Ενότητα # 11: Εκπαιδευτική Ρομποτική – Beebot (παραλλαγές) (παραλλαγές) / Διάλεξη 1 / Σκοποί ενότητας •Στην ενότητα αυτή οι φοιτητές παρουσιάζονται παραλλαγές του BeeBot. Αναλύονται περισσότερες δραστηριότητες και ιδέες. - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
Σκοποί ενότητας •Στην ενότητα αυτή οι φοιτητές παρουσιάζονται παραλλαγές του BeeBot. Αναλύονται περισσότερες δραστηριότητες και ιδέες.: Οντότητα έτσι προς τις αγορές προτείνονται οι εξής ελίζα αντί του κράτους έτσι έχει εδώ πέρασε στη βουλή έτσι αυτές τραπεζικά 80 βίλες μέσα αυτός ξέρει όσο με αυτοί μας λένε του μπρουκς έχει λιγότερα αυτή μας τις ΔΟΥ στα μπαρ της κλπ και φίδια πάνω μπαίνουν και βαριά πάνω στη βάση χεριών λόγω όμως της μέλισσας όποτε είναι γυμνός πειρασμός τα πολυδύναμα υπάρχουν μισθοί συντάξεις το οποίο μπορούμε να πηγαίνουμε σαν πρώτο βήμα έλαβε χώρα είναι βέβαιο δράση βέβαια οδήγηση να ανούν ως στον κόσμο βλέπετε γερμανών για τις έβγα ήλιε δεν παιδιών είναι ο ήμερα δέντρα αλλά βέβαια αν σε ποσοστό γύρω στο έτος τα εξής δουλειές απλά σου μπήκε στο χειρουργείο έτσι όπως το λέω εγώ μπορώ να ρωτήσω για τη συρία έτσι για βαριά 1009 απλά μπορούν να φτιάξουν μόνα τους χρόνους μας θυσίες θα παίξουν χαρακτήρες αυτοί βάσει αν μπείτε στο ντους με τους όρους του μαθήματος διότι υπάρχουν αντιθέσεις βαμμένα ξέρει πως αυτή η ιστορία να είναι αρεστός στο κοστούμια κόστος ήταν λοιπόν τόσα που μπορώ να σου ναι ας μου προέρχεται ζωγράφος εις βάρος και να βάλουμε ποτίζει βάλθηκε να οδηγηθεί ήταν ένα προσέξουμε παρά καλό έτσι να μπορεί να λάβει ένα νέο ίσως διότι και εγώ από την πίσω πύλη το οποίο πρόκειται να καλύψουν ένα έχει προεκτάσεις χρωστάμε ίσως έτσι αφενός να αλλάξει το στυλ της μπορεί να μην γνωρίζετε το 8ο το άσυλο δεν είναι οικονομικά έτσι πρόσεχε μόνο να μην ξέροντας κατά τα άλλα έξι δείχνουμε οπότε μπορούσε να πιάσει έτσι και οι ΗΠΑ δεν μπορούμε να βγούμε μια νέα τάση Δείτε Αλέξης αρχίζουν να λύσεις στα προβλήματά μας μας ένα κύκλος του νερού και συνήθως στοιχείο του οποίου είναι δραστηριοτήτων βία της όλη της την έκταση τη γαλλική γλώσσα είναι τάξεις του έργου σολωμού πέρασε πολλές φορές οι γονείς άλλων Μεταλληνού Βασίλης μπαίνοντας σε Overdose που παιζόταν εξήγηση για να αλλάξει δήλωνε Αξίζει να γίνει αυτό έτσι είναι να σας δω σοβαρά χάρη στη ζωή δεν είναι πράγματα αυτά όμως δέντρο δεν είναι τόσα ερευνητή είναι στημένη αυτογνωσία του λέτε ότι δεν πρέπει να κόβεται το ρεύμα της ΔΕΗ για να φτάσεις στο δεν ήθελε να έχει ας περιμένουμε να δούμε πού θα βρεις το PSI έγινε λίγο χαζό έτσι απλά δεν είμαι σίγουρος το βελόνα στις να βρούμε κάποιον που We Do you can με εξηγήσεις για τα ζωγράφιζα the story 1980 ήταν όντως αλληλεγγύη προς τους χώρου είναι διαφορετικό προσπάθειες να σου έλυσα το στόχο και τέλος το ποσό των ένα . να αντιληφθώ ενώ εδώ μας βέβαια επίσης στα 12 πολλές φορές μου φαγητό δεν είχε ποτέ ξανά στα αμέσως βέβαια έχει την εντολή αξίζει βέβαια γι' τελείως γενέτειρας πολλές δημοτικές χρόνου κυρίως στις χάνουμε έτσι ύστερα πολλές φορές κάνουμε το εξής για παράδειγμα γιατί λένε ότι είναι είστε συνήθως βέβαια λόγος αντίδρασης Γεωργούλης παρά τις δουλειές είναι παρόμοιο πρόγραμμα όσον αφορά στο ποια πάθη οι ίδιοι μοίρας η αντίδρασή σας από αυτά που θα δεις στους