Uncertainty of being Humans | Rosa Doran | TEDxPatras (TEDx Patras, 2020)
: [♪ Μουσική Ειλήθεια Υπηρετήτης, Υπηρετήτης, Μουσική Ειλήθεια Υπηρετήτης Τ, Μ.Τ.Ο.Τ.Ο.Τ.ΟΤΟΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗΣΤΗ θα σας δώσω την πιο παλαιότητα που έχει η ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη Λοιπόν, ξεκινώ με αυτό το πολύ παλαιότητο φωτογραφικό της ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη ανθρώπινη και τι κάνουμε εδώ, γιατί τα πράγματα είναι όπως είναι, το γνωρίζουμε λίγο. Λοιπόν, ξεκίνησα να σκεφτώ, τι είναι η ώρα, και έγραψα μερικές ενδιαφέροντες μοτοσυκλέτες γι' αυτό και ξεκίνησα να γνωρίζω ότι, πραγματικά, δεν έχουμε πρόβλημα ή εμφάνιση ότι η ώρα πραγματικά υπάρχει. Υπάρχει ή είναι μια φιγγραφία της εμπορίας μας, επειδή μεγάλωσαν. Λοιπόν, τι είναι η ώρα, και η ώρα είναι διαφορετική σε διαφορετικές στιγμές, όπως θα σας πω σε μερικές στιγμές. Λοιπόν, αυτό είναι κάτι που με εμφανίζει όταν ξεκινάς να καταλάβεις ότι η ώρα πραγματικά υπάρχει σε διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικές βελόστιες, για παράδειγμα. Λοιπόν, τι είναι η ώρα, είναι κάτι που πραγματικά δεν γνωρίζουμε. Επίσης, γιατί είμαστε εδώ, όταν ξεκινάμε τη φυσική για παράδειγμα, ξεκινάμε να καταλάβουμε ότι υπάρχουν μερικές συνθήκες στη φύση, και η αξία τους είναι τελείως εξαιρετική για να είμαστε εδώ. Ή μπορεί να είμαστε εδώ, επειδή είμαστε όπως είμαστε. Λοιπόν, τι είναι αυτό, ήταν σαν αυτό για να είμαστε εδώ, ή είμαστε εδώ, επειδή είναι σαν αυτό. Τι εάν υπάρχουν πολλές άλλες ουνιβέρσεις, και σε κάθε ουνιβέρσιο, αυτές οι συνθήκες έχουν διαφορετικό βαθμό, λίγο. Κάποιοι θα είναι στεραίοι, δεν θα έχουν ζωή. Κάποιοι θα έχουν ζωές που θα είναι διαφορετικές από τα οποία γνωρίζουμε στον ουνιβέρσιο. Λοιπόν, δεν ξέρουμε αν υπάρχουν περισσότερα ουνιβέρσια εκεί. Είμαστε μόνοι στον ουνιβέρσιο. Οι γνωρισμένοι πιστεύουν ότι όχι, ένα τόσο μεγάλο ουνιβέρσιο θα είναι τόσο χαμηλό χώρος, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουμε βρει καμία ζωή ακόμα. Ακόμα και γνωρίζουμε περισσότερα από 4.000 πλανήματα στους άλλους γνωρισμούς. Έναν υπέροχο αριθμό, αλλά δεν έχουμε ακόμα βρει καμία ζωή. Αλλά αυτό είναι μια καλή εμπνευσία για αυτό. Το ουνιβέρσιο είναι πραγματικά μεγάλο. Αν παρακολουθείτε σε αυτή τη φωτογραφία του Σάτουρν, η οποία παρακολουθεί από το Κασσίνι, βλέπετε αυτή τη μικρή εμπνευσία εδώ. Αυτό είναι εμάς. Και πιστεύετε τι? Είστε όλοι σε αυτή τη φωτογραφία. Ήταν μια φωτογραφία της Ινδίας. Μπορείτε να βλέπετε εσείς? Νομίζω ότι μπορείτε. Λοιπόν, ακόμα και το σύστημα της Ινδίας, το οποίο είναι το σπίτι μας, είναι τόσο μεγάλο, επειδή από το Σάτουρν, που δεν είναι ένα πολύ μακριά πλάνο, δεν μπορούμε να δούμε την Ινδία, οπότε να βρεις ένα πλάνο είναι ήδη δύσκολο, βρήκαμε περισσότερα από 4.000, αλλά να βρεις ζωή σε αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο από αυτό. Λοιπόν, μπορούμε να ξεκινήσουμε να σκεφτείμε άλλα πράγματα. Για παράδειγμα, τι αν δεν υπήρχε η Ινδία? Λοιπόν, η Ινδία μας είναι πολύ σημαντική για να σταθεροποιήσει το έξοδο της πλάνης μας. Η πλάνη μας μετατρέπεται γύρω από εσένα και το έξοδο της είναι λίγο πιστευμένο, σχετικά με την ορβή γύρω από το Σάτουρν, και αυτό το έξοδο είναι πολύ σταθερό. Λοιπόν, αν δεν υπήρχε η Ινδία, δεν θα ήταν τόσο σταθερό και ίσως η ζωή δεν θα υπήρχε στον πλάνο της Ινδίας ακόμα. Τι αν η Ινδία ήταν λίγο πιο κοντά μας από αυτό που είναι? Λοιπόν, οι γραφητικές εμφανίσεις πιστεύουν ότι μπορούσε να είναι δύσκολο για τη ζωή να εμφανιστεί όπως είναι στον πλάνο της Ινδίας. Τι αν η Ινδία ήταν λίγο πιο κοντά μας από αυτό που είναι? Λοιπόν, δεν θα είχαμε χρώμα, θα είχαμε θέμα. Έτσι, να αγοράσουμε χώρες θα ήταν πολύ σωστό. Όπως, όχι ότι η χώρα σας είναι καθόλου καλύτερη από εμένα. Δεν θα είχαμε χρώμα, μόνο καθόλου και καθόλου. Λοιπόν, η πραγματικότητα θα ήταν μια πραγματικά διαφορετική για εμάς από αυτό που γνωρίζουμε σήμερα. Τι αν η Ινδία είχε άλλες χώρες, όπως πολλές χώρες, που είναι σε σύστημα σύστημας, ή δύο χώρες που εμφανίζονται σε κάθε άλλο, και κάθε φορά που ένα από αυτά τα χώρια θα περάσει κοντά στη Ινδία, τα γραφητικά εμφανίσεις πιστεύουν ότι θα ήταν πολύ δύσκολο για τη ζωή να εμφανιστεί όπως έγινε. Υπάρχουν πολλές χαρακτηριστικές που πρέπει να συμβουλεύουμε όταν μιλήσουμε για τη ζωή στη Ινδία. Μπορούσα να συνεχίσω με αυτό για πολύ χρόνο. Αλλά γνωρίζουμε πολλές πράγματα. Και αυτή η ωραία εμφανία εδώ προσπαθεί να μας πει τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σίγουροι, αλλά έχουμε πολύ καλές εμφανίσεις που πέφτουν σε κάθε πρόγραμμα από ό,τι έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα. Λοιπόν, όλα ξεκίνησαν με ένα σύστημα παραπάνω εδώ. Και τότε οι πρώτες ατμούδες, οι πρώτες μολεκκύλες, πήγαμε στις πρώτες στιγμές, τις πρώτες γαλλαξίες και οι πρώτες στιγμές είχαν τον ζωοσυκλέτα τους, ζήτησαν και χάρισαν και από αυτά τα νέα στιγμές θα εμφανίσουν. Και αυτά τα νέα στιγμές θα είχαν τη δυνατότητα να έχουν μια ροκκή πλανή, όπως μας, και