Ενότητα 18: Νόμοι Maxwell / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Αν δούμε λίγο θυμάρι το στατική είχαμε ξεκινήσει να δουλέψουμε να κλείσουμε λίγο υποτιμάται στατική για να πάμε τα σέξι μάξι βέβαια άμεσα και τη χρονική εξάρτηση το θυμηθούμε λίγο στη μάνη και στη δική ότι είχαν προσπαθήσει να λύσουμε προβλήματα στα οποία τζέι 00 να δούμε τις μεθοδολογίες για ίση με το μηδέν δηλαδή δεν υπάρχει πυκνότητα ρεύματος ενω έχω γνωστή μαγνήτισε μια π.χ. ξέρετε πόσο είναι μαγνήτης στο χώρο και όπως θυμόμαστε μια μεθοδολογία που είχαμε ξεκίνησε είναι εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι από το νομό λαμβάνεται όταν το ΕΤΣΕ είναι ίση με το μηδέν αυτό το ρόδι είναι ίσο με το 0 οπότε αυτό συνεπάγεται ότι το είδαν το μαγνητικό πεδίο και να το γράψω ως Travel τα πλήθη μαγνητικού να σκέπτονται τώρα το Σερρών και τη Β είναι η μείον συγκλονίσει τέσσερις ποια Ευθύμη ζήτω η βιομηχανία τέσσερις π.μ. οπότε το Β τμήμα του διαβόλου είναι το ΙΚΑ σε τέσσερις π μ και ξέρουμε ότι υπάρχει αυτό εδώ όμως δύο φοιτητές μετά έμεινε απουσία δυτικό μονοπώλιο αυτό συνεπάγεται ότι το δύο η ιντσών με μιὰ Σαράφη b b έξι και αποδοχή είχαμε δει ότι επειδή αυτό ακριβώς 200 τ.μ. με κομματικό δύο γι δεύτερη ίσα με μείον τέσσερις ποιοι νέφη BPM και είναι ουσιαστικά σαν να έχουμε ένα φορτίου εντάξει αρνητικό φορτίο εφαρμοσμένες μεθοδολογίες που έχουν μάθει στην τελευταία στατική ένα πολιτικό φορτίο νόμοι να είναι με το ένα να παλεύω έναρξη οπότε τελικά είχαμε βγάλει οτι αυτό το δυναμικό μπορεί να υπολογίσει με δύο τρόπους είτε με αυτό εδώ τρόπος του ν χιτώνας του 2000 ναι όχι μείωση των ασθενέστερων σε αυτό εύη υπολόγιζε το ολοκληρωμένο της που μαγνητίζει εντάξει έχει και μετά παίρνω το μείον b αυτής της ποσότητας δείγμα της ποσότητας είχαν βρει έναν τρόπο κάνοντας κάποιες πράξεις και σκεπτόμενοι ότι υπάρχει συνέχεια πάνω στην επιφάνεια ότι αυτό μπορεί να υπολογιστεί σε αξίες 2.2 πηδώντας έχει πρόσβαση στην επιφάνεια όλο το πλήρωμα αυτό είναι μη βρίσκοντας έδινε πρώτος όπου η μοναδιαία εδώ κάθε στεφάνια τοποθετείται ά επιφανειακό ολόκληρο Αθήναι μεθοδολογία που είχαμε μιλώντας για προβλήματα στα οποία έχουμε μια μαγνητίσει χωρίς να υπάρχει εξωτερικό ρεύμα δύο τρόποι για να απολογηθεί το μαγνητικό βαθμό το πεδίο και αντισημιτικό αυτό το περιμέναμε αυτή τη σχέση δύσπιστο η πολιτικό πεδίο γ εξελίσσεται η μαύρη σταφίδα την ελληνική παραγωγή σχοινάκι στο τελικό αποτέλεσμα εμείς επικεντρωθήκαμε σε ένα παράδειγμα στο οποίο είχαμε πει ότι έχουμε ένα μαγνητική συ μ χ λύσεων μιμείται επιζητά μοναδιαίο μέσα σε ένα σφαίρα με φθηνά αυτό το πράγμα που θα μιλήσει αλλά αυτό συμβαίνει Σ αυτή βίωσα μαζί είχαμε και σε αυτή την περίπτωση θα είχαμε μια ομοιόμορφη αγανακτισμένοι σφαίρα με μαγνητίσει 0 επιζητά μοναδιαίο αν είχαμε χρησιμοποιήσει Honda είχαμε της αθήνας και σε αυτή την ανθολογία είχαμε εντοπίσει αυτόν τον τύπο χρησιμοποιώντας αυτό το δικό αυτό εδώ το deal του μ επειδή έμεινε σταθερή είναι μηδέν και δεν έχω αυτό το όραμα τον μόνο όρο που χρησιμοποιεί γι' αυτό και δεν θα νοιάζονται όποιος ουσιαστικά από τη θυμόμαστε που είχε δώσει μ.μ. 0 το πρώτο είναι το μιμείται παράλληλα στον άξονα τονίζει ενώ αυτό το βραβείο είναι το δακτυλικό διαρροές οπότε είχε βγει κόβει πηγή περίπου ήτανε οπότε ήταν επειδή επιφανειακό πάνω στεφάνια α επιτυχώς ή εδώ είχαμε όχι μείωση των και εδώ τότε α είναι ουσιαστικά α τετράγωνο έδινε ώ για το α στοιχειώδες δώρο επιφανή εδώ αυτό θα χρειαστεί για την μετοχή μοναδιαία αποδίδει μιμείται επικός ή εγκυμονούσες θα προχωρήσει και θα περάσουμε τόπος ή και ουσιαστικά οι ευρωπαίοι να σφαιρική αρμονική είναι είναι το όποτε θυμόμαστε το wine ένα 0 δηλαδή το Ελληνίς δεν το έμεινε ίση με το μηδέν χρησιμοποιώντας τώρα την έκφραση το ένα έχει μειώσει ή κάνουμε πολλή ανάπτυξη με τις τοπικές αρμόδιες παρατηρούμε τέλος διατηρείται οργασμό το μετρό με τα ακουστικά έτσι οπότε τελικά αυτό είχαμε κάνει από οροθετικούς πείτε οι υπόλοιποι ολοκλήρωση είναι εύκολο να γίνει και είχαμε βγάλει τα εξής αποτελέσματα ότι στο εσωτερικό της ομιλητής γιώργος Αρβανίτης περιστεράς στο εσωτερικό έχουμε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που είναι μείον τέσσερις φίλοι τρίτα επτά μαγνητίζει εδώ μαγνητική επαγωγή στο εσωτερικό είναι 8 Ποιοι 30 επειδή μαγνήτες μεταξύ αυτό δε μασάμε Γάλλοι καλούνται στη μεθοδολογία γιατί εδώ πέρα είχε εμφανιστεί και ένα μικρότερο στην πρώτη άρα μεγαλύτερο στη ληστεία στο τετράγωνο και με άλλα μικρότερα και μεγαλύτερα ποσά στα αναμμένα όταν είμαστε στο εσωτερικό μύθος στο εξωτερικό της ξεκινάμε λοιπόν είμαστε στο τελικό στάδιο της περασμένη είχαμε για το εξωτερικό τελικά ότι έχουμε σταθερή μένει σταθερή και πάγια σταθερό πολιτικό πεδίο που αναδύονται καθεστώτα εκφράσεις ενώ για το εξωτερικό Μεξικού πλέον το ανέκδοτο με τον α παπανδρέου επανέφερε τα βγάζουμε το βρήκαμε εξάρτηση της μορφής της ιερά πύλη ρητά Α3 της μιμείται κος θ πια τετράγωνο αυτό είναι το φ με ειδικό στο εξωτερικό εντάξει τι μας θυμίζει αυτό εδώ πέρα δίπολο με μαγνητική Πολύγυρο πήρε τον λόγο της ένα b το 0 επιτυγχάνει τους βέβαια μεταξύ αυτά είχαμε βρει τα αποτελέσματα λοιπόν τα ίδια αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε χρήσιμα δίνοντας αυτή τη μεθοδολογία να πάρει τώρα με υπολογιστή πρώτα θα σας φανεί το όλο πείραμα όπου υπολογίζεται πρόεδρε αφού το πλήρωμα όγκου και μεταφέρετε το μείον δύο αυτό γραμματέας εντάξει να σας κάνω μια σκιαγράφηση και ίσως πρέπει να κάνετε πολύ λίγα συστρατευθεί μείον δύο ρε αυτό το μη είναι είναι μιμείται επιδοτήσεις άρα λοιπόν θα είναι μια λίμνη είπε επίσημα βίαιων 9 εξ αυτών σταθερά και τότε θα έχουμε έχουμε τον τετραετή ΤΕΙ αρκετών FTD ω άξονας γιατί αυτό βέβαια αυτός είναι βία έρχεται να μας εντάξει εδώ πέρα τώρα σε αυτή την περίπτωση επειδή αυτό έχουμε είναι πολλά ξεκινώντας μοναδιαίο τελικά θα μας κάνει μείον μερικοί ως προσιτά μαζί αυτό έχει μέσα μερικές προσχηματικές ψυχές και μερικές φορές ήταν λόγω των Δημοκρατία μπορούμε και τομή θα βγάλω παίξαμε ποτέ ένα μιμείται μερικές φορές ζητά αυτοτελώς ή θα πηγαίνει από 0 έως α εκεί που έχουμε να πανηγυρίσει μια νίκη από 0 έως α αυτή τέσσερις πρόσφατα εντάξει ποιοι όροι θα επικρατήσει εδώ δεν όταν γιατί εγώ τώρα μας θα κάνουμε θα προσπαθήσουμε να εκθέσει το ενέργεια έχει μειώσει πρόοδος με τις σχετικές εφαρμογές ποιο ωραία θα επικρατήσουν μέσ έν πόσο και πώς παίζουν τι πρέπει εδώ πέρα από άποψη του αη δεν εδώ στο προηγούμενο παράδειγμα που κανονικά μέτοχος ή που ήταν ουσιαστικά τότε ένα τοπίο απέ εναν είναι επι ε Ι Ρέντη φίλοι οπότε είναι το ανάλογο του I ένα 0 εδώ τώρα βλέπετε να υπάρχει ένα κάποια εξάρτηση αποφοίτων τόνωση απόφοιτος δεν υπάρχει οπότε το περαιώσεις θα είναι σαν έχουν μέσα wine 00 Γαλάτσι οπότε πρακτικά ο μόνος χώρος που θα μείνει πάντα αφήνουμε θα είναι αγνότερα αρθρώνοντας επίκεινται παρελθόντος και θα έχουμε το έναν δία μεγαλύτερο στη ροκ γιατί Άνθιμος έχουμε αρνείται πρότερο στη νέα διαρροή καλύτερο στην ελ και αρμόνιο λίγο παλιότερα διέλυε δείτε και ναι αν λοιπόν θα έχουμε 0 που οφείλεται στην πυρηνική μονάδα και φτάνει μέχρι την πρώτη ήττα στο εδώ άρα θα έχουμε αυτό το κίνημα αυτό τότε ώ μας κάνει τέσσερις ποιοι και το βραστό ένα τέσσερις ΟΦΗ 0 και υπολόγισα αυτοδύναμα πέταξε πρέπει κάποιος προχώρησε περισσότερο χαίρομαι που είστε εδώ έχει επανεκλογής αυτό το κέρμα απόμεινε α και ποιος μπορεί να μου πει πως πως αυτό θα υπολογίσει παράταξη Χρυσή τομή την μεγαλύτερη αλλά ένα φαίνεται πέρα από το ζήτημα άρα πρέπει να φύγουν ζητάμε να πάω στο άρα αυτό το πρώτο βήμα λοιπόν θα ανάψουν αυτό μειώνει μ.μ. ρε παιδιά τέσσερις ποιοι αδίκως θὰ πρέπει μερικοί να προσαχθεί για τη θέση του μερικές φορές τα γράφαμε και πρόσφατα αλλά επειδή το ζητάει η 20η τα παιδιά έτσι και αυτά εκεί πέρα τι κάνω λάθος και εδώ μέσα τώρα έχουμε μερικές πόσα πάλι αυτό το ολόκληρο από 0 έως α του αναρτώντας τετράγωνο ή διά μεγαλύτερη τάξη αυτό τον καιρό έχει υπολογίσει που λέει αυγού πρώτα πρέπει να υπολογιστεί μετά τη μερική παρανόησης τόσα κοντολογίς αυτό στο εσωτερικό της ένα stealth από 09 κάνουμε τους πάνε σε Β και Γ από 0 μέχρι Λάρδο όντως έχουμε λοιπόν το έχουμε ξανακάνει αυτό τρόπο από 0 έως α θα πω έστω ότι το μάρτιο θα είναι μικρότερο των από τεχνολογικά από 0 έως και θα ξέρω τώρα πια το μικρότερο επικεντρώνεται Valentine για συνενοχή Ρομά από α έως α κεφάλια ξερών φρούτων για μεγαλύτερη ένταξη πρέπει υποχρεωτικά αυτόν γεμάτος πάθος γιατί δεν ξέρω αν όντως υπάρχει σχέση μεταξύ του εντάξει είναι ίδια μεθοδολογία κανένα ποσοστό για τις ασκήσεις πράξης και θα δείτε ότι θα βρείτε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα ότι δηλαδή στο εσωτερικό της σφαίρας το γιατί από αύριο όσα εδάφη μας θα βρει το κέφι με την πρεσβεία της αθήνας εκεί και θα μπείτε στο εσωτερικό της φέτας ρήγα μαγνητίσει κρίσιμων διαβατήριο ταυτότητα εγώ ξέρω τι μαγνητίσει και στο εξωτερικό και συγνώμη και στο εσωτερικό για να πάει το παιδί του να κάθονται καταλάβαμε πείραξε αυτή είναι ένα μεθοδολογία που μπορούμε να κάνουμε της πράξης υπάρχει κι άλλη τεχνολογία απόρροια έχει απορρίψει αυτό δάση μαθαίνουμε αν έχουμε εμπορία κάθε απορία μας αυτό ναι ως νικήτα υπάρχει ένα μεγαλύτερο και μικρότερη και τι λέμε τώρα εδώ όταν θα έχει φύγει σε αυτή την περίπτωση τεχνοτροπιών από το μεγαλύτερο άρα είναι αμετάβλητος η ΔΕΗ μεταξύ του Άρη και του Μαραθώνος ποιο είναι πιο μεγάλο εντάξει το καθόρισε λύση τώρα έχεις ένα όχημα που δεν χρειάζεται άραγε θα μπεις οδηγό αυτό το δάσος από 0 μέχρι 9 οπότε αυτό πάντως είναι το βαρύ το ανέκδοτο που λειτουργεί μεταβλητή σου αυτό προκύπτει σύνδεση με κέντρα ΗΠΑ άρα σ' αυτό το πρώτο κομμάτι ολοκληρώνοντας το artwork είναι μικρότερο από το άρα από σήμερα το μεγαλύτερο το Acer Νανσί ενώ στην άλλη περίπτωση συμβαίνει το ανάποδο εντάξει οπότε και θα βάλεις στη θέση των αναλυτών του άρχοντος και θα καλύψει διάφορες εθνότητες και θα μπουν δύο διαφορετικά πράγματα μεταξύ λένε γενικά αφού το άτομο είναι η ολοκλήρωση θα χαθεί τώρα τότε στην επάρκεια το ξέρατε αυτό άρα κέντρο παραγωγής μετανάστη μερικές πόσα εντάξει και το απόγευμα για εξάσκηση το κάθε βήμα τους η αγάπη το ίδιο με ότι κάναμε με την μεθοδολογία ταξί καταλάβαμε με είναι δύο ισοδύναμες μεθοδολογίες που αυτή έχει πιο λίγες πράξεις από άποψη παραγωγής εδώ πέρα αυτό πρώτα κάνεις πιο εύκολο εγχείρημα που τελικά δεν έδωσε άδεια εγκατάστασης και μετά έχει παραγωγής εντάξει το καταλάβαμε σίγουρα θα προχωρήσουμε λοιπόν και να πούμε άλλη μεθοδολογία τώρα και τρεις αρχαιολόγοι ξεκίνησαν απ' αυτή την εξίσωση ότι αφού ισχύει το πρώτο η ίσαμε τα ΜΜΕ ότι το πρώτο γραπτό σαν βαθμούς C κάποιου μαγνητικού δυναμικού ένταση μπορώ να ξεκινήσω από την εξίσωση τώρα από ότι το deal του Β είναι ίσο με το 0 οπότε αυτό μέσα μου λέει ότι αφού υποτίθεται ότι θα είναι ίσο με το 0 μου λέει ότι Δείτε Δείτε λοιπόν σημειώνεται ότι το β μπορώ πάντα να υπογράψουν σαν ευρώ ανήλθαν που τάραξε οπότε τώρα θα χρησιμοποιήσω την προηγούμενη πληροφορία ότι δηλαδή ότι αν είχαμε τώρα από τον νόμο 31 ότι το ρόδι του η είναι ίσο με το 0 θεωρείται όμως εδώ πέρα εμένα τότε ήταν ήσαν β μειώνει να σκε ποτέ απολαμβάνουν μοντέλο απλά παρότι αυτή την ποσότητα οπότε χρήσιμων υποδομών του Amber έχουμε τον όρο β μυρίων 4T ΔΟΛ κούρεμα εντάξει και αφού τη στιγμή όμως που είδαμε το εξής ότι το β υπογραφές οπότε το ρωτούν πρώτα α μας κάνει ρόδου α δήμος μας καλεί πέραν του deal Alpha μείον αλλά απλά σημαίνει του α διαλέγουμε εμείς τέτοιο άνθρωπο αυτό μας κάνει είναι είναι βαθμός ύπουλο ρίζα δούμε σήμερα μειώνει μείον τέσσερις τη νερό μ είχε άνοδο 0 οπότε από τα βρασμένα εξίσωση ΜΜΕ φύλλα πράσινη του α εισόδου με τέσσερις ποιοι ενώ με απώτατο διαίρεσε τον μέσι και τον πολλαπλασίασαν εσύ αυτό μου θυμίζει το νόμο του Amber Heard τζέι αυτό το Σολομώντα Μπεράχα 1g ή σας το πούμε να ξεφορτώσει επιδοτούμενη οπότε αυτό αμέσως με οδηγοί ξέρω πως αν ξαφνικά σας με οδηγεί σε ένα εξίσωση για τον νύξεις για το θέμα το θέμα είναι τι μορφή ακόμη κι αν ληφθεί κλήσεων όπως π.χ. των διαχει συζητώντας πμ the κοιτώντας αυτό γιατί τώρα παίζει το ρόλο του ρεύματος τόση επί αυτού ενώ εντάξει έχει περάσει στην πραγματικότητα η Μαυροδάφνη και ξέρετε υπάρχει ένα διάσημο εδώ οπότε φέτος κι αυτός ευρώ απλοποιείται και δεύτερο εντάξει και με τα ίδια επιχειρήματα που είδαμε την προηγούμενη φορά επειδή αυτό το ρωτάω από τι είπαν στην επιφάνεια και θα έχω από πόνο απότομες αλλαγές πρέπει να προσθέσω ένα επιφανειακό όρο έτσι στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο αυτός όρος πονοκέφαλο μου αλλά είναι και ένα νέο εγχείρημα επιφανειακό μη πρέπει εντός νομού των εστιατορίων και των συν αυτώ τρεις όχι ρίξετε υποθέτω διάλυση κοιτώντας πείτε α τον της οπότε τώρα εσείς εξάσκηση στο σπίτι χρήση μπορεί να αξιοποιηθεί και αυτή η μεθοδολογία για να υπολογίσετε το Β τώρα ζήτημα πρώτο α υπολογιστών Β αυτό καταλαβαίνετε πολύ περισσότερες πράξεις ούτε καν αυτό για χασίς όμως γιατί το αποτέλεσμα δεν άλλαξε από τότε κάτι τέτοια γνώρισε σκεφθείτε αυτό αφού πάμε στην ομώνυμη όμορφα φορτισμένη συνώνυμα δυσμενέστερα μεταξύ όπως είδαμε προηγούμενα το μηδέν επιζητά αυτός τώρα φεύγει και πέρσι έφτασε στο όρος μεταξύ εάν κάνετε πως ειδικά πράξεις θα δείτε εδώ πέρα ότι θα εμφανιστούν νέοι χώροι της μορφής site ή 20 TSI ή sites ή οπότε αυτά θα είστε τέτοιοι όροι γιατί τώρα ήρθε το εξωτερικό γινόμενο έπαιξε για να σας προσφέρουμε στο έργο των 100 ή αυτός ο τρίτος ή επίσημη διαθέτοντας αυτές και υστερικές αρμονικές αυτές σχετίζονται ίδιου ΑΕΙ να είναι ένα μήνυμα ένα μείωνε οπότε τέτοιοι όροι θα επιβιώσουν y 1,1 y ένα μειώνεται και θα έχουμε αλλά είναι διαρκής είναι και ένα μικρότερο μεγαλύτερο αλλά με έλεγχο όπως έκανε ενώ οπότε θα γνώριζαν μικρότερο δυάρι μεγαλύτερος όταν παρότι όπως πριν πιο δύσκολο στην πράξη θα σκάνε όμως μέχρι τέλος θα βρείτε υπογραφές τις πιο δύσκολες πράξεις που θα επιβιώσουμε αυτές έτρεχαν και εφαρμογές θα βρείτε αυτές τις πιο δύσκολες πράξεις όσο για το α και μετά πάλι ιδιώτης πολλές πράξεις μετά πάλι θα χρειαστεί να κάνετε δώρο του α ένα σχέδιο β λοιπόν θα είναι θα υπολογιστεί με τη βοήθεια του αυτό και πάλι θα δείτε ότι στο εσωτερικό χώρο φαίνεται πιο πολύπλοκες πράξεις στο τέλος του πρώτου την προβάλουμε μια χαρά τότε ταυτότητα από την έκθεση και το ΥΠΕΘΑ β αυτήν καθώς το σχετικό είναι σαν να έχουμε ένα δίπολο μαγνητικό π.χ. λιμάνι είδηση των ημερών γερμανική πόλη και απειλεί να τον μιμείται επιδότησης κατά εντάξει το καταλάβαμε εδώ όπως είπαμε τι είχε γράψει πέρσι είχαν δημοσιεύσει στηρίζει ε βραβείου έτσι να εξασκείται 92 λαμία μέσα στα απορία απορία η προηγούμενη μια μας με νικάς αυτό που λες είναι άλλο πράγμα αυτό αυτό που μου λες είναι αυτό που λες εσύ τώρα δεν διαβάζει σωστά διαβάζει στην τιμή φορολογικά με τον φάνη ολοκληρωμένο εκεί έχουμε το βελγικό πλήρωμα κήπου του παρελθόντος είναι παράνομη στη σφαίρα όταν έχουμε υποτίθεται προβλήματος 21 είναι α οπότε ξεκάθαρα συγκρίνει στο α που του Art όντως με το έξω και τομές τάξη οπότε τώρα μελέτες αλλοδαπά παρατεταμένες έτσι και όποτε αυτές μεθοδολογία που θα ακολουθήσει με όλες τις δυνάμεις να βρει το αποτέλεσμα απλώς στα μαθηματικά είναι λίγο διαφορετικά εσείς έχετε τα εργαλεία να τα κάνετε όλα μια χαρά να δείτε εμπεδώσει το αποτέλεσμα και αν δεν έχουμε μια πορεία το τελευταίο πρόβλημα μπορούμε κάνουμε στημένο στατική είναι να εκμεταλλευτούν αυτό το αποτέλεσμα και υπολογίσουμε πόσο είναι μαγνήτης που έχει μια σφαίρα μια ονειρική σήμερα την οποία ετοιμάζουν μέσα σε ένα ομογενές μαγνητικό πεδίο μέσα σε ένα ομογενή μαγνητική επαγωγή θεωρούμε λοιπόν ότι είμαστε στο κενό οπότε αφού είμαστε στο κενό φοβήθηκα ένα ιδέα είναι ίσα με το είδαμε δεν το θέτω έχει μη μαγευτική διαπερατότητα πολλά να υποτιμάς το κοινό και θα έχουμε ένα ομογενές μαγνητικό πεδίο θα είναι και το πολιτικό πεδίο και καλή διαγωγή σας μεταξύ σας και θα είναι το ταμείο εγγυήσεων ίσα ίσα με περιττά μετά ελέω μέσα σ'αυτό το γέμισμα ειδικό πεδίο που είναι αυθαίρετο το έγραψα εδώ νάνσυ παροχή βάζω εδώ λοιπόν έχουμε ήταν δεν ήταν 0 βραβευμένα 0 δοκιμάζουν μια σφαίρα με ακτίνα αυτό εντάξει στην οποία θέλω να προκαλέσω κάποιον να μιλήσει FC άρα Σοκ οδηγός έβαλα μέσα απέκτησε κάποια μαγνήτης και ονομάζεται ιμάμηδες έχει ένα κεφάλαιο έστω λοιπόν ότι αυτή η σφαίρα είμαι ιδιαίτερα αποκτάει κάποια μαγνήτισε αυτή μαγνήτες είναι μη κεφάλαια που μπορεί να προχωρήσουμε για να δούμε πόσα καύσιμα είτε σε μπορεί να σκεφτούμε κάποια ιδέα κούρεμα αντιγράψουμε το προηγούμενο αποτέλεσμα και να πούμε τα εξής Φωτιάδη στιγμιαίου που βάζω μια ομογενής μια σφαίρα μπορεί να μην ληφθεί έστω ότι κατέθεσε μια ανεπίσημη ένταξη στο εσωτερικό της πόσα θα είναι το μαγνητικό της πεδίο ενεργοποιείται η εισβάλλει πώς θα δε θα είναι η μητέρα οφείλεται στο ομοιόμορφα το περιβάλλον πάντως το χώρο είναι σύζυγοι άρα έχει μια ομοιόμορφη ζύμη αποκτά και το δόγμα άρα λοιπόν μειώσουμε ομαδικότητα μειώνει 4T ρητά επιμείνει νάνσυ ανάλογα τώρα το μαγνητικό τη μάνη και όχι στο εσωτερικό θα είναι β 0 εντάξει σε 8 Ποιοι ρήτρα ποια αλλά αυτά τα δύο έχουμε την ίδια ας βάλουμε λοιπόν εδώ πέρα αντί για βιταμίνες βιταμίνες το βιβλίο σας το είδαμε το ίδιο Ίδρυμα ειδική αγωγή είτε ήμουν το μαγνητικό πεδίο είναι ίσα στο εξωτερικό όπου δεν υπάρχει κατά τον οπότε ξέρουμε ότι στο εσωτερικό αυτής της πέρασμα ηττήθηκε το ΙΚΑ είναι τόσο και το μήνα εκτός κάποια άλλη σχέση γνωρίζουμε αλλά αυτής πέρα από τη θα χαρακτηρίζεται είναι είτε διαβητικοί παραβατική χαρακτηρίζεται από ένα Μανιάτη και διαπερατότητα έχει υποβιβάσει ιδιαίτερα τώρα αυτό τι μου λέει οτι το β στο εξωτερικό είναι μια μαγευτική διαπερατότητα επιδοτείται στο εσωτερικό παρέχουν και αυτή τη σχέση στη σχέση οπότε παίρνω τώρα αυτές τις δύο πληροφορίες ευχάριστα πανοραμική αυτό πότε θα έχουμε πάντα η αμοιβαία και 8 έχει ρητά ισοδυναμεί έτσι δεν είναι επί η μείον τέσσερις η τρίτα ποια φωτό FOTO συνεπάγεται ξεχωρίζουμε τα ταμεία δεν θα έχουν ήταν 0 σπάνε αυτό από δω και θα είναι μη μείον ένα παιδί γυναίκα αυτό από δω και θέλω τώρα αν αυτό από κει θα είναι αν δεν κάνω λάθος είναι τέσσερις ποιοι ρητά και μέσα θα έχει επιτευχθεί η λάθος μη και συνδρομή μ και δύο την ίδια πειθαρχία αυτό από δω και πέρα κι αυτός θα βγάλετε παράθεσε επιδερμίδα από τα περσινά δύο περίσσεψε να μη μπορώ και μη πμ κεφάλαιο και το αποτέλεσμα πρέπει να είναι το εξής ότι μυελίνη fans θα είναι τρεις 4th ΜΜΕ μείωνε δύναμη και βίαιο ήρθη η μοιραία οπότε ιμάμηδες φωτοβολταϊκά αυτής hot επιβάλλουν μέσα σε έναν ομογενή έτσι μαγνητικό πεδίο βιταμίνες βιταμίνες εντείνεται από αυτό αντί μας στο σι τζέι ζι αυτό καταβάλαμε ξάπλα πέντε ημερίδες ανήκει καθαρά μεθοδολογίας αποτέλεσε θετική έτσι ουσιαστικά θα μάθουμε να αναπτύσσουμε πέντε χμ έχει όντως εδώ πέρα τώρα είναι μια απλή εφαρμογή το αποτέλεσμα το βρήκαμε στην προηγούμενη άσκηση ότι γιατί μαγνήτης για χρήστες που μπορεί να ανήκει στη λόγω του ότι έχει το κατά κάποιο μαγευτική διαπερατότητα έστω και βρήκαμε πώς να μιλήσει εφαρμοσμένη προηγουμένως τύπος και βράζουμε όσα είναι σημαντική επανίδρυση στους αργότερα ένα λόγος μέτριας κλπ τερματισμό και να πάρει το παιδί πέθανε μια ομοιόμορφα αλλά έτσι όπως πάμε θα πρέπει να προβεί σε άξιες λόγου μπορείτε επιχείρημα θα συνεδριάσει μεγαβατώρες έχουν μπορεί σίγουρα όταν έχω απόρια ξύνουμε με την στατική και ξεκινάμε την νίκη τώρα είμαστε αναγκασμένοι δεν υπάρχει αυτοματισμός επτά γραμμικοί χώροι στη δυναμική που είναι μη και τη συνεχή να βάλουμε μέσα και τον χρόνο μπαίνουν μέσα για τη δουλειά σας οπότε εμείς θα πρέπει αυτούς νόμος Ημαθίας παίδες να βελτιώσουμε την ανακαλύψουμε καινούργιους νόμους και να φτιάξουμε στην Ελεύθερνα Nikkei χρόνο εξαρτώμενη η οποία όμως θα δούμε σήμερα πρακτικά περιγράφεται από τις εξόδους μας οι οποίες για να βγάλουμε την έγινε έχει πολλή δουλειά σχεδόν οι περισσότεροι ξεκινάμε πειραματικά Οίνοι με κάποια φυσική βιαστής νίκο για να πάμε στο 1000 7,1% θα κάνουμε λοιπόν δυναμική εκείνοι που με τις εξισώσεις θέρμανση γωνία μαζί σας μάλλον θα δούμε ότι και να έχουμε από πραγματικά βέβαια μαζί και πάμε πίσω στο 1000 οκτακόσια 31 όπου ο αντρέι από πειράματα που έκανε με χρόνο εξαρτώμενα μαγευτικά τοπία είμαι μαγνητικές ώρες που αλλάζουν λόγω ίσως κάποιες κινήσεις πλαισίων κλπ έβγαλε αυτό το πολύ διάσημο δρόμο ισπανικής καταγωγής τερματικός αυτός νόμος νάνσυ τη παραθέτουμε λοιπόν εμείς ήδη έχουμε ένα βρόχο που μέσα σε αυτόν περνάει ράδιο τελικά υπάρχει κάποιο παγωμένο ρεύμα και για αυτό το βρόχο εξηγεί γράψουμε επικά μυρωδιά μα ε θέτει δε θέλει ανθεκτική στη χαμηλή αυτό ουσιαστικά είναι η ελευθερία και πήραν σύνταξη ξέρετε και το προπτυχιακό πως εμφανίζεται σε ένα τέτοιο στο βρόχο ελεύθεροι και δύναμη 47 γράμματα του κατάλαβε ότι η εμφάνιση αφήστε τις δυνάμεις έχει σχέση με μεταβολή μαγνητικής ροής δηλαδή θα έχουμε β έφυγε επί ντε α μεταξύ μένα μειώνεται και με μια σταθερά τελικά αποδείχθηκε αυτό παλεύω γράμματα αποδεικνύεται αυτό από πειράματα αν δουλεύω στον σύζυγό της σώσεις να δουλεύουμε μ' αυτή σταθερά έναντι δέχεται τις φώτος και το πιο σημαντικό σε χάσαμε ότι αυτό είναι η ροή και χρειάζομαι χρονική μεταβολή αν υπάρχει χρονική μεταβολή αυτής μαγνητικής ροής όπου θα έχω που όπως έχουμε δει πολλές φορές προσώρας όταν λέμε το επιφανειακό ολοκληρωμένο σε επιφάνεια χωρίζεται με τη βοήθεια αυτής εδώ της καμπύλης μπορεί να είναι η επιφάνεια η οποία μπορεί να σκεφτώ και πιο μπροστά στον ουρανό πίνακας το κομμάτι του πίνακα που περικλείει αυτό το είναι εμφανές αλλά και οποιαδήποτε ες μπορώ να βγάλω έξω από τα όρια της να είναι πάνω στην καμπή για γνωστό υποτέλειας εντάξει λοιπόν αυτός ανάμεσα σε παρόμοιες ότι ελεύθερη και δυνατή είναι προέρχεται από μεταγωγή της μαγνητικής ροής άλλο τερματικό νόμος 1731 μπορούμε να δεχτούμε λοιπόν Αθανάσιο αποτέλεσμα του πειράματος υπάρχει εναντίον εδώ πέρα το οποίο τόνιζε πιάσαμε τον δικαιολογείς ποιος νόμος είναι κρυμμένες πίσω ακόμη επτά επτά και νομίζω κομμουνιστών έχει δεν είναι μπορεί να λέγεται και κανόνες υγρανθεί λένε άνοιξε κάνοντας δουλειές όπου φαίνεται να κανένας 1000 εντάξει που ετοιμάζουν οι εταίροι και πραγματοποιήστε εμφανίζεται κατέστη δυνατή ποιότητα αποτέλεσμα σάφα από πού οφείλεται αυτή η γραμμή από μεταβολή της ροής μεταξύ κάποια μεταβολή ζωής όμως όταν εμφανίζεται στη δύναμη εμφανίζεται προσθέτει μεταβολής των αυτή μεταβολή που πρέπει δεν μπορεί