κινδύνους παρά ότι τελείωσε διανύουμε τοίχωμα έτσι παρενέργεια που δίνει λάθος την εντολή πίσω 1000 δεν είναι σίγουρο ότι θα έκαναν το λάθος γιατί θα φέρουμε πίσω τις δουλειές τους σε δόλιες σύμφωνα με έρευνες το στην κίνηση στο χώρο δουλειάς και εύκολα γρήγορα κρίνουμε δεν είμαστε ρατσιστές γιαυτό έτσι είμαι ως εγώ λέει μου να λέω σε από προηγούμενες εκτιμήσεις για δισ έχει παρά το έχει λάβει αντίστοιχα για μπαταρίες εγείροντας έτσι φέρνει περισσότερα για να ΠΑΟ ευθύνεται για τον ίδιο λόγο οι διαφοροποιήσεις μια οθόνη έτσι βέβαια στην αγορά την LCD φαίνονται όλες τις περισσότερες γιατί είναι μόνο το γνωστό ανάμεσα στα δεξιά μου παύση καθαρισμός που λεία τάξη έχουμε κι ένα σωρό νούμερα ευημερούν μόνο κατόπιν αίτησης και δώρα και να λένε ότι διοικεί ένα μήνα προ σεζόν έτσι δεν θα είναι αυτό δουλεύει Ιλισού μπροστά κίνηση μπορεί να είναι ένα μέχρι τους δήλωσα ποτέ δεν λένε τόσα στα παιδιά στρίψτε δεξιά 30 μυρίζει άρα μου παρενέργειες του Αβραμόπουλος είχε τις λύσεις και πολύγλωσση δραστηριότητες καθαρά ένα δεύτερο έτσι μπορούμε να κάνουμε μόλις 20000 και υπηρεσίες το δαχτυλίδι της κίνησης καθώς και να προχωράμε μπροστά και μετά κάνε είπαμε να μπει τέσσερις φορές εσείς κινήσεις Βενιζέλου στις 90 μοίρες κινήσου πέντε βήματα μπροστά κι ίσως βεβαίως στις νεαρές γυναίκες το τρεις στα τρεις στην Κούβα σε πάνω από 3000 τρεις τέσσερις φορές σχηματίζουν ένα βήμα πίσω για να αφήσουμε τις λυρικές φωνές άρα πάμε σε άλλο πρόγραμμα και τις ποιες και προσεγγίσεις οι οποίες μας φτάσανε ηλικία επίσης χαρακτηριστικό είναι το εξής επειδή ακριβώς έχει στο πρόγραμμά της και να απολαμβάνω αλλά χορογράφος υπολογίστηκαν πρόσφυγες 1000 αθηναϊκές βέβαια και επίσης για το ντομάτας τρεις το VW προγράμματα το λογισμικό βάσει της πώς να αποφύγεις μορφής και δεν έχει παίξει ρόλο βέβαια έχω πιστέψει βγαίνει έξω μπορούν να βάλουν το θεωρητικά πολλά αιτήματα καθώς πολλοί λοιπόν έχει πλήθος που πάω να σου φύγει Παιδιατρική κλινική του Γ.Ν. γ οπότε τζίφος βέργα ζωγραφίζει άρα είναι εκείνο το χώρο να τρέξω να τον βοηθήσω PISA ευαγγελιστή αλλά ας δούμε παρά σε αυτής αλλά και στο ΔΝΤ θέλουμε τις γιορτές λίγο λέω προχωρά έτσι για να μη βγει μόνο όταν η εταιρία έβγαλε τέσσερις ένα δεν έχει παρά να δούμε αν θα ξέρεις γι αυτό έτσι Elena δήμητρας αυτό βέβαια ισχύει και για τις οποίες δεν μπορώ να τις δω ρε μπάρμπα γιώργη Μελίκη ίσως τόσο σου μεταβλητές της είναι βέβαια η δήλωση ένα δισ έτσι το ποσοστό αντίστοιχα εγώ τώρα για πείτε ένα από τις πιο μαύρες ημέρες δηλαδή έως όμως έως πως ώρα 3000 βέβαια ξέροντας πρότεινε Βος μια βραδιά σε μια πράξη δεν είναι βεβαία ήμουνα εγώ τέτοια εμπόδια εγώ εδώ ησυχία δε έχω εκτύπωση γελάω για μεγέθους 10 παιδιά πλευράς 10 10 στους ανθρώπους έξοδο πέντε λίγα δολάρια παράλληλα βέβαια έχει ένα μαγαζί νομίζω μπορούμε να μια ένα ημέρα τους έτσι 1008.2010 πριν από αυτό να μιλήσουμε για πολλές πράξεις και μίλησε στις κάμερες ο τότε εγώ έχω το ημερήσιο θέλω να δει πόσο γάλα δύο και δύο δύο προς ένα ας βγει 1400 5.2 ένα γιο αγορά φιλίες με όλους με ένα κι έκανε τρεις δραστήριες μπορούμε να πάμε στην αρχή μόνος μαζί και πάνε να δούνε για να φτάσει τη βράβευσή του με άρα κι εκεί ας μη αξίζει να δούμε θα να λίγο την ίδια ώρα εγώ δεν υπάρχω φίλε Δίδυμε να ρε λέω μετέβη αργά κράτηση για να διαιρέσουν την αριστερά 1005 ναι όλοι για λίγο παιδιά τριών ετών έχει φτάσει να εργάζομαι στο χώρο της δουλειάς δότες και έτσι ξα νικά η άσκηση σε όλους μας και το κίνητρο για να αρχίσουμε να μάθω να ζω Δημοκρατία και ιδιαίτερος γραμματεύς θα πρώην γιώργο καθώς και από τις δύο έτσι μπορώ να στηρίζω αγώνες μια τεράστια όλου του κόσμου το πρώτο με σύμβαση τους δίδυμο η προηγούμενων δεκαετιών διονύσης είχα Αλέξης πήραν ζωή είναι στα 15 τους χρόνια και έτσι και 15500 ημέρες δε ντρέπονται γι' τη μέλισσα πηγαίνει να ζήσει με τα μαύρα τρεις πόσες χαμένες παρά το σε καμιά γραμμή ένα την ευγένεια έτσι αισθητή βελτίωση ούτε λόγος γαμήλιες όσες έχει να τους καταβάλει και μούσες πέρυσι δειλά ίδιοι θεωρούσαν μέγα οπότε αλλάζει το πρόβλημα γιατί γνώριζαν ότι είναι πάντα παραπέντε έτσι και μπορούμε να παίξουμε με τέτοια έτσι και με τα χρώματα και μόνο σε αυτές τις απλές δραστηριότητες ούτε δειλία έχει νόημα να το αλλά μια αίσθηση του βάρους 6.2 τους οφείλουμε ψήνονται εντός εισαγωγικών ότι έλα έχω μεγαλα και να συνεχίζουν να ελέγχουν τις τονίζει το κόμμα έτσι και ένα νέο τριμελής αυτό μπορούμε να κάνουμε πράξη γνωρίζει 9 ηλικία τους να μιλήσω εγώ νέες κόκκινο στο κόκκινο την ώρα εκκίνησης να πήγε ένα με τους έγινε με μια έτσι γάργαρα φίλες της δεξιάς εξ ν αγοράσεις μας να σου ρε έχει μια λογική ποσότητα πόσο λίγο το πίνακας εν τω μέχρι μια θλιβερή και ανεξήγητη λιπαρά σκύλος έτσι πρώτες θα αποτυπώσω σκηνή σε κάθε νέα εικόνες επτά 12 16 9 έχει 20 κάποιοι σκύλος Ελένη μπορεί να την κάνει θυμίζουμε ότι έχουμε περιορισμό γύρω στις 40 κάτι κινήσεις έτσι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει παραπάνω τοπικού άρα σε περίπτωση που το βάλουμε να μπει εδώ μέσα και να προσπαθήσει να σχηματίσει τις λέξεις έτσι υπάρχει ένα κίνδυνος πάντα στο σχεδιασμό να μην το υπολογίσουμε αυτό και να μη φτάνει να σχηματιστεί στη Γερμανία έξι 0 σκηνές δηλαδή αν είναι τα γράμματα ξεκίνησε από κάτω αριστερά και το πρώτο γράμμα ανέπαφο τέρμα δεξιά και μετά να ξαναγυρίσει πίσω και να πηγαίνει πέρα δώθε έτσι να κάνει μεγάλες μετακινήσεις προφανώς θα φτάσει να ποτέ ένα καθαρά υπάρχουν κινήσεις για να μπορέσει να περάσει από το συγκεκριμένο το μοντέλο του κάνουν παρατήρηση εγώ τώρα ερώτηση για για τη λύκαινα το λύση αλλά για να τάξη τάξη προς μια διάταξη μάλλον βολεύει νομίζω ότι σιγά σιγά το ερώτημα είναι μπορούν νομίζετε που αντιγρα ές της 1009 της ερώτημα μπορεί στην win Hellas για τη προσφέρουν λες τη γνώμη σου λες να το ζήτημα της βελτίωσης κάτι ους γενιών μπορείς να βρεις μια εγώ σύνολο τρεις έχει 3.2 δούλους διάστασης 12 , δυνατότητα μέρος όμως διατηρεί παθήσεις στον αυτούς ανάμεσα είναι μια δραστηριότητα λέω να πάω έτσι κι μπορεί να δεις ισχυρή ημερήσιες δεκάρα για την άμυνα του μεγαλύτερος στόχος προβληματικού γαρνιτούρες λεξούλες φωνούλες και μάλιστα το ζητούμενο δεν είναι απλά να σου της 1001 είναι ένα τεστ της δραστηριότητάς μας αλλά πάντα έτσι ήταν και έτσι θα φαίνεται βεβαίως νοσηλεία που δε θα αλλάξει πλέον να διαλέξει σε μέσω ένα Έλληνα δεν έχει λίγα του μάλι δήλωσε ευρώ και θα το γιορτάσει το δεύτερο κανενός λύσεις πέρα δώθε είναι λέξεις βρούνε κανένα από αυτά να μπορεί να μείνει πίσω κίνηση μπρος πίσω στη ρηνανία μπορεί κάποιος να σας φίλε μου να σου παρά μια γνωστή κίνδυνος 1,82 πηγές ρόλους αλλά προς Βούλγαρη στο στόμιο του ISIS δεν είναι μεγάλος για να σώσει ένα αορίστου χρόνου μαζί της λέξεις με την ψυχολόγο δρα δηλαδή τι μέλλει γενέσθαι μετά τις τέτοιες δραστηριότητες όντως λοιπόν ένα λαός στο πρόβλημα οι γονείς δηλώνουν γένια θέλουν εγώ της έλεγα λοιπόν έτσι κομμουνισμός μας είναι να γνωρίζει εάν ενώ την ίδια στιγμή βέβαια παίζεις πλαίσιο φόρμουλα ένα όραμα για δουλεύουμε έτσι και έτσι και εγώ ουσιαστικά λένε πως φοβούνται τον ποσό μαζί με άλλους του σιγά σιγά σιγά σιγά μη έξι θα δούμε και θα μπορούσε να δει το βιβλίο και η ισχύς μέσα στο επίσης μπορεί ιθυνόντων αλλά ως βασικό της ηλία βήμα που πίσω στην όχι ίσως δίνει το ηλία κεριών δίνουν βέβαια ίσως μας δίνουμε λύσεις συμβάλλοντας έτσι ταβέρνες παραμονές και άλλο ένα μέλος της διοίκησης της μπορούμε μου θα μου λείψει βέβαια είναι λες τη λέξη RNA είναι σου λέει λέει νομίζω ότι είναι ένα λύση στα νησιά ώστε να νέες λύσεις στα δεξιά και στα αριστερά τα βήματα αυτά πιο σύζυγος κι έτσι είπαμε να ξεκινάω βούληση λυρισμό ημερήσια λύσεις στα τι ωραία που κυμαίνονται στο δύο ως ένα διεργασίες πως συζήτηση μέχρι τώρα μαζί του το στοιχείο της το αριστερό μου πόδι λέει ο Φίλης σε σταυρούς έτσι μπορούμε να κάνουμε έκκληση του ΔΗΣΥ για τις παρότρυνση υγιείς οργανώσεις τόσο στις τις θέσεις για τις οποίες έχουμε συνεργασία αυτό βεβαίως είναι μαζί τους πώς μπορεί να που προφανώς λόγος είναι λύση δεν σας είναι μεγάλη όμως τις περισσότερες φορές δεν κάνουμε σπάσει έτσι τα παιδιά του ήλιου θα έτσι επτά μέχρι τις δύο το λύση το παιδί της η κα Κουντουρά είχε ένα ποσό ένα δισ του τα ίδια πλήρης βαρύς έχουμε κάπου να βρεθούμε για σχήμα της φύσης για να μιλήσει μετά τις θέσεις και το ερώτημα είναι τι να πω έχω δηλαδή έχεις ζωογόνο κανείς προσερχόμενος το ποντίκι και να και τι να δούμε για την χρήση του ποδηλάτου ένα στους κ μανώλη ποιες έτσι ενώ όλοι Korres Vichy τι σου δίνει έτσι ώστε να έχει νόημα και αξία βάζοντας δύσκολα επειδή λοιπόν είναι έτσι λέω θανάσης αμάχους όλοι για την μου λένε τι να κάνω όμως νομίζω πλέον μπορώ να βγάλω όλο λέξεις είναι ένα τέλειος τρόπος για λύσεις μέσα στις χωρίς υδροδότηση οικισμών μας χωρίζουν 6ος όμιλος Attica βλέπουμε στο θεσμικό πλαίσιο με μόνες σας έτσι έξω λιγούρες ζάχαρης ειδήσεις για τη μαύρη μέρα που θα δώσει στα παιδιά για να μπορέσουν να μας τους επόμενους μήνες ομίλους διύλισης στα διαβάσουν δεν απαιτεί γνώσεις γεγονός δηλώνει να συζητάνε να πάρει μια τέτοια δράση για το μέσα είναι γελοίες λέβητα να αντικείμενο περιβάλλοντα χώρο για τη δράση τους μουσική γιώργος Κουτρουμάνης έτσι Βοιωτίας που αναφέρει πως όταν μιλάει Έλληνας εγώ πωλούνταν σε κοινούς στόχους μας πάσης δραστήριων ήσυχο αλλά να το κάνεις έτσι όπως έχουν ισχύ δύο μηνών πριν συμφωνήσει άδεια πιλότου βέβαια είναι ότι το πρόγραμμα έχει 20 του ίδιου μήνα έτσι εγώ παρατήρησα το εξής ένα PS που είναι το που δ νίκης βάσει χαίρω πολύ 26 βέβαια μπορούν να λίγα λόγια της ύλης σε όλους μας μια ίσως τώρα να μόνος του τα τους σας καλώ όλους να αναλάβουν τις 1000 τους και έτσι να δρα και να δώσεις μια τέτοια έτσι για να κλείσει έστειλε εις βάρος όπου τα παιδιά δίλημμα να προβεί έτσι μπορεί να με τις ιδιότητες και μπορούν να πιάσουν τους ξένους έτσι γιατί αφήνει νεκρούς μόνο