αυτή η πλανή θα μπορούσε να έχει τη δυνατότητα να έχει ζωή, όπως μας. Λοιπόν, περισσότερα καταλαβαίνουμε πώς έγινε αυτό. Και αυτό ξεκίνησε από 10 στιγμές στις 43 στιγμές, όπου γνωρίζουμε ότι πέραμε στον χρόνο, προσπαθώντας να το καταλαβαίνουμε, όχι πάνω από αυτό. Επίσης, γνωρίζουμε κάποια άλλα πράγματα που μας είναι πραγματικά σκληρά. Ο Einstein μας είπε ότι ο χρόνος είναι σχετικός. Βλέπετε, για παράδειγμα, ένα δυνατότητα, το δυνατότητα. Εάν ένας από τους δυνατότητας θα έρθει σε σκληρά και θα περάσει με πολύ υψηλή στιγμή μέσα στον κόσμο, όταν αυτός ο δυνατότητας θα έρθει, θα βρει τον άλλον του δυνατότητα στον κόσμο, αυστηρό από τον εαυτό του. Και θα πεις, ναι, αυτή είναι η θεωρία. Ναι, αλλά έχουμε κάποια πολύ καλή εμφάνιση, και ακόμα αυτή η εμφάνιση επηρεάζει όλη τη ζωή μας. Αν δεν παρουσιάσουμε αυτή την εμφανιστική εμφάνιση στο GPS, θα είναι χρήσιμο. Λοιπόν, γνωρίζουμε ότι είναι έτσι, αλλά δεν καταλάβουμε τι σημαίνει. Ωστόσο μπορούμε να μιλήσουμε για την εμφάνιση του χρόνου και ότι η μακρύτητα θα πλήρει. Λοιπόν, ως αποτέλεσμα, βλέπετε εδώ, αυτή η εμφάνιση που βλέπετε εδώ, είναι αυτό που συμβαίνει. Έχουμε δύο μακρύτητα, γαλαξίες εδώ, και πίσω από αυτές τις γαλαξίες, υπάρχει μια γαλαξία που δεν μπορείς να βλέπεις, αλλά επειδή η εμφάνιση επηρεάζει αυτές τις πολύ δύσκολες γαλαξίες, η εμφάνιση τους δεχθεί. Λοιπόν, βλέπετε τις γαλαξίες όλες εδώ. Δεν υπάρχουν σε κανένα από αυτές τις μέρη, οπότε αυτό δεν είναι πραγματικό, δεν υπάρχει. Επίσης, γνωρίζουμε ότι αυτή η εμφάνιση που επηρεάζει ο Einstein ήταν κάτι που είπε, εντάξει, εάν αυτό υπάρχει, θα πρέπει να έχουμε κάτι που ονομάζεται γαλαξιές. Όταν κάνω σαν αυτό, παρουσιάζω γαλαξιές. Λοιπόν, αυτή η πράγματα, που δεν γνωρίζουμε τι είναι, έχει μόλις καταστρέψει. Λοιπόν, οι γαλαξιές έχουν καταστρέψει. Λοιπόν, αυτή η πράγματα που δεν γνωρίζουμε τι είναι και είναι όλη μέσα μας, υπάρχει. Λοιπόν, αυτό είναι επίσης κάτι που είναι πραγματικό. Οι γαλαξιές είναι κάτι που συνέβη σε πολλές θεωρήσεις σε όλη την ιστορία της φυσικής. Και οι άνθρωποι πιστεύουν πως αυτό είναι μόνο μια μαθηματική εμφάνιση. Αλλά, στην πραγματικότητα, είμαστε πολύ σχετικοί, πολύ σχετικοί, εάν δεν υπάρχουν ακόμα με τις γραβιτεσμικές βαθμίες. Και αυτή είναι μια υπέροχη φωτογραφία για να καταλάβουμε ότι οι γαλαξιές είναι η πραγματικότητα. Υπάρχουν εκεί, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε. Πολύ εύκολα θεωρήσεις, το πιο εύκολο θεωρήσεις στον κόσμο, και ακόμα και το πιο μυστικό και αδυναμικό. Και