ΕΝΟΤΗΤΑ 2 - Κέντρα Βάρους - Άσκηση 1 / Διάλεξη 2 / ΚΕΝΤΡΑ ΒΑΡΟΥΣ (Βασικές επιφάνειες – τετράγωνο, ορθογώνιο, τρίγωνο, ημικύκλιο - διάφορες σύνθετες επιφάνειες) - Άσκηση 1 - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΚΕΝΤΡΑ ΒΑΡΟΥΣ (Βασικές επιφάνειες – τετράγωνο, ορθογώνιο, τρίγωνο, ημικύκλιο - διάφορες σύνθετες επιφάνειες) - Άσκηση 1: Και των ανθρώπων αυτό φαίνεται μάθημα ρυτίδες κάπου σου στον βουλευτή τις πρώτες προκαλούν συγκεντρωμένα στην τέλεια από σχετικά σχήμα θα βάλω ουσιαστικά ασφαλώς άξονες σχεδιασμού πάνω τους άξονες τα κύτταρα σκέψη ακόμη και αγώνες ωστόσο τους άξιους σχήμα το πρώτο πράγμα που δεν σχεδιάζει πως σας φαίνεται δηλαδή το σχήμα στο 00 όπου αλλού θέλει κάμω ειδικά αν κάνετε μας έδωσε αναλυτικά το αριστερό ρεύμα πλευρά του σχήματος να βρίσκει τις 90 απαλή το σχήμα δεν έχει κατορθώσει να παίξει αργότερα αποκολλάται εν πάση περιπτώσει πολλά είχε πείσει να πρώτος πρώτη προδοσίας που έχουν είναι αυτή εδώ ουσιαστικά ενόψει του αγώνα λοιπόν από πάνω έχει ένα νίκη νέων πράσινα τρίγωνα υπό άστον στάση διαστάσεων χές των αυτής τιμής λίγο τον έλεγχο δεν όταν σχεδιάζετε σχήματα ενώ βάζει τις μεγάλες λίστας λίγο μακριά δύσκολα τετελεσμένο σχεδίασης με 600 κάτι αντίστοιχο 13 έκανε τον πάγο στο βλέπετε εντός και εκτός από αυτό αποβαίνει εις βάρος μας έδωσε και ακόμη να είναι ντυμένο εαυτό τους εκτός όμως είναι προφανές πως πάσχω πρέπει να κάνουμε τα πάνε χαμένα σχολικά είδη καταλαβαίνετε είχαν σπάσει που πρέπει να γίνουν θα σπάσουμε λοιπόν αυτούσιο το σχήμα ξανά πράγμα που μας σοκάρουν όπως είναι το πάγωσαν το αίμα τρίγωνα ξεπέρασαν τους δύο και το ημικύκλιο cosmote ρε ανεξήγητη ένα ήχος τόσο συνεχίζουν για λόγους καλείται είσοδο ακουστικών μεγαλύτερο σχέδιο εγώ απλά θα έχει κατασκευάσει σας δείχνουν πως ακόμα και μετά παρόλο που θεωρείται πως θα γίνει ένα ζητείται να υπολογιστεί το κέντρο βάρους του σχήματος καταρχάς σπάσαμε αυτούς του σχήμα σε τρεις επιμέρους ένα τετράγωνα τρίγωνα κι ένα ημικύκλιο θα υπολογίσουμε τα επιμέρους κάποιος κ τώρα λέει θα υπολογίσουμε τράγος καταληψίας απαντά και το εμβαδόν Ε1 ρεπορτάζ για το τρίγωνο της κ δίωξη κ δύο και πλέον ετών ύψους δύο και τέλος στο ημικύκλιο τρεις θα υπολογίσουμε όχι κ τρεις τοξικά από τρεις και τέλος Δωδώνη στο δύο τέλος χρυσού χθες χρησιμοποιήσουμε τους τύπους αρχικά από τους κ όπως έδειξα στη θεωρία του κέντρο βάρους στοίχημα λοιπόν ας πάμε στο τετράγωνο το κέντρο βάρος πρόγονο με σημείο έχει κ εν ασχολείται κ αν όχι απέναντι κ λειτουργώ σαν όσον αφορά λοιπόν το τετράγωνο αγώνων όχι καπέλο σου ούτε σε ένα ποσό ήχος κατευθείαν τις συντεταγμένες προφανώς φυσικά πέντε μουσικές και αυτές είναι οι συντεταγμένες στοιβαγμένες Κέντρου βάρους του τετραγώνου με αλλά κ επειδή είμαι λήψη κ.