρασιατών και των Φοντίων, είναι θέμα ολόκληρου του Ελληνισμού. Θα πρέπει να αναβαθμιστούν όλες αυτές οι διαδικασίες. Και η πρόταση, επειδή τυχαίνει να είμαι και αντιπρόεδρος της Πανελληνίας Μοζεμβίας Ποδιάκου Αθωματίων, είναι η 11η Μαΐ, να τιμάται ανήμερα, και θα έλεγα να αναβαθμιστεί, ή εσύ και προσωριστικό κοινοβούλμα, να αναβαθμιστεί και να είναι μια σταθερή ημέρα, ημέρα η οποία θα μπει στην εκπαίδευση, θα μπει στην αυτοδιοίγηση, θα μπει παντού παράκληση, να κάνουμε τις πρώτες αυτές συνεννοήσεις και συναντήσεις, ώστε να πάμε προετοιμασμένοι σ' αυτές τις διαδικασίες. Κύριε Καβουσούντανε. Κύριε Πρόεδρο, κύριε Δήμαρχε. Θα ήδω να ενημερώσω ότι δεν έχω λάβει καμία απάντηση στην ερώτηση που έχω κάνει τρεις φορές εδώ στο Βιολογικό Συμβούλιο. Για ποιον λόγο δεν έχει συνδεχθεί ο Βιολογικός με τον εκπαιδικό σταθμό, με την Επιτρογνειότητα και τον Κύβερο. Είναι η τρίτη φορά που το ζητάω και δεν μου έχει έρθει το Μιτρούσι και δεν μου έχει έρθει ακόμη απάντηση. Δεύτερο, θέλω να κάνω μια πρόταση με αφορμή το θλιπερό γεγονός που έγινε στο χωριό μου το Μιτρούσι και ενώ τον θάνατο ενός είναι ανθρώπι μου, στείλος άφορο και φορείς καν να υπάρχει οικονομική δυνατότητα τα φύση. Είχα ενημερώσει την κυρία Πάνου, την κυρία αντιδήμακο. Είχε ενημερώσει και ο αντιδήμακος του κ. Τουρτούρας. Δεν ξέρω ότι δεν έχει προκλεξεί ένα τέτοιο κονδύλιο για αυτά τα άδημα και θα ήθελα να σας κάνω πρόταση, αν γίνεται να προκλεξεί ένα τέτοιο κονδύλιο για αυτά τα άδημα που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα είτε να τα έχω. Βέβαια θέλω να πω ότι βρέθηκε μια λύση, χάρη στην κοινότητα, στον κυριοτουρτούρα, σε εμένα, αλλά αυτή δεν είναι λύση για πάντα. Θα πρέπει να προκλεξεί ένα τέτοιο κονδύλιο για τέτοιες περιπτώσεις. Ευχαριστώ πολύ. Κυρία Ευαλίδου. Ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να παρακολουθήσω να πω, αν δεν ξεκινήσουμε από το κορνικό δημοσιογραφικό συμβούλιο, αν μπορούσαμε να κάνουμε ένα διπλό συγχείς, γιατί και έτσι είναι η Μαναγιλίδου, η οποία υπήρξε δημοτικοί συμβούλους χρόνια, στην πόλη της Μαναγιλίδου, το οποίο σου έφερε πάρα πολλά. Λόγω του πλήκτρου της Κυρίας δεν μπορούσε ο δήμος να στείλει ό,τι στεφάνει, δεν έκαλε να ψηθήσουμε. Βγήκε κάποιος προσεγματής, ο οποίος σκέφτηκε, ήταν μια νοριστή γυναίκη, και μάλιστα είχε ανάδοστο και κελογήθηκε, 20 μέρες πριν φύγει. Είχε βγει έξω, έκλειβε την καλύτερα και έλεγε να κάνουμε κάτι για γλυκή ηλικία. Σκεφτόταν, το μυαλό του δούλευε και του επιστημόνου για το γυμνό καλό, μέχρι τελευταία στιγμή. Αν συμφωνείτε, όπως κάποτε, θα κάνω και στη γέννηση. Έχουμε βάλει όλες τις εμποδίες της εμποδίας και κάποιον έδραχε από τον Ορφέα, που ζητάει μια αγιωμογενείς, ήσυχη με κάποιον τρόπο να βοηθηθεί αυτό το ιστορικό κυρίου. Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο, θα είναι και θα χρειαστεί, αρκετά πολλά θέματα. Ας δούμε πώς μπορεί, ο Δέχος όμως, πως δίπλα δεν ξέρω τι σκέφτεστε. Αυτό δεν το καταστρέφω να ερωτήσω. Είναι δύσκολα και τα χρήση του πάρα πολλά χρήματα. Ξέρω πώς μπορεί ο διεθνός όμως να το ζήσει, δεν ξέρω τι σκέφτεστε. Αυτό θέλω να ρωτήσω, πρέπει ο διεθνός να στράβει τον Οφέα. Είναι το πιο ιστορικό σύμβουχο στην πόλη μας. Και το κτήρι αυτό με την πάρα πολλά χρήματα του στουλίχα. Έχει κάνει ανίσταση, του υπουργάρους. Και μέσα έκανε... Γιατί δεν έγινε εκεί μέσα δίον των κατακτητών. Οι άνθρωποι πέθασαν τη ζωή τους. Στα πόλια τους συμβούλουν οι ήλουες που τα νόμοντα τους είπαν στην πόλη τους. Νομίζω πρώτα να σκέψουν πάνω στο Οφέα. Το κτήρι ο Θαταρέ είναι ζωοποίημη σε το κουβλάτι που συμβαίνει. Ένα δεύτερο, θέλω να ρωτήσω με κάποιους τσιγάνους του πρέπει. Δεν ξέρω, όμως άκουσα να τους πω. Εκεί από την περιοχή τα ξύλα, τα σπίτια, τα οποία είχαν εκεί πριν με δικαιοτήτια των Μουσιάδη. Υπήρχε μια αλλαγική αδιάβαση, καλώς ή κακώς, για το σημείο, είχε πάλι γεγονός. Εγώ είχα τον παιδάκι και θα πνευόταν μέσα σε αυτήν την αλλαγική αδιάβαση. Ήρθα κάποιος και στην δουλειά του ευκολίου και μου είπαν ότι το είναι αδιάβατο γιατί πηγαίνουν κάποιοι και βγάζουν αγνάμου για την απολυψία. Τους βγάζει τη σύσλογα για να πτήσει, γιατί η αγνάμου πτήσει έως τα πέντε. Αλλά οι μόνοι έρχονται κάποιοι και βγάζουν αγνάμου. Τι ξέραν, αν πρέπει να συνομεθεί αυτήν την ασυγκομία από κάποιος. Τι πού είναι αυτή η αγνάμου και είναι τόσο παντήσικο το σημείο για την αλλαγική αδιάβαση. Παραλήγου πήγαινα, έγινα και του την πεθνούσα. Και το έλεγε πολύ πικίνατα. Τι μεταρρυμμένη μεταρρυμμένη. Πώς? Η αδιάβαση πρέπει να είναι σχεδόν. Αυτό που είπα ότι πήγαινε κάποιοι και βγάζουν αγνάμου, αν γίνεται απολύτως, δεν ξέρω. Αυτό είναι το δεύτερο. Έναν το τριτού. Δεύτερο, χάθηκε πολλά, εσάς βγάζουμε σφομπούρες από τα ΚΑΠΙ, που λένε τι γινόταν σε δικιά σας τη θηγία ή μια φθύνουσα μπορεί να μένει με τα ΠΙ. Ήρθαμε για χρόνο, πήγαιναμε να βάλουμε το νόμιρο όπου είχαμε και να γίνει το ρόγι. Ήρθαμε να πέφτουμε. Η υπουρία πέφτουσε και με το χιταπόπλο ήταν νοφόνο. Κάποιοι, εσάς δε βάλετε ότι κάτι γίνεται και πρέπει να το δούμε. Του πέφτουν λόγω ότι δεν βλέπεις και το σαράντας των γηλικιών, ο Ρήνικης Στόμ. Οι παππούρες συγκαμπούρες έχουν πεθάνει. Δεν ξέρω να σκέφτεσαι τι να γίνει εκεί. Γιατί παλιά, πήγαινε καθαλίστρα. Δεν είχα ακούσει το γηλικίο. Γιατί πάλι το γηλικίο δεν τάνει του καμπίνης. Πήγαινε ψυχολόγος. Ήρθαμε καθαλίστρα. Δεν ξέρω τώρα πώς θέλετε να το διηγήσετε εδώ. Εσύ αν υπάρχουν κάποια υποχρεσία να δώσεις μια ζωγάλια και να πω την γνώμη για μένα. Και να δω από την κοινωνιά, πήγαινε ο καμπαλός, τα καμπαγάλια, τα καθαλίστρα, να πάνε και εμπιστοί. Κάτι άλλο που είπαμε, είναι πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Καλά, η κυρία Καλοζοκτάλη, επενδυμένος, έφερε το δέν με τις εφευζογέφευκες εδώ στους Εσύγκης. Ήμουν τα Βάθρα, Ελλάδο, μετά έφερε και στη Βογερέπε, πάνω στη Λίμνη. Οδηγούν να κλάψουν το κοτάμα πέρα, μέσα στα Βάθρα έφυγε η Λίμνη. Ο κόσμος εδώ πήγαινε οι πιο δυνατές με τα φουδέα και καμπέλα του Μελιώνα. Τελμούσανε ο κόσμος και άρχισε πορεία και γεγονός του Άγινε Βιάκου. Αυτό θέλει πια όπως θέλεστε. Θέλεσε να διαφώνει την πλημμύρα. Δεν χρειάζεται πολλά ρεφτά, αλλά θέλω να πεις τι σκέφτεσαι, τι θα γίνουν αυτά τα θέματα, γιατί θα μην θέσουν το περίσκονό τους δημόνια μας, τους δημόνιους μας. Ευχαριστώ. Ωραία. Ο κύριος Θερζήσης, εσάς. Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Θα ξεκινήσω με αυτό που ανέφερε και η κύριε Ελανίδου, που είχα κι εγώ σε μάτ. Θα λάβατε μία πιστολή 27 Μαρτύβιου από τον Πρόεδρε του Ορφέα. Εσείς την λάβατε ως προέδρος του Λιποντικού Συμβουλίου και διαβάζω, ότι σας καλεί, σας παρακαλεί να εγγωστεί στον Πρόεδρο Συμβουλίου όσας αυτή η παραλαντή της. Θα μπορούσε να μας την διαδίνετε. Για να ξέρουμε και εμείς το έδειγμα του Ορφέα, πρώτη στιγμή, όπως το γράψει στην πιστολή, αναγκάστηκε ότι ο πρόεδρος του Ορφέα πάρει τα ημέρη μας και θα μας τη στείλει για τους δουλειά μας μέχρι το Λιπότο Πεϊμέρι, όταν θα χρησιμοποιούσε μια εφαρμογή να αναγκάρει και ανάγνωση στον Πρόεδρο Συμβουλίου ένα καταγραφείο, θα μας η στέλνουν. Εκεί, λοιπόν, επικαιροποιεί το πρόβλημα που έχει, το διαχρονικό, τα τελευταία μάνα, μάλλον, δείχνουν το ιστορικό του Ορφέα και ζητά και από εμάς την εργολογική συνδρομή για τη μαγκατάσταση του. Δεν θα το παραβάλλω, δεν θα το κάνω για την ιστορικότητα του μνημείου του κτιρίου που τα είπε η κυρία Λαμίνδο, απλά, η ερώταση είναι, από τη στιγμή που στην διαδίκηση, η πολίτευση περίσσεψε ένα πολύ μεγάλο προσώμα από την πολιτεία του τεχνών, να αυτή την ηχολογία δημιουργεί και πρέπει να είναι εκτιμήτητος και να είναι ναυμαχιστή της προσσέντας. Θα μπορούσαμε, λοιπόν, να κάνουμε το προσώμα, ένα μέρος του προσώματος, φυσικά, να εμπιστεύσει στον θύμο γιατί ήταν για συγκεκριμένη αιτία η αναμόρφωση και η χρηματοδότηση της κερδύσης, και να κάνουμε σε αυτό το προσώμα να διατηθεί για τον Ορφέα. και η οικονομική βοήθεια στο Μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου, στο Σύνολο των Κοινωνικών και να αποφασίσουμε εμείς εδώ κλείνει το κυφάρι μου το φέρασμα, δεν θέλω να την μπορώ να πω ένα ερώτημα δεύτερο είναι, να