Το πάνελ νέων μας συμβουλεύει... (SaferInternet4Kids- Ελληνικό Κέντ. Ασφαλ. Διαδικτ., 2020)
: Προστατεύω το προσωπικό μου δίκτυο. Βάζω όρια στη χρήση του διαδικτύου και προσπαθώ να το χρησιμοποιώ ποιοτικά και δημιουργικά. Το διαδικτύο δεν είναι μόνο gaming. Δεν σπαταλάω το χρόνο μου και τα χρήματα μου σε αυτό. Το διαδικτύο μας φαίνεται κοντά στους φίλους μας, αλλά μπορεί να μας φέρει κοντά και σε αγνώστους. Ας είμαστε επιστητικοί με τους ανθρώπους που συνομιλούμε και με ποιους δεχόμαστε θύματα φιλίας. Προστατεύω τα προσωπικά μου δεδομένα όταν βρίσκομαι online. Προσέχω να μην αποκαλύπτω προσωπικά μου στοιχεία μέσα από τις φιλιαγραφίες και τα σχόλια που την αναποιώ. Ό,τι ανεβαίνει στο διαδίκτυο μένει και για πάντα για να το σκεφτώ με διπλά πριν ανεβάσω πριν ποτέ. Το διαδίκτυο μπορεί να σου δώσει ευκαιρίες μάθησης και ψυχολογίας. Αρκεί να θέτεις όρια και κανόνες στη χρήση του. Μπορείς να αναπτύξεις τα χόμπι και τα δαλέντα σου, να ενημερωθείς για το τι γίνεται στην άλλη άκρη του κόσμου, ακόμα και να μάθεις μια καινούργια ξένη γλώσσα. Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο!