Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών στην θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Μυκόνου (3) (HellenicCoastguard, 2023)
: Συνεχίζοντας το πρόγραμμα, ο κυβερνήτης της Ελλάδας έπρεπε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα και να δημιουργήσει το πρόγραμμα. Συνεχίζοντας το πρόγραμμα, ο κυβερνήτης της Ελλάδας έπρεπε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα και να δημιουργήσει το πρόγραμμα. Συνεχίζοντας το πρόγραμμα, ο κυβερνήτης της Ελλάδας έπρεπε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα και να δημιουργήσει το πρόγραμμα.