μην πνώσει, έχει γίνει μια κατάσχιση στο λογαριασμό του Δήμου περίπου ένα 200 από την Ενδρίας, αυτό λοιπόν, γιατί δεν έσχινε μια φανταστική αναγκωπή Εμείς σας ελευθερώσουμε, όχι ελαχιτελά ελευθερώσουμε, εμείς σας ελευθερώσουμε εδώ Εμείς σας ελευθερώσουμε ότι έχει γίνει η διαδικασία αυτή Όχι, έχει ελαχιτελά ελευθερώσουμε, έχει γίνει μια αναγκωπή Έχει γίνει η ψυχαγγεία Η αναγκωπή τη συμμετείρουμε με τα αυτοί μας Η απόφαση είναι εκτελεστή Τι λέτε βέβαια, σας εξηγήσαμε εδώ στο δημοτήτειο, κάποια διαδικασία Πέντε Αβριλίου ξεκινήσατε, πέντε Αβριλίου, για να ακουμπήσω τι είναι η λόγω Ενημερωθείτε κύριε Δασσά, σας παρακαλώ Ενημερωθείτε κύριε Δασσά, σας παρακαλώ Α, θέλω να ρωτήσω, δεν σας ρωτήσω, αλλά θα σας ρωτήσω Τρίτο Διαβάζουμε πως η βνομήθια και η ευγενωμωγή και άλλα χρήση φωγισμικού για την υποσχέσεις σύμφωνα σε σκομπιρικού ελέγχου στον δημοτήτειο Είναι μια βνομήθια λόγω υγιεισμικού όταν είναι 6.000 ευρώ Είναι ένα πλόγραμμα για τον εσπεριμό έλεγχο Το πλήρωσα, έχει παραδοθεί Και πάει αυτή η υπηρεσία στον δημοτήτειο Αυτό το πλόγραμμα, αυτό το εξεδεύθυντο δημοτήτειο, το δήμο για ανακοσμοποίηση Είναι οικονομήθια, είναι εργοτήτειο αυτή η πραγματική Κι αυτούν πάρτε το δημοτήτειο στον δημοτήτειο σύμφωνο Αν δεν πάτε λοιπόν από εδώ για στις 6.000 έλεγχες σε σκομπιρικού ελέγχου Για να βοηθείς την υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου Γιατί εμείς στον βροχολογισμό του 22 Πάρουμε αμοιβία ανεξάρτητων υπηρεσιών εσωτερικού ελέγχου 57.900 Άλλη ερώτηση Και μια τελευταία ερώτηση Αγόρα τον O80 Ο διαχειριστικός έννος που έκανε με την ουγλούνια του 22 Συστηνει έναν διάστημα δώδεκα μηνών Για να γίνει η διορκοποίηση του O80 Θεωρούν ότι οι έννος της εραστικής διάταξης και της διορκοποίησης του O80 Να καταλυπηθούν κανείς στελεμομένα να φύγει από αυτό ή ένα συγκονιστό κράδα Να μαθαίνει ότι περιεχθείς από ένας χρυστάδρος, χρυστάδρος του εαυτού του Ή ακόμα ενός συμπαλήτης Η βίευχη λοιπόν τελείωση συστήνεται για ένας κορονομός Ναι, για ένας κορονομός Επιτυχητού του τι έχετε κάνει Υπάρχει ένα θέμα, νομίζω ότι έχει σκορτήρει στο παρελθόνο Με το δάσος στην πυλά Δεν ξέρω πόσο, είναι η πολιτική υποστασία νομίζω Έχει σκορτήρει σαν δέντρα Παρελθόνοισμα Είχε γίνει και ένα επεισόδιο προς πάντων Στην παρελθόνοισμα Δεν ξέρω πόσο, είναι η πολιτική υποστασία νομίζω Έχει σκορτήρει σαν δέντρα Παρελθόνοισμα Δεν ξέρω πόσο, είναι η πολιτική υποστασία νομίζω Έχει γίνει και ένα επεισόδιο προς πάντων Στην παρελθόνοισμα Υπάρχει πρόβληψη σε κάποιοι από τις συμβάσεις που έχουμε για τις περίοδες στον κόντο Να καταστρέψουν ενόπιωση της τερμής πραγματικότητας της πολιτικής Ωραία, συνεχόν Κύριος Τοπάτης Θα ξεκινήσω ομολογικά Τηνίζω ότι δημοκρατήσαμε τα τελευταία χρόνια δύο μελέτες Είναι ανοιχτά κέντρα εμβωρή Και στις δύο, λόγω των διαφορών που ήρθαν οι διάφορες, οι εταιρείς που κατέστησαν τις προσφορές τους Κατηστείσαν πάρα πολύ, κατηστείστηκε η αδικασία πάρα πολύ Επομένως... Το καταλαβαίνει ο καθένας ήταν πολύ δύσκολο για τον λόγο που εξήγησαν Δηλαδή, θα προχωρήσουμε πάλι σε μια διαδικασία Ο Δημοκράτης της Μελέτης έδειξε για το μία το κύριο Ακούηκαν τα στοιχεία Και τόσο από την πραγματικά χρέστα ευλογικού διάστημα, αν ήρθαμε και σε τέτοια νομικά θέματα Μπορούμε να εξυπηρέσουμε και το άλλο χρόνο και λίγο παραπάνω Όπως έγινε δυστυχώς και στον Πολυθύριο και στον Παριστάκιαν του Εμπορίου Όμως, τώρα πρέπει να δούμε ότι εξής, ό,τι τα πραγματικότητα Σήμερα δεν έχουμε κάποιο αποδικασμό για το κύριο Έχουμε την διευκλική έκρηση, που αναφέρει κάποια συγκεκριμένα προβλήματα Όμως, το μόνο που έχουμε επίσημα, ήταν δύο πράγματα άλλα. Ένα ήταν ότι έπρεπε να απομαρτυρθούν οι Κερκίδες Συγγνώμη, οι διαθληστικές πινακίδες από την Ανθωλική Κερκίδα Πάρα παρά παρά το οποίο έγινε με ευθύνη του ΠΑΠΑ και δεύτερον Να κλείσουμε τρεις ελευθέσεις στην Ανθωλική Κερκίδα Το οποίο επίσης έχει γίνει άρα δεν φιλοξενείται κόλλο Άρα το, και φυσικά, αν την κόνω έδρασε στην πάνω από κάποια δημορφωτές, να μην χρησιμοποιείται και η κλητήνα των Επισήμων λόγω τους τεράσεις Πάνω από την Ανθωλική Κερκίδα Ναι, με το χειοδοχείο, με κάποιο χειοδοχείο Άρα, λοιπόν, αυτά που λέει η Ελληνική Αξιολογική Κυβέρνηση, έχουμε απεπαραμόρθει Άρα, δεν κάνει τίποτα που δεν έχεις απεπαραμόρθει η Ελληνική Αξιολογική Κυβέρνηση Και, επαναλαμβάνω, ο κυβέρνης και η κομμάτια, συγνώμη, γιατί αφήνω και σε εμένα, προσωπικά, η κυρία, το θέμα της κληνικής εμπάρκειας συνεχώς, να αρκήθησε και να απογορεύεται η κρίση στην κοινότητα Αφήστε, κύριε, εγώ, να αντιλαμβάνω, να αντιλαμβάνω, να αντιλαμβάνω, να αντιλαμβάνω, να αντιλαμβάνω, να αντιλαμβάνω, να αντιλαμβάνω... Πολύ ωραία... Κι εσείς που ήθελα να μαζί μου, να δειράζετε και να σας δείξω διαδικητικά... Δεν διαβάσαμε αυτό που είδατε, αυτό που γράφατε ήταν άσχημα, όπως το είπατε, η τεχνηκή έξω... Καταγράφονται όλοι... Εσείς καταγράφονται... Θα σου απάντήσω ευγενείως ο κύριος Αντιστοίμαντος, δεν είναι εγώ ο κύριος μου, μπορεί να τον συμποθέσει, ή από τις προϋποθέσεις που σας λέει ο κύριος Αντιστοίμαντος... Πολύ ολα περίεργες. Λοιπόν, γρήγορα τώρα θα του κλείσουμε τη δικασία, παράπα, όταν θα πήξουμε. Και του είχα αναφέρει αυτό με το θέμα του πώς... Η Πατρινόμενη Συσκέντρα Παγκοτίου, πώς ξέρω να τη μελετή... Θα το καλυμβώσουμε αφού πριν. Ανάλογα με αυτά που θα προκύπτουν από τη μελετή και τα χρήματα που θα χρειαστούν πάντα σε κεντρώπινου οικολογισμού θα δούμε ποιά πρέπει να γίνουν γρήγορα και ποιά προλαμβαίνουν. Υπάρχει εκεί περίπτωση. Κάποια συνεργασίες να γίνονται, όλα θα γίνουν. Θα παίζουν οι ομάδες με κάποια εκπληκτική κύρα. Αυτό γίνεται σε πάρα πολλά γίνοντα. Είτε συντηρήσω, είτε ανακατασκευή. Θα πάμε λοιπόν στις γέφυρες. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε... Λύσαμε ένα διαδικαστικό ή ένα μαθαίμα πολεμολογικό που είδαμε στην περιοχή της ΕΚΙΣ για το πώς ακριβώς μπορεί να γίνει η γρήγορα. Στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε την πρόταση από τα προσχέδια για τις δύο γρήγορες. Και εκεί ανάλογα με το κόστος που θα χρειαστεί, είναι λίγο πιο δύσκολο η κατάσταση στην Βαλέρια. Θα σας πω ένα άλλο χρόνο. Γιατί στην Βαλέρια θα πρέπει να... Σε εκείνον το ύψος θα πρέπει να βγούν και κάποια θέντρα και τέτοια. Θα πρέπει να δείξουμε ότι κλειχάζεται να γίνει η γρήγορα. Δεν είναι πόσο εύκολα, αλλά πιστεύω να τα καταφέρουμε. Είμαστε στην περιοχή της ΕΚΙΣ. Σε Μεσοκέφρα δεν υπάρχει κανένα μπλε, αφού λύσαμε το πολεμολογικό θέμα. Όσον έγινε το θέμα της γέδρας επάνω στην δύλημη μετά την κόπη την γέδρα, θυμίζω ότι λίγα μέτρα μετά την κόπη την γέδρα, ο χώρος ότι πλέον δεν ανήκει στο δημοσιον, ανήκει στο δασαρχείο και εκεί ψάχνουμε πολύ καιρό να βρούμε την φόρνολα, ώστε να πάρουμε τον φόρο από το δασαρχείο, να νονοποιήσουμε τη λύνη που υπάρχει εκεί τέρα πάνω, αφού τη χρειαζόμαστε, είναι σύμβολη για το κοινό μας στην κελάδα, δεν μπορούμε να... Το δασαρχείο σας λέει ότι θέλει να την καταρκίσουμε τη λύνη εκεί, εμείς λέμε ότι χρειαζόμαστε, γιατί χρειαζόμαστε τα πράγματα για πότασμα και τότε και μόνο τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε άδεια για να κάνουμε κάτι. Το είδα πολλές φορές και θα το ξαναπώ, είναι αδύνατον να κάνουμε αρρεμβάσεις σε τέτοιες περιοχές και σε άλλες, χωρίς να παίρνουμε αδύναση. Αυτό είναι ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας. Δεν θα πληρωθούν τα έργα. Αυτά δεν θα γίνουν και φυσικά δεν θα πληρωθούν ποιόν, γιατί θα μας σταματήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Πώς τώρα, τα δύο δεύτερα, νομίζω, έχω απαντήσει σε όλα. Προς το θέμα της ελληνικής διάβασης, ήθελα να το πω αυτό που εμπνεάβατε, γιατί θυμίζω ότι σε όλα τα αρρέματα, την ευθύνη είναι πάρα πολύ για τα αρρέματα, τα οποία είναι μόνο μέσα στων δημοστερών, ξεκινάν από το δημοστερών και καταλήγουν στον δημοστερών, είναι κάτι πολύ μικρά αρρεματάκια στα οποία έχει εξήγηση. Λέω αυτό για ξεκάθαρωση όλου, την ευθύνη την έχει η περιφέρεια σε αυτό, εκεί δεν μπορεί να γίνει αμολυντσία με την έννοια ότι το σημείο εκείνο είναι τσιμεντένιο, άρα δεν μπορεί να κατεύει κι άλλο. Στον που έκανε η