Διάλεξη 2 / Διάλεξη 2 / Διάλεξη 2 - Ματαυτσή Ασημίνα (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
Διάλεξη 2: Παρακαλώ, είμαι η Ασημίνα Ματαφτζή και είμαι υποδοσιακός πρωθυπουργός στην Οφθαλμολογία στην Δεύτερη Επιτροπή της Οφθαλμολογίας στην Αριστοτωρική Βουλή της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι το βαθμό 2, το οποίο παρουσιάζει τα θεωριακά δραστηριότητες 9-19 και μιλάει για οφθαλμικές συνθήκες, το πόνο και τις δυσκολίες δυσκολίες. Η θεωριακή δραστηριότητα μπορεί να είναι υποδοσιακή ή βαθμιστική. Η θεωριακή θεωριακή θεωριακή μπορεί να είναι μικρή, βαθμιστική από τη θεωριακή αισθητία, η θεωριακή θεωριακή αισθητία, το αισθήτημα ότι έχεις σαντ σε τα μάτια σου, όχι μέχρι τη θεωριακή θεωριακή θεωριακή. Η θεωριακή θεωριακή μπορεί να είναι μικρή, βαθμιστική από τη θεωριακή αισθητία, η θεωριακή θεωριακή αισθητία, το πόνο και τις δυσκολίες δυσκολίες δυσκολίες, το πόνο και τις δυσκολίες δυσκολίες δυσκολίες, η θεωριακή θεωριακή θεωριακή θεωριακή αισθητία, το πόνο και τις δυσκολίες δυσκολίες δυσκολίες δυσκολίες, Έχει ένα εξέπτωση σε αυτό το κύριο και είναι η εμφάνιση από το χαρπίσιο μικρόβυρο. Αυτό δημιουργεί μια δεντριτική αλκοόρα και μεγάλωση της αισθησίας στον ύπνο. Το βαθυρό κόκκινο πόλεμο έρχεται από διαφορετικές εμφάνισσες στον ύπνο. Μπορεί να είναι το ιριατό, το ευρύ, ή το σκληρό. Οι εμφάνισσες, το ιριατό, το σκληρό, ή το ευρύ, μπορούν να κάνουν βαθύ πόλεμο. Αυτό μπορεί να εμφανιστεί στον ύπνο ή στον ύπνο. Τυπικά υπάρχει μια μειώση, ένα μικρό κόκκινο πόλεμο, αντί το ασφαλικό κόκκινο πόλεμο που μπορεί να κάνει ασφαλικό πόλεμο, βαθύ πόλεμο, αλλά εκεί το κοκκινο πόλεμο είναι μικρό και αυτό βοηθάει ως διαφορετικό κριτήρια. Το ασφαλικό κόκκινο πόλεμο είναι ένα ασφαλικό κόκκινο πόλεμο που ασφαλίζει μέχρι το μέλλον, ή μετά από να παρουσιάζει σχετικά δραστηριότητες, και τυπικά αυτή η ασφαλική πόλεμο σταματήσει μετά από να κοιμηθείς ή να κοιμηθείς. Αυτό μπορεί να είναι διότι η ασφαλική πόλεμο, επειδή ο άνθρωπος κάνει μια συμπεριφορά εξαιρετική συμπεριφορά για την ασφαλική πόλεμο. Ή μπορεί να είναι δημιουργημένος από την ασφαλική ασφαλική πόλεμο, και ο άνθρωπος προσπαθεί να κοιμηθεί τα μάτια μέχρι το ασφαλικό κόκκινο πόλεμο. Υπάρχουν άλλα ασφαλικά δραστηριότητες, όπως η ασφαλική πόλεμο. Η ασφαλική πόλεμο είναι δεδομένη στις ασφαλικές αλλαγές στο μυαλό. Η ασφαλική πόλεμο τυπικά συμπεριφορά εξαιρετική συμπεριφορά, ξεκινώντας από την κεντρική δραστηριότητα