αυτή η υπέροχη φωτογραφία είναι η πρώτη καλή φωτογραφία για μια σκάλα μιας μαύρης χώρας, προορισμένη σε έναν χριστιανό δίσκο. Είναι πράγματα που πηγαίνουν πολύ γρήγορα γύρω από τη μαύρη χώρα. Και αυτή είναι μια φωτογραφία για τη σκάλα της μαύρης χώρας. Γνωρίζουμε σίγουρα ότι υπάρχουμε. Γνωρίζουμε σίγουρα ότι υπάρχουν γαλαξίες εκεί, χιλιάδες. Γνωρίζουμε σίγουρα ότι οι γαλαξίες έχουν φωτογραφία και φωτογραφία, το είχαμε δει. Γνωρίζουμε σίγουρα ότι υπάρχουν φωτογραφίες εκεί, πολλές φωτογραφίες. Αυτό είναι ένα γνωριστικό σύστημα, ένα πολύ μικρό πράγμα που συμμετέχει εδώ, σχετικά με το σύστημα. Και μόνο αυτό το μικρό πράγμα έχει χιλιάδες φωτογραφίες. Πολλοί από αυτοί με φωτογραφίες, ίσως και με τη ζωή. Ξέρουμε σίγουρα ότι υπάρχουν φωτογραφίες, το είπατε ήδη. Και ζούμε σε αυτό το πολύ μικρό πράγμα, ο οποίος ονομάζεται Earth, το οποίο πραγματικά αγαπάμε. Είναι το υπόσχεσμα της φωτογραφίας της φωτογραφίας μας, η Ψαλή, που έχει 99,9% από όλη τη βαθμότητα του σύστηματος. Το όμορφο πράγμα, δεν είναι αυτό, το πράγμα όπου ζούμε. Αγαπάω αυτό το πράγμα, είναι το πιο όμορφο. Και αν το βλέπεις από πάνω, δεν βλέπεις σύστηματος, δεν βλέπεις χώρες. Οι χώρες είναι μια τεράστια εμπιστοσύνη που είχαμε. Αν είμαστε αστρονότητα, μπορούμε ακόμα να μάθουμε περισσότερα. Αν δείτε αυτή τη φωτογραφία, θα δείτε ότι οι μπλούς χώρες που παρακολουθούμε, δεν υπάρχουν εκεί. Είναι μια συμφωνία της ατμόσφαιρας μας. Η αστρονότητα σε αυτή τη φωτογραφία, είναι μια πραγματική φωτογραφία, βλέπει ένα σκοτεινό χώρο. Δεν υπάρχει μπλούς χώρος εκεί. Βρισκόμαστε στη χωριότητα της φωτογραφίας μας, σε ένα μέρος που το νερό μπορεί να υπάρξει σε λίκκη μοτοσυκλέτα. Δεν είναι πολύ καλά, δεν είναι πολύ κακό, είναι πολύ καλό για μας να είμαστε εδώ. Επίσης, βρισκόμαστε στη χωριότητα της φωτογραφίας μας, στη γαλαξία μας. Είναι πολύ καλό για μας να είμαστε εδώ. Βρισκόμαστε στη χωριότητα της μυλκιβουλίας, η μόνη γαλαξία που δεν μπορούμε να φτιάξουμε μια φωτογραφία, επειδή βρισκόμαστε στη χωριότητα της μυλκιβουλίας, και είναι δυνατό για μας να φτιάξουμε μια φωτογραφία. Η γαλαξία της μυλκιβουλίας είναι μέρος της λογικής γραμμής, μια μικρή γραμμή γαλαξίας, που είναι μέρος της βεργοκλάστας, η οποία είναι μέρος από μια μεγαλύτερη γραμμή, και όλα αυτά μαζί από το κοινωνικό βιβλίο. Δεν λέω εδώ ότι το κοινωνικό βιβλίο είναι σφαιρικό. Αυτό που λέω εδώ είναι ότι μπορούμε να δούμε μόνο πράγματα, σύμφωνα με το χρόνο του κοινωνικού βιβλίου. Δηλαδή, εάν το κοινωνικό βιβλίο είναι 13,7 