α. βάλτε το αίμα των Ε ναι νήσου άγονο 1700 βρήκαμε τώρα ασχολείστε τραγουδιού κλασική παρανόηση το βασικό λάθος που γίνεται στη βάση του εξής ποταπά όταν πάμε να πάρουμε τα μέλη της ένωσης ένα κόμματος το οποίο έχει βλέπετε το τετράγωνο τα κολλητά στον το τρίγωνο δεν είναι κολλητός του συνεπώς και τετριμμένη και ταγμένοι του για τις σχηματισθείσες θέλει ιδιαίτερη προσοχή φοιτητές συνήθως περνούν σαν σημείο αναφοράς αυτό το υπέρ του και αυτόν το λαό ως σημείο αναφοράς τον Μπουρούση και αυτό πάλι κατά συνέπεια η επικείμενη του κέντρου βάρους του κάτι και πρόβας τρίγωνο αυτό εδώ το οποίο όμως Κ2 υποδέχτηκε τιμημένη του κέντρου βάρους του στην οδό σχεδιάζω όσο πιο καλά μπορώ συνεχή κάποτε επαναλαμβάνω αυτό το κλασικό μας είπαν οι φοιτητές τετριμμένη των επιμέρους τμημάτων που δεν κολλούν στο 00 δεν έχει σχέση με αυτούς δεν έχει σχέση με αυτό το σημείο αλλά με αυτό και προσέξτε τα άλλα επτά κάλπες επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο και σολίστας της Nova όσον αφορά ειδικά μέτρα και βάρος δε θα αλλάξει ποτέ σχέσεων προηγουμένως στην Ευρώπη ψηφιακών κι αν θέλουμε να είμαστε πιο αναλυτική όχι Κ2 είναι 10 και ένα τρίτο του έξι με 3.2 10 σε φίλο της 12 μέτρα NFC Κ2 μ.μ. σε με το ένα τρίτο του ύψους έξι κ Παπαϊωάννου είναι ίση με τον αντ αυτού του είδους σύμφωνα με τη θεωρία τους έκανε στην αρχή στα αστικά κέντρα βάρους πρόσχημα το λάβει ξεκαθαρίζουμε 13 δηλαδή 3,33 με πώς δεν είναι καθόλου τρίγωνο Ε2 ισούται με βάση έξι ύψους 10 δε θα εάν ήμουν τότε το σχήμα φοβούμενοι τον κύκλο ημικυκλίου τρεις στο ημικύκλιο τρεις λοιπόν το κέντρο βάρος δίνουμε σημείο ψήφο και θα πάμε θέλω να δω κώστα καλό πρόσχημα το πήγαινε πολύ δύσκολα είναι αρκετά μικρό σχήμα σας προσέξτε και στο σχεδιασμό σε αυτό το κεφάλαιο πέτρες λίγο προσεκτικοί όπως σχεδιασμός στο κέντρο βάρος είναι απολύτως σχετικώς με την μετάβαση που προκύπτει ένα καλό σχέδιο μειώνει δραματικά τις γνώσεις τους αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην κέντρο βάρος και στις επιστήμες στον εγκέφαλό της και όσον αφορά λοιπόν το κέντρο βάρους και πηγαίνουν στο ημικύκλιο σχεδιάζεται με κινητή σχεδιασμένη δουλειά ενώ είναι πέντε μέτρα διατεταγμένη το είναι στην θέλουμε πραγματικά πως σχεδίασε τη γαλουχία έξω σου φυσικά από τρεις ψυχικά Πατριαρχε ον ξοδεύεται μέτρα κήρυξη κ τρεις σου να σου φυσικά από τρεις 9 απόσταση από τον στόχο για όσους από εδώ είσοδο δηλαδή 10 συν αυτό κομματάκι 10 λοιπόν σεντ από τη θεωρία όπως έκαμα αυτό κομματάκι ισούται με τέσσερις πώς πρέπει να επιβιώσουν του σε τέσσερις σου Ιδού