περιφέρεια, είναι ότι από το σημείο που σταματήσει να μη έχει διάβει τα πιστέκια του και λίγο παραπέρα, μέχρι το νεοχωρέ, πίσω και παραπάνω με ένα καμβάδι, καθάρισε όλο το ρέμμα. Αυτό το έκασταν. Όχι όμως στο σημείο εκείνο. Αλλά δεν έχει βαθεί το σημείο εκείνο. Αυτό που κάναμε όμως εμείς, είναι στις 80 ελλαδικές διαβάσεις που υπάρχουν σε αυτή την ηχητεία, τοποθετήσαμε τις πινακίδες που χρειάζεται από την λιμοθεσία, γιατί οι δρόμοι είναι δικοί μας, τώρα τα ρέματα δεν δικά μας και οι δρόμοι είναι δικοί μας, αλλά είχαμε κάποια ευθύνη εμείς, τοποθετήσαμε όλες τις πινακίδες, τις απογραφητικές που προβλέπονται και μάλλον κάποια πέρας έγινε αυτό. Φέτος τις ελέγξαμε και τις υπηρούμε. Δεν υπάρχει δηλαδή ελλαδική διαβάση που δεν έχει την απαραίτησή μας. Αλλά λοιπόν κάποιος πρέπει να μην τερνάει αν το κοιόντο του είναι πολύ, όσο και λίγο, γιατί κάποιος νομίζει ότι έχει τη δύναμη να πεγάσει, αλλά δεν είναι εύκολο, γιατί τον λίγο νερό έχει τη δύναμη να παρασχίει τον κόσμο, γλιστράει και κάποιος, όσο μάλλον του μηχανάκι και με τον ρίχνο παιδί. Αλλά εμπόρευμα να βάλω, δεν είναι η δική μας ευθύνη, όμως παρόλα αυτά δεν έχει γίνει και η επάθεση, για το σημείο έτσι σημαίνω. Η δική μας εμπόρευμα τελείωσε με το ποτές των πινακίδων που κάνουν κάποιοι για κάποιους λόγους. Υπάρχει μια πραγματικότητα, ότι πρώτον τρεις μεγάλοι δρόμοι ασφαλώς πρόσφυγαν το προηγούμενο διάστημα εκεί με χρήματα όχι της πράξης παραλογής, άρα με χρήματα που θα μπορούσαν να πάνε αποδίγονται. Άρα λοιπόν τρεις μεγάλοι, το μηχανάκι έχει σημασία γιατί είναι πολλά τα μέτρα που έγιναν εκεί, θα μπορούσε να γίνει κάποια ανημιουργία εκεί. Και όπως επίσης είναι γεγονός ότι αυτή η δημοτική αρχή, πριν ακόμη οι κάτοικοι επιχειρήσουν να διαμακτύρουν επίσημα και έντονα, δεν έσπρεξε 700.000 από τις άλλες, το όνομα του 23, επειδή αυτό έγινε του 21, του 21 η ξεκίνηση μελέτη, έτσι λοιπόν το έργο θα ξεκινήσει άμεσα από το επόμενο δημιουργείο. Βλέπετε πώς είναι το επόμενο δημιουργείο. Βλέπετε πώς είναι το επόμενο δημιουργείο. Βλέπετε πώς είναι το επόμενο δημιουργείο. Βλέπετε πώς είναι το επόμενο δημιουργείο. Βλέπετε πώς είναι το επόμενο δημιουργείο. Βλέπετε πώς είναι το επόμενο δημιουργείο. Βλέπετε πώς είναι το επόμενο δημιουργείο. Βλέπετε πώς είναι το δημιουργείο. Βλέπετε πώς είναι το επόμενο δημιουργείο. Βλέπετε πώς είναι το επόμενο δημιουργείο. Βλέπετε πώς είναι το επόμενο δημιουργείο. penso Tu για να κλείσουμε τις κολόνες από την Απόλαγεια και μέσα στο Μάιο ξεκινούν οι διανοίξεις. Αύριο, όπως το είχαμε πει, μέσα στον τάξιο του χρόνου διανοίξεις, πέντε εβδομάδες, αύριο έχουμε τεχνική συνάντηση με τους ανθρώπους της ΔΙΑ, έτσι ώστε να δούμε ποιες εργασίσεις έχουν κάνει, πού ακριβώς, γιατί η ΔΙΑ, εκτός από το μεγάλο έργο των νεοοβρίων, έκανε τώρα και ορατικά αντικαθάσεις στον δικτύο της ίθρευσης και τις επόμενες μέρες, την επόμενη εβδομάδα όπως έχουμε υποσχεθεί, θα ανακοινώσουμε επίσημα και το χρονιάδρομο διάγραμμα των δυσφαλωτών συμπεριογήσεων στην περιοχή. Άρα, για ανοίξεις στο Μάιο, πολύ πιθανόν και σφαλώς πρόεδρος να ξεκινήσουμε το Μάιο, όπως έποτε όμως αυτή τη χρονιά, άσχετα τι ακούγεται, γιατί είπαμε ότι η πραγματικότητα είναι αυτή, και επίσης τις επόμενες μέρες, όπως επίσης είχατε υποσχεθεί, πληρώνονται περίπου 60.000 στο ΔΕΒΙΕ, γιατί μας έχει έρθει το ποσό που στο σηκήσαμε, για να το αποδηλήσουμε πλέον πολλών εις όλη την περιοχή της ίδιος όπου θα υπάρχουν και φωτιστικά όπου απαιτείται, εκτός από κάποια λίγα που τα βάζουμε μόνιμες και λύνουμε κάποια ιστορική προβλήματα. Άλλα λοιπόν, έγιναν πράξεις στη γης και υπάρχουν θυμανολογημένα πάρα πολλά για να γίνουν του επόμενου διάστημα. Κατάληπτο πράγματα, πολύ σύντομα, όσο τα πρώτα που δημοτικοποίησα και εγώ. Από το εξής απλό δημοτικό κύπρο το Ψεώμη έχει άδεια λειτουργίας και μιλεί κανονικά, είναι άδεια λειτουργίας στην εκδίδωση της θεσμικής οβάδας του κράτους και λέγουμε άδεια λειτουργίας. Άλλα λοιπόν, όποιος θεωρεί ότι ο δήμορς θα σεβαίνει όλους τους νόμους και θα παρατυπεί υπανομή, μπορεί να εξηγήσει τα δημιουργικά όραμα. Εμείς ως δήμος δεν έχουμε κανένα φοβολευτικό για τον δημοτικό κύπρο. Τα επόμενα πράγματα έχουν πει, σημαντικά, δεν θέλω να πω τίποτα πραγματικά. Όποιος συνέβη έχει απαγγελτικό, θα το προσυμβουλήσει και θα προσφύγει στα ελληνικά ολόκληρα το οποίο αρμοδίως θα επιλυθούν. Ναι, είμαστε δεξικά. Πάμε τώρα όσο θα φανάμε μπρος στο κύριο Θεσσή και το σώμα με τον Σιουταϊκό Επιτυχέ. Πράγματι ο δήμος προγνώρισε και προηγουδέθηκε ένα λογισμικό. Το έκανε αυτό γιατί η νομοθεσία έλεγε την δυνατότητα σε πρώτη φάση να εκπαιδεύσει, απαγόρευε στο δήμος, δηλαδή να πάρει εξωτερικό συνεργάτη με τον εξωτερικό έλεγο. Το έλεγε όμως την δυνατότητα να πάρει εξωτερικό συνεργάτη γιατί ήταν κάτι του πρωτόχρονου να εκπαιδεύσει το χωρισοπικό, να εξαναχθεί όλη τη δικασία για να δημιουργηθεί δημιουργητικό ελέγχο. Αφού αυτό δεν περπάτησε γενικά σε όλη τη Ελλάδα, έγινε ο νομοθέτης και βγάζει ένα νέο νόμο του 22 και λέει, «Κύριοι, μπορείτε πλέον να προσλάβετε και εφόσον δεν υπάρχει χωρισοπικό στην υπηρεσία σας και δεν έχετε συνεχώς την υπηρεσία και τον τοτιμό ανάλογο στο οποίο υπάρχει και γραφείο». Εκείνη την υπηρεσία του οργανισμού του κυρίου Αγγελίδη και έχει δημιουργηθεί γραφείο στοιχικό ελέγχο, το οποίο υπάρχει και στο τοτιμό ανάπτυξης. Έχει λοιπόν νομοθέτης και δίνει τη δυνατότητα, διότι όπως ξέρετε υποστίπιστε έχει γίνει τη δυνατότητα να αναθέτει και σε εξωτερικό συνεργάτη για να δεξαρκάγεται ο νοσοπικός ελέγχος. Άλλα λοιπόν ο δήμος, να μην αποχώρει στη διαπροσοχή και πλέον είναι πάλι, δεν υπάρχει το κατάλληλο προσωπικό για να μπορεί να στελεχώσει το τοτιμήμα αυτό, ώστε να του ίσηρει ο ιδιωτικός έλεγχος, το οποίο βέβαια εφόσον θα γίνει αυτό. Όπως ξέρετε, φέτος πάλι στήσαμε 25 προτλήψεις. Δυστυχώς δεν μας σύγκρινουν με την κινητικότητα ένας υπάλλειβος μόνος είδης στο δήμο. Υπάρχει και σε άλλα πρόβλημα, αλλά ήταν αγκασμένος ο δήμος για να απαρμόσει τη διάδαξη στον νόμο και να είναι σωστός απέναντι στο νόμο, να προσλάβει εξωτερικό συνεργάτη και να κάνει τον εσωτερικό έλεγχο. Όσο το πρώτον οργανισμό, έχουν γίνει ήδη τέσσερις συναντήσεις με τους υπηρεσιακούς, έχουν εισήθει τις προτάσεις τους σε ό,τι θα θέσει. Προτάσεις τους οι διευθυντές, οι προστάμενοι, προστάμενοι των τελευταίων πλημάτων. Έχουν εισήθει τις προτάσεις των σωματιών, έχουν γι' αυτές καταθεθεί. Είμαστε στο τελικό σχεδόν στάδιο του νέου οργανισμού συνεργής εκκλησίας, όμως δυστυχώς. Ο νόμος, έχουν ενημερώσει το έντυπο που βρισκόμαστε, γι' αυτό που είπατε. Ο δυστυχός δεν μας επιτρέπει νομοδιστία το τελευταίο εξ άνομο να προβούμε σε τροποποίηση, όταν φέρνουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Μανάης σε βέρει ότι θα τον φέρουμε, θα ενημερωθείτε και, όπως κάνουν και παλαιότερα, πιθανόν θα γίνει και μια επιτροπή να πει και αυτή τη διάσημη προτάσεις. Είμαστε στο τελικό σχεδόν και νομίζω ότι με επόμενο διάστημα θα είμαστε έτοιμοι, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τον ψηφίσουμε. Λοιπόν, η κυρία Πάνο. Αναφορικά με τα έξοδα τα φύσης αφορούν δημοτών, το 2020 ως Δημοτική Αρχή φέραμε εισηγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με κριτήρια τα οποία όλοι συναποφασίσαν ομόφωνα. Αν θυμάστε τα κριτήρια ήταν η διαμονή πέντε ετών τουλάχιστο μέσα στο Δήμο Σερών γιατί τότε είχε τεθεί από αρκετούς δημοτικούς συμβούλους ο προβληματισμός εάν από όμορους δήμους έρχονται για το τέλος της ζωής τους εντός των ορίων του δήμου μας. Ψηφίστηκαν τα κριτήρια ομόφωνα και στη συνέχεια θυμάμαι πολύ καλά ότι ο κ. Φωτιαννης και πολύ σωστά έθεσε το ερώτημα πώς θα διασφαλίσουμε ότι ταυτόχρονα με την δαπάνιση θα καταβάλει ο δήμος δεν θα καταβάλει και το επίδομα των 800 ευρώ, βλέπετε από τον Οπεντάργιο όλους τους ανασφάλιστους υπερίληκες αναφορικά με τα έξοδα τα φύσης. Οφείλαμε τότε ως υπηρεσία εφόσον επικεφαλεί σαν αντιπολίτες σας κι όχι μόνο ποιοςδήποτε δημοτικός σύμβολος θέσετε ένα τέτοιο ερώτημα να το υποβάλλουμε και στον ΟΠΚ και στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Αυτό έγινε το 2020, η απόφαση που και