να πηγαίνει παράλληλα προς το αρχικό γιατί έτσι θα μεγάλωνε συνέχεια εκτός θα αναπληρωθεί δύναμη ανταρτών άκουσε κάτι για τις εταιρείες αυτό μια βέργα άπλετη δύναμη για το χρίσμα αλλά απομονωμένο τρόπο Δείτε έναντι της κατά κάποιο τρόπο έτσι επιτάχυνε αντιθέτως εδώ πέρα πρόσημο μεταξύ και αποκτούν μια σταθερή κατάσταση και αυτό περιγράφει τα φωτόνια που είναι κανόνας λες έτσι οπότε στην ολοκληρωτική μορφή της νομισματικής απαγωγές ώστε να διαφανεί το έτσι είχαμε αποχωρώντας εξαρτώμενη μαγνητική επαγωγή γιατί στο 2ο νηπιαγωγείο φορητό μας για τις απαγωγές τώρα για να προχωρήσουμε και να βρούμε διαφορική μορφή πιο θερμά θεσμοποίηση και θέλω να σας θυμίσω μια Ευρώπη και αφρική μορφή καλοδεχούμενα έπειτα πήγε το περασμένο δεν συμμετέχουμε και καμπυλών δεν είναι φάρμακο κόκκινου κράτους το ψάξε άρα λοιπόν από δω πάμε με το θεώρημα του στο και αυτό το γράφουμε στην επιφάνεια και πραγμάτωση του ρόδου του ε αιτίες την α τώρα εδώ είναι χρόνος εξάρτηση αλλά αυτοί γνώριζαν φυσικά στο β υπάρχει το επιτρέπουν εξαρτώμενο οπότε και αυτό πάει ωτογρα ψηλός ολοκληρωμένα μειώνεται αδειάσει με δική β έφυγε επειδή α οπότε αυτά τα δύο θα πρέπει να είναι σε γιατί αυτό ισχύει για οποιαδήποτε επιφάνεια όποια φάνηκε να σκεφτώ εγώ αυτό ισχύ άρα λοιπόν αυτό το ρόδι είναι ίσο με το μείον ένα δίεση ενέργειας προς τα οπότε ουσιαστικά κατάνυξη στο εξής νόμο που είναι νόμος υπολογίζει ότι θεωρώ κλέψει Σίσι Αρίας η υπαγωγή θα γυρίσει άδειασε μερικοί β πώς θα είναι ίσο με το ένα αυτός είναι νόμος φάγατε νόμος της μαγνητικής υπαγωγής πέταξε οπότε ίσως θα αρχίσουν να γράφουν της εξόδου μας από δερματικό λοιπόν εγώ δε θα άντεχε βγάλατε μια σύσκεψη στο μαξίμου για να θυμηθούμε τώρα σάλτσες ξέρουμε ποια είναι η πιο υποδείξεις το γάλα στην ελεύθερη όταν κληθήκαμε λεφτά αντί κερδίσεις έβγαλαν το νομό του καθώς πουλιέται έξι View the ήσαν με πένσα άπειρο αν πούμε ότι είμαστε μέσα σε ηλεκτρικά έχουμε αυτός είναι ουσιαστικά ο νόμος του νόμου ιών όμως φουγάρο τζάκσον με τον σέξι μάξι και πολιτών μας αυτόνομο το ύπουλο αλλά πρακτικά είναι και νόμος του 1000 όπως αυτή εδώ δεν έχει αυτό δεν είναι είναι φίλοι ή εντάξει όταν είμαι λοιπόν μέσα σε κάθε ελεύθερο κάθε υπάρχει πόλωση ένα νόμος είναι αυτός ποιος άλλος νόμος υπάρχει που είναι πάρα πολύ γνωστό τι ισχύει αποτελούν στατική και μπορούμε να εφαρμόσουμε είναι ένα νόμος που ισχύει από την τεχνητή κρίση με βάση τον νόμο με το β με το βλέπουμε και πάλι ότι Φωτίου β π.μ. 0 αυτό είναι απουσία δυτικό μονοπώλιο άνοιξε γιατί δεν υπάρχει κάποιος όρος πηγής ορίστε έγραψε αντιδρά σε ένα τέτοιο κουνελιών τον νόμο που βάλαμε τώρα γράφουν γι' αυτόν δηλαδή ρόδου ε στην 9η θέση μερικοί του Β Φώσκολος τα αφήσαμε το 02 νόμος του φόρμα δεν και βέβαια στο iPhone σας και όμως το Beverly έχουμε τον νόμο που λέει ότι ενώ του η εισόδου 4th μοιάσει επί τζένη να σκεφτώ συντόμως Amber έναρξη λοιπόν αυτές συνέχισε μάθε αυτές είναι σε αυτές και θέμα ένα τώρα μπήκαμε στη δυναμική αποφαίνεται παρ πράγματα μπήκαμε στη δυναμική Παρασκευή εξίσωση που βγάζει πρόβλημα ποια είναι ευτυχής αυτή είδηση θάβεται γιατί βγάζει πρόβλημα επειδή με την έβγαζε θυσίες κάθε βδομάδα μέχρι τώρα πείτε πράγματα που ξέρει από αλλού από αυτά που έχω μάθει μέχρι τώρα θαυμαστές μέχρι τώρα γιατί αυτοί οι εξής βγάζει πρόβλημα γιατί είναι πραγματική δεν εδώ απ'αυτήν έτσι σαν εγώ πάρω το δύο της φυλής αυτή έβγαζε 4T βίασε επειδή τότε δεν είναι φαίνονται και στις δύο και στο αριστερό και στο δεξιό σκέλος αυτό οπότε υπάρχει πάντα κάνει είτε από αυτό πάντα κάνει είναι οπότε και αυθαίρετο ίσα με το ένα αυτό ισχύει γενικά ότι σκέφτομαι μόνο στη μεταστατική εντάξει αλλιώς ισχύει η εξίσωση της συνέχειας αυτό το σχοινί μερικοί Euro φώσφορο στα 1000 δύο χρέη ίσα με το μηδέν αυτό ισχύει και είχαν επισημάνει το στατική δεν έχουμε κανένα θέμα που δοντιών Today είναι βέβαια γιατί μερικοί ρόδου προσπαθούμε σε στατική κατάσταση υπάρχουν αντίθετα είναι μια χαρά αλλά τώρα βλέπουμε πάντα εξίσωσης ηλεκτρομαγνητισμό θεωρείται ιδανική για χρόνια εξαρτώμενες καταστάσεις δεν μπορεί να σώσει τον εαυτό γιατί μερικοί υπουργός προστασίας είναι μηδενικό εντάξει οπότε άμεσα φωνάζει η διεύθυνση σκέψου κάτι να αλλάξεις και να με κάνεις έτσι που να λάβω υπόψη μου σωστά την εξίσωση της συνέχειας η υπεύθυνη σε συνέχειες του φορτίου και το ρεύμα προς εντάξει δε χάνεται από πουθενά το φορτίο το ρεύμα πώς αλλάζει μέσα σε ένα συγκεκριμένο από το φορτίο αυτό θα δημιουργήσει κάποια θέματα που θα έβγαινε έξω από επιφάνεια θαμμένα μέσα στο μπάνιο οπότε μόνος τρόπος χωρίς να κάνω καθόλου πειράματα κλπ μπορώ κάπως να δουλέψει και να σκεφτώ και να βγάλω την εξίσωση οι εξής απόδειξη αυτή είναι σωστή έτσι συνέχεια τώρα που γράφω δυναμική άρα πρέπει και εγώ αφίξεις από θα δουλέψω και να οδηγήσει 1000 διαταγές πόναγα ποσά στήριξης μπορώ να δουλέψω και να βάλω μέσα ποσότητες και πληροφορίες που να μου πούνε και διάφραγμα έχω τον ντι τζέι και το μεγαλύτερο ως προς τα γιατί πράγμα μπορώ να χρησιμοποιήσω ξεψύχησε στο μαξίμου για τον design αυτό δεν ήθελα να κάνω κάτι παράδοξο να χρησιμοποιήσει αυτό το θαύμα είναι για τον γιατρό γιατρέ μπορώ να αγαπώ το έναρξη οπότε για δώρο αν πάω 8 ομάδων του Κουλουμπή ονομάτων καθώς έλαβε δώρο μας κάνει να είναι δύο ΔΕΗ του D Ωστόσο τέσσερις έχει έτσι οπότε πάω 12 θέσεις περιφέρεια θα μερικοί To νέο ως προς τα ξύλινα VGA κλισέ μετά 0 συνεπάγεται στη θέση τους εβαζαν το πέρα από μέρη κυρίως μπροστά b D τέσσερις η συνταγή κλείσουμε τον είναι τώρα Πόντιοι είναι φινετσάτο τώρα στην περίπτωση αυτή η παραγωγή στο σχόλιο μου για μήνες και έχω να διαθέσετε απειλή πράξη επειδή μερικοί τον τη σκοντάφτει σε και έκλεισε με τον Μίλερ και με θαυμάσια νόμιμο κόμμα μπορώ να πω το εξής έβγαλε την παρακάτω δύο και από τη εμφράγματος του ενώ διέθεσε κάποιοι μερικοί τον μπίλι ως προς τα Save the ίσο με το 0 τη βλέπω υπάρχει έναντι αυτής της ποσότητας που είναι ίσο με το 0 μετά από πως προηγουμένως εμείς είχαμε τον DJ που μας έβαλες με το μηδέν και αποτύχαμε αυτόνομο bumper είναι σα να λέμε τώρα εάν θέλουμε να ξαναφέρουμε στο νομό το βέβαιο πως προηγουμένως αντί να έχω τον απλό τζέι θα έχω το έναντι τέσσερις ποια μέρη του διός μπροστά εντάξει ποτέ ΠΑΣΟΚ εξίσου λαμπερή και λέω αυτή εξίσου λαμπερά θα εξακολουθήσει να ισχύει αλλά με τροποποιημένο τζέι αυτό εδώ γιατί για αυτό τον διαφορετικό JD edwards ή ισχύει αντί των ενέσεων είναι εντάξει οπότε θα βάλουμε ένα για τέσσερις ποιοι τη μικρή άνοδο στα παιδιά συνέχεια εδώ Ετικέτες αγάπη μερικοί τον Big προσφορές θα σύρει τζέι έτσι και αν το κάνουμε πράξη θα προβληθούν τέσσερις Ραχόι έναντι θέση επιμελητή του αντί να προσπαθήσει 4T Classic τζέι οπότε νόμος του του Amber πρέπει να αλλάξει και να προσθέσω ένα όρο συ βραδιάσει ευημερεί και των δύο ως πρόστυχη και γι' αυτό αυτός όμως για εμάς δεν αντεργατικών τεθεί αυτός ή αυτός εδώ είναι να έχετε ρεύμα μετατόπισης και τι μου λέει ότι εκτός από το εξωτερικό μπορούν αφού μπορώ να έχω τη δημιουργία επιπλέον αίματος από την χρόνια εξάρτησή του δική DT το είναι θετική μετατόπιση επειδή αυτό αλλάζει εντάξει πρώτα λοιπόν πολύ εύκολα μπορούμε να το δούμε αυτό με τόσα άλλα επιχειρήματα και μετά έχει παρατηρηθεί πειραματικά υπάρχουν πράγματα έστω όταν έχει δηλαδή χρόνια εξαρτώμενο ηλεκτρικό πεδίο οπότε και χρόνο εξαρτώμενη ηλεκτρική μετατόπιση τότε εμφανίζει αυτό που λέμε ρε μετατοπίσεις δηλαδή ένα ισοδύναμο ρεύμα που είναι ο πρόεδρος της παραγωγής αντί έτσι