λοιπόν το άρθρο μας είναι τέτοια μέτρα τα 10 συν τέσσερις πέντε διατριβή ήσουν πόνο 10 στην 20 13 πειράματα ότι άλλαξε γεν 2,12 ποιο κόμμα Γεώργιος 12,12 με τελικά τους κ τρεις βγάλαμε 12,12 με το τέλος το δουλέψουμε τρεις αυτό το πάμε καλεί στην ενδοσκόπηση το εμβαδόν του κύκλου είναι τετράγωνο πρωτοδικείου είναι αδιαπραγμάτευτα τη εκ Πέμπτη στο τετράγωνο μέσα ειδάλλως θα κάνουμε τις πράξεις 39,27 τ.μ. αυτό έπεται και λόγος το θα κάνουμε εφαρμογή κήπους όχι κάποιο καπάκι και την άσκηση εδώ πρέπει να καταλάβετε ότι στο συγκεκριμένο κεφάλαιο αυτό που απαιτεί την προσοχή και τίποτα παραπάνω δεν υπάρχει αυξημένη δυσκολία στην επίλυση αλλά υπάρχει πιθανότητα ασφαλώς απαιτείται προσοχή φυτών σχεδιασμός το θα ζήσω αυτά θα κρατήσω αυτό όμως χρειάζονται δεκάδες έχει κάψει κ και ε και ωθούν τα παιδιά τους γράφουν χ κ ένα πείσουν πέντε με κομψή κ πείσουν πάλι ε αν ήσουν κάτω είχε κάποτε 12 σου 3,3 κόμμα ε δυόσμου τρεις και κ περιορίσουν πέντε μέτρα Ψ κ ίσον 12 , με τις ακόμα ΕΠΣ Πειραιά και νήσων 39 επομένως ας μην ανησυχείτε της κάνει θέτουμε τόνους χρειάζονται 10 μέτωπα τα πάντα από όμορφους κήπους όχι απόδειξη κ κ λοιπόν ότι έχει πάει στην περίπτωσή μας λείπει Ε1 σε κ ε δικαιοσύνη ΧΚ τρεις προς ε πολιτικό ε λοιπόν έχω πρόκειται 39 επομένως τα C30 είναι κάτω δηλαδή 100 χρειάζεται πρακτικά των 9 , κλέβουν είχαμε πορεία ανεφάρμοστη λοιπόν αν περάσουν αυτά τα νούμερα στον τοίχο θα δούμε πιο κάτω δηλαδή τελικά π.χ. κ εις εδώ θα κάνω το εξής πάντα έτσι για να επαληθεύσουν τις πράξεις κάνω με το μάτι ετούτη αποφασίσω περίπου το κέντρο βάρους πέφτει περίπου επιμένει και παραμένει σε αυτό είναι κάτι σαν αληθείς κάτι πεζοδρομημένη Κωστόπουλο αθήνα έχετε υπολογίσει εκ των προτέρων περίπου περίπου χρειάζεται δραστική πρέπει κέντρο βάρους θα έλεγα με το μάτι το μάτριξ του κέντρου βάρους 100 πάλι θα έλεγα μάλιστα ότι τα μέλη του είναι κάτι παραπάνω από πέντε Χαρίτου όχι κ θα δούμε πόσο δίκιο στα στούντιο 5,5 μέτρα φυσικά ας πούμε ότι είναι λίγο πάνω από το πέντε και αυτό κάπου εκεί στο αυτά όμως ως και θα επαληθεύσουν τις αυτό που θα κάνουμε αυτό που θα πω το εξής εδώ Βγαλμένο ΧΚ δεν 65 76 πέμπτη 25 10 τότε ξέρουμε Automatic μας θα μας δώσει η πράξη μας πράξεις καμένη υπολογισμένο στους Αφγανους και κάποιος το 12 13 δεν είναι σωστό ασχέτως του χ κ Βόρας μεγάλη είναι δυνατόν το κέντρο βάρους του σώματός μου να βγαίνει έξω από το σώμα καταλαβαίνετε ανάδοχοι κ αποκλείεται να είναι μεγαλύτερο από 16 συμφωνείτε και καταλαβαίνει είναι δυνατή το κέντρο βάρους του σώματος ανεξαρτήτως για ανάκριση δεν είναι δυνατόν να αφήσει κάποιος σε κάποιες περιπτώσεις πολιτικές πόρνες αν έχουμε επιτύχει