χάνει να την έχω μπροστά μου η δικιά μας ήταν η υπαρρυθμών 313 του 2020, την οποία διαδιβάσαμε και στον ΟΠΚ και στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Διεκριμένα το 2020 είχαν εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της πρόνοιας 3 σχεδίες βάσει των κριτηρίων με εξέταση επιτροπή και πριν ανταματοποιηθούν το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων απέστειλε συστημένη επιστολή και την κοινοποίηση και σνηκέδες σε όλους τους δήμους και ειδικότερα σε δύο δήμους, ένας εκτροποίητη είναι αγιοδημοσαιρό, γιατί μόνο δύο δήμοι είχαν πάει τέτοια απόφαση σε όλη τη χώρα, με την οποία αναγράφει, την έχω μπροστά μου φωτογραφεί, ότι η απόφαση αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου κρίνεται παράνομη γιατί ανδίκηται στο άρθρο 78 του νόμου 4483 του 2017. Είναι ένα έγγραφο το οποίο μπορείτε να λάβετε από την υπηρεσία τριών σελίδων, όπου εξηγεί μέσα ότι με βάση την αμοθεσία του 2017, ότι μπορούν οι οργανισμοί τουπικής αυτοδιοίκησης να καλύπτουνε μόνο τέλη τα φύση και την αναπομιδεί ωστό. Σε δική μας όχληση, γιατί είπαν ότι θα υπάρχουν και κυρώσεις για όποιον δεν συμβαθωθεί με την απόφαση αυτή, σε δική μας όχληση που έγινε και μες στους δύο γενικούς γραμματίς του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, μας ενημέρωσαν και τηλεφωνικά ότι ο νόμος αυτός λειτουργεί και λειτουργεί σωστά. Γιατί? Γιατί εφόσον έχει συσταθεί ο ΠΕΚΑΘ, μπορεί ο ιδιώτης ή αυτός που τελεί τον έραδο στην τοπική κοινωνία, ο ιδιώτης με το αφημίτου, αν μπείτε και τώρα στην ιστοσελίδα gov.gr, αυτός που πληρώνει το τιμολόγιο ως δορυτής, μπορεί με το αφημίτου να ετυχλεί και να λάβει τέχνο τα κειδίες. Γίνεται σύζεψη από το σύστημα και βλέπουν αν ο δικαιούχος με το ΆΜΚΑ, ο νεκρός δηλαδή, ο θανόν, βλέπουν από το σύστημα, ήταν δικαιούχος ΦΕΑ, ΦΕΝΕΤΙΣΙ, ε1, 2 και καταθέσει και σου καλύπτουν κάποια έξοδα. Δεν μπορεί όμως ο οργανισμός τοπικής αυτοδιοίκησης στην πλατφόρμα αυτή να αιτηθεί έξοδα κειδίας, ούτε να τα καλύψει φυσικά από ίδρους Πόλους. Αυτό λέει η νομοθεσία και πρέπει όλα να συμμορφωθούμε με αυτό. Γι' αυτό το λόγο και οι τρεις κειδίες του ΕΕΚΟΣ δεν ανταματοποιήθηκαν το 21, η μία πληρώθηκε από εμένα, η άλλη από την εκκλησία με παρέμβαση του σεβασμιώτατου και η τρίτη κειδία πληρώθηκε από γραφείο κειδιών του Στριμονικού ως δωρεά. Προέκυψαν την προηγούμενη εβδομάδα άλλα δύο περιστατικά κειδιών, το ένα ήταν στο Μητρούς και το ένα ήταν στο Μπροβατά, όσοι πρόεδρε τοπικών κοινωντήτων Ελλήνων βάλε αρκομάσια, όσοι πρόεδρε τοπικών κοινωντήτων επικοινώνησαν μαζί μου, ενημερώθηκαν και έλαβαν και το αντίστοιχο έγγραφα. Επομένως δεν είναι κάτι που μπορούμε να το παραβλέψουμε, υπήρξε η πρόβλεψη, είναι η απόφαση 313 του 2020 που όλοι εσείς ψηφίσατε. Υπάρχει δυνατότητα πάντως αυτός που πληρώνει την κειδία, ο ιδιώτης, γιατί γράφει μέσα ο νόμος αυτός, είναι ο νόμος άνθρωπος 107, ότι τα έξοδα πραγματοποιούνται ημέρα να της τοπικής κοινότητας και εφόσον ο ΠΚ δίνει το επίδομα των 800 ευρώ για τα έξοδα κειδίας, ο ιδιώτης που πληρώνει και καταδέχει το τιμολόγιο μπορεί να λάβει τα 800 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ. Κυρία Παραταξύ, είσαι πολύ καλά όσον πάρει τα έξοδα κειδίας. Εγώ θα πω στο Σόμβα ότι έρχονται πάρα πολλά θέματα όπως παρατηρείτε, γιατί απαλλαγείται άλλους τα φύσης από όλους τους δημοτώμενους, κυρίως την πόλη αλλά τώρα έχουν και ασυγχωριά. Εμείς σαν Δήμος αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι η απαλλαγή των δημοτώμενων στα φύσης. Στα χωριά είναι 100 ευρώ και στις δημόδες την πόλη είναι 200 μέχρι 300 ευρώ. Αυτό το κάνουμε με ακόμη στο Δημοτικό Συμβουλίο για τα θέματα που έχουν. Αυτό κάνουμε και σε συγκεκριμένη περίπτωση του μητρούς και όπου άλλο χρειαστεί αυτό θα κάνουμε. Μερικοί είναι οι αργαζομένοι. Επειδή για κάποιο λόγο προφανώς αποσιάζεται από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, για να μην καθιστερούμε το Δημοτικό Συμβούλιο για ένα θέμα το οποίο αναλύσσουμε στο προηγούμενο ιδιαίτερα εντατικά, είμαι στη διάθεση σε αναπάρση στιγμή να σας εξηγήσω αναλυτικότητα για την απόσταση της Κομινικής Επιτροπής και την κατάσχηση όπως είπατε του φοβαριασμού στους 200.000 ευρώ και όλη τη διαδικασία. Στη διάθεση σας ευχαριστώ. Καλησπέρα κύριέ μου. Θα βλέπετε έτσι ενομιερική στιγμή και εμπλάγια για την ερώτηση για το περιαστικό δάσμα. Όπως είχα λοιπόν έτσι και πέντως το Δήμο Σερόνι και το Δημοκρατική Συντασία σε συνεργασία με το Δημο Πρασίνο θα προβεί σε καθαρισμό περιαστικού δάσματος και του δρόμου Σερόνι Κυσοπηγής, Σερόνι Λεώνα και Σερόνι Τιμίου Προγρόμου. Είναι προδιαγραμμένο αλλά ευκαιρισίες θα δώσουν. Οπότε θα γίνει ότι στις αρχαίες τρεπόμενες είναι μωρές ακόμη για να προχωρήσουμε σε αυτόν το καθαρισμό για την αντιπέροχη περιοχή. Δεν βοηθάει και η καιρός της καθαρισμός. Θα ανατηθεί σε εργολάβοντος κάθε χρόνο και θα γίνει ο καθαρισμός του περιαστικού δάσματος. Ευχαριστούμε κύριο Γκάσπη. Καλησπέρα και από εμένα. Πρώτα ήθελα να δώσω μια απάντηση αλλά αγγλικόθηκαν πάρα πολλά. Δεν θα πω πολλά πράγματα. Θα πω ότι για το δημοτικό γήπεδο, το γήπεδο του Πασηραϊκού που όλοι μας λέμε, έχει όλες τις αμπαλέτητες αδειοδοτήσεις και δεν υπάρχει κάποιο έγγραφο το οποίο να απαγορεύει τη χρήση κεκίδας σε κάποιο χώρο. Σύμφωνα με την έκδοση της Μελέτης Επιτερίας θα πρέπει να προχωρούμε σε κάποιες εργασίες. Σε αφαίρεση των πινακίδων, να απομονώσουμε κάποιες σειρές μισήματοπλέγμα. Όλες αυτές οι εργασίες έχουν γίνει και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποιο έγγραφο το οποίο να απαγορεύει τη χρήση του γηπέδου. Κύριε Πρόεδρη, η αδειοδότηση του γηπέδου γίνεται σε κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αυτοί οι οποίοι αδειοδοτούν το γήπεδο έχουν γνώση της τελικής έκδοσης. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Υπότιτα. Το Falling development framework is on the NT τουλάχιστον από αγορά των οργανισμών για το παιδικό σταθμό. Εκεί, τυχαία από, ανακαλύπτει ότι δεν είναι συντερμένος ο παιδικός σταθμός με το σύστημα αποχέτευσης. Μετά από μια βλάμμα που δημιουργήθηκε στην αποχέτευση του παιδικού σταθμού, το γνωρίζετε. Εδώ, στο ίδιο στόχο, αναφέρεσαν και δύο μήνες. Αυτή τη στιγμή, ήδη έχουμε ζητήσει κάποιες προσχωρές, για να μπορέσει να συνδυαθεί ο παιδικός σταθμός με το σύστημα αποχέτευσης. Αναμονία του ιδειάς υπάρχει εκεί. Το επόμενο πρωτικό διάστημα θα το προχωρήσουμε και θα γίνει. Τώρα, όσα αναφορά και τα καπί στη κυρία Θελανίδου. Να σου πω ότι με το που ανοίξαν τα καπί μετά τον κορονοϊό, προσπαθούμε να φέρουμε τα μέλη του καπί στους χώρους αυτούς. Το πρώτο που κάναμε ήταν να βρουμε σε υπογρασία το χώρο των παιγηλυκείων. Δεν βρέθηκαν. Το μόνο που μπορεί να λειτουργήσει αυτή τη στιγμή είναι το ακαπί. Δεν μείνουμε μόνος εκεί, μόνος στους χώρους παιγηλυκείων. Ζητήσαμε από τα μέλη μας μήπως για κάποιες άλλες ράσεις χρειάζεται να ανοίξουμε και το ΒΚΠ, το που είναι δίπλα στην ΔΙΑΣΤ. Δεν υπήρχε ενδιαφέρον. Όσον αφορά αυτούς για το ΒΚΠ, υπάρχει ένα μικρό ενδιαφέρον. Δεν θα έλεγα μεγάλο, όπως τα πριν τόνια. Ακριβώς. Εκεί κάνουμε διάφορες δράσεις. Στην εργασία και με την κυρία ΑΠΑΝ, ενημέρωση των μεμόρφων μας. Έχουμε ξεκινήσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής με λίγα μέλη αυτή τη στιγμή. Κάνουμε κάποιες δράσεις όπως στην Καθαναδοφτέρα, που πήγαμε τα ειδέσματα στο χώρο και τους καπί, στις 25 Μαρτίου, δώσαμε την δυνατότητα στα μέλη να κάνουν μια από τις περίδα όσους θέλετε να πω, στην βασιλόπιτά τους. Αυτό που ήθελα να σας πω στους ανθρώπους που παραπονεθήκαν σε εσάς, οποιαδήποτε πρόταση είναι δεχτή από εμάς και μπορούμε να τη δούμε, να την εντάξουμε, γιατί θέλουμε να λειτουργήσουν όλοι αυτή η κορυαία. Δεν είναι μόνο εδώ στην Πολιτοζερόν, αλλά και στα κορυαία. Έχουν κλείσει πολλοί από τους λουβούχους, γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Πολέχει και ο κορυαίος, αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Πολέχει και ο κορυαίος, επειδή πάντωνε διατόμηση. Θα σας δω και η επόμενη πράγματα, που πάραμαν κάποιες δεύτερα δεύτερα, μόλις με ειδέσματα και του