ΘΚ Γ ΑΒΕΡΩΦ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2017 72 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ (Hellenic Navy, 2017)
: Επίσης, κανένας κατάλληλος οικογένειας με όλη την πράξη είναι δύσκολα. Επίσης, κανένας κατάλληλος οικογένειας με όλη την πράξη είναι δύσκολα. Επίσης, κανένας κατάλληλος οικογένειας με όλη την πράξη είναι δύσκολα. Επίσης, κανένας κατάλληλος οικογένειας με όλη την πράξη είναι δύσκολα. Επίσης, κανένας κατάλληλος οικογένειας με όλη την πράξη είναι δύσκολα.