το στόχο δείτε λίγο το κέντρο βάρους είναι πραγματικά το σώμα εν πάση περιπτώσει δεν είναι δεν μπορεί να είναι πέρα από υπεραποδίδει υπουργός δεν μπορεί και αν γίνομαι αντιληπτός όπως επίσκεψη κ αυτούς τους όμως δεν μπορεί να είναι πάνω από 8 15 μέτρα σαφές λοιπόν προχωρά πρέπει αντικαθιστώντας το με το ΧΚ ισούται με πέντε μέτρα ενδίδει κάτω συν κροκοδείλου με στόχο επειδή ψήνονται 30 C αρχικά από τρεις πέντε 39,27 προς τέρψη λοιπόν το 1969 ακούμε 27 C πάει σου τα θέλω επαναλαμβάνω στις πράξεις που κάνατε που κάνετε να είστε ιδιαίτερα αναλυτική και να προχωράτε βήμα-βήμα πολλά λάθη συμβαίνουν όταν κάνετε μαζεμένες πολλές πράξεις όλα τούτα αναφέρονται στην ειδική 500 ίππους και τα 100 σε 12 επιπλέον όπως 12 φορές κάνουμε χάνει 360 συν πέντε φορές 39,27 πόσο κάνει 196,35 προς 106,27 συνέβαλε ΧΚ ήσουν παιχνίδι σήμερα είχε πείσει 1056,3 και παρονομαστής είναι 169,20 50 2800 1000 Nexus το μπορεί θεία 169,20 το αποτέλεσμα 6,24 νομίζω πέσαμε έξι , 24 άνετο κανένα ως πόλη αναμένεται να πιστωθούν στους ας δούμε την ψίχα ανοιχτά σας έκανα λοιπόν αυτό σχέδιο σημεία μετέτρεψε ο συμφωνώ απόλυτα σωστή καλείται λοιπόν ότι αυτό το σχέδιο προκήρυξης στον πίνακα έχουν σωστές διαστάσεις χωρίς ξένα πράγματα πιστεύω και τι νιώθω πολύ μεγάλη πάντως σχεδόν κάλυπτε πόντοι τση κ λοιπόν στην όψη κ να Ε1 και στην κ 3.2 σε Ψ κ τρεις τρεις προς τέρψη πάει ψυχαγωγήσουν τους κ ενώ είναι δεν έχει ε 300 σε ψιτ απατεώνες 3,3 τρεις την 30 ψή κατά τρεις 12,12 πήρε 39 επομένως επί το συνολικό διακρίσεων δολοφονήσουν 169 , 27 πέντε νεκρούς βέβαια δεν έδωσε μάλιστα στο αγνά υλικά ταγμένοι κέντρου βάρους φυσικά απέξω πεντακόσια σε 3,33 33 κάνει κάτω στην των 136,27 θόδωρος 10 , κάποιοι 39,20 πλέον νέα 475 στο 375,95 369,20 θα κάνουμε πράξεις αρχείο λήψη καβαλήσουν συνδέει 100 στις 75,0 ψηφία 6,35 με μάλιστα με τριάδα πήραμε μνήμη για να μπορώ να σας πω τώρα αυτή είναι η επίλυση της υποδόσης ασάφειες που έχει σχέση με ένα σφιχτό σώμα του πολυτιμότερου ως λοιπόν δευτέρας στο κέντρο βάρους αυτή τη φορά θα προσπαθήσουμε να σχεδιάσουμε καταρχάς τι υποτίθεται Novasports ένα αυξημένης εισαγωγικά μεταξύ δυσκολίας σχεδιασμό με την έννοια ότι ο καλός σχεδιασμός και την πιθανότητα ασφαλώς θα προσπαθήσουν στο πινακάκι δεν έχει σωστές συνθήκες θέλω να πω ότι θα προτιμούσαν να σχεδιάζω στρεβλή μέτρια βασικός στόχος πάντως του Μπεν Νίνταμ ο οποίος σχεδίασε αυτό παλαιστινιακή προς το καλό έτσι οικολόγο σπουδή στη γυναίκα με τρεις καπνίζουν αποτύχαμε γίνει υπάρχει στενός υπάρχει όχι αυτό του μανιτάρι αυτούς μεταξύ τους προσπαθήσουμε σιγά όσο πιο σωστά για να γίνει αυτό το πιο σωστό ουσιαστικά θα κάνουμε αυτό κάνουμε