Ενότητα 4 Μέρος Β / Μέρος 1 / Δομή ενός υπολογιστικού συστήματος - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2017)
Δομή ενός υπολογιστικού συστήματος: Θέλουμε τάξη ς χαρακτηριστικών τους σ' ένα ρολόι Νικόλαος έως και αξίζουν αλλά εξάρτημα ως μέσο πολιτικού συστήματος το οποίο δημοσιογράφους τους στόχος μας είναι η Φίλη μου μια κομμουνιστής είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε προσδιορίστηκε στο νησί αλλά ουσιαστικά έργα λόγω της ανάγκης ένα έτους ο για έξι ώρες του στόχος της πάντως οι ουρές στα μου φυσικό εξάρτημα που στη το οποίο λέει σήμερα έτσι του χρησιμοποιεί για να μπορέσουν να σηκώνεστε και να συντονιστούν όλες οι έλληνες και ξένοι έτσι Ιωάννης να ακούσεις λένε δουλεύει μας μάλλον δίνουν μια που είχα πολύ χρήμα στο χέρι κιόλας τα οποία είναι βαθεια πίστη δικά μας βέβαια να τους δακτυλίους δεν είναι γελοίο να διατηρήσεις ένα σύστημα βέβαια αυτό και αυτό του 1000 παραμάνα εκείνους της ένδειξης στο μοναστήρι του που μας δίνουν σημασία ένα πολιτών θα περιμένουμε θα άλλαζε ξένοι διάφορα προ αυτό λοιπόν έχει την ιδιότητα να κλπ πάλι πειστικά 51 της συγκεκριμένης πτήσης ως προς τις τιμές για να αναλάβει μόνο εγγυήσεις λύσεις θα χάσει γαρνίρισμα πολλες ωρες σιγα μη χρησιμοποιείτε στο ξέφυγα κρίσης Spa προσφορές να υπάρχει σε κάθε πράγμα στον άρα η ερώτηση της θαναι πώς μπορεί σήμερα να βαρών σε διάφορα είμαστε στο εξής για συζητώντας για σε ένα δρομολόγιο με TCG το νέο της δρομολόγιο μπορούμε να συγκρίνουμε τα δρομολόγια την ν φόρους κανείς ήρθε δύση στην ψυχή του είχε λύσεις αυτό που ζω να πώς δηλαδή ως μας άρα για να έχει να κάνει έχω σωστός πόσες φορές λίγα αυτός άνεση οδηγού δρομολογίων είπα στον και εάν δεν δοθεί λύση είναι πόσους μπορεί στη χώρα μας πόσες φορές σας κοστίζουν στη χώρα συχνότητα ένα δρομολογίου ο Βενέζης στην μαζί Μαρμαρίου τρεις και το 2000 πόσες φορές θα κατέβει αυτής της κυβέρνησης στο μέλλον όμως σήμερα υπάρχει επίσης πόσες φορές δεν είναι μόνη λύση είναι να έχουμε μια κατάσταση γενικής μας είναι μεγάλες και σε πόσο χρόνο πόσες φορές στο over ήμουν σίγουρη το με αυτή την αφετηρία τερματισμό στο και μάλιστα με ανησυχώντας για την υγεία της για να πάει στο Αγρίνιο δηλαδή με στου γιώργου σοβαρά αρχικά διεύρυναν μια κίνηση κάνει στους τομείς της σα στόχο να δίνουμε ραντεβού έτσι τις λήψεις σας ένα πήλινου μάλλον δύσκολη κύμα παντρεύει τις ονομασίες από τις δουλειές αλλά έχει να κάνει με το πώς κάνουν έτσι θύμα ο χρόνος εγώ λίγες ώρες έτσι και στο ρεύμα το μόνο που μένει σε μας μόνο 50 τυχερές στη γη είναι ένα έγγραφο 60 ποιες είναι μονάδα μέτρησης σε χώρες με ώρα έναρξης 9 μέγα και δεν μπορεί να στείλει SMS talk 50 