και έτσι έχει τροποποιηθεί ο νόμος να μπερδεύεται μαξ βέμπερ που παίρνει μέσα και τεχνοκράτες του ΥΠΟΙΚ αυτές είναι οι τέσσερις εξισώσεις του Maxwell έξι οι οποίες πάντως ότι στηρίζεται όλη η ηλεκτρονική ν όσο παράξενα φαινόμενα δυναμίτες λεπτών ανοίγει το πιο παράξενο φαινόμενο που συμβαίνει με κεραίες που μας συνδέει με ηλεκτρομαγνητικά κύματα που συμβαίνει με παιδιά με μαγνητικά αλιευτικά πεδία να μπερδεύονται οτι και να φανταστείτε πόσο πολύπλοκο σύστημα ηλεκτρομαγνητικών σκεφτείτε κάθετες εξακολουθεί αν μπορείτε αυτές τις ίσως δε γίνεται για καθαρά ξέρετε πόσο είναι δώρο πώς είναι η ΔΕΗ και να είναι αυτές εδώ τις εξώσεις όλα τα ηλεκτρικά φαινόμενα που υπάρχουν κοντά στη μονάδα περιγράψτε μας όλα τα λεφτα ολοσέλιδο μηνός όλη αυθεντική περιγράφεται αυτές θέσεις έξω σε βέγκας περιγραφή ήρθε αυτή η μονοδιάστατη η πρώτη ημέρα που χάνονται οι φονικές εξάρτησης και απλοποιούνται διαφορικές εξισώσεις δηλαδή δεν υπάρχει αυτό το και δεν υπάρχει αυτό είπε οπότε και στατική εδώ μέσα εντάξει έχουμε τρεις λοιπόν για να δούμε έχουμε πέσει έξω και θέλουν κάπως να κάνουμε κάποια παρόμοια δουλειά αυτή τη δουλειά που κάναμε έστειλε χθες κάτοικοι και στη μανιτάρι οπότε εμείς κάναμε συνήθως στην Μάνδρας Αττικής Α ρική και τη μεθοδολογία που ακολουθούμε για να μελετήσουμε θέση έξοδος τι κάνουμε συνήθως διανομή μαστε από κάποιο ομογένεια εξίσωση κι από κει τόσο μέσα στην ομογένεια εξαίρεση αντί να χρησιμοποιήσουμε σημαντική παραγωγή που είναι εδώ το β το μαγευτική θεματικό πεδίο που το ζητάει το ε τότε ε το λευκό περίοδο δεν είναι λευκή μετατόπιση αντιδράσεις όπως αυτή αυτό το μέγεθος της νομής με ένα άλλο όχι το μέγεθος που ήταν το δυναμικό έξι ταυτόχρονα ανέφερε και δύο σκέφτεται τη στατική και αφήνοντας τη Χρυσή Αυγή ήταν το βαθμό το δυναμικό και στην στατική ήταν το της με δικό του α απώτερο υπάρχει μια εξίσωση που συνομιλεί θ οπότε και στην στη δυναμική αναβάθμιση Smart TV υπάρχουν έτσι στον οποίο μπορεί να ξεκινήσουμε και να προχωρήσουμε μεθοδολογία την προηγούμενη γιατί από τη στιγμή που έχω άρα λοιπόν να εξερευνήσουμε Surface στην όμορφη ένα μηνιαίο κοινωνία ρυθμιστές της στην ΕΠΟ έχουμε εξαίρεση δύο οι δύο συνεπάγεται ότι το βήχα μπορεί να προέλθει από το χώρο κάποια άλλα σύνταξη από το α είναι ένα βαθμό ένα πνευματικό παιδί τώρα πια άλλη εξίσωση μπορούμε εμείς να πάρουμε χρησιμοποιήσουμε για να προχωρήσουμε τη σκέψη μας και από τις υπόλοιπες τρεις έξω σας εδώ είναι λογικό να πάρουν και όταν κάποια αληθοφάνεια πάλι ομογενείς που δεν θα έχει μέσο όρο πηγής έφαγε πρόωρο και χαρακτήριζε άρα λοιπόν φωνάζει μόνη της η συνέχεια θα είναι να χρησιμοποιήσουμε την τρεις λιπαρά δεν τέρμα λοιπόν οι τρεις έλαβε το εξής έχουμε τώρα του ε σ αυτό εδώ για έναν έρωτα ε σε C ένα διάσειση έδινε τη δική έχει καταστεί παγίδα εισαγωγές ίσαμε το 0 για να κάνουμε την κατάσταση το μπιμπερό και θα έχουμε πάνω από 100 Ε C ένα αδειάσει μερίδιο μπροστά και πραγμάτωση του Euro του α ήσουμε το 0 τώρα μερικοί παραγωγής ως προσπάθεια αναφέρεται κάπου στο α είτε αυτά έχουν εξαρτώμενα οπότε εγώ μπορώ να γράψω το εξής ρ κλέψε ένωση rock και της ποσότητας της ένα διάσημη είχε μερίδιο του α προσφορές στα ίσου με το 0 και τώρα αυτό φωνάζει μόνο του το επόμενο στάδιο της λέει τήρησε το ευρώ ένης ποσότητας της ε σε βραδιάσει μερικοί του α μπροστά αυτό είναι ίσο με το 0 μάλιστα υπέδειξε στους δρ αυτής ποσότητες ίσο με το 0 1000 αμέσως ότι αυτή η ποσότητα με βάφτισαν έναν κάποιο βαθμό το δυναμικό δηλαδή ε ς συ αδειάσει Ρέικι το α φώς Σταθάκης βίαιων έφεραν το φιλί και άλλο ένα βήμα φωτογραφία πάνω Νίνος προφήτευσε ότι όποτε ΜΜΕ εξίσου φθηνά θυμίζω ότι το β μπορεί να περιγραφεί με τη βοήθεια ένα ελλειμματικού κοινωνικού του α ενώ το ε τελευταίο αντίο το υ είναι όπως τη λίθο στατική μείον γράφει αλλά έχει και ένα ακόμα μωρό αφετέρου πέταξε οπότε το εξήραν ελέγχει το βιβλίο άνω περιγραφείσα στα πρέπει να το έχω αυτή η τι ποσόν δηλαδή δεν είναι μόνο πως όταν τα παιδιά είναι η σταδιακή μείωση του κράτους και αναφέρω και το μειώνεται διεθνή επιμελητή του α ως προς τ γιατί τώρα εγώ χρόνια εξάρτηση πολίτη αυτόν το πρώτο βγήκε από τον δρόμο της απουσίας δυτικό μονοπώλιο κατευθείαν και το άλλο από το νομό λαμβάνεται που έχει τεθεί μορφή τελικά αμέσως οδηγεί εξέλαβαν την μορφή καταλάβαμε με πέρασε χωρίς λοιπόν πολλά μαθηματικά καταλάβαμε ότι ισχύει αυτό το για να δούμε τώρα ποιες άλλες έξι όσοι έχουμε να φάμε να δουλέψουμε το τη στιγμή που η υποδομή για την ασφάλεια να δουλέψουμε αυτήν την εξίσωση πάνω προτείνεται τώρα για τη συνέχεια του μαθήματος και ας πούμε όσο θα κληθούμε να προσπαθείς να δούμε μεθοδολογίες πώς αντιμετωπίζουμε θλίψεως μαθαίνει μπορούμε να πούμε το εξής ότι είμαστε στο κέντρο οπότε δοντιών πέρα ΜΜΕ για να μεταφέρουμε κάποιες σταθερές αλλά το ζεύγος συνελήφθη σταθερά επιρρίψει μεταξύ και εδώ στη θέση του ήταν μπορεί να βάλουμε β πάντως αυτό θα ήτανε το διαιρεμένο με την ενδόμυχη 0 διαπερατότητα και τότε δεν είναι ε οπότε εμείς τώρα λοιπόν ξανά γράψαμε και διοικητική εδώ και εβδομάδες στις εξώσεις Maxwell κενό χωρίς να έχουμε παρουσία δη ειρηνευτικό τμήμα ειδικών νίκο τώρα οπότε πάμε στην εξίσωση των χρησιμοποιώντας τίποτα αυτά τα δύο τινά θα είναι δύο φράσεις που έχουμε για το β και η ε σου λέει ότι κόβει το μπερδεύεις με τη βοήθεια κάποιου σημαντικού α και το ε πέντε τρεις με τη βοήθεια και του α πνευματικού πεδίου αλλά και του φ του βαθμό βέβαια και λες εντάξει να τις διώξουν Smart σχολιαστές εδώ διότι διόδια άμεσες με βοηθούν να που αντικρίζω Β και Ε χαρίζω κάποια άλλα μεγέθη και θα πάτε να δείτε τις με τι μπορεί να δούμε με τη βοήθεια των μεγεθών πώς αλλάζουν οι άλλες δύο έξωση στη μορφή παίρνει η εξωστρέφεια σόρος πηγής εδώ υπάρχει ασφαλώς πηγής ρο που είναι το Ελεγκτικό φορτίο και ένα άλλος πηγές που είναι τώρα επί του θέματος τής από κάτω που ήταν και πιο κοντά σε έξι ώρες που πιστεύω θα γράψετε αυτά μετά από καταδίωξη πάρουμε την πρώτη εξίσωση κλειδί που οπότε καταλαβαίνετε κάτι θα μπορεί να βλέπει αφήνουμε και μετά λοιπόν παρεδόθη εξίσωση αν και τελευταία συναλλαγή δύο του ε οδεύσεων αυτό δεν σημαίνει διεθνή του δύο ετών γράφει μείον ένα διάθεση μερικοί του α ο σπύρος πανάς ίσα τέσσερις Π θέλω στο ατελιέ το οποίο μπορούμε να γράψουμε για τις αξίες μηνιαίο απλά σιγά ανοίγει Φώφη μειώνει να πιάσει μερικά ποιος προσπαθεί να πραγματωθεί έξι σας φίλοι νερό άρα έτσι και η Χέντα με τη βοήθεια των α και ευθύνη των κέφι αντιγράψω ραφές δύο μορφές είτε με αυτή τη μορφή Κουβέλης είτε με αυτή τη μορφή και τώρα πάμε σε SKAI τελευταία πιο πάμε και στην τέσσερις τέσσερις έχουμε τον ρόλο του β με τον β είπαμε είναι ερωτώ α οπότε έχει βάρος εισέρχονται τέσσερις τη θέση σημείο εναλλάσσει επιμένει κι αυτός προσπαθεί και οδεύσεων Πολύδωρα μηνιαίο έναν βίαιο ένα διάσημο μερικοί του α καθίσταται αυτό εντάξει λοιπόν για να δούμε το θυμόμαστε ταυτότητα πολύ είναι Grand design άλλος σημείωνε ανάπλαση 9 το α σταθερό και αυτά από το CLA η διάσειση τιμή εκεί 25 στα αυτιά και μάτια 10 λάθος πολλοί άνθρωποι μεγάλο βάθος 40 μ.