στοίχημα δείτε λίγο να σταθούμε διαφέρουν πάντα στο σχεδιασμό τους για το πώς φτάσαμε ως μερικές διαστάσεις ουσιαστικά δηλαδή περιοχή ενδιαφέροντος σχεδιασμός έχει κρυμμένες 1010 ενταγμένο στο ένα τρεις και 10 10 2018 αλλά πρέπει να χαράξουμε ένα όμως εδώ αφού στου χαμού δεξιά να του οποίου θα έχει αν αυτή είναι η χαρά φωτιά στα 50 μέτρα από και άλλων πέντε 10 βλέπει ότι δεν βγαίνει το σχήμα 18 στο πάνθεον στη Γούναρη Δένδιας στον καναπέ στους ύψους πάνω από πέντε όμως ρωτούσε λοιπόν αυτό είχε παρά βάζουμε τα καλά νέα σχετικά και κάποια διάσταση και ενισχύουν τα λοιπόν με πρόσχημα το φέρουμε τους του σχήμα το φέρνουμε στους άξιους σκέψη κάτω αριστερά πλευρά του με έναν μετά από τρεις μέτρα τώρα αυτά είναι πέντε από αυτά τα τρεις από τρεις μέτρα ξεκινάει το σχήμα της τρεις Σχίζας πέντε είχε βλέπετε κάνουν κάτι σαν καλό σχέδιο μπορεί σε αυτές τις δύο επόμενες προσπάθησα σχεδιάζουν το πώς αυτονόητο σχέδια μπορεί εάν αυτό είναι ακόμη πιο πολύ την στάση τρεις το υπόλοιπο 10 03 07 πνεύμα τρεισήμισι το τρεισήμισι επειδή είναι τόσο απλά τα πράγματα εδώ λοιπόν χαράξουμε χρήσιμης τους συνώνυμο Αλαβάνου δε θέλουν την Asus b με κάτι τέτοια στην πόλη όμως δεν μας έδωσε κάποιες επιδείξεις θα προτιμούσα σε 1000 μέτρα εκεί πέρα πραγματικά πολύ μικρότερες ομάδες όπως έκανε τις εξωτερικές διαστάσεις πήρε αυτό το μέρος του κώστα στα αρχεία και σχεδίασε αυτοσχέδια ζητείται να υπολογίσουμε το κέντρο βάρους του σχήματος δίνουν το σχέδιο πάνω στο προστατευτικό μαύρων και τις διαστάσεις του είμαστε γι' αυτήν είναι στις 1000 διάσταση είναι τρεις να του στους τρεις στο δελτίο αυτό τους το σχήμα θα πρέπει να του σπάσουν σε μέρος όπου στο Σχηματάρι κατά τη γνώμη μου εδώ ήταν μονόδρομος η επίλυση σίγουρα αυτό που είναι σίγουρο στην επίλυση αυτή μετέχουν με τρεις σχετική μάλιστα έχουν μετρήσαμε στον κατακόρυφο άξονα ψ ή συγκεκριμένες ΔΟΥ Νάξου περνάει από τα υπάρχει μια συνεδρία βεβαίως θα δούμε τους Γι' αυτό το λόγο η σύγχρονη θεωρία τους κάνει προηγουμένως στο κεφάλαιο όχι κ είναι γνωστό και μάλιστα σου τιμή το δεύτερο τις βάσεις δηλαδή τις πέντε οτι και να γίνει δηλαδή το κέντρο βάρους θα βρίσκεται πάντα κάπου εδώ αυτός υποδομών της παστέρ πόσοι θα βρίσκεται κάπου στο βάθος στιγμές του κόμματός μας χάρη αρχικά πατούν ενώ στο αυτό αυτό είναι ισχύει αυτό που λέω ισχύει λόγους μέτριες αμέσως αμέσως και της δημόσιας και ας υπολογίσουμε τώρα αυτά πρέπει να υπολογίσουμε καταρχάς ας σπάσουμε το σώμα τους και το σώμα σε απλούστερα σχήματα αμέσως κάνουν πια αυτά νομίζω στην περίπτωσή μας είναι το κατακόκκινο τώρα τι να του κάνουμε χώρο για να βάλουμε τις διαστάσεις που ρε σας το σώμα με τους γονείς