εναντίον του τότε ήταν που έτσι μέσα σε ένα μόλις για το βιασμό μιας σε πιέσεις μας ζήτημα μήνυσης δημιουργούν στο στούντιο το παραμένουν 1903 πολλές ένα πλοίο της ειρήνης και της αγάπης έτσι και δράσεις προσέγγισης των η μάθηση λίγα ένα βούτυρο από τις θεωρούμενες απλές εξηγήσεις του βούληση της εναντίον της κυβέρνησης όσο δεν μπορείς να έχεις γνώσεις έτσι ώστε να ενισχύσει το φυσάνε και να μας χαρίσει ζωή μέσα διαμαρτυρίας Χαριτόπουλος ως ποσοστό του ευχόμενος μπορεί βέβαια αλλά δεν μπορούσες δεν διοίκηση ένα πραγματικά τις πράξεις ταλέντο οπότε μπορείς να προκάλεσε μοναστηριών 1083 δύο έτσι δεν είναι δύσκολο να βγει κανείς χωρίς ήχο έγινε κυριεύουν ακραίες λύσεις προς μπορούν να κάνουν τις αγορές τους μέχρι τις 1003 ένα στη δουλειά βάση να έχει που έχει κλείσει δεν έχει νόημα να κάνεις αρκετοί μάλιστα από αυτούς τους στην αρχή μιας και της άλλης πλευράς μαστροπούς εις βάρος της δεν δούλεψε το έξι πράξη είναι δουλειά της όμως το οποίο θα το βοηθήσουν να γράψει ένα βάσει ένα στην αρχή του ντόμινο που τους δίνουν τα παιδιά θελήσει να αφαιρέσει μια λησμονούν να χαρώ εγώ έτσι σε χώρους έξι στο West ανά μέσα στα και τα βραβεία της παράδες τους κάνει παρατήρηση έτσι όλες μαζί είναι όμως μάλλον αργά μας και συνήθως πλούσιες μαύρο ένα δρόμος της τι ζωγράφιζε λίγο για παρατήρηση να φυλάνε περιττό να κρίνει το κόμμα ότι γνωρίστηκε Ζουράρις είπα ας πάει αυτός να που προκάλεσαν αντιδράσεις ΔΕ ένα θέση της διοίκησης της κοινωνικής έτσι λοιπόν με νόμο είναι πιθανό να γίνει στην αρχή της χρονιάς δεν έγιναν ως που ανάλαβε να εξηγεί τις δουλειές τις συντάξεις ο στα χέρια μας τον λόγο και να το κάνουμε α μια ξένη πρέπει να ξεφύγουμε την μας δυστυχώς μέχρι να παίζουν σε υψηλούς τόνους ανάμεσα του τέλους μας κεφαλαίου έχει νόημα ειδικά αν έχεις παιδιά τα οποία έχουν φόντο ταξί σκληρή καρδιά κι άλλες ένα παιδί που δύσκολα είναι πιο αδρά για να τον βοηθήσω να ενταχθεί κι αυτό σίγουρα είναι ένα της γιώργος Ρήγας μας έχει όχι συνδυασμένα με στείρες προτείνονται μιλούν γα γι αυτό και να τηρήσουμε λόγους ή να δείξουμε που δεν υπάρχουν που κανείς δυτικός κυρίες μου δίνουν ανάμεσά τους τέλος γιατί τι να το κάνω και εγώ της λαό γιατί γιατί γιατί έτσι για δήμαρχος της για τις τυχόν δηλητηριώδη σχόλια ένα έχει πολλά να μας όποιο πολυμέσων τους ας μη ζούμε σαν τα μάτια μου λες πολλές τεχνικές μπορούν όντως που έχουν πολύ μεγάλη δυναμική για μετά προδομένα όνειρα ίσως λέω ίσως δούμε ανοίγει ένα τεράστιο πεδίο μάχης δίνοντας και με την αντίστοιχη λογική εγώ ως κράτος για να μοιραστείτε την είδηση στους κα ζω νες χω όλγα είναι και μάλιστα κάποια στιγμή στην εκπομπή Le monde δήλωσε μιλώντας στη βουλή έχει και εγώ ακριβώς αυτό που είναι κοντά μας τέσσερις να ταξινομήσουν όλα για μια θέση στο dock όχι λίγες μόνο της ΔΕΗ και χρειαστεί ώστε να μην επιβαρύνονται δουλέμπορος και για διάστημα έξι μηνών στίβο είναι ένα κινητήρας στίχο αυτό έγινε και έτσι κι Καραμίχας πιστεύουν για την τύχη της ποίησης με παρωχημένο μου γι με δηλώσεις ανθρώπων είμαι 51 παραμονής του να σου προσθέσει χώρο τη χρονική διάρκεια στην ρώμη στο χωρίς νομίζετε θα πράξη αυτό θέλουμε να τώρα πολλές φορές μάλιστα στα πλαίσια μιας σας δομημένες συνεργασίες ώστε να κι αναμένουμε να έχει χωρίς μουσική επιμέλεια έτσι το τις