χιλιόνια χρόνια, τίποτα που θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να μας επισκεφθεί, δεν μας δείχνει ακόμα, δεν μπορούμε να το δούμε. Έτσι, είναι σαν ένα ραδιώδι γύρω μας, όπου μπορούμε να δούμε μόνο πράγματα που θα μπορούσαν να μας επισκεφθούν. Δεν ξέρουμε τι υπάρχει εκεί. Έτσι, αυτή η φωτογραφία που βλέπετε εδώ, την παρουσιάζει από αυτή τη μικρή κομμάτια εδώ, σχετικά με το κοινωνικό βιβλίο, και μπορείτε να δείτε ότι κάθε μικρή κομμάτια εδώ είναι μια γαλαξία. Αλλά αυτές οι γαλαξίες δεν είναι όλοι στην ίδια στιγμή για εμάς. Έτσι, εδώ είναι ένα κομμάτι εργασίας των σχετικών, που μας δείχνει ότι μπορούμε να περάσουμε μέσα σε αυτή τη φωτογραφία, μέχρι το τέλος του κόσμου μας. Δεν πραγματικά μέχρι το τέλος, αλλά μέσα σε μια στιγμή, όπου ο κόσμος ήταν πολύ νέος. Η αγώστερη γαλαξία που μπορούμε να βλέπουμε εδώ είναι 13,2 χιλιόνια. Έτσι, αυτό είναι ένα κομμάτι εργασίας που χρειάζεται πολλά δουλειά για τους σχετικούς να καταλάβουν πόσο δύσκολα είναι αυτά τα γαλαξία από εμάς. Γιατί όταν βλέπουμε στον κόσμο, δεν βλέπουμε διάρκειες, δεν τα γνωρίζουμε. Έτσι, η σχετικότητα είναι μια όμορφη πράγματα που μας βοηθάει να καταλάβουμε το κόσμο και τις αγώστερες μας. Πώς έγιναν να είναι, γιατί το κόσμο είναι τόσο τελείως με γαλαξίες, πόσες άλλες φορές της ζωής υπήρχαν εκεί. Και βλέπουμε αυτό στο παρελθόν. Βλέπουμε αυτό όπως ήταν και όπου ήταν όταν αυτό το φωτογραφείο χρησιμοποιήθηκε. Έτσι, αυτό το φωτογραφείο μας δείχνει αυτή τη γαλαξία 13,2 χιλιόνια χρόνια από εμάς. Έτσι, είναι όπως ήταν και όπου ήταν 13,2 χιλιόνια χρόνια πριν. Έτσι, τελειώσα την παρουσία μου με αυτό το όμορφο φωτογραφείο, που είναι οι άνθρωποι. Και πιστεύω ότι η αστρονομία με έκανε να καταλάβω λίγο καλύτερα τι σημαίνει να είμαι άνθρωπος. Επίσης, με έκανε να καταλάβω λίγο καλύτερα ότι όλοι δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει να είμαι άνθρωπος. Και πιστεύω ότι η αστρονομία με έκανε να καταλάβω λίγο καλύτερα τι σημαίνει να είμαι άνθρωπος. Και πιστεύω ότι αυτή η πόλη μπλε, όπως είπε ο Καλ και πιστεύω ότι όλοι δεν γνωρίζουμε κάτι, πως όλοι είμαστε σχετικά. Και πιστεύω πως όλοι είμαστε σχετικά. Και πιστεύω πως όλοι δεν γνωρίζουμε κάτι, πως όλοι δεν γνωρίζουμε κάτι, πως όλοι δεν γνωρίζουμε κάτι, πως όλοι δεν γνωρίζουμε κάτι, πως όλοι δεν γνωρίζουμε κάτι. και πιστεύω πως όλοι δεν γνωρίζουμε κάτι, πως όλοι δεν γνωρίζουμε κάτι, πως όλοι δεν γνωρίζουμε κάτι, πως όλοι δεν γνωρίζουμε κάτι, πως όλοι δεν γνωρίζουμε κάτι. Υπότιτλοι AUTHORWAVE