μ. η εκκίνηση ελάφρυνση να δειλιάσει τετράγωνο είμαι κι εγώ α πρόσκληση κάθε τετράγωνο βλέπε βλέπε άδειες εισόδου δευτερεύουσα απειλή βίας φ Ζέη έτσι τώρα αυτό εδώ είναι τροφή είναι έχουν εξαρτώμενα ποτέ το μερικές προσφυγή μπαίνει δομές οπότε μπορεί να κάνει τα εξής να γράψω ότι φροντίδα καταλαβαίνετε τι καν συγνώμη διότι α σε έχουν περάσει ήδη λάθος του να βιάσει επί μερικοί φίλοι μπροστά έτσι για να έχουμε το b α έτσι δεν είναι και εδώ χρειάζεται να εξηγηθεί και να έβγαζε την παράγοντα αυτό δεν το βρα ρ αυτό κρατείται κρατά τις προσόδους οπότε βγάζει κρατά ενωμένη αυτό και ποτό αυτό τον έβαλε με την Παράλογο μέσα και το βράδυ έξι οπότε έχω εντάξει μείον αυτό σημαίνει του α συν ένα εδώ μια σειρά αγώνων παρά στο α ως προσπάθεια εισόδου χαρακτήρα μιας και MTJ έτσι λοιπόν αυτές οι ίδιοι ίσως έχουμε έχουμε ουσιαστικά ένα εξίσωση εξίσωσε μιλάω συρράξεις σε κλπ γράφεται έτσι κυριαρχεί εδώ εξίσωση εξίσωσε Amber Maxwell γράφεται αυτό τρόπο έξι με εκλογικό πράξεις οπότε βρήκαμε ότι το β και το ε μπορώ να γράψω συναρτήσει άλλων παιδιών ένα βαθμό του του φ και μαζί με αυτό του α ειδικά αν κάνω αυτή τη μεθοδολογία υπέγραψε με τα άλλα παιδιά παίρνουμε αυτές εδώ τις δύο εξισώσεις εδώ πέρα αυτό ιδιότυπες μολυσμένη πόλη θέρετρο αυτό είναι αυτονόητο αυτό εδώ εντάξει τα υπόλοιπα απλά έκανα πράξη εδώ πέρα πέρασα το πήγα από κόκκινες συ Ευρώπη από κίνηση έκανε την παραγωγή έχω παραγωγή πρώτον γιατί παγίδευσε παράγω ένα νησί μελετηθεί είναι τετράγωνο κείτονταν περάσαμε σε συνέργεια παραγωγών και επομένως δεν είναι τώρα από αυτόν και πάθος τονώνοντας την παραδίδονταν είμαι μέσα αυτό εδώ πέταξε λοιπόν από δω και πέρα για να προχωρήσουμε εκμεταλλευόμαστε ίχνη από κάποια πολύ σημαντική ιδιότητα που έχει το α και τροφή μεταξύ και κάνουμε αυτό που λένε μετασεισμός βαθμίδων εντάξει δηλαδή ποιος μπορεί να θυμίσει για το έχουμε ξανακάνει τη ομάδας βαθμός βαθμίδες και περίπου κανά τι κάνουμε δηλαδή σε μέτρια αλλά όχι έτσι είχαν αυτά τα έχουμε κάνει που από πού βγαίνει αυτή στο διαπλέκεται μαζί μας μας βαθμίδας τι κάνουμε τότε αυτό το α είναι μοναδικό ποτέ αυτό το α δεν είναι μοναδικό δηλαδή το βήχα που ορίζεται ως δώρο του α αν εγώ στη θέση του α ταλέντα ά που είναι α και αν λ όπου το κράτος Ολάντ είναι οποιοδήποτε βαθμό το πεδίο επειδή ευρώ ένα bar είναι πάντα μήτε πάλι το ίδιο θα μου βγάλει οπότε αυτό μου λέει ότι το α σου δεν είναι συγκεκριμένο α αλλά έχεις την ελευθερία να το αλλάξεις λίγο και πως αναλυτές προσθέτοντας ένα τέτοιο έκαναν λ που το λ ένα παιδί μπορεί να υπολογίσει άμα παίζετε υπολογίσαμε κάπου να το κάνεις ποτέ αυτός έγινε λευτεριά το α σου έχει κάποιες ιδιότητες μεταξύ που τις καθορίζει μπορεί α να έχει κάποιους ιδιώτες που καθορίζει ένα απολογία εύκολη επιλογή είναι να που το κάναμε και το προηγούμενο της προηγούμενα άρθρα είναι να κάνουμε την εξής εύλογη ότι gr συναντηθώ α ήσουμε το μοιραίο εντάξει γιατί αν το α που έχω διαλέξει δεν έχει αυτή την ιδιότητα του προσθέτω ένα τέτοιο brand λ που έχει την ιδιότητα οπότε μπορώ να σκεφτώ α έτσι ώστε να ισχύει αυτό πέρα όταν κάνουν αυτή την επιλογή αυτό λέγεται βαθμούς C κλπ το έχουμε ξαναδεί αυτό τώρα όμως ήρθε η ώρα να καταλάβουμε γιατί αυτό λέγεται βαθμούς σχόλιο βλέπει κανείς γιατί αυτή επιλογή λέγεται βαθμού σε όλο βλέπουμε εάν εδώ πέρα και έχει εφαρμόσει αυτό βρεθήκαμε Σκουρλέτη παρότι το μπύρα ότι το deal του α ήσουμε το 0 2η θέση δώρο φεύγει εάν φύγει αυτός όντας πήγαινε εδώ πέρα πλάνη αν ισχύει αυτό εδώ η εξίσωση πώς θα πορευθεί αστεράκια άφιξη αστεράκι και στην περίπτωση δύο αστεράκια έτσι σε αστεράκια παίρνει τη μορφή μηνιαίων πράσινη στροφή ίσον εσένα αυτή προ αυτό ποιος νόμος εντός του κοινού πέταξε την λύση αυτή ξέρω έχουμε φ χιπ χοπ αδρεναλίνη σε ολοκληρωμένα θέλω ή κόμματα επειδή έχει ή χρειάζεται τη μείωση των η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα θεωρώ με μοσχάρι στοιχεία αλλά και του χρόνου αλλά για κάθε χρονική στιγμή τροφή που είναι ταυτόχρονα εξαρτώμενο υπολογίζεται από ένα τέτοιο κίνημα θα δρα αυτόνομα το κουλό εντάξει έχω λοιπόν για κάθε λογής είναι σίγουρος για τον εαυτό του αυτό λέγεται αυτή βαθμός λέγεται βάθος συμβούλιο εντάξει οπότε αυτοί διαβάθμιση αυτή επιλογή του α είναι χρήσιμη σε κάποιες περιπτώσεις γιατί μου δίνει η πρώτη εξίσωση που έριξε στο όνομα του λαού να βγάζει πάρα πολύ εύκολα αποτέλεσμα για ταφή να όμως από την άλλη ισχύοντα αυτό εδώ εάν πάω ευρώ στην κάλυψή τους θα δω αυτό είναι μηδέν αλλά μετά εκτός από αυτά εδώ τα κομμάτια θα περισσέψει και έναν πείνα εδώ πέρα αυτό που έλεγαν αυτούς αυτό το ποσό της εντάξει και γίνεται πιο πολύπλοκη αυτή εδώ η εξίσωση όπου αυτός εδώ όλος το κράνος του εν αντιθέσει με την ώθηση προς τα μπρος το πάσο από ημέρες και να θεωρείς ότι εμφανίζεται ένα επιπλέον κούρεμα εκτός απ' αυτό εδώ τζέρι αλλά γενικά δεν ελέγχεται εύκολα στην εξίσωση από την εύκολη άμα θέλω να χρησιμοποιήσω για να μελετήσω τροφή ξανά μετά το α δεν είναι τόσο αβίαστη επιλογή εντάξει δεν είναι τόσο εύκολη εις το καταλάβαμε είναι όμως μια επιλογή που κάποιες φορές μπορεί να είναι χρήσιμη και το όνομά της το καταλαβαίνουμε τώρα γιατί είναι έτσι γιατί για τροφή έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα αυτό που είχαμε στη ρυθμιστική μόνο που τώρα το φυτώριο γίνεται χρόνια ξέραμε το γράμμα με αυτή είναι μια επιλογή πέταξε τραβάμε τώρα και ο γραμματέας είναι μια επιλογή αντί να κάνει αυτή την επιλογή πόλεων ότι έχουμε πειθώ κουμπί του α είναι μηδέν και να οδηγήσει σε αυτά εδώ οκ πιάνει θα μπορούσατε μια εύλογη που και αυτή επιλογή φωνάζει όταν κοίταξε χθες έξω ποια η επόμενη εκλογή σαμαρά μας επιλογή πάλι για το τι κάνει το α και το φ θυμίζοντας αυτό κάνουμε λένε όταν λέμε κάνω ένα βαθμός κουλό λέω μπορώ να διαλέξω τα άνθη και τα φυτά που έχουν έχουν μια συγκεκριμένη ιδιότητα τη γιώτα διατεινόταν αυτή βέβαια εντάξει τώρα τι να σκεφτώ μια ιδιότητα και τακτικής έξοδος αυτή αιφνιδίασε έχουμε αυτή την αστεράκι και δύο αστεράκια ένα δύο αστέρια πια εξίσου φωνάζουν έκανε αυτό είπαν ότι χρησιμοποίησαν την έχετε πολλές επιλογές 100 της είναι σταθερά αλλά αυτό το μηδένισε μετά είναι δεν είναι κυματική εξίσωση ανευρεθέντα κλασική με σκέψεις εντάξει οπότε φωνάζει αυτή εξίσωση και σου λέει άλλη επιλογή μπορεί να κάνει είναι να βάλεις αυτό το πράγμα εδώ ίσο με το 0 δηλαδή να πείσει όρθιοι B.V. α συ Εγνατίας συ βαίνει και του φ υπόσχονται στα ίσο με το 0 γιατί ξαναλέω μπορώ εγώ πάντα διαλέγω αυτά έτσι ώστε να έχουν τέτοιες ιδιότητες να αν το κάνεις αυτό αν το κάνεις αυτό όλο αυτό το κομμάτι θέλει εντάξει και αφού όλο αυτό το κομμάτι φεύγει η εξίσωση που έχω τώρα για το α γίνεται αυτής δεσμευθεί άρα λοιπόν διαλέγοντας αυτό εδώ έτσι κι εσύ αυτόν αυτή η ιδιότητα που αυτό λέγεται βαθμός σύνορά της έτσι βαθμός λόρενς αν ισχύει αυτό τότε φεύγει όλο αυτό το κόμμα το παν είναι ότι είναι μέσα στο παιχνίδι έχω αυτή την εξίσωση αυτή εξίσωση άμα θέλουμε πολλά σε αυτό και με μείον ένα και θα είναι εδώ έτσι μειώνει ευρώ έτσι και έγινε ένα και είναι κυματική εξίσωση για τον Alpha με όρο πηγές Rhodes ίδια σε νάνσυ και έκαναν έκανε αυτή την αλλαγή τι μου λέει αυτή η αλλαγή έκανα αυτήν βαθμός αυτοί εδώ οι βαθμοί μου λέει ότι το deal του α συγνώμη το κρατικό α είναι μείον ένα αδειάσει μερική στροφή ως προς τα οπότε περνά αυτό εδώ στη θέση του Beer του α βάζω το 02 σε μερική στροφή προς τα πάντα πέρα άρα λοιπόν στη θέση στροφή με το δήμαρχο βάζω το μειώνεται διάσημη μερικοί το θείο μπροστά αυτό βλέπετε θα έχει διαφανεί μια παραγωγή σε οπότε θα γίνει δεύτερη παράδοση προσφιλή εντάξει οπότε θα είναι δεύτερη παραγωγός ως προσφιλή εδώ θα γίνει τετράγωνο εδώ τώρα πολλά μειώνονται εδώ κάτι έχουμε χάσει κάποιο μείνε εδώ είναι ενιαίο μηνιαίων ΑΝΕΚ εδώ πέρα έχω ταμείο οπότε αυτό θα γίνει σύριοι και τώρα αν θέλω το σάββατο των πλοίων θα δώσει και το νέο πακέτο εντάξει μωρέ αυτό ήταν ο μεταξύ 12 το ταχίνι λύση οπότε τι βλέπω και για το α και για τροφή έχω κυμάνθηκε σε σας οι εξώσεις λοιπόν έχω να μιλήσω όταν κάνουν ποιοι έχουν διαβάθμιση λόρενς είναι ουσιαστικά κυματικής εξίσωσης και για τον Alpha και για τον Φ έχω ανάγκη τις εξής κύματος με ταχύτητα διάδοσης και για το α την ταχύτητα του φωτός και για τον ΟΦΗ έχει φέτος και αυτό έχει βρεθεί πως καταλαβαίνετε επειδή εδώ πέρα είμαστε κενό ανώτερα 100D παρακάτω είπε κλπ θα έμπαινε μέσα και τον είδε τη σταθερά Cayman διαπερατότητα και θα ήταν λίγο διαφορετικές έξω καταλάβαμε μεταξύ αλλά εγώ βλέπω την διαλέγοντας αυτοί βαθμούς έχει βαθμό στη δωρεά της κατέληξα στο ότι μπορώ εγώ να έχω αρκετά απλοποιημένες εξισώσεις για τα α για ταφή ωραίοι τροφή δίνονται από περιγράμματα σαφή δείγματα της έξωσης αν ξέρω ότι ιδιώτες οδήγησε χειρόγραφο και DJ έχω αν τα ξέρω αυτά τότε μπορώ εγώ δισ θέση έξωση σταυρωτά α και τάφοι και μετά άνδρα το α αυτό είναι και το φινίρισμα και το λευκό πεδίο και λιγότερη σύνταξη αν υπάρχει ένα έκδοση η οποία είναι αυτό εδώ έχω την δυνατότητα να το κάνουν είτε μου αυτό επιτρέπει μπορώ να το κάνω έτσι αυτό να δούμε λίγο καταπώς θέσουμε γιατί είπαμε μεσαίων απλά πολύ απλά επιχειρήματα ότι έχω τη δυνατότητα να κάνω αυτό ρωτάω γιατί αντί για α μπορεί να πας ένα ά ισχύει αυτό θέλω για να δούμε τώρα όμως που έχω κάτι πιο πολύπλοκο και δεν μπορεί να σκεφτούμε κάποια άλλα επιχειρήματα και να πούμε ναι πράγματι αυτό μπορώ να το κάνω λοιπόν τι είναι αυτό εγώ έχω αλλάξει το α το παιδί ά ελαιολάδου α από ά ά και πρόσθεσε ένα πιο πέρα αν πουλάνε τα βλέπετε επειδή το ρόλο ένα κράτους πάντα είναι 0 το μεταβλητό ίδια πέταξε τώρα κατέρρευσε να δούμε τι γίνεται αν φάμε το β πακέτο γι αλλά το ε το εύσημα διότι λέει ε ισοτιμιών gr οφείλει μείον ένα αδειάσει επιμελητή Α τόσο πολύ στα αυτό της λέει άνεση του α το αλλάξεις και στο α το προσθέσεις στο bar του λ ξανά σκέψου δεν σας στο Facebook άρα ενώ τοπικά δεν επηρεάζεται αναστρέψει γιατί γιατί τώρα σε τέσσερις παραγωγές της το ε από καινούργια έτσι χθεσινό μείον ένα δίεση στη θέση του ά ά που θα είναι όπως προηγουμένως μερικοί του α ως προς τα αλλά εδώ θα σκάσει μυήθηκε μείον βραδιάσει μερικοί ως προς τ στούντιο Στυλιανού εντάξει οπότε τι λες αυτός εδώ χώρος είναι ένα πρόβλημα και μάλιστα μπορεί να γράψει τις εξής Θεοδωρόπουλο το γραψε και ως μείον δύο έτσι έγινε του να διασυρθεί επί μερικοί τουλάχιστον ως προς τα μετατίθεται αυτή δύο κλέφτες χρονικών και χωρικών οπότε πάω το μερίδιο στο δάπεδο μέσα και έχουμε δει οπότε είναι σαν να έχουμε τελικά επιπλέον ένα τέτοιο άρα αυτό τι μου λέει οτι εσύ εδώ αδειάσει δεν καταβάλλει περιγράφει ραβασάκια ενεργειών φυτών μας μεταξύ το οποίο θα είναι μείον 56 θέλω να διώξω εγώ αυτό εδώ το άρα αυτό το καινούργιο φυτών σας θα είναι φ τόνωσης των φ β μείον ένα δίεση νίκη του Ολάντ ως προστάτη και πέρα υπάρχει μπροστά εναντίον οπότε θα φύγει με το βάζω αυτό το οπότε δεν αλλάζουμε το α και το κανάλι φέρνοντας αλλά είναι υποχρεωμένος να αλλάξω και τροφή και οργανωθεί τόνος και να έχω τώρα το ε τακτοποιούν το είδαν πως αυτό το ε είναι έτσι και έτσι εντάξει καινούργια α είχε ριφθεί και το καινούριο α είδαμε πόσο είναι η αυτό εκεί πέρα και το γεν διευθυντή συνεπώς είναι είναι αυτό εκεί εντάξει οπότε άρα λοιπόν υποχρεωμένος με την αλλαγή αυτή που κάνουν αλλά ταυτόχρονα και τον α αλλά πρέπει να αλλάζω και το φ πια η διαταγή του α είναι αυτή εδώ εντάξει αγκαλιά και το φιλί είναι φτερό κάνοντας αυτές αλλαγές στον Alpha και στροφή ξαναβγάζει τα ίδια μαχητικά κινήθηκαν τέτοια συμφωνούμε άρα λοιπόν μείναμε ικανοποιημένοι γιατί τουλάχιστον κάνοντας αυτές αλλαγές βγάλε τα ίδια αρνητικά και ηλεκτρικά πεδία άρα λοιπόν το πρόβλημά μου είναι ισοδύναμο το θέμα είναι ότι τώρα αν κάνω μπορώ να τα κάνω αυτά έγιναν γνωστά έστω λοιπόν ότι διάλεξε κάποιο α και κάποιοι φίλοι που όλοι έχουμε αυτή την ιδιότητα αλλά και ι θέλω να ακολουθούν θέλω να προβλεφθεί ότι δύο αν για παράδειγμα κάποιος θέλω λοιπόν τη τα καινούργια α κέφι που έχω το ά και το φυτό γνωστό ά ή να έχουν ενταχθεί δύο οπότε και βάζω πέρα ισχύει το εξής α τόνος συχνά εναλλάσσει μερικοί προσθέτοντας ως προσπάθεια ίσο με το 0 και αιτίες των η α και τάφοι που είχατε σκεφτεί ι έργων έχοντας φτιάξει έτσι που να σκεφτεί ιδιότητα και θέλω να σκέφτομαι αυτή διότι εντάξει τότε αυτοί βαθμούς το καταλαβαίνουμε άρα λοιπόν παράγων και εγώ αυτό θέλουμε ισχύει μετ ά σε σχέση με το αλφάβητο και το δικό και των φυτών μας είχε μεταφέρει τα λόγια του τύπου οπότε πάμε τώρα σε αυτή την εξίσωση και αντικαθιστά το ά και των φυτών μετρήσεις και θα έχω D g του α σε 1000 λ είτε θα έχουμε σχεδόν αδειάσει και γραμματέας του μερικοί ως προς τα δικά τους δεδομένα καταθετών σε φ μείον ένα αδειάσει μερικοί του λ ως προσπάθεια εισόδου αυτό θέλω να είναι ίσο με το 0 εντάξει γιατί για τα ά για αυτό θέλω αυτό για να κάνουμε πράξη το θα τιμές θα γίνει ντίβα α εσείς αλλά απλά Ιωαννίδου λ εδώ θα γίνει μείον ένα Βλάση τετράγωνο δεύτερη παράγουν στους φ σ δεύτερη Πανάγος του λάντζα από εισφορές στα CNN αδειάσει μερική στροφή προς προσπάθειες εκατομμύρια και από άλλη μια γραμμή πράξεις είναι αλλά πλάσει γιάννη του α λ μείον ένα δίεση τετράγωνο εύτερη παράδοση του άνδρα ως προς τ ίσον θα πάνε αυτά που κι με μηνιαίων δύο του α City έναντι έξι ήμερη και του φ φως κοντά στα λέει ότι ανησυχεί α και θυμού διάλεξε ζητάνε κακοτυχία και δεν κάνανε αυτή την ιδιότητα εσύ διαλέγεις αλλά τέτοιο που κυματική εξίσωση για όλα τα μέτωπα και με την ύψιστη θέση μπροστά μας θέλω να ζήσω με αυτό εδώ το κακό ότι είχαν προηγηθεί τα αυταπάτες δουλεύει αυτό που θα έχει υπολογιστών και παραχώρησε την κυριαρχία των κερδών και αυτό διότι απαντά αυτό δεν έγινε εντάξει μπορώ αυτή ιδιότητα που διαβάθμιση λόρενς όταν λοιπόν έχουμε αυτήν την ιδιότητα μπορεί να επιλέξει τα άνθη και τα φυτά με αυτό τον τρόπο τότε ουσιαστικά έχω να μιλήσω σημαντικές έτσι σας λάβαμε πέταξε μπορεί Σκεφτείτε μόνοι σας να καταλάβετε ότι και με λάθος α και φύλαξη φιλήσω αυτό που δε θελω δε μου δεν μου έχει ερθει διοτι εγώ μπορώ ξεχνάς να βρω ά και φυτών που να υπολογίσει σωστά το Β και Ε και η Β ΕΠΣΛ υπολογίζονται από αυτούς εδώ τους όρους εντάξει μπορεί να υπολογίζει σωστά και να μου κάνει να μου δίνει λοιπόν σωστά την εκτίμηση για το μαχητικό και το λεκτικό περίτεχνα ειδική αγωγή και σχεδόν τελεσίδικο δύο εντάξει με τη βοήθεια των φ α και όχι κατευθείαν υπολογισμούς άλλωστε έτσι λοιπόν αντί Λάτση ζωντανό τον πίνακα και να κάνουμε μια προσπάθεια επόμενο δεκάλεπτο τέταρτο να δούμε πως θα γίνουμε τις σημαντικές έξοδος της οπότε ξεχνάμε τώρα καταλήξαμε λοιπόν ότι ένα τρόπος να αντιμετωπίζουμε και να γίνουμε της εξόδου μας είναι να χρησιμοποιούμε την βαθμός λόρενς και ο δήμαρχος λόρενς μετά έχουμε να λύσουμε ουσιαστικά κλιματικές εξισώσεις με όρους πηγή έχει πυκνότητα από τηλέφωνα εξαρτώμενη είναι όλες οι πηγές την πυκνότητα ρεύματος στη εξαρτώμενη εδώ έχουμε τρίτη τρεις διαφορικές εξισώσεις για καθεμιά συνιστώσα του α ετών διαφορική πίεση ουσιαστικά λοιπόν έχουμε τέσσερις διαφορικές εξισώσεις για το α που είναι ήδη σημαντικό πεδίο και για το φύση που είναι βαθμός 12 δύο βάσιμα έχει ετήσιο πίνακα έτσι ανθρώπου κάναμε τόσα αρνητικά για να καταλάβετε την γυναίκα που αφύσικο που υπάρχει κάποια βοήθεια προς το Χαλέπι γιατί το κάνετε αν ισχύει εντάξει όχι έχει απόλυτη λογική πώς μπορείς θα οδηγηθεί σε ένα τέτοιο μια τέτοια βαθμό σε στη βαθμός λόρενς δάνεισε όπως εμείς τώρα έχουμε να λύσουμε εξίσωση της μορφής κλιματικές δηλαδή έξι ανάπλαση ανοίγει όψη ψυχικό ομάδες μυών να πιέσει τετράγωνο δεύτερη παρά όμως ως προς το χρόνο όψη όχι προβάλλεται ειδήσεων μείον τέσσερις ποιοι έχει αυτονομία 4T επί επτά π.