δύο χειμώνας τότε αστέγων πρώτες τρίγωνα και παίρνει όπως βλέπετε λοιπόν από αυτό το αυτούς τους σχήμα προέταξαν περίτεχνα σχήματα επιπλέον να φανταστώ διαφορετικού τρόπου προσέγγιση ίσως θα μπορούσαμε να ονομάσουμε όλο αυτό σαν βίον από αυτόν αφαιρέσουμε αυτές οι δύο περιοχές βάσει του έδωσε και θα μας φέρει στην όπερα πέτυχε μεγαλύτερη πιθανότητα σφάλματος έτσι δεν προτιμότερο αυτόν που την επίλυση στην περίπτωσή μας λοιπόν θα πρέπει να υπολογίσουμε διαδοχικά τον γνωστό πρέπει να υπολογίσουμε τα ψητά εντάξει διώξτε τους επέστρεψαν πέντε Ε1 Ε2 Ε3 ε ας παίξουν τέσσερις και πίσω πέντε και σκέψου το λίγο και μετά να εφαρμόσουμε τους στον κήπο του Ψυχάρη ας υπολογίσουμε έναν σχεδιάσουμε κόκκινο πέρα δεν του κέντρου κ ένα όψη κ ένα όπως είναι προφανές είναι σουμε μας τον στόχο του τρεις εδώ έλλειψη κ δύο υπόψη κ δύο λοιπόν όψη κ αδειών πολλά πόσο αποδώσαμε τρεις και πως εδώ είναι το ένα τρίτο του δεν θα έχει 313,3% και 3,3 δισ όμως χάνει 6,6 ομοίως ποινικοποίησης όσον αφορά τον κ τρεις κέντρου βάρους από τρεις είναι στο η απόσταση ψίχα από τρεις που είναι τρεις και το μισό του 10 δεν δηλαδή 8 με κρίση πέντε ο τέλος όσον αφορά τον κύκλο τοξικά από πέντε δηλαδή κάθε έργο έχει δεν ρόλο απόσταση έχω δώσει αυτό είναι τρεις και 10 13 ανατρέψει απόσταση φωτός εδώ είναι τρεις έτσι τέσσερις αλλά 23 τώρα ποινική κλείνεται με τις σύμφωνα με το σχεδιασμό που κάνει οπότε το 13 θα πρέπει τέσσερις 23 πμ στην τέσσερις τέτοιοι του Άρη με πέντε σου 23 τρεις λίγα 2,15 , επτά δισ ευρώ οικονομία σε 13 σε 2,12 μας κάνει 15 , αυτά που βλέπουν το γράφτηκε ειδικά το ξέρει Κ1 σου είπε ενάμιση με Οξύ κάπα σου το βρισκόμαστε του τση κ πριν αρχίσουν τα με τον η κ σου 15 , ας γράψουμε και επιμερισμό Ε1 των στόχων αυτών ένα 13 30 ανθρώπων σου φίλους αυτό και μόνο η αγάπη είναι βάσει ύψους 1002 βάσει των μετρήσεων σε ύψους 10 35 ετία δύο 17 ανθρώπων στόχων τρεις βάσει του ν τρεις ύψους 9 10 13 7ο στο τρίγωνο τέσσερις ο μέσος όρος των ρύπων το 2017 ο στον και τέλος στο ημικύκλιο 50 τροφοδοτεί πλέον ποια τραγούδια στα δε θυμάμαι ήμουν ένα σου βγαίνει στο και ποιοι δεν δουλειά στη σουηδία 39,27 και τέλος όλα αυτά για τον επόμενο χρήστη κλέψουν νίκο ισούται 35 και 60 95 στην αυτό 134,27 επαλήθευση 40 ζουν 500 500 έναν σωστό δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο υπολογισμό κατευθείαν το μάτι για να δούμε λοιπόν πώς πάμε πόσο κοντά στα τεστ θα έλεγα το κέντρο βάρους του κάπου το μακρύ της παρά από θα έλεγα ότι είναι γύρω στα πέφταμε ύπαρξη τόπους σου με 13 18 στα ΑΤΜ λίγο κάτω από 9 8 δισ μέτρα spot Ψ κ φτωχοποιημένος περί αγάπη μεταξύ τους αποσπώντας τρεις στην Κ1 στα σουηδικά σε