και προσπαθώντας μέχρι το παρελθόν. Και τυπικά συμπεριφορά συμπεριφορά για περίπου 20 λεπτά. Υπάρχουν άλλα ασφαλικά δραστηριότητες, όπως η ασφαλική πόλεμο. Η ασφαλική πόλεμο μπορεί να έρθει μετά ή μπορεί να δημιουργήσει. Ένας διαφορετικός τρόπος ασφαλικής πόλεμος είναι η ασφαλική δραστηριότητα, που βρίσκεται στην ασφαλική περιοχή και εμφανίζεται στον κόσμο. Και μέχρι την ασφαλική δραστηριότητα υπάρχουν βιβλιακό κόκκινο πόλεμο και τυριακό κόκκινο πόλεμο. Ένα ασφαλικό κόκκινο πόλεμο που βρίσκεται στην ασφαλική περιοχή και εμφανίζεται στον κόσμο, σχεδόν, σχεδόν, σχεδόν, σχεδόν, σχεδόν, σχεδόν, σχεδόν, σχεδόν. Είναι και ένα ασφαλικό κόκκινο πόλεμο. Είναι και ένα ασφαλικό κόκκινο πόλεμο. Για να μπορούμε να μιλήσουμε με αυτό το πρόβλημα, που μπορούν να συμβαίνουν με την αρτυριακή τεμπρογραφία είναι το βαθμό και το μηχανισμό. Υπάρχει μια αρτυριακή τεμπρογραφία. Η σκέψη στην αρτυριακή τεμπρογραφία είναι αρτυριακή για να επαφερθεί και αν παλπέζεις την αρτυριακή τεμπρογραφία μπορείς να αισθάνεσαι ότι είναι δύσκολο. Το παιδί μπορεί να επαφερθεί και την αρτυριακή τεμπρογραφία όταν κοίταει. Αν κοίτας την αρτυριακή τεμπρογραφία και την αρτυριακή τεμπρογραφία είναι τυπικά υψηλή και κατά τη διάρκεια της αρτυριακής τεμπρογραφίας μπορείς να δεις την αρτυριακή τεμπρογραφία. Για τη συμβουλή της διαγνώσης πρέπει συχνά να πάρεις μια βιόψη της αρτυριακής τεμπρογραφίας για να έχεις μια αρτυριακή τεμπρογραφία. Η διάρκεια της διαγνώσης και η αρτυριακή τεμπρογραφία που μπορεί να είναι συμβαίνει από την αρτυριακή τεμπρογραφία και την αρτυριακή τεμπρογραφία είναι σημαντικές συνθήκες που μπορείς να βρεις στην αρτυριακή τεμπρογραφία. Αυτή είναι μια αρτυριακή αρτυριακή τεμπρογραφία που είναι συχνά πολύ σημαντική, το κορνί μπορεί να είναι αρτυριακό και το κοινό είναι κόκκινο. Το κορνί είναι σημαντικό γιατί στην αρτυριακή τεμπρογραφία είναι σημαντικό. Η αρτυριακή τεμπρογραφία μετά το κοινό, η αρτυριακή τεμπρογραφία, έχει ως πιθανότητα αρτυριακή τεμπρογραφία. Όταν εμφανίζεται η αρτυριακή τεμπρογραφία, η αρτυριακή αρτυριακή τεμπρογραφία είναι σημαντική και μπορεί να υπάρχει μια κοινότητα αρτυριακή τεμπρογραφία. Η αρτυριακή τεμπρογραφία μπορεί να δεχθεί όταν τα μάτια κινούνται, επειδή η αρτυριακή τεμπρογραφία επίσης κινούνται κατά τη διάρκεια της αρτυριακής τεμπρογραφίας. Όταν η αρτυριακή τεμπρογραφία επίσης κινούνται κατά τη διάρκεια της αρτυριακής τεμπρογραφίας, μπορεί να υπάρχει μια κοινότητα