Σημεία συνέντευξης στον «ΣΚΑΪ» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τους δημοσιογράφους, Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα Για τις προκλήσεις της τουρκικής πλευράς Ούτε φοβόμαστε, ούτε πανικοβαλλόμαστε, ούτε τρομοκρατούμαστε. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορεί κανείς να προσπεράσει το γεγονός ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό υπάρχει ένας παροξυσμός σε επίπεδο […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τους δημοσιογράφους, Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα Για τις προκλήσεις της τουρκικής πλευράς Ούτε φοβόμαστε, ούτε πανικοβαλλόμαστε, ούτε τρομοκρατούμαστε. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορεί κανείς να προσπεράσει το γεγονός ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό υπάρχει ένας παροξυσμός σε επίπεδο […]