έτσι κ δουλέψουν στην της δεν προσευχής πάλι φυσικά ψ Κ9 με λάμψη στους τρεις μουσικά Ποντίων 6,66 17 cover σε 8 MP τρεις scam 6,6 17 ποτέ 15,12 39 κόμβους προς 134,27 αυτό ισούται έναν σε 30 screenshot 50 σχεδόν έξι 66 17 στη διαφορές μας κάνει δύο 33,10 έτσι διάφορες 8 επτά αεροσκάφη 240 επιτέλους 15 17 39 ακόμη 27 μας 39,27 πέντε 93,76 μακάμ πράξη στενεύει και χώρους που βλέπετε με σε 1111,86 επαλήθευση δύο Honda τρυπώσει εξακόσιες Nexus το 100 134,27 κι αυτό κάνουμε τη διαίρεση έβγαλε διαλείποντες 134,20 το 8,28 όπως βλέπετε αυτή τη φορά η πρόβλεψη αρκετά κοντά στο αποτέλεσμα πράγμα πραγματοποιούν δείχνει ημέρα τους κάποιοι μάλλον δεν πήγε να αλλάξεις την υφή της 25 ευθείας απόψεις με τη πολυτελές ταξίδι που θα σας κάνουν στο κέντρο βάρους του χυμούς αστικά σε αυτή την περίπτωση θα δούμε καταρχάς να αφαιρέσει αφαίρεση βαθμών και θα δούμε και μια περιέργεια ας πούμε δεν έχουν την απαίτηση να το διακρίνουμε μας που έχει σχέση με μια συνεδρία στη διαγώνιο άξονα ας προχωρήσουμε μας κάνουν καλό σκυλάκι δείχνει αυτήν τη τους ματάκια μας ουσιαστικά είναι ένα τετράγωνο νέο του βάρους άξονες σκέψη ας μου το έδινε τόση περίπου για έναν πόνο σχήμα όσοι επισκέπτονται ένα μέτρο τον πρόωρες πλήθος στους ένα δήμου χρυσό στο νησί τους να το Διαμαντής κανένας χώρου βρήκε τους όλο το σύμφωνα με και των κατοίκων σε κοινότητες αγώνα και με ένα αυτό το σχήμα ας κάνουμε και μια πρόβλεψη έτσι όχι αυτό που θέλω να πω είναι ότι υποστηρίζουν έχουν στα βόρεια της στην περίπτωσή της είναι παρθένος άξονα συμμετρίας Νάξου στο 45 χρονος πρώτα τιμωρεί δεν έχουν την απαίτηση να μιλήσουν πολύ σου λέω όλα αυτά θεωρώ ότι κάπου θα απεργήσουν ψίχα Ερωτώμενος αίσθηση το σηματάκι αυτό τώρα το σχήμα του συνθέτη θα μπούμε μπορούμε ως εξής αυτό που είναι πάρα πολύ μεγάλο όμως το σχήμα που επιθυμούν το ονομάσουμε σαν περιοχή ένα παραλάβαμε όλο αυτό το σχήμα του βιβλίου προσδιορισμός είχε ένα περιοχή την μεγάλη μπορούμε να αφαιρέσουμε τις επιμέρους περιοχές λέει το τετράγωνο δύο υπήρχε ένα τεράστιο αυτών των δύο ΝΔ κάτω με το έτσι σκοπό και δυστυχώς όχι κ φυσικά θα προκύψουν είχε Κ1 Ε1 μυούν απάτη ύψους δύο μια όχι αποτρέψουν ποια ποσά πιστωτικό τον υπολογισμό αυτό τι να πεις τώρα ε ναι λοιπόν είναι το τετράγωνο των αναφέρεται στον πάγο όμως Ευαγόρου ο οποίος είχε κ αν λοιπόν ούτε του μισθωτού δύο δηλαδή ένα είναι αυτό αυτού του κέντρου βάρους πολύ μεγάλος λόγος σαν του κ όχι ενώ ενόψει στο Καμπ νου ψίχα ένα πάλι επίτρεψέ μου να σου πεδίο βυθίζουν την Ευρώπη πάμε τώρα στην στο τραγούδι ως τμήμα του αγώνες στο κέντρο λοιπόν της βάρος στον πρώτο αγώνα του πλοίων έχει συντεταγμένες είχε κ δύο και φυσικά που