Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας Χανίων | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Ονομάζομαι Τσιμπουνάκη Λησάβετ, είμαι από τα κέντρα παιδικής δημιουργίας του ΔΟΚΙΠ του Δημοχανίων. Επροσωπώ τα κέντρα της πόλης μας. Τα εργαλεία που μας δίνει το σεμινάριο και που θα εφαρμόσουμε επιστρέφοντας τη δουλειά μας είναι ζωντάνια, γεύση, δημιουργικότητα και πάθος για τη δουλειά μας.