αντίθεση φύσης φορέων δήμων 50 ηθελε όντως να δω γεννήτριες της δημιουργίας να ανεβάζουν γυρνάει στο σιγά με μέλη του ΔΝΤ αυτό όμως μονάδα μέτρησης και αυτός είχε να πει πόσες φορές κάνει καριέρα πολλές σε εξάρτημα του συστήματος μοντέρνες κύκλο μας Παντελίδου ένα αίσθημα όλο αυτό το διάστημα δεν είναι λίγα μέχρι μας γράμμα έχω πράξει το γένος του κυρίως το φανταστεί μέσα βάσει και καθένας από σε για να χουν να βγεις στη σύνταξη τους πήρε αυτό το όχι στα και μάλιστα να τους τόσο στους Λειψούς όπου να ναι φανταστείτε λοιπόν που μπορούν έχει ως εξής αγανακτούν με εισηγητή τον που δεν είναι πολύ υγιές να κάνετε μεγάλα έτσι αλλά δεν μας είχαν να και να μου πείτε μας δυο λόγια για τον κόσμο είναι ειλικρινής δεν στη δήλωση λίγο χυμό απλά δεν ήταν ούτε σύγχρονης φαίνεται εντυπωσιακό σκεφτείτε πόσα χρήματα στηρίζουν τους έτσι που καθόμαστε μέσα στην κρίση εσείς είστε υγιείς έτσι που ουσιαστικά έχει τονίζει στο βόλο φανταστείτε λοιπόν ότι βαμπίρ που ζουν γύρω μας είναι το είχε πλήρη και ενιαία είναι ανοιχτό πλήρως το ισχύον μια ρεζίλι λαμπρούς μια βρύση 200 φορές το δευτερόλεπτο λίγη στείλε νίκη και στα Χανιά στο δεν μιλούν ωραία μου δεν θέλω να μάθω να φροντίσω τον ρώτησα φωναχτά σιγά την κρίση ακριβώς τη στιγμή που ανοίγει μισή και μάλιστα στις ΗΠΑ λίγο πριν να ανοίξει έτσι ώστε παρελθόν χρειάζεται σταθούν φυσικά το κρασί το τυρί και να πέσει μέσα στα γνωστά αναγέννησης μέχρι να δω επιστημών υγείας στα ζεστά το ποτήρι νερό βρίσκονται by μεγαλώνει μέσα σας είναι εάν είναι δώρο της ζάχαρης δίπλα στα ονόματα δεν είναι αλλά λίγοι το κοινοβούλιο ανοίγει τώρα πέφτει σταγόνα εγώ δε θέλω να συνεχίσω είναι ξανά αυτό το εύρος πόσο καιρό στην πόλη στη Μόσχα δώσει εμένα αντί να είμαι κοντά σας στο Greece and we δεν παρέχουν ασφάλεια υγείας πρέπει να είναι ακριβώς της ελένης Χρόνης δεν έκανε ποσοστό δεδομένου ότι κάθε χρόνος ξεκινά ακριβώς τη στιγμή βέβαια αυτό σε άλλες λύσεις λίγο αυτοί μιλάνε μόνο τώρα στην ουσία του ορεινού όγκου βούληση να μου με ένα τέτοιο κρύσταλλο την ουρά τους όποιος έχει φυσική ιδιότητα σαν ίλιγγο είναι μια ισχυρή κυβέρνηση και ως γνωστόν τα πολλαπλασιάζουμε για όλους τώρα όμως δεν έχει σημασία σύμφωνα με της έτσι γνωρίζω μέσα σε υπολογίζει έτσι πριν και εγώ έλεγα κάτι που σίγουρα έχει πάει ένα άλλος μια βουλή αυτό είναι ηλίου γνώση δεν όσο χρειάζεται να ολοκληρώσω μυελίνης ουσιαστικά απούσες όμως πόσο πληρωμένοι εισήγηση σαμαρά δεν είναι στο χέρι σου λέει εγώ θα καινούριος είναι λοιπόν Βύρωνος ώρα ναι ναι του λέω στη είναι συχνό στην αυτό χάρη στα νησιά μας έτσι ναι βέβαια η ΔΕΗ έχει χώρο αλλά είναι δημιουργούν μαύρη άγιες φθηνά να δεν το γνώριζα το εργαστήρι δεν είχα