ανά γκες των και λένε να τους βρω μια υγιής και θα μπορούσες να είχες και μας να ανοίξουν διέκρινα και μπορούν να οδηγήσουν τραβούν για να ζήσεις έτσι είναι από τις τις λάθος είναι να βγουν πέρυσι πρόβλημα μιας μέσης δίνουμε όσα μένος και άλλα να σου μου συμπλήρωσε 1.3 πώς ζω εγώ να δεις που τον ρόλο λες χρειάζεται νέες φοβούμενος βαρετός δηλώνουμε με τους φίλους του να νιώσει απόρριψη του λόγω ίωσης Καββαδία καλή μου τύχη έτσι που τρεις χρόνια έτσι επικοινωνώ μαζί τούτης της όπως όπως για να μάθεις να γνωρίζει πως είναι υγιείς Κουντουρά που πρέπει να σταθείς δράμα μου έτσι σιγά σιγά προς το κόμμα της σας θέλουμε ποτό και σου Ελλάς στο μπορούμε κατά την ίδια πηγή μέσα ή τάση να κερδίσεις της ζει να πουλήσουμε τα πράγματα έτσι πρόσβαση γίνεται να του γυρίζω ζούμε σαν τα ζώα ζώντος έτσι θα βρουν τα έξι μεγαλύτερα κέρδη βαθύ μια τάση να δουλεύουμε και να πάω για λύσεις αλλά έτσι μπορούμε μέσα σε λίγη εκεί είναι που οδηγεί ουσιαστικά μας αυτόν τον πλούτο για να παίξουμε μια κουβέντα και να φεύγει ένα βάρος της σταθμισμένης άλλος ένα χωρίς να γίνουν και μάλιστα αμέσως θα δούμε τις έτσι δεν έχεις το φράγμα του ζώου μάχης το Μεϊμαράκης έτσι να μπλέξεις στο πλαίσιο μας επιμένει να λέει όχι βέβαια με από την ένα ένα θα δούμε έως μια λάστιχο αλλά υπάρχει έτοιμο χωρίς να χάνει τη μια είναι έγινε μια που δεν τους γνωρίζουμε μέσα στην ίδια της αυτούς τους δεσμούς Μωυσίδης Γιάννης πάντα λέγαμε μπορεί όμως και να μπορέσεις σχέση και είναι 900 για αγορές αναλύσεις προβλήματα λογικά έτσι ο κιμάς και μέχρι σήμερα δεν σας αρέσει να στείλεις το και πρέπει να είναι στους δρόμους για να επιβιώσει και να έχουν τις έτσι δεν μπορείς να βρεις θέλει επίσης να δω της στήλης αυτός να σχηματίσεις παντού μας στρίμωξε έτσι ούσα βέβαια το ακόμα βέβαια εκεί είναι ναι αλλά αν είναι να κάνουμε τη δουλειά μας στο ΣΔΟΕ και μου έδινε εξηγήσεις έβγαλε ο σύγχρονα κλπ κλπ όσο εντάξει ο γάμος τα παιδιά να δεις εγώ ποιοι προς την παρά προγραμματίζει να όμως δεν συνέλληνες διονυσία ένα ένα έως μπορέσαμε να δούμε τιμές είμαστε εδώ ώστε να βγει η δουλειά μπορείς βέβαια μαζί του να εντείνουν τις πιέσεις τους προς τους είχε μέσο μα πώς θα όσο κι αν δραστηριότητες σ' εκείνους που η ανάθεση βιαστικά μέσα στην αρχή για να έχει νόημα να σας εξηγήσω πως μόνο τρεις για περισσότερα μέτρα ένα σπίτι που σου λεξούλες προς αγορά προσφορές ένα δύο δεν μπορώ να μπορεί να ξεφεύγει 9 έξι συναντούμε Άλεξ πόλης διατηρεί αναγράφει ότι κ με τις λέξεις ως σχήμα μας Γι' αυτό το λόγο δεν πληρώνουμε άλλο παρά έτσι κρατήσαμε το βίντεο έτσι δεν διάθεσης να κρατήσει ενωμένη τη γνωστή θέση του και Αλεξανδρίδης υστερεί μόνο και το τέξας και νομίζω μόνο έτσι θα μπορούσε να χρειαστεί σχετικές ομιλίες στο γιατί διατηρούμε βαθιά στο μυαλό μας δίνουν τους σχήμα τις λέξεις αυτό μουσουλμάνες δύο λέξεις πόσες φορές σας έχει βέβαια ποτέ ως τώρα στα δικά μπύρα για όλους στα παιδιά μας πώς μπορούμε να προσφέρουμε τέτοιες καταστάσεις στο παρελθόν αυτός αξίζει να οπότε ολοκληρωμένες λύσεις στα ολοκληρωμένες λύσεις στο γρά ει ναι να τον δουν ίσως να μας έξι πασά που μιλούν για όλα όσα του λες πήγε να τα πουν λίγο κρασί ίσως να αναθερμάνει μια δημοτικού έλεγα πρόβλημα δημιουργείται οδηγεί ταξί τις νύχτες δεν μπορώ τις δραστηριότητές της δεν μπορεί να δράσει ως νησίδες να να και το ρίχνουμε στη λήθη για όσους δουλεύουν με δεν υπάρχει ούτε μια μπορεί να αισθάνεται άβολα για τις γεύσεις μια ματιά αξίζει έτσι στη συζήτηση για το πώς λέει ο κος έτσι τη ψυχή μας διά της βίας για να κρίνω εγώ ως εάν μπορεί να συντάξει αξία τρεις στη στις ιδιομορφίες δουλειά που μας δηλαδή αισθητή είναι δεν πολλές δραστηριότητες διονύσης κάθε ανθρώπου είναι σαν να μου λες κύριε εσύ δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία της θέλουν δηλαδή να χρησιμοποιήσει τα χέρια σου όταν μπορείς αξίζει να δω ομαλές τους ταξιτζήδες P4 και στο φυσικό περιβάλλον η διαφορά στην τιμή που να δείχνει το Ποτάμι μια γέφυρα τον ιούνιο ωροσκόπος τους κείμενο στόχος για τη στοίχιση πίσω που υπάρχουν στις σαρδέλες με άμεσα το ποιος για παράδειγμα όσοι νέοι γέλια στο λιβάδι η ΔΕΗ θα πρέπει να αποφύγουν να τις κλείσουμε ένα βρέθηκε να έχουν γυρίσει γελασμένοι στους μεν μέρος ξέρω περίμενε για να σωθούν από τον ΟΤΕ και τας αγελάδας Α3 έξι αριθμημένα από πάνω όχι γράμματα στις στήλες και όχι μονομερώς στις γραμμές σύνταξη αποτέλεσαν το χαρτί προβλέποντας ότι η Ελλάδα είναι στο Α3 το λιβάδι που του καναλιού του άρη όχι καίει αλλά θα έχει και ένα αντίστοιχο τετράγωνο το οποίο αντιστοιχεί στο λιβάδι είναι και η αλλά υπάρχουν αρκετές φωνές δικαστήριο το πλήθος των φόρων οι λίγες μέρες που τα παιδιά για παράδειγμα ας πούμε των προγνώσεων αυτών που ζουν στο ΣΚΑΙ με άρθρο ποίησης από την δράμα στο κάθε ένα αστείο για να έχεις λοιπόν έχω να σου πω όταν είπα δύο παρά την πίστη τους στον δρόμο Βγαίνω πάνω του λοιπόν στο δήμο να μετάσχει με το χιούμορ και αντιστρέφει το χρώμα μια φτου κακά πράγματα κατέφυγε χθες ρωτώντας τα παιδιά στην πιο σύντομος δρόμος για να φτάσει στο σύνταγμα της ελλάδας λέει και να δούμε με ποιο τρόπο θα επιλέξουν να μεταβούν αρίθμηση μετρώντας ως πόσοι πελάτες αριθμός εκεί θα μάθουν να αντιδράσουμε έχουμε καρτέλ στα παιδιά εικόνες που διάφορα ζώα αναμένονται για αστική ζωή στο χώρο του Προέδρου τώρα κατάλαβα αυτό που είπα στην αρχή με το εξής βλέπετε λοιπόν την πρώτη σειρά το ένα τους νεφρό έχει αεροπλανοφόρα να οδηγεί δεξιά πραγματοποιείται στον αέρα 2η σειρά έχει βουβά 3η σειρά έχει γέφυρα Τσακώνας πεδιάδα και κατάθεση από την βόρεια θάλασσα έτσι όπως δεν έχει ορισμένες γραμματικές ενότητες με και ουσιαστικά στην ανάγκη θα ρίξουμε ένα ψάρι θα πρέπει να μας πουν τι να πάω για μετάλλιο rg παιδιά πώς και πώς μπορεί να λυθεί αλλά η αρχή μου είναι όλα στον αέρα η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής ξοδεύετε χρόνο 14 ημερών ελέγχει μια άλλη Χαραλάμπους δεν μπορεί δεδομένων συντομότερο δρόμο δεν βόρειες προσέξτε πώς θα έλεγαν μεταξύ τους τρεις παιδιά που όμως λίγο προσέξτε τώρα δεν μπορείς να βρεις στα παιδιά του νηπιαγωγείου βρείτε τον πιο σύντομο δρόμο αυτό μπορείς να κάνεις είναι να δείξεις διαδρομές το ένα στο άλλο και να μετράς τα αρχαία πόσα κουτάκια έχει περάσει το οποίο ούτε και να αναπαραστήσει το έχουμε πολιτισμό αφού πήρε ταξί ήτανε τα αντίστοιχα κομμάτια στο τέλος του δύο και να τα συγκρίνουμε και εκεί να πάμε να παίξουμε το μέγεθος των μωρέ πως αφαίρεσε από αυτό τον τρόπο πώς πέρασα εκείνο τον αγώνα επιβίωσης των ποιο είναι πιο γρήγορο και πιο ανθρώπινο μυαλό να τους δείξεις μ'αυτό τον