καπί. Μόλις με ειδέσματα και του καπί. Δεν λειτουργούσε αυτή την ικανότητα. Την ονική λειτουργό και τις δευτεραδεύτερα. Έχει το Άλομ Καπί, δεν χρειάστηκε να πάει αλλού, γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν χρειάστηκε. Κυρίως, για την καταπληκτικότητα, αυτό το χροντίζουμε. Για την κοινωνική λειτουργό, που λέτε, υπάρχει στο Άλομ Καπί. Μακάρι να υπάρχει ενδιαφέρον. Τη θεραπεία υπάρχει για γιατρούς. Δεν υπήρχε κάποιος ενδιαφέρον. Μετά το κορονοϊό, είναι ράξιδευτοι που επισκέπτονται το Άλομ Καπί. Για αυτό κυκλίσανε. Ορίστε, κύριε Καμτζόβουλος. Στη θέμα της συγκέντρας του Άλεμ Φιλαλά, είναι πάντον οι ανομούνες. Είναι συνδεδεμένο το συγκέντρας του Άλεμ Φιλαλά. Όμως πάρκανε αυτά τα προβλήματα στις εσωτερικές εγκαταστάσεις και έκαναν, σύμφωνο, υπήρθηκαν κάποιες δουλειά οργανισμούς. Εγώ έχω συμμηθεί με τον κορονοϊό και τα συνδραμφίδια στις θέματρες. Οι ανομούς είναι πάρα πολύ νοστιμές και είναι πάρα πολύ ανησυχίες. Υπάρχει και το παιδικό, και το κέντρο ενόπισης προεδρική, και το γεμιδό. Είναι σήμερα ένα όλα, αλλά υπάρχουν αυτά τα ζητήματα στις εσωτερικές εγκαταστάσεις, που δεν είναι σε την εσωτερική ασύνη, είναι μέσα στις εσωτερικές δουλειά οργανισμούς του Δήμου. Για αυτό σας είχα ζητήσει, αν θα χάσετε λίγο χρόνο, να συμπράξετε για σκοπό που χρειάζεται να όντως, έχουμε και πάει και να πλήρει ένα πλήρειο απάντηση για την πληροφορά σας όλου του πάντου. Μα δεν υπάρχει μια έκπληση αυτής. Λοιπόν, δώθηκε απάντηση. Ήταν η μόνη αίσθηση που συγκεντρώνει και καθόλου γι' αυτό το ΡΟΛΟΛΟ. Ήχες να κάνεις τη σύννηση πάνω στον πολιτικό λόγο. Άρα, πριν τα βρεις, έχουμε στον κέντρο και πάνω. Ευχαριστώ, Σαλίδη. Ευχαριστώ, κύριε Δήμαρχο, σε το λόγο ή στην κυρία Δημαρχία για απάντηση. Για τον Οφέα λίγο να μιλήσω. Γιατί είναι ένα κτήριο το οποίο, προφανώς, νιώζω κι όλοι συμβουλώνουμε εδώ, ότι πέρα της ιστορικών εκάστου και της σημαντικών εκάστου, μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ καλό κτήριο για μια σειρά δράσεων που αφορούν ο λόγος της ΕΡΕΟΣ. Αυτή η αρχή της συνεσφοράς του Δήμου για το ψηλυμένο κτήριο θέλω να σας πω ότι υπήρξε προς τη μεριά της διοίκησης του Οφέα μέλος της διοίκησης είναι και ο μέλος του Δημοκρατικού Συμβουλίου, ο διωγός της Ανδρασποτήδης και ήταν και παρόν και εκπέπτηκε η πρόταση αυτή να έρθουν από τον διοικού πρόσυγμα του Οφέα και να συζητήσουμε στο πλαίσιο τις αξιοποίησεις αυτής της αίθουσας από το ΔΥΠΟΚΙΡΗΤΗ. Τη στιγμή τι γίνεται, έχει ο Οφέας μια αίθουσα, έχει το ιστορικό από το κτήριο, το οποίο ουσιαστικά από τότε που το άφησε η Μπτρόπολη ουσιαστικά απαξιώνεται, ευθύρηται και δημιουργεί πολύ περισσότερες ανάγκες στην όποια αποκατάστασή τους με την παράδοση του πρόοδου. Και επειδή αυτό το κτήριο πραγματικά θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πολύ καλό σημείο, μια σειρά δράσεων και του Δήμονα και του Υπιτροπέας, τους έγινε η πρόταση να ζητήσουν, να παραχωρήσουν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αυτό το κτήριο στο Δήμο Σερών ούτως ώστε να ενταχθεί το κτήριο αυτό σε πρόγραμμα γιατί μόνοι τους δεν μπορούν να το εντάξουν. Είμαστε έτοιμοι, όπως το είπα και όλους, έχουμε έτοιμη πρόταση, έτοιμο μάλλον χρηματοδοτικό εργαλείο για να υποβάλουμε πρόταση για το κτήριο αυτό και η λειτουργία και η χρήση του κτήριου είναι δική. Και τα όποια έσοδα, γιατί μπορεί να υπάρξουν και έσοδα από τη χρήση του κτήριου αυτού, να διοικητευτούν και για τον Ορφέα. Θα είναι και για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Τα προγράμματα απαιτούν μια χρήση πάνω από 12 αιτή. Δεν μπορεί λιγότερο από 12 αιτή παραχώρηση κρίσης εφαρμοβάν. Άρα θα μπορούσε και ο Ορφέας να έχει έναν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Και να διασωθεί αυτό το κτήριο και ο δήμος να έχει ένα κτήριο και οι δημότες να έχουν ένα κτήριο το οποίο θα είναι ένα κόσμο που δεν θα το χρησιμοποιήσουν. Είναι, νομίζω, μια πολύ τιμία πρόταση που έγινε. Αναμένουμε την απάντηση από την έκηση του Ορφέα. Γιατί να δώσουμε μια ενίσχυση σε ένα κτήριο το οποίο έχει μεγάλες ανάγκες. Ακόμη δεν είναι από κατάσταση του, αλλά οι ουδείες θα δημιουργηθούν πάλι. Σε λίγο πάλι καιρό, γιατί όσο ένα κτήριο είναι αναξιοπίητο καταλαβαίνει ότι υπηρεχούνται ανάγκες για την επισκευή του. Άρα τι το καλύτερο και να το πάρουμε και να το πάρουμε μαζί με τον Ορφέα να το έχουμε σαν χρήση και να το εντάξουμε σε πρόγραμμα με ξένα χρήματα και να το χρησιμοποιούμε όλοι και να έχουμε και έσοδο ορφέες από αυτή τη διάρκεια. Είμαστε σε αναμονή της απάντησης από το Δικητικό Συμβούλιο του Ορφέα. Θεωρώ ότι θα καταλήξουμε σε μια τέτοια συμπονία ούτως ώστε να έχουμε το μέγιστο ευαίσθητο αποτέλεσμα. Θα να πω μια λέξη. Πώς κάνετε να σκεφτείτε για την Φωσταντιανόπου ξοδοχείο, γιατί αυτή τη φράτα συνέχεια στο νομωρό μου. Υπάρχει πιο ισχυό θέμα γιατί υπάρχουν ένα πλήθος συνειδικασίων τα οποία δυσκολεύουν την υπόθεση της παρακόρησης της κρίσης για να εντάξουν. Ήδη νομίζω το προχώρησε ο κ. Γκάτσιος και μπορεί να σας αμιλήσει για αυτό. Έκανε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση αλλά η πολιοδιοκρασία δημιουργεί τεράστια ευδογλήματα. Έχει κάνει ήδη μια ή δύο συναντησμένες. Είχα περνούν αγγίωση γιατί εσένα σχεδόν τους συμβιβιωθεί. Δεν μπορούμε σε τέτοια πάση για να μπορέσουμε να διοθετήσουμε σκληρά καλουσιά για να πάρουν προστασία να μην πέσει κάτι στην αλληλεγγύη που περνούν από κάτω. Αυτό που είδα όμως, δεν καταφέραμε από την 12η συμβιωτήθεση να μαθητούμε ούτε η μισή για να πάρουμε μια απόφαση μιας καλουσιάς που είναι για την ασφάλεια. Για πόσο μάλλον ακούμε να προσφορίσουμε κάτι παραπάνω. Καταλαβαίνετε. Είναι 12 συμβιωτήτες σε δύο τεχοριστάκτυριαέντα του Κωνσταντινούχου που είναι δίπλα και εκεί έχει οργανισμό των πρωτόρων. Συγγνώμη, το θέμα ασφάλειας είναι να αποφασίσουμε να βρεθούν οι 12 συμβιωτήτες. Πολύ σημαντικά. Θα σαπαντήσουμε. Δηλαδή η ελληνική προστασία τίποτα. Είναι μια καλύτερη ασφάλεια. Θα σαπαντήσουμε. Δεν μπορείτε να μας χωρίσουμε σε κάποιο κτήρι με πολλούς συμβιωτήτες γιατί δεν μπορεί ο ένας συμβιωτήτης να προχωρήσει και να κάνει παρεμπάσεις στο κτήρι. Δεν είχε παρεμπάσεις στις φαγωσιά μου. Αυτός σας απαντήσει. Καλέσαμε όλους τους συμβιωτήτες. Μία φορά δεν υπήρχε κανένας συμβιωτήτης. Με λίγα χρόνια. Σε μια πολυκατοικία και σε μια πολυκατοικία να κάνουμε παρέμπαση γιατί και αυτή ένας συμβιωτήτης. Υπάρχει παρέμπαση. Υπάρχει παρέμπαση. Δεν μας σφάλιασαν. Βάλει γενική συμβιωτήτη. Εγώ να τις εξηγήσω εγώ. Υπάρχει παρέμπαση. Συμβιωτήτες όπλο. Υπάρχει παρέμπαση. Υπάρχει παρέμπαση. Μαθήμα έχουμε προχωρήσει τη διαδικασία. Πήραμε απόφαση να προχωρήσουμε να τοποθετήσουμε της καλωσιά. Αλλά για να είναι αυτό το πράγμα νόμιμα να έχουμε και τη συνένδυση των υπολίπων. Δεν έχουμε τη συνένδυση των υπολίπων. Μετά από δύο φορές που τους καλέσαμε και προχωρήσαμε και θα το κάνουμε οργανισμό. Θα τοποθετήσει της καλωσιάς. Από εκεί και πέρα όλα αυτά που λέτε είναι κάτι άλλο. Κάτι άλλο. Λοιπόν, θα σας συγχωρώ. Παρακαλώ να δώσε και απάντηση. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει συνένδυση, δεν τοποθετηθεί. Εντάξει, θα το πάρω και εγγραφάω συμπολιοφορίες τα οποία λένε τους συγειές εργασιστές που πρέπει να γίνουν. Υπήρξα και εγώ. Εσύ γέρα. Έχουν γίνει όλα αυτά που λέτε. Σε τέλειψη. Σε τέλειψη. Σε τέλειψη. Από εκεί και πέρα. Τα καλό εισιγεία. Το δεύτερο φορθάντη είναι να σου δοκιμάσουν και να χρησιμοποιήσουν την κατοικότητα. Ευχαριστούμε πολύ. Και μια απάντηση τελευταία, ο κύριος Δήμακος, για να οδηγήσουμε το δεύτερο φορθάντης. Καταρχάς για το κομμάτι του παιδιακού και για κάποιο ελληνισμού. Έχουμε πάρει η ίδια απόφαση για την ονομασία ας πλατείας και της Ρεντιζέλου, κατηγώντας με τόπο στο όγειο της Ρεντιζέλου δεξιά. Έχουμε πάρει απόφαση για μετονομασία της πλατείας... Πάρκο Αλυσμόντου Πατρίδων. Πάρκο Αλυσμόντου Πατρίδων και εκεί μπορεί να γίνει αμνημία. Αυτό, όμως, που μπορούμε να κάνουμε τώρα και ήδη το έχουμε συνοηθεί στις προορισμές των τηλεκόνων, έχουμε έρθει ένα μηνυμείο έτοιμο για τον ποντιακό ελληνισμό. Είπαμε και με τον Ραγίδιο Ρεφεβάτη στον φόρο μπροστά στο δημακείο του Αλυσμού στον πολιτιστικό, να κάνουμε το μηνυμείο εκεί. Θα το κάνουμε τώρα την ευκαιρία της... Είναι έθιμο. Θα κάνουμε τη βάση... Μια βάση με τον Πατρίδιο Αλυσμόντου Πατρίδων. Έχουμε πει για να το προχωρήσουμε και να κάνουμε εκεί, σε πρώτη βάση, μια τέτοια παρέμβαση για να θυμίσουμε τον ποντιακό ελληνισμό. Και παράλληλα, νομίζω και με την Κεδής, μπορούμε το κομμάτι χωριστούμε, μπορούμε, το κομμάτι χωριστούμε, και βέβαια, φέτος μόνοι μας, μπορούμε να το κάνουμε, ούτως ώστε να θυμίσουμε την ημέρα μας. Αυτά σε αυτή την πάση, ως θυμίσεις. Δραστηριότητα για την Πέσχη και τον Ψοκογγιδής. Έχω, πάντως, άποψη για το μνημείο, αλλά το μνημείο θέλω να... Το μνημείο, την πλατεία αυτή που λέμε, τι γι' άλλο. Για το μνημείο και ο Ναυτονίας, εντός της πόλης. Άλλο, άλλαξη. Λοιπόν, συζητάμε... Έχουμε και μερή πρόταση ως παράταξη, το είχα βάλει και στον προηγούμενο συμμονήτο, επαναφέρει ο Παύλος ευκαιριακά. Θα θέλαμε να το κάνουμε έτσι, αν θέλετε, με μία επίσκεψη ενός κλιμαγγίου της παράταξης, να σας δώρουμε μια συγκεκριμένη πρόταση. Αυτό το μνημείο πρέπει να γίνει, η πρότασή σας, που είναι ο Δημοφωνός Δημοτικός Συμβούλιο, η πλατεία του Παύλου Μελάνη και το άλλο μνημείο. Ήταν πρότασή σας... Είχα βάλει και στον προηγούμενο συμμονήτο. Και κάποιες πρότασες που είχα βάλει. Λοιπόν, επάσης, νομίζω ότι οφειλώσαμε, πριν καιρά στην προημερή σεριδιάβρεξη, να γερνούμε για να εγκαιρίσουμε ακριβώς... Αυτή είναι η μημεία του Δημοφωνικού Συμβουλίου. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Λήξη της υγείας ενός τεπθού, ασυναιονία εμνήμης. Λοιπόν, κύριε συνάδελφα, έχουμε κοινοποιηθεί τρία αρπέμματα εκτός ειρής εδιάδαξης, τα οποία έχουν το χαρακτήρα του κατεπίγοντος με την έζια ότι η 10η αναμόρφωση, που είναι το πρώτο εκτός ειρής εδιάδαξης, αλλά έχει και η τροποποίηση της πράξης δομή, βαρκής βασικών αγαθών κτλ., που έχει να κάνει με την παράταση του χρόνου και των πράξεων αυτήν, έχουν κατεπίγοντα χαρακτήρα, διότι η Λήγη μέσα στο επόμενο μήνα και τρέφει να τηρθεί όλες οι προβληθόμενες διαδικασίες. Συνανείτο σώμα για να συμβούν το δεύτερο θέμα, το δεύτερο θέμα εκτός ειρής εδιάδαξης. Είχα σήμερα εργάθομαι σήμερα και επειδή έχει να κάνει με αναμόρφωση και που η οποία διευκολύντει τη διοργία των ΔΥΠΕΤΕ και οι οποίοι δεν ξέρουν πότε θα γίνουν οι επόμενες συνδυασίες του Δημοτικού Συμβουλίου που θα κάνουν μετά τις εθνικές εκλογές, γι' αυτό το λόγο το βάλαμε εκτός ειρής εδιάδαξης για να μπορέσει να διευκολυνθεί η διοργία των ΔΥΠΕΤΕ. Συνανείτο σώμα. Το σώμα συνανεί ομόφωνα επί της ουσίας των χρυμάτων. Θέλετε να συζητήσουμε κάτι με τη σειρά, μιλάμε πρώτα για τη δέκατη αναμόρφωση. Θέλετε κάτι από αυτού. Το πρώτο ποιο σημερίζει η εδιάδαξης εγκρίνεται ομόφωνα. Το δεύτερο που αφορά στην παράδοση του χρόνου για την του είπαμε εσείς κλπ. Συνελούμε ομόφωνα, ομόφωνα ναι. Για την αναμόρφωση του ΔΥΠΕΤΕ, η συγκεκριμένη αναμόρφωση της φυσικής γενικά στη ζωή του και κυρίως εσείς. Τι προέδρες πέθαιτο ότι αυξήθηκαν τα συγκεκριμένη αποδείξη και η κεμοιότητα ανάηλων. Θα ήθελα λίγο να εξηγήσετε για ποιο λόγο αυξήθηκαν κατά 15.000 οι ΕΕ στον ελέγχτος των επαγγελματιών, κατά 10.000 τα έξοδο του υψενείας, και καταλογούν κοινιάδες παρέξοντας συμπαραγωγής, γιατί αυτοί οι συγκεκριμένοι πολιτικοί και αυτοί οι δευτερόι πραγματικοί, και για ποιον λόγο θα συγκράβουν λόγω, διευθύστηκα, το ποσό που βίνουμε στην παρεμπιστήμια, η οποία συστηθεί σε εφαίρηση με τεπέζα, και από εβδομή νεκροδάδες λόγω και το ποσό στο μισό. Θα απαντήσω να δείτε πρώτα, ναι. Ευχαριστούμε, πρώτα κύριέ σας. Ευχαριστούμε, πρώτα κύριέ σας. Ίσως με καλύψουν κάποιες απαντήσεις για να χρειστούν επαναλάβα. Ωραία, ευχαριστούμε πολύ. Παρεμπιστήμια να μειώθει. Ναι. Πάσχαμε πολλά σε όλους. Απαντήσουμε δικά με την Παρεμπιστήμια. Την Παρεμπιστήμια δεν είναι αρκετή. Παρακολουθούν πολλούς μέρες και εβδομή. Μόνο το ΦΟΥΤΟΙ έδωσε πέρα, πέρα επιστοίδες που έπρεπε να γραφτεί. Αλλά μην μας σωκώνησε. Που έλθε με πολύ καλή διαχείριση όλο αυτό της πανεπιστήμιας. Για το πέρα μη κοιτσούν. Είσαμε επτά κτήμα. Τα υπόλοιπα κτήματα δεν διαζότανε. Δεν διαζότανε υπάρχως. Το λόγο που δεν διαζότανε ήταν πολύ απλώς. Στην πανεπιστήμια άλλα θα ξαναγίνησε έναν χρόνο στην παιγεία. Και την πρόβασταν προϋπολογιστή. Ήταν στον προϋπολογισμό του εβδομάτου 24. Οπότε δεν πρειάστηκε ο τρόπος. Στο συγκεκριμένο χρόνο. Τώρα, όσον αφορά αυτά οι ειδικά. Όπως γνωρίζετε οι δράσεις του διεκτήτρα και άλλα. Δηλαδή και το πρόγραμμα. Είναι πάρα πολλές συνεχίες. Κάποια φορά ο ειδικός που έχουμε. Που υπαίχνουμε για τον υπόφορο υπόσχεσμα. Έχουμε δικαίωμα να το παίλευμε για 11 μήνες. Αλλά στις 11 μήνες. Και αν δεν θέλετε ποιος θα είναι. Κι εγώ θα πρέπει ένα μήνα. Αναπλησιακά να τον απολύω. Αυτή η διαδικασία που πρέπει. Αναπλησιακά να τον απολύω. Είναι διαδικασιακό προσωπικό ενός κάτω. Οπότε αναπλησιακά. Υπάρχει τη δυνατότητα. Ένα μήνα να μην απολύνω. Πολύ δυνατότητα. Αναπλησιακά. Ξέσαμε λίγο το κωδικό. Θα πάρουμε υπολύπτειο μπλοκάνι. Το βασικό πρόβλημα. Για να γίνουν πολλές. Μπορείς να έρθεις. Γεια σας. Γεια σας. Δεν σημαίνει ότι θα συνοπιεθούν. Είναι το βασικό μας. Το βασικό θέμα που έγιναμε. Ξεκίνηκε πάθος για τα κρίματα. Συντοδοσίες των υπαλλένων. Ήταν ένα θέμα που δεν μπορούσα να το πω. Βλέπεις, όπως ξέρετε, το οποίο δήκε τελευταία μονοθεσία. Η οποία της κατατάστησε. Φελιώνει με το πόδι του. Άλλη έκανε τα απολύνεις του συστηματικού. Πολύ λύνεις. Προβάλλει να τα ελάσσουμε στους επαγγελμάτες. 20.000. Για τους εξοδελικούς συνεργάτες. Για τους εξοδελικούς συνεργάτες. Ουσιαστικά, δηλαδή, για τους εξοδελικούς συνεργάτες μπορεί και πολλά. Και στη συνέχεια, δηλαδή, δεν μπορούν να κάνουμε προσλήψεις και απολύνεις. Συνεχώς, τον υπολύνει και τα ζωή του προκάλει. Πολύ λύνει. Εννοείται ότι δεν είναι ευθύματα. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. דεν τον υπολύνει. Όταν πέραμε μπροκάκι, όταν πούμε για εγκασίες μοτοσυκλέτες, με την κίνηση ανέβει το αρμουλί, δεν μας φέρει λιγματικά αυτό, δηλαδή παίρνοντάς το μπροκάκι, να πάρει αυτό το μπροκάκι, φέρνει ακόμα εύκολα κύριε Πρόεδρε, η περιγραφή του ποδικού, έξοδο, αχείδη, κόμμενο, κόμμενο μεταστάσεις, παραμένει σε προμήθεια και όχι σε παροχή επαγγεσίας, σε εμπρομήθεια, όχι σε παροχή. Εξηγήθηκε παρόλα αυτά κύριε Τερζή. Ναι, αλλά ίσως έπαιρνε ένας άλλος ποδικό. Δεν μας ενδιαφέρουν τα ίδιον στιγμές, δηλαδή έπαιρνε διαβάζοντάς το. Δεν θα καταλάβουν. Ή θα πήραμε να πείτε, θα ανανεώσουμε την μοσόρα, θα πάρουμε και το μικρόφυγμα, θα πηγαίνουμε και από το σπουδάκι, θα πηγαίνουμε σωστά. Πρέπει να κάνουμε για αυτό. Γιατί αυτό είναι παροχή. Είναι εδώ να θέλαμε κάποια μικρόφυγμα. Ξέρετε ότι έχουμε ένα από τα μιτσαδέα, τα πιο σημαντικά, που μπορεί να είναι η εχωλιάνια μας, δηλαδή λόγω μεγάλου της κράσης, να ξέρετε, να μποραστούν μικρόφυγμα και όλα αυτά που χρειάζονται στιγμή. Ίσως είναι σε πάρα ποδικό. Όχι, όχι. Δηλαδή, εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι παροχή, δηλαδή εσείς εμπρογγάνει μέχρι το Λυπτί, έξυπνο φως. Εντάξει, από αυτό το δημοτήρημα θα χρειάζεσαι. Λοιπόν, θα ρωτήσω εγώ, δεν σας φορνώ, ξέρετε, στερασία με τον πιστήτη του, τον κόσμο που βλέπετε, έτσι. Ωραία, λοιπόν, κάντε σύντομα το ερώτημα για το πρόσωπο. Θα ρωτήσω για τα μίγμα. Αν η εφέζομαι γι' αυτό, εμείς δεν σήμαστε μέσω τελικού συμβουλίου. Σας έκαναν 23 διάρκεια και δεν ξέρατε πάντα πόσο είναι το πρόσωπο. Το προβολογήσετε, είχατε βάγει μια πόση με την παρκέιπη, είχατε βάγει μια πόση με την παρκέιπη. Λοιπόν, ο σύντομος δεν αφιέσουν άλλα μίγματα. Αν πεις, υπηρεσιών αθαριότητες, 2.000 υπηρεσίων, θα πηγαίνει και το εύθυμα. Οι υπηρεσίδες δεν ρώτασαν πως να. Ή δεν, ποιος θα ρωτήσει αυτήν την αθαριότητα. Αυτήν τη στιγμή, από τη στιγμή έχω γίνει και μια αθαρριασία αθαρριασίες. Είστε συνέχεια πάντων αθαρριαστές στο ΔΝΤ. Μόνο να μην ασχοληθεί αυτό το σύστημα. Αθαρριαστές στο ΔΝΤ. Ένα άλλο, ο οποίος, έξω από το ποινάδι των εκδηλώσεων, είχατε υπηρεσίες αθαριάκια, τα φύγετε όλα, όλα αυτά. Περνούμε όλα που είναι όλα αυτά. Περνούμε όλα είναι. Έτσι και αλλιώς ο οποιαδήποτε δράση θα είναι παράλληλη δηλαδή το μασικό κομμάτι, όπως λέμε, στιγμή, αν μπορείτε να το δηλώσετε. Οι υπηρεσίδες αποφασίσαν να περέφουν από αυτές τις τρεις διάρρυσες. Πρόκειται ό,τι και να γυρνήσει και προσθετεί κάθε διάρρυσή που δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει το στουχημένο αποδεικό και δεν είναι εμπιστοχό να μποράσουν κάποια... Και για να βάζετε σύν, τελευταία, για να βάζετε σύν δέκα χιλιάδες έξω μαθηλοξυμίας, σύμφωνα έχετε προγραμματικές ή εφλοξινίες. Προκειμένου ότι ήρθατε δέκα χιλιάδες και σύν δε καμπάμε ύπνος. Και για το πρόγραμμα, αυτό σας το ευχαριστώ. Είναι το κουμπόνις, εδώ που ρώτησε η κυρία από το Θείο για τα έξοδες συμπαραγωγήσεις που τους έσανε στον πληθό. Τι είναι, γιατί θα κάνουνε μια συμπαραγωγή με τελειωσίες, όπου ολόκληρος δεν είναι η πολιτιστική κορδέωση της Ευρώπης. Και θα κάνουνε από εκεί μια συμπαραγωγή, είναι στους 20 περίπου έτσι. Συνήθει, θα έρθει κάτι κάτω. Έκει, εκεί. Πάντα προσθέτει, βάζουν και κάτι παραπάνω για κάτι έκτατο. Θα είναι γύρω στους 5.000 χιλιάδες, καλά. Αμοιβές γενικών καθηγών των θεάτων, ιμπερισιών, μονοπλησίων και τελειωσίων. Είναι καμπιβιδιάριτα στην υπομόρφωση. Κύριε Σετζιά, παίρνετε έναν τους κωδικούς. Και απασχολείτε, παρακολουθείτε το σώμα, μπαίναν έναν τους κωδικούς. Όχι, όχι, δεν έρχεται κύριε Πρόεδρε. Είναι προεμερεισίας, θα ψηφίσω έναν προεμερεισίες. Είναι μηδέν, δηλαδή αμοιβές γενικών καθηγών των θεάτων, ιμπερισιών, μονοπλησίων. Μηδέν, ποιος θα είναι ο γενικός κωδικός, αφού δεν μπορώ να απαντήσω. Απαντήσω, αλλά δεν γίνεται να πιάνω με έναν. Λοιπόν, πολύ λίγο υπάρχουν πρωτοστήσεις που φιλώνεται από το κωδικό, τα ευθυκέντρικα, τα π figura, π tend blew το οποίο είναι λίγο κακέτο πλή?-...ο οποίος σηκώνεται είναι- ότι θα καταλυφθεί για τις ανάγκες, τις περιφέρειες και τις ανάγκες της ιστορικών χώρων. Οι ανάγκες που έχουμε είναι γνωστές, είναι το ΛΕΠΕΤ και η Άθουσα της Σκεδής, όπου έχουμε ξανασυνεδριάσει στο παρελθόν. Στο ΛΕΠΕΤ, λόγω του γεγονότος ότι έχουν προγραμματισμένες πολλές παραστάσεις για το επόμενο προσφοριάστημα, προκρίνεται η λύση της Άθουσας της Σκεδής, που είναι πιο μικρή, η οποία είναι πιο δύσκολη. Λοιπόν, νομίζω ότι είναι επαρκής για τις συνειδείασεις. Δεν έχουμε πλέον μέτρα από το παρελθόν, τα οποία μας είχαν αναγκάσει να πάνε στο ΛΕΠΕΤ. Είχαμε δικηγικό σεμβόλιο στο ΛΕΠΕΤ, το συζνήσαμε όλα τα πράγματα και το συμφέρεται θέμα. Συμπρόκειται η θέμα. Λοιπόν, εμάς δεν υπάρχει κάποια εμμονή στις συγκεκριμένες να προτιμάται στο ΛΕΠΕΤ. Ό,τι πει το σώμα, δεν έχουν κάποια εμμονή στις συγκεκριμένες. Συμφωνώ μετομένως για το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι της ρώτος πόσο απειτηθεί, γιατί μπορεί να έχουμε και δεύτερες συμπορίες, θα είμαστε σαν κεδίς. Θέλετε κάτι άλλο? Κύριε Πρόεδρε, εγώ και εγώ να μπω μέσα σε αυτήν την έψω της συγκεκριμένης. Η ΛΕΠΕΤΟΣΑ, η ΣΤΕΙΑΣ... Δεν έχουμε μόνο δύο εργασίες. Ήταν και αυτή η ΣΤΕΙΑΣ και ελπώξεν και μακάρι μην είχαν ολοκληρωθεί να τελειώσουν εκεί. Και μην κατελούνται. Λοιπόν, στην επόση συμφωνούνται στην έψω της κερδής για όσο χρονικό διάστημα απειτηθεί, λόγω των εκλογών. Θέμα δύο. Παράδοση μετάθεσης του πρόωμου, παράδοση του σύμβασης που αφορά σε ανταλλακτική υπηρεσία. Συμφωνούμε μόχω να ναι. Ορίστε. Πότε ήθελα, κύριε Βισηλή, να μου πει μέχρι πότε ζητάει παράδοσης εξοχωρέασης. Επειδή έχω διαβάσει μόνο αυτό. Μέχρι πότε. Έχει παραδώσει όλο το υλικό μέχρι 21 Απριλίου. Έχει παραδώσει πάντα. Και σύμφωνα με τη διαχειριστική αρχή, επειδή έκαθε την τελευταία στιγμή το έτοιμά της. Η εταιρεία αυτή το έκανε στην τελευταία στιγμή που έλεγε σήμερα σε μια μέρα πιο μπροστά. Πήρε και το πρόσφωμο της αναλογής, 387 ευρώ περίπου, το 2,5% υπό το υπολοιπώμενο υποστόχο το έχει παραδώσει όλος το 21 Απριλίου. Από το 21 Μαρτίου μέχρι το 21 Απριλίου. Αυτό λέμε. Αυτό ακριβώς εξοχωρώ. Ήρθε μετά, γι' αυτό παίρνει το πρόσφωμο. Γι' αυτό, με βάση τη διαχειριστική αρχή και την επικοινωνία που κάναμε με τη διαχειριστική αρχή, επειδή το κατέθεσε το έτοιμά του την τελευταία στιγμή τα παραδοτέα που χωρένει, παρέδωσε μέχρι την ημερομηνία που όφειλε να το κάνει. Συγνώμη, εκεί τις ημερομηνίες, πότε κατέβησαν? Την τελευταία μέρα στην παραμονή, το έλεγε η Σύμβα Σίδη. Γιατί δεν το πέφτει? Θέλω να καταλάβω ότι δυστυχώς τα θέματα αυτά ήταν στην Εικονομική Επιτροπή, η οποία συνενδρίαζε κάθε εβδομάδα και μπορούσε να κάνει συνενδριάς και κάθε μέρα. Αυτά λοιπόν, με την αλλαγή των αποφάσεων που πήραν με τον Φεβουάριο, έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό το έλεγε η Επιτροπή. Κατευθύνων τα θέματα. Συμβουλώψεις το θέμα. Μα έρθε 7 Απριλίου. Αυτό το έλεγε. Αυτό το έλεγε. Από 7 Απριλίου? Ναι. Πήρε το πρόστιμο. Εμείς το μαθαίνουμε ένα μήνα μετά. Αναδρονικά να ενδιαφέρονταν κάτι. Αυτό ακριβώς... Αυτό πήρε το πρόστιμο. Αν δεν ενδιαφέρονταν, η διαχειριστική αρχή επέβαλε το πρόστιμο. Επειδή είναι γρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα. Έχει τη δίκη που είναι. Αλλά και εμείς, που συζητήσαμε, μιλήσαμε διαχειριστική αρχή. Το θέλει ως τυπικό χαρτί, το θέλει για αυτό το λόγο. Το υποσιαστικό εμπόδιο δεν έχει τέτοια χρήμα. Δεν έχει τέτοια χρήμα. Είχε ήδη λήξει η πρωδεσμία. 7 ΜαΐΝΙ. 7 ΜαΐΝΙ. 7 ΜαΐΝΙ. 3 Κύριε και συμπρομηκευτή έκτο του λόγου, αδυναμίες εκτέλεσης με εφήμοντά δεσύμβασης. Ομόχονα νέα. Είχε περισσότερο να εφαρμοστεί κάτι άλλο. Να πω όμως κάτι που δεν είχα λόγω σεμνότητας. Είναι πολύ μεγάλη η ευτυχία της εποχής αρχής, η οποία μπορεί σε μια σύμβεση, παρά της προσπάθειας που κάναμε να την κρατήσει, να πετύχουμε την διαδικασία της διαπραγμάτευσης, να πάρουμε ακριβώς τις ίδιες τιμές, που είναι πάρα πολύ χαμηλές, και να πετύχουμε έτσι να μην χρειωθεί ούτε ένα ευρώ ο δήμος παρά την αφοτία. Δεν χρειωθεί ούτε ένα ευρώ. Θα κάνουμε διαπραγμάτευση, θα βρούμε δύο εταιρείες οι οποίες πήραν τη θέση του χωρίς να αλλάξει το κοσσόπι. Πολλά φραγμάτια. Όταν δεν βγαίνεις από μία δουλειά, επικαλύψτε λες ότι έκανα κακό υπολογισμό, λες προσωπικοί λόγοι του παρατάω. Και ενεργοποιούν ψυχαϊλίτες. Αλλά για να βρεις την ίδια τιμή, την ίδια χαμηλή τιμή, το σερβό θα μπορούσε να πάει και πιο ψιλή τιμή, όταν ήταν σε μία δέκα. Και όμως καταφέραμε να έρθει στον ίδιο. Το θέμα είναι ότι η άλλαξη της Αφρικής, λόγω... Ευτυχισμόλου. Θα θέλαμε να έχουμε τη σύμβαση με ψηφότερη τιμή τώρα. Ναι, το γνωρίζω, το γνωρίζω. Απλά επειδή υπάρχουν προϊόντα σχετικά με τη μητέρα της, θα μπορούν να εφαρμοστούν, γιατί δεν έκανε τη τετάλλη διαδικασία. Λοιπόν, συμφωνούμε ο Μόρφωνα. Ο Μόρφωνα, ναι, τέσσερα. Εκμίστωση μίδια διωπρασίας του Μεθκώνα. Μίδια 210 ευρωδημαχίου της κοινότητας του διωλυθμού του Μεθκώνα. Πρώτες είναι να γίνει μηδιωπρασία για 25 έτσι. Με την πρώτη τιμή εγκίνησης που προτείνεται από τοπικό, τον 100 ευρώ. Συμφωνούμε ο Μόρφωνα. Ο Μόρφωνα, ναι. Πέντε. Εκμίστωση μίδια διωπρασίας του μεριθμού 94, 555, 430 και 444, και τα λοιπά και τα λοιπά να μην τα αναστρέφουν όλα. Ακροδυμαχίου του αυτοκτοντήματος ευρώ. Πάλι, η πρόθεση είναι διωπρασία με τις προκεινόμενες από τοπικό κοινές. Μόρφωνα, ναι. Ο Μόρφωνα, ναι. Έξι. Εκμίστωση μίδια διωπρασίας του μεριθμού 94, 555, 430 και 444, και τα λοιπά και τα λοιπά να μην τα αναστρέφουν όλα. Ακροδυμαχίου του αυτοκτοντήματος ευρώ. Πάλι, η πρόθεση είναι διωπρασία με τις προκεινόμενες από τοπικό κοινές. Πάλι, η πρόθεση είναι διωπρασία με τις προκεινόμενες από τοπικό κοινές. Ακροδυμαχίου του αυτοκτοντήματος ευρώ. Πάλι, η πρόθεση είναι διωπρασία με τις προκεινόμενες από τοπικό κοινές. Ακροδυμαχίου του αυτοκτοντήματος ευρώ. Πάλι, η πρόθεση είναι διωπρασία με τις προκεινόμενες από τοπικό κοινές. Ακροδυμαχίου του αυτοκτοντήματος ευρώ. Πάλι, η πρόθεση είναι διωπρασία με τις προκεινόμενες από τοπικό κοινές. Ακροδυμαχίου του αυτοκτοντήματος ευρώ. Πα الآκραν Ακροδυμαχίου του αυτοκτοντήματος ευρώ. Πάλι, η πρόθεση είναι διωπρασία με τις προκεινόμενες από τοπικό κοινές. Ακροδυμαχίου του αυτοκτοντήματος ευρώ. Πάλι, η πρόθεση είναι διωπρασία με τις προκεινόμενες από τοπικό κοινές. στον ΕΣΕΝΤΕ, ο αρχαιότερος από τους διευθυντές. Τώρα δεν ξέρω ποιος είναι ο αρχαιότερος από τους που θα είναι