Ταξίδι Αλληλεγγύης στη Σενεγάλη 2022 (ActionAid Hellas, 2022)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Θα πάρω αυτό το ταξίδι μαζί μου και την υπόλοιπη ζωή μου. Μία λέξη για το ταξίδι είναι «Γιοκαλάντε».