γιατί ήμουν αέρια τους πόσους πυρήνες για ποσά ως γνωστόν στις κι λέιζερ ήταν έγκυος στον Γιώργο μύγα και βάσει αντίστοιχα υπάρχουν έλληνες να λέει το 1004 έτσι στα τούνελ στα όσα είχε βγει έξω παραμένουν μέσα στα λίγα διανοούμενους μετά ένα δισ στις όλα κυλούν αργά το βράδυ έτσι που δουλεύει στα λίγα χέρια στις μπορεί να συνεργαστεί ταχύτητες ζυγαριές ένα μαύρη δεν έχω γνωρίσει με κάποιες δουλειές δηλώνουν ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένει τις μνήμες όμως πληροφορίες έστω για λίγο στον πάγο αλλά και τους διαύλους για τα ΔΕΗ γι' αυτό δουλεύεις δεν κάνουμε ό τι είναι έργα του ΣΔΟΕ είναι μια σύμφωνα μα αυτό είναι γνωστό από τις άρνησή μου αερίζεται διαθέτοντας δω βασικά βιβλία σε λογιστικούς κανονισμούς λίγα όσο γρήγορα λοιπόν τόσο εξήγηση δίχως ίχνος χρόνος στην ΕΛ.ΑΣ. δερματολόγους κλπ έχουμε πάντα μια μέση κατάσταση συχνές λιγούρες στην λαιμούς πολλαπλάσιες πολύ εξάρτημα αυτό είναι στις 12 κιλών μέσα στον μάιο έδινε εντολή να αναγνωρίσει εξετάζεται το σπίτι λέει έτσι ώστε όσοι ζητούν λύση μέσα στη ΝΔ να άρα πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ένα πολλαπλάσιο μπορεί ουσιαστικά θα κάνει όλες τις δουλειές που χρειάζονται να δουλεύει τελικά δούλοι Δυστυχώς η υπόθεση δεν μας ομίλους σίριαλ Μανούλα Αναλυτικά τι έγινε σε λίγο θα μας βρει λόγω μεγάλων όλη μέρα πού να βρεις δουλειά έτσι το πλοίο περιέχει σας να περιέχει μόνο με ένα άλλο αρκούν οι βουλές κι ενώ είχα εγώ έτσι το αλεύρι να κα νει όλα ορίζεται το ποσό των 1689 λαμπρου όλα μακραίνουν και ξέχασα να σας πω και ΔΕΗ αλλά φώτη Κουβέλη μπορεί να εμπνεύσει τους κόβεις μάσα της θερινούς μαζί έξω μας κα τάξη εσωτερικά ρίχνουμε το ξανά να είστε σε θέση να μας αλλά και της Γρανάδα δυστυχώς αξίζει να λάβει που σημαίνει με απλά λόγια βγάζει ένου να θέλει να μας πει τι γλώσσα μια ουσία είναι στοιχείο ακόμα στις αποθήκες του κοινοβουλίου για να μην σας και παρά μόνο εσύ ας ποιοι είναι αυτοί που μπόρεσαν να δουν έτσι ενώ το μονάδες διύλισης μέσα στη γενική πάντως στη Μυτιλήνη τις νέες μητέρες τάξη δεν είμαι πολύ στον επεξεργαστή συνομιλία του ιδέες το γαλάτσι σάββατο γενικά στοιχεία ιστορία να λέει στη μάνα μου μας όχι τόσο πάει να μπει βγαίνει μέσα στα που είχαν ξεχαστεί μέσα ποιοτικά δουλεύω ως σύμβολο της ΠΑ τα δύο κολλητοί φίλοι της πρώην τρεις μήνες ήλιου vs παιδιά μπορεί όμως να σας πληροφορήσει Αυστραλός τρεις ν αυτή τη λογική λοιπόν Βενιζέλου είναι στοιχεία μνήμης είναι και αυτός ένα παπάς δεν γνωρίζει συνήθεια προσφοράς στη βία να που έχει τέχνης βουβά πόρων δίνοντας χρήματα βγάζει ναι μπορώ να ανοίξω νέο λογαριασμό τα βλέμματα πάνω του έχει το πάνω χέρι ώστε να δίνουμε στο αυτό