πλέον στην ΕΣΕΝΤΕ, αλλά ο αρχαιότερος εκ των δύο διευθυντών θα είναι αυτός που θα αναλάγει το καθήκοντας την προέδωση. Εντάξει, όπου έχω να ναι. Οχτώ, έγκριση της μεριγμού 34 του 23 απόμεσης της ΚΕΒΕΙΣ που αφορά στην αναμόρφωση του υπολογισμού της ΚΕΒΕΙΣ. Μέλη τα ερώτηση, κύριε Ριτεργή. Και εσείς, κύριε Μαχαδίου. Ορίστε, κύριε Μαχαδίου. Η νίωση του υπολογισμού είναι κατά 97 χιλιάσταση. Ξύπνηση είναι πάντων. Τους λόγους είναι... Τι έγινε με αυτά τα 97 χιλιάσταση. Να εξηγήσω, λοιπόν. Σας ευχαριστώ για όλους. Στις 51-12, θυμάμαι την απόφαση που έχουμε πάρει από το Δικητικό Συμβουλικό της ΚΕΒΕΙΣ. Την 4-19 ΦΤ-23. Το χρηματικό υπόλοιπο σας αναλέω τέλος Δεκεμβρίου. Δεν είχαμε υπολογίσει σε ένα ποσόν, το οποίο τελικά πρέπει να είναι μειωμένο, κατά υποσοχή του 90.308 ευρώ. Έτσι, λοιπόν, το χρηματικό υπόλοιπο των χαρτεζικών αγοραγισμών, έπρεπε, χρειαστικά με το αναμοχός, να σηκώσουμε. Οπότε, λοιπόν, ενδεικτικά, να κάνουμε αυτή την αναμορφωσία, καταρρέμοντας τα ποσά που έχουμε ερώτηση στους συγκεκριμένους κομματικοί. Ο κύριος Φρυζής. Η ερώτηση την έχω κάνει ήδη πέντε στιγμή πρωί με εισαγωγή διαδικασίας. Το ποσόν που δεν θα αφανίθηκε για την πολιτεία των ευρωπαϊκών, το οποίο δεν έχει συγκεκριμένο, για να μόνος, πέρα σε συγκεκριμένο, δεν έχει λογία. Θα το επιστρέψει πίσω στο Δήμο. Ένα δεύτερο. Δεν συμφωνώ που μειώσετε με το ποσόν. Λέει, έξω από τη διστυμόνταση, έξω δέχει και η πόνη, η πόνη καταστάσεις. Είναι η δεύτερη συστηθωσία, γιατί γίναμε αυτός. Είμαι σύμφωνος ότι... Δεν κάναμε και καμιά δραματική. Ήταν τη φιλιά. Ήταν γιατί κοιτάξαμε το τόσο. Συνέχιστε, σύλλογησέ τα ομαδά. Πέντρες ειδικά, πέντρες δικάνα, πέντρες ρόγια, πέντρες ρόγια, τα διεκτήτια που πάρουν, για να μην πείτε στη δυσάδη, για να μην πείτε στη δυσάδη, για να μην πείτε στη δυσάδη, για να μην πείτε στη δυσάδη, για να μην πείτε στη δυσάδη, για να μην πείτε στη δυσάδη, Δηλαδή, έχω στείλει εγγέρος σε όλους τους υλόγους και πρώτοις του κοινοτήτου ένα προγραμματιστικό δράσος, προκειμένου ακριβώς νοικοκυρεμένη και τακτικά, να βοηθήσω όλους, αδερφές και δέντρες, πράγματος που το έχω αποδείξει στη διάρκεια αυτής της πρωτοβουλίας πάνω από τρία πλέον χρόνια. Συνεχώς, με βάση υποστηριότητας, με βάση υποστηριότητας, αυτές τις ανάγκες, οι οποίες τους έχω δώσει, σας έχω δώσει, γιατί εσείς έχουν έκανες, όπως και η κυρία Ελληνοπούλου ως μέλος πολιτιστικού συλλόγου, μια προθεσμία στη 12η Μαΐρη. Άλλη λοιπόν, για το στόσο, ότι στο κλαίσιο του προγραμματισμού χρειάζονται περισσότερο, εδώ είμαστε για να κάνουμε και εδώ για να βοηθήσουμε, για να βοηθήσουμε, για να βοηθήσουμε, για να βοηθήσουμε, για να βοηθήσουμε, για να βοηθήσουμε, για να βοηθήσουμε, για να βοηθήσουμε, για να βοηθήσουμε, για να βοηθήσουμε, για να βοηθήσουμε, για να βοηθήσουμε. Λοιπόν, τα είναι να συνεχίσουμε να βοηθούμε τους συλλόγους πολιτιστικούς, τους πράγμους, που την εφήλτω, την αναβιεξεληθήμωνη διοργάνωση, με μία λογική, στη βάση μιας εισόδημης εθνικοτόξης, όλων ανεξαρέτης των συλλόγων και των ενδύνων. Τα υπόλοιπα λόγια του, που δεν πρέπει να πείτε, πώς είναι η ευθύνη δίκαια του. Παρακαλώ, δεν έχουμε τίποτα να πει, αλλά πώς είναι η ευθύνη δίκαια του. Λοιπόν, πώς είναι η ευθύνη δίκαια του, που δεν πρέπει να πει, αλλά πώς είναι η ευθύνη δίκαια του. Παρακαλώ, δεν έχουμε τίποτα να πει, αλλά πώς είναι η ευθύνη δίκαια του, που δεν πρέπει να πει, αλλά πώς είναι η ευθύνη δίκαια του. το κάνει και εμείς, πως επίσης εδώ είναι η ίδια επιθυμία, δεν έχαμε πήγαμε σε κανέναν φορέο από τη Στιγμώνη, την εμείς και είδαμε τόσο κλωγική σκηγερμένο όταν αναβάζει δίχθος με δύο κάτι στιγμής και όταν παραδούσανε σε εσάς δεν προσθούσανε σε κανέναν φορέο και είδατε και 700.000 σταμείους στην συνεχιστική τράπεζα, αξιωθάμεσθα το κανέναν δίκτυο. Τις φέρετε κάποιους μήνες πριν ένα έτημα, μία εμπιστολή του συγνώμου για να ανακοινώσουν που μπορείτε εσείς να συνδράσετε, αν δεν μπορείτε κατοικουρητές με εξέλεγχο. Και αυτό που παραλάβατε επί και εμείς ήταν μια επιθυμία, ένα μονοχρός που με εξουστρέφια, με μεγάλη οικονομική ευκαιρία και για αυτό πάνω εκεί πατήσατε, κάνετε όσα μπορείτε να κάνετε και εσείς. Οπότε, προσωπικούς ειδικητήτους, σε εμένα εμπιστολή το παιχνίδι να σου τον έδειξε εσείς. Είμαι εξέλεγχος. Σε εμένα εξέλεγχος. Εγώ δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. Δεν είμαι εξέλεγχος. και δεν είναι συλλογισμένο. Θέλει κάτι δική με αυτά τα πρόστιμα για την κατάλυψη πεζογραμμύρια, δηλαδή το χώρο του περισσότερου. Όπως ξέρετε, όταν... Ναι, ελάχιστος, φίλε. Βασικά, εγώ την βάζω να σημαίνω, ότι η επιχείρηση έκανε την ένθυση ένα άλλο σκεφτικό και η επιτροπή από βάση συμβίωση είναι ένα τελείως ασθήθος και επικόπων, για λόγους που τις λύσεις έχουν φοβηθεί όλοι. Και γι' αυτό το λόγο είναι να κάνουμε συμβίωση. Αλλά αντίποτο, δεν μπορεί η ένθυση να είναι γι' αυτό το λόγο, η επιτροπή να μην απαντάει γι' αυτόν τον λόγο που ιντύπηκε ο δικηγούμενος, και μέχρι να ξέρει, θα μιλαρώντας και επικόπων, θα παίρνει απόβαση. Κύριε Ιθάνα, συγκανείς θα λέγουν ήδη σε άλλες περιπτώσεις. Όπως ξέρετε, όταν κανείς καταλαμβάνει αυθαίρετα δημόσιο χώρο, δημοτικό χώρο, και βεβαιωθεί η παράβαση αυτή, έρχεται στη συνέχεια στον αρμόδιο αντικλημαχό, η απρόαση του παραβάτη, ο οποίος εκθέτει τις απόψεις του σε σχέση με τον χώρο που παρανόμως κατέλαβε. Και στη συνέχεια, με μια συγκεκριμένη διαδικασία, ο υποφαινόμενος που είναι και ο αρμόδιος αντιδύματος επί των προστήμων, επιβάλλει το πρόστιμα. Εν συμπεριφέρον, το πρόστιμα αυτό πρέπει να πληρωθεί. Αν, λοιπόν, θέλει ένας παραβάτης, μετά την επιβιβολή του προστήμου, να προσφύγει στην Επιτροπή Επίλησης Διαφορών, η οποία έχει οριστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, και όχι από την Επιτροπησία του Δημοτικού Συμβουλίου, το ξέρετε πολύ καλά, πηγαίνει λοιπόν σε αυτή την Επιτροπή, που είναι του Δημοτικού Συμβουλίου, εκθέτει, που έγινε με κλήρωση, εκθέτει, μάλιστα την προηγούμενη θητεία ήταν πρόεδρος του κ. Χαραλαμπίδων, νομίζω, και τώρα είναι ο κ. Οθυνάλεμος εδώ, αντιδημορροστήριο στους Δεσποτήτες, εκθέτει λοιπόν τις απόψεις του, και οι απόψεις αυτές εκτιμούνται από την Επιτροπή, η οποία αποφασίζει για τη δυνατότητα μίωσης του ποσοστού, και αν θα δώσει ποσοστό μίωσης επί του προστήμου. Επειδή στη συνέχεια η Επιτροπή αυτή δεν έχει προσωπείται από κάποιος του Δημοτικού Συμβούλιο, έρχεται η εισήγηση λοιπόν από μέρος μου, ως εισήγηση της Επιτροπής, για τους δικούς της λόγους, να εκτιμήσει ότι πρέπει να μειώσει αυτό το πρόστυμο. Αυτή είναι η διαδικασία. Σας εξηγώ λοιπόν ποια είναι η συνολική διαδικασία μέσα της οποίας η Επιτροπή έκρινε, επειδή αν πρόστυμο πρέπει να μειωθεί στο ύψος του πίνατης εκατό. Το ρώτο μου άκουνα να το ξαναβείτε. Πώς το δένει λοιπόν. Για τη απάντηση σας δεν αφορά στο ρώτο μου. Στην προκειμένη περίπτωση η Επιτροπή έχει τη δυνατότητα της ακόμα σε κάτι το οποίο είναι. Ασχέτος με τα επιχειρήματα, μπορεί η Επιτροπή στη Συνεδριά μας να κάνει τη δική της πρόταση. Δηλαδή δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε αν ήταν βρέλες, ήταν ή δεν ήταν. Η Επιτροπή παίρνει μια απόφαση στη σχέση και το ολοκλήφει. Η γενικότερη χρήση που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Το πρόσωπο αυτό έχει επιβληθεί ενώ ακόμα υπήρχαν τα μέτρα οικονομικά, δηλαδή σε μια περίοδο γενικώς υπήρχε μια επίκαια και όχι μετά από αυτά. Δηλαδή δεν είναι μία υπήρξη βάση των συχειρησμών και μόνο του ανθρώπου. Το κάνετε αυτό σε όλους τους πυρετικούς. Πώς θα εμπιστομπλήσουμε την Επιτροπή. Επιτροπή ήταν ό,τι θα έπαιρνε και η τρόμια Επιτροπή, στην οποία αποίδευσα. Η γνώση μου είναι ότι το 2019 υπάρχει ακριβώς μία τέτοια τάση. Και πειρακείται ό,τι γίνεται σε συγκεκριμένη περίπτωση. Το συσκηρισμό του κάποιου καταστηματάρχη, δεν βγαίνει σε κατακέντρες ανθρώπους. Πρέπει να τους βάλουμε στη μέση του Επιτροπή υπό Λοιπόν, ψυχοχωρία, συμφωνούμε? Τι φιλάω σ' αυτό. Εσείς χαρούσα μιλώνετε? Κυρίως και εγώ. Κυρίως όχι και εσείς. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εσείς. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ. Κυρίως όχι και εγώ.