χώρα ποιοι απαρτίζουν το μισό θα ψίχα από δύο εξ αυτών μισούμε το δεύ ε βίαιο ισούται με ένα εντελώς θήβας με μια ύψους ένα Σουνάτ Ατούν τέλος πάντων στο τρίγωνο τρεις του κέντρου βάρους του τριγώνου πτώση 23 το οποίο έχει παίξαμε με δεξαμενή έχει κ τρεις με τους κ AC μέλος συγκεντρώνει πάνω δηλαδή έρχομαι στα 1,66 ομοίως είτε ταγμένοι κ τρεις είναι ένα μέτρο ψηλά τα δύο τρίτα ένα του διαλόγου στη 66 άρα παράνομα ΧΚ πίσω κατέχουμε στη κόμμα φυσικά μέτρα χρήστου Λαδά το τρίγωνο στον δεύτερο βάσει του ύψους βάση ένα ύψους αλλά αυτό είναι ένα αλλά δεν 25 τ.μ. το τελευταίο που χρειάζεται για να συνθλίψουν τον ισούται με μισό το MSI να Δείτε την επιστήμη πού βρίσκονται τα κάναμε αυτά και δύσκολη το ψυχολογικό επιτήδευμα αφαιρέσουμε Φάνης ξοδέψουμε εναντίον τους οι δυο τους δηλαδή τέσσερις ένα δισ 203 ευρώ δηλαδή ένα τέσσερις να συμβιώνουν αρμονικά με μια κλασική περίπτωση λάθους βλέπει ο καθηγητής καμιά φορά κάνεις το λάθος όταν έχουμε αφαιρέσει Χανίων το αντίστοιχο μακάμ στην αθήνα ως στοιχείο υπολογισμό σχολική του ελληνικού 12 είναι προχωρώντας απολογισμού όχι κ μέσω της σχέσης αυτής όχι Κ1 τους ενα μειον κ 2.2 μ χ καθαρτήρια ε προς ε πολικό δηλαδή όχι κ ενεστώτα με μέτρο επιστήμονες τέσσερις ελεγκτές μειώνει όχι κ δύο ισούται με τον 15 και το επισημάνσεις σου με ένα του Χ κ τρεις είναι μείον 1,66 και έχω όλα αυτά τα παιδιά του ε όπου είναι πιο εμείς του λέγαμε ώρες πρόκειται έχει προχωρήσει ούτε τέσσερις μείον 0,5 μηνών 1,66 διολισθαίνει 0,83 όσο τον διασχίζει ο νέος όχι καρπών της ούτε μόνος τέσσερις τρεισήμισι 1,5 Sun πλοία ο ένα , 07 μια και είναι κάπου από το γνωστό εγώ δεξιά από τους κάπου εκεί ήταν που έδιναν σωστή χρήση παραγράφων αρχικά ύψους 1,0 επτά θα σβήσω αυτό υπόψη κ το οποίο θεωρητικά βγήκε αυτό κανονιστικής πράξης ήσουν αλλά ακόμη δεν Ψ κ λοιπόν ήσουν τοξικά από ένα Β1 και είσοδο μια ή μείον 1,66 εάν φύγουν όπως βλέπετε υπάρξει ακριβώς ίδιες δεν έχουν καμία διαφορά δηλαδή αυτό ανέβει τέσσερις 0,5 ενώ 1,66 δαγκωτό σε αυτήν περίπτωση υπόνομο άμεσα πράξεις θα δούμε ότι η κ φιλμ έχει κ με 1,0 επτά έλεγα στην αρχή της άσκησης οδηγών από τη στιγμή υπάρχει συμμετρία σε ένα αμάξωμα του μπορούμε να συμπεράνουμε κάποια πράγματα εδώ πέρα και εδώ ανεύθυνοι ας το πούμε ιδιαίτερη δυσκολευτείς αξιοποιεί κατάλαβε εξαιρετικά απλή καταρχάς πρέπει κάποιος να παρατηρήσει ότι υπάρχει συμμετρίας ποσοστού 45άρια έξω από τη στιγμή υπάρχει ασυμμετρία σε άξονα που δεν ορίζονται στο κατακόρυφο ως και ειδικά όταν υπάρχει σε μέτριες να αλλάξουμε τότε σύνταγμα και το βάρος της πολλά στην τρίτη τάξη του βάρους από το επόμενο βαθμό αλλάζουν τα πάντα στα επιδόματα ευχαριστώ πολύ