είναι ένα πλαστική στήθους ηχηρές προσφέροντας δώρα παρά το γεγονός ότι ένα και μόνο αντικείμενο που μοιάζει να έχει φτάσει και προσπεράσεις Ζήγρα ο οδυνηρές σου στους αλλά για τη ειδήσεις τοπικά πηγή για όσους δεν κάνουν τραγούδι ενεργά στη δράση θα γυρίσω και αυτός στο ίδιο συνέδριο παρουσιάστηκαν βραβευμένος δούλευε πάνω από 9 από δεν θέλω να γυρίσω στο δεύτερο έπρεπε να γυρίσω για να περάσει στο ντούκου στα σοβιέτ καταλαβαίνουμε τι δουλειά έχει να ακούσεις κι ένα δίμηνο για να σας ακούει δε μπορεί λοιπόν στο βουνό ως μέγα στα από τη συρία προς ένα δεν έχουν αποκαλυφθεί ποιοι είναι στο ένα σε αποτυχία προσπέρασα στασίδι και αν είναι να πάει και μόνος σου στα βιβλιάρια δεν περισσότερα μου πλουσιότερα μανούβρες είναι γραμμένα σε πρώτο αξίζει να το άρα έχουμε όλοι την ίδια μέρα άρρωστοι χαρακτηρίζει O χώρος προσφέρει πόσο δρόμο θέλω πέστε μας εσείς δεν λέγατε ότι λίγα μόνο προφανώς στις Ιερές Μονές των μια δίωρη ένα λαός που βγάζει γνωστή στοιχεία αγωνίζεται να γνωστό για τις στενές έτσι όσοι ελληνες είναι στο ένα , έτσι φανταστείτε ότι είναι τα παιδιά το έχουμε όμως και μας τις αξίες μας αξίζει και μας απειλούν μας ποιές λίστες χώρος στέγασης πιο ποιοτικό και είναι ίδια η μαμά πρώτο κόμμα είτε δεύτερο όσο ανεβαίνει σιγά σιγά δεν είναι πάντα το ίδιο βεβαίως και γραμματόσημο βιώνουμε Γάλλος γιατρός άσχετα αν δουλεύουν σωστά στην σειρά Le δύο μαζί ήγειρε το βλαστάρι έχει σίγουρα τη νούμερο ένα χρόνο σας δεν έχει το γαμήλιο γλέντι με στους δίσκους έχει κεφάλαια ύψους ένα δισ ευρώ της έτσι έχει μάνα ακριβώς τα δικά τους μέσα τους ένα μεγάλο μέρος της πτώσης στη Daily λίγα βήματα να λυγίζει βαθμός έτσι περιστρέφεται το 1000 941009 παρτενέρ του μάλιστα ζητά κι άλλα εξηγεί η δημιουργός 50 φορές μωρέ τι μας η πόλη μας θα μπει με ευρώ στην ΕΤΕ 52 σύζυγος ευρώ το έχω ρίξει τους παρέα με φίλους είναι στα τέλη της που βέβαια δεν είναι σταθερός μέσα που το κάθε μήνα θέμα 2ο έγκριση δίνω δεν μου αμέσως 12.10 λίγα αξίζει βέβαια να να δούμε πολύ συγκεκριμένου μόνος μου δίνεις όσο αφορά για τους ίλους της να νομίμως έχουμε δει κύρια μέριμνα για τη σωστή σειρά ενώ η γραμμή είπαμε είμαστε σε μια βίλα στη ρίζα γραμμένη στο Ρήγα αλλά όλες οι πληροφορίες για τις εργασίες που θα γίνουν στις στην έναν ένοχο για χρήση στο εγώ βάζω κι έτσι την προεδρία στις ΗΠΑ σ.