χ. κομμάτια εντάξει αυτήν κυματική εξίσωση και το δεύτερο είναι όρος πηγές νεαροί κάποια διαταραχή που προκαλεί κάποιο εξωτερικό ερέθισμα δεν υπάρχει κάποια πηγή που φτιάχνει οχήματα με πλάτη που περιγράφεται με τη βοήθεια των ψή χάρη για το δικό μας πραγματοποιεί αυτόν περνάνε το φ ειδήσεις τόσες α έτσι ποτέ για να δούμε rock το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι ένα τόπος για εισοδηματική εξίσωση είναι χρήσιμες με τη μεθοδολογία και λοιπόν κάνουμε λοιπόν μεθοδολογία έφυγε μετασχηματισμό στο χρόνο και πάμε από τα το μέγα και αντίστροφα γνωρίζουμε δηλαδή κάποιες συχνότητες λοιπόν ας γράψουμε σε Αριστομένη ω εσύ 1000 , ω εισόδου από μείον άπειρον έως την άπειρον στου Ψυρρή τροχοί ομάδες Π.Ε. σημειώνει διότι φωτό λέγατε επίκεινται και κοντά σε και ανάλογα και για το ΑΕΠ αυτό ισχύει οποιαδήποτε συνάντηση υποδύεται μια συνάρτηση όχι μόνο μεγάλης 2000 συναντήσεων σασί όχι έτσι FC cost per Π.Ε. βιο ι συνεργάζεται θυμίζω το θέλεις κιθάρα στο βιβλίο είναι έτσι τότε συμβαίνει είναι συμφέρει να ενώ υψηλή hip-hop έγινε ένα ένα 2π ακόμη ένα θεός ανάπηρος ψηφίδες μέλη χ ω ε δημιουργιών Ω Θεέ δεδομένα και προφανώς το επτά στοχεύει φοβάται έκλεισαν να διαβιούν στη από μείον ένα έως 1.7 βρισκόμενοι τουρκικό ω ε στην μείον 200 με δεδομένα λοιπόν λέμε εγώ έχω συναναστραφεί ευτυχή μετασχηματίζονται ΔΕΣΦΑ δοθούν και χρονική εξάρτηση μέσω των συναντήσεων σε περιεχόμενο δηλαδή υψηλή μεταγραφή με τέτοιο σχετικά ε την μείον δύο το μέγα ΤΕΕ όπου το μέγα επιτρεπόμενα πέρασε ανάπηρο με λάδι που περιγράφονται από αυτές τις συναντήσεις μεταξύ το ΓεΣΥ έχει να απίστευτο λάθος για τον τζάκσον βάζει τα ίδια σύμφωνα και για τις αναθέσεις του μέγα κυρίες άφησε τα αυτό το τεράστιο λάθος αναλώσιμων πρέπει να βάλουν βέρα συμπεριφορά ηγέτη αλί σ.σ. όχι αυτή εδώ από την αρχική όψη ηρεμίας χάρη Κυριαζή τη μορφή που έχει το κύμα το αρχικό να τις υποταγμένες νόθο και έχεις αντίσταση τη μορφή εντάξει που σημαίνει ότι θα έπρεπε να βάλεις άλλο σύμφωνο αυτό εγώ θα βγάλω το φίδι βρισκόμενοι και για το ναι και 107 εντάξει οπότε όταν 10000 ανθρώπους γιατί λοιπόν πηγαίνεις από το τ στο ωμέγα με τη βοήθεια των θετικών και των 1000 σκεανα ανάποδα με ταμείο για το μέγα και πηγαίνεις από τ Χ κόμμα μεγάλοι στόχοι κόμματα δεν επίσης μια τεχνική λεπτομέρεια που έχουμε ξαναδεί κάποιες φορές στα βιβλία εμφανίζεται ήδη μετασχηματισμοί εφόδια να έχει συντελεστεί εδώ μονάδα ενώ η αρχική έχει ένα δύο 2π ενόργανη εναλλακτική έχουμε πει να είναι 1.3 2π ένα ένα 2π αποτελέσματα εντάξει δεν αλλάζει κάτι απλώς είναι λίγο διαφορετικά αυτά τα απλά κατά ένα σταθερά αυτοί δηλαδή οι οποίοι οπότε θα βρίσκεται άλλες φορές με το ένα τρεις δηλαδή το κριτήριο αυτό η δεύτερη μονάδα ένα δύο 2π και μεταξύ αν λοιπόν εμείς τώρα κάνουμε αυτή τη μεθοδολογία τι σημαίνει παίρνουμε την ζει όπως είναι μετασχηματισμοί εφορία και αντικαθιστούμε στην κυματική εξίσωση παίρνουμε και αυτοί ότι είναι και να εργαστούμε στη κυματική εξίσωση λοιπόν τη βλέπω εδώ πέρα έχουμε παρά έχουμε αναπλάσει ανοίγει θέση σε εντάξει 4,6 είναι αυτό το πλήρωμα που πέτυχαν από κάτω ακριβώς από το εναποτίθεται αποτέλεσμα το αποτέλεσμα είναι απλά σημαίνει αυτής μέχρι προσφάτως πλευρές δεν θέλω που υπάρχει χωρική εξάρτηση μοντέλο ένα ποτήρι αυτό δεσμεύτηκε να διά βίου τη ολόκληρο μα μη γράφουμε τα όρια πολλαπλασίασε ν όψη Αριστομένη Χ κόμμα ω εντάξει Π.Ε. στην μειονοτήτων μετά και επιβεβαιωμένη οπότε αυτό το πρώτο κομμάτι αυτό μαζί γιατί ευθύνεται σε τίποτα μόνο χωρικά εξαρτώμενη πάει και ταιριάζει αυτή την περίφημη ψυχικό ω αυτό δεν ταιριάζει μετά έχω δύο χρονικές παραγωγός ως προς τα οπότε μου που ψύχει κλπ αυτό λοιπόν τώρα αφήνουμε και παραδοθεί θα επηρεάσει αυτό το θετικό καλή θα κατέληγε ότι μετά σε τετράγωνο ποτέ για τον αριστερό μας κάνει μείον και θα έχουμε και δεδομένα αυτό τόση θα είναι σε θέση να διαβεί όποιοι ναι θα είναι ω τετράγωνο δία συντεταγμένο σχέδιο υψηλή πέριξ των 9 το 1000 κόμμα ω ποία ε ισοτιμιών ιδιωτ τομέα κατετέθησαν έχεις τραβήξει βίντεο έναρξη επιβίωνε και αυτό απλώς όπως είναι αντιγραφή οπότε μπορώ να μεταφέρω όλα στο ίδιο σκέλος να βγάλω την παράγοντα εκθετικό και να έχει μέσα αυτό συν αυτό το κομμάτι μείον αυτό τέσσερις π επί πιπεριά κομμένη θα τελειώσουν και αυτά όμως ισχύουν για οποιαδήποτε ω και μέσα σε ολόκληρο αλλά ότι είναι στο εσωτερικό δισεκατομμύρια οπότε βγάζουν ένα εξίσωση για το ψ βρισκόμενοι θα ετοιμάσετε το ευχαριστούμε εξέφραζε ήδη πολλαπλασιάζει sale δυσκολεύει Χ κόμμα ω CLA κ Πετραλώνων συ περιφορά είναι τύχη ω άρχισαν με τεσσάρα στη περιφερόμενοι όχι όμως μέγα και έχουμε ορίσει ως κ ω σχεδίαση εντάξει το κύματα αριθμό όπου συνδετήριο φωτός ω είναι τη συχνότητα αυτή η εξίσωση μπορεί να γράψουμε για την επερχόμενη και γνωστή εξίσωση Health άρα λοιπόν κυματική εξίσωση χελωνών και αυτή τι καλό έχει αρτηρίες αυτή δεν είναι έχω τα υψίπεδα επόμενη πάω και τα βάζω μέσα εδώ σε αυτή τη σχέση και θα ταξιδέψουμε μπορεί να προκόψει όποτε χρειάζεται κατευθείαν να λύσω την αρχική μαζική εξίσωσε για οποιοδήποτε όρο πηγής αλλά κλείνουν στη μαθηματική εξίσωση χ α η οποία έχει δεν έχει χρονική εξάρτηση είναι για κάθε ένα από τις συχνότερες εμφανίζεται να γράφουν και και μετά αυτό το αποτέλεσμα παρότι το βάζω μέσα σ'αυτό το πλήρωμα μεταξύ αλλοδαπών μόνο παραγωγές της καπέλο Πλατή δημήτρη κι εγώ γιάννη σε μια τέτοια συζήτηση θα ήταν γενική μεθοδολογία ξυπνά αυτά έχουμε πληθώρα σαν τέτοια γενική γυναικολογία γύρισε μια τέτοια εξίσωση συχνά αυτό το μάθημα το γύρω στον για τις ομογενείς έχουμε κάνει αλλά δεν θα γίνεις όταν έχουμε μια ομογενής εξώσεις και μυθολογία έχουμε κάνει τη μεθοδολογία συναρτήσεων γκρι και το κριθάρι κίνηση να συγκρίνει αντί να φορολογήσει οποιονδήποτε χώρο οδηγίες δ σύριοι μείωση των live δηλαδή αυτό το προσφυγής ενώ εγώ πάω κλείνω την ομογένεια της σύνορα πηγές δεν τ αναπτύσσει και μετά για αγροτική νικητής σε αυτή την κρίση που έχω βρει έχει εντάξει την ανολοκλήρωτη συνέτεινε και με απλότητα να βρίσκω πια απάντηση οποιαδήποτε πηγή Λάζαρη κανένα δώρο από τώρα έχουμε το οποιοδήποτε όρο πηγές άμεσα σημειακή πηγή είναι γείτονας εντάξει δηλαδή ότι έχω κάποια κυρίαρχη θέση ή αυτή μεταδίδεται θέση κι αν είσαι λοιπόν την εξίσωση την αξίωση για ορολογία στο Δ είναι ουσιαστικά να λύσουν την εξίσωση κρίνει και άμα τον εξής σύγκρινε ένα απλό πείραμα βρίσκω μετά της την και πολλές μεταξύ πότε θα δούμε μια απλή μεθοδολογία συνέχεια μαθήματος Τετάρτη πώς θα βρούμε το ίδιο σίτισης γκρι και μετά μπορούμε να βρούμε τι γίνεται εδώ μέχρι και τις καταλάβαμε κουτί εξίσωση συναφών περιγράφεται Opera Μόναχο μια έξωση διάχυσης που περιγράφεται ότι αρχίσεις πως έχει προβλεφθεί διάχυση από κάποια πηγή και την πηγή ξέρω δείχνουμε κάποιες ειδικές Μελάνια από κάπου μπάζει μελάνι νερό πηγής για τη διάχυση και διαχέεται πράγμα εντάξει πρώτα τον ίδιο με τη συνεχή πηγή που είναι στην αρχή αυτό καθιστά την βουλή το πρόβλημα για μια πολλαπλή περιττές αυτή μητέρα στάχτη δύο περίπου ώρες σκέφτομαι και μετά εγώ περνάτε τη γεύση και την εφαρμο και μετά έκαναν όπλο για να βρω σώσω πολύπλοκος τενόρος πηγή εντάξει δεν καθαρίζονται πολύπλοκη διαφορικη εξισωση δύο ομογενείς αυτή είναι μεθοδολογία