αρτυριακή τεμπρογραφίας. Όταν η αρτυριακή τεμπρογραφία επίσης κινούνται κατά τη διάρκεια της αρτυριακής τεμπρογραφίας, μπορεί να υπάρχει μια κοινότητα αρτυριακής τεμπρογραφίας. Όταν υπάρχει μια αρτυριακή τεμπρογραφία επίσης κινούνται κατά τη διάρκεια της αρτυριακής τεμπρογραφίας, μπορεί να υπάρχει μια κοινότητα αρτυριακής τεμπρογραφίας. Όταν η αρτυριακή τεμπρογραφία επίσης κινούνται κατά τη διάρκεια της αρτυριακής τεμπρογραφίας, μπορεί να υπάρχει μια κοινότητα αρτυριακής τεμπρογραφίας. Όταν η αρτυριακή τεμπρογραφία επίσης κινούνται κατά τη διάρκεια της αρτυριακής τεμπρογραφίας, μπορεί να υπάρχει μια κοινότητα αρτυριακής τεμπρογραφίας. Όταν η αρτυριακή τεμπρογραφία επίσης κινούνται κατά τη διάρκεια της αρτυριακής τεμπρογραφίας, μπορεί να υπάρχει μια κοινότητα αρτυριακής τεμπρογραφίας. Όταν η αρτυριακή τεμπρογραφία επίσης κινούνται κατά τη διάρκεια της αρτυριακής τεμπρογραφίας, μπορεί να υπάρχει μια κοινότητα αρτυριακής τεμπρογραφίας. Όταν η αρτυριακή τεμπρογραφία επίσης κινούνται κατά τη διάρκεια της αρτυριακής τεμπρογραφίας, μπορεί να υπάρχει μια κοινότητα αρτυριακής τεμπρογραφίας. Ένα άλλο σύμπτωμα είναι η μεταμορφωπσία. Είναι ένα ελληνικό λόγο, σημαίνει ότι η φωτιά που βλέπετε είναι διστόρτητη. Αυτό συμφωνεί με την κεντρική ρετίνα που είναι διστόρτητη, είτε από την αρτυριακή αρτυριακή τεμπρογραφία, είτε από τα πόδια, από την αρτυριακή τεμπρογραφία, για παράδειγμα, είτε από την αρτυριακή αρτυριακή τεμπρογραφία. Βλέπουμε την μεταμορφωπσία με την αρτυριακή ρετίνα, η οποία είναι μια ρετίνα χωρίζοντας και βαθιάς, που το παιδί αναγνωρίζει όπως είναι διστόρτητη ή ακόμα και αρτυριακή σε κάποιες περιοχές. Η μπινόκυλα διπλόπια σημαίνει να βλέπεις δύο όταν οι δύο μάτια είναι ανοίγοντες. Αν ανοίξεις ένα μάτι, η μπινόκυλα διπλόπια χωρίζεται. Αυτό διπλόπια χωρίζεται από μια αρτυριακή αρτυριακή τεμπρογραφία, είτε από την αρτυριακή τεμπρογραφία, από την αρτυριακή τεμπρογραφία, από την αρτυριακή τεμπρογραφία, από την αρτυριακή τεμπρογραφία, από την αρτυριακή τεμπρογραφία, από την αρτυριακή τεμπρογραφία. Αυτό διπλόπια χωρίζεται από μια αρτυριακή αρτυριακή τεμπρογραφία, από την αρτυριακή τεμπρογραφία, από την αρτυριακή τεμπρογραφία, από την αρτυριακή τεμπρογραφία, από την αρτυριακή τεμπρογραφία. Αυτό διπλόπια χωρίζεται από μια αρτυριακή αρτυριακή τεμπρογραφία, από την αρτυριακή τεμπρογραφία, από την αρτυριακή τεμπρογραφία, από την αρτυριακή τεμπρογραφία, από την αρτυριακή τεμπρογραφία.