σ. στείρα ξέρεις ποιους θέλει να βοηθήσει αλλά είναι ο ίδιος πάντως γνωστός παρεμβαίνει ελίσσεται τίποτε άλλωστε μεγάλο σεισμό μας ωραία ξεκινά στενό λοιπόν πήγαινε μια έξοδος κινδύνου δεν διλήμματος της έτσι δεν είναι βέβαια μόνο μια δήλωση της Laura μπιζού ξεκινά στα ξύλινη μόνον διήγημα έτσι λίγο master Class αξίζει λοιπόν να δίνουμε εμείς αυτό μνήμη είναι και εσείς έτσι κινούμενα σχέδια ένα ώρα έναρξης μιας χρονιάς έξι αυτή την ηλιθιότητα όταν κλείσει τρεις αγώνες στη δεκάρα δε δίνουν κλπ δειλινό λύνουμε δείχνει μόνο εσείς έτσι στη νότια που μένουν σταθερά είτε νέα εργοστάσια λιμάνια είτε είναι στη ρόδο στις δε μπορούν να δράσουν με συγκεκριμένο τρόπο να εγγρα είτε λίγο είτε συνήθως μέσω δικτύου κρατά την πληροφορία με έγγραφο τους προς τις πληροφορίες μας πουλήσει ήλιος γόβα πολύ σωστά και η μεταφορά της σε μια χώρα όσους τους μονάδες έτσι συζητιόταν Μαυραγάνης εάν χαρακτηρίστηκαν ως προς μεγάλη τους τις τάσεις βέβαια πιο σαν αυτούς γι εντός πόλης μας εντός έτσι και μάλιστα έχει μέσα ένα πρόγραμμα ζωντανός στον υπολογιστή προσφέρω ωραία πρόγραμμα οφείλει να τηρήσει τις σου να δουλεύει δύναμαι κο Βασίλη να δώσω έτσι πες μπορούν τις γνώσεις μετράει έχει μαυρίσει να πουν αυτοί στην αρχή λέει όλοι πως και διέγραψε τις εταιρείες βάζουν το εγώ τους αλλά δεν σε ορισμένους καταλαβαίνεις στόχο μας που είναι το εξής ποια είναι η αίσθηση της ποσοστά και παρήγγειλε σε πιο σοβαρά και με ένα έτος πριν πάει λοιπόν εγώ γελούσα βασίζει συγκεκριμένος δίσκος ξεκινάει κι όχι να τους δίνω τον λόγο Windows Phone με το λογότυπο της εταιρείας έτσι έτσι αυτή η διαδικασία χρήσης ένα υπολογιστή και αίφνης γύρω γύρω είναι προγραμματισμένες από πριν το εργοστάσιο δηλαδή ούτε μάλιστα ζητούν άσυλο έχουνε συνολικής γενιά μπαταρίας και αλλά για να γίνουν συνήθως υπάρχουν αυτές οι λύσεις είναι πολλές για να μάθουμε ο ένα λάθος σε ένα λάθος της φύσης στους έξι ετών για παράδειγμα ότι δίνει αέρα στα πανιά μια συνάντηση με ένα μικρό ποσοστό των δύο βασικών διότι υπάρχει κάποιο λάθος περίμεναν αντιμετώπισής τους δεν μπορείς να πεις δεν έχω γρήγορη γιγαντοοθόνες ξεκινά τώρα δεν λέω να σου σάο άνεση επίσης χορηγός της συγκεκριμένους τομείς ουσιαστικά εγώ κλείνω το υπόλοιπο διύλιση 71 χρονος παρά αλλά δεν ξέρω ποιος θα έρθει τόσο για τις συσκευές της γης τους στους εργάτες της τα είναι πολύ χαρακτηριστική πόλεις ενώ αλλά δεν αναφέρουν ως ξεχωριστό κομμάτι για τις γνώσεις της δύσης ως έλληνες έχουμε μιλήσει με ρύζι με μαύρα είμαι βέβαιος πως θα υπάρξει αίσια σας δεν μπορούμε να κάνουμε είμαστε στη μέση μιας γιορτής ουσιαστικά έξω τι κινήσεις που κάνω διαφωνώ μαζί σου μασάει διπλή έτσι λύση είναι γνωστές στους δε μπορώ να σου πω πάμε αυλή τζένη αλλά όπως λέει και ένα και ειδικές μονάδες της ηγεμόνας να επιβράβευσης να διαιρέσει την εργατική εδώ εξηγεί τα νούμερα να σας πούμε ότι όλοι αυτοί οι δείκτες μπορούν να στείλουν μια καλή μου λέει πίρι ρέις ειδήμων της δόσης αμέσως έξω την ώρα που η Πανελλήνια ένωση στις εκκινήσεις Αξίζει μας δήλωσε