τρόπο δεν μπορούν να ψάξω μπορούν από μόνα τους τάξη και ενδεχομένως τη δευτέρα δημοτικού να δυσκολευτούν είτε λέω ότι μπορεί να γίνουν δεν είναι σίγουρος μπορεί να παίξει έναν θεωρώ ότι πολλά παιδιά Δευτέρα Δημοτικό θα δυσκολευτούν να μιλήσατε και υπονομευτικές σύντομη διαδρομή από εκεί συνετό βορρά χρειαστεί να πάμε σε μεγαλύτερη ηλικία τα κανάλια είναι μια σχέση στην οποία πέντε γευμάτων για τους τέσσερις έτσι άρα αυτό είναι λίγο ξύδι θεματικό 1000 απώλεια όλου του κοίταξε έξω όλοι εσείς που ζουν κλπ απλά θα μπορούσε κάποιος λοιπόν σας είτε είχαν ερωτηματικά θα μπορούσε κάποιος σας πει ωραία και για τα δυο πόδια να βάλω τα επίπεδα και να πάρω αυτοκόλλητα και τα πολλά με τις εικόνες που έχουμε δει τα πρώτα μας γύρισε πίσω επίπεδο ζητούν κάποιο ζώο στην σαν γεμίζουν έστω 7ος 7,1 βαθμούς ποινής έχει κατάλαβα μια κλασική ερώτηση που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε σε οποιονδήποτε σχεδίασε ένα τρένο υποδύεται από πάνω του τύπου και των ΜΜΕ κάθε άλλο λοιπόν η απάντηση τις περισσότερες φορές είναι οι εξής μπορεί να προκαλέσει στην αρχή για να κινήσει το ενδιαφέρον μας αναγνωρίσουν πράγματα και αντικείμενα Πασχαλάκη σε όποιος αστικά απορρίμματα πέρασε μέλη σούλα και από κοινού να ξεκινήσεις ένα σετ δραστηριοτήτων το οποίο θα σας όπως ο έτσι δηλαδή μπορείς να κάνεις κάτι εδώ να παίξουν τα παιδιά λέγοντας πως την παρεούλα σου μυρίζει ούτε πράγματα είδαμε λοιπόν όταν τους μιλήσεις και μετά να πάμε ακόμα αναγνωρίσουμε να δούμε τη σχέση και αυτό που έγινε εδώ πέρα είναι σχέση του πιο ψηλά και χαμηλά έτσι αν δεν κάνεις τέτοιου τύπου που διαταράσσει και μεταβλητότητας στην κίνηση οδούς θα φινάλε θα μπορούσε κάλλιστα να δείξει μια εικόνα ένα 4000 λιβάδι έχω κολλήσει αυτοκόλλητα της ελλάδος δούλευαν αναμένεται θα μπορούσε να έχει νόημα αν δείξεις τον κύκλο ένα πράγματος ξέρω γω το δέχεται και δέντρα κλπ εδώ πέρα και το αεροπλάνο και το καθεξής θα μπορούσατε να βάλετε και άλλα μέσα μεταφοράς αντέξετε τον κύκλο σου μόνο όπου παίζει ρόλο είχε η χθεσινή σχετική θέση έχουν μεταξύ τους έξι για να μιλήσει για το διάστημα τα οποία Καθηγουμένου έτσι για μόλις του περιβάλλοντος τρεις πράγματα όλα διαθεματικά μπέκαμ στο νηπιαγωγείο μπορούμε να μιλήσουμε έτσι και θάμνοι είτε κάποια το πλοίο θα ξεκινήσετε είδε κάτι στο οποίο θα καταλήξει εδαφών και συζητήστε επιμελώς ζητήματα εντάξει χωρίς πολλά μαθηματικά πολύς κόσμος δεξί καλά κάνετε βάζετε βλέπω ανακυκλωμένα μέλη αεροπλάνο ανακυκλωμένο το α και είναι μεγάλο δεν είναι για την εικόνα του ρολάν εντάξει μπορείς να παίξεις με γλώσσα πως θα παίξουμε περιβάλλουσα αστεία πράγματα αλλά χρησιμοποιούνται με τη λογική και με τη δοσολογία που είπα εντάξει η ενδεχομένως πάντως εισχώρησε σώμα δουλειές να καταλήξουν να κάνουν κάτι και να δώσεις το βήμα να παίξουν με τη Melissa τα παιδιά τα οποία είναι πιο το πιο διστακτικά πιο μαζεμένα έτσι μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν εργαλειο θα κινητοποιήσει τα παιδιά στα οποία θέλεις να τα κάνεις να αισθανθούν ίσαμε το υπόλοιπα μέλη της ομάδας και να βάλεις αυτά συγκεκριμένα παίξουν για να γίνουν το επίκεντρο της τάξης και στην ειδικά αν έχετε παρατηρήσει τη συμπεριφορά μας την πιο παραμελημένα πιο μοναχικά έτσι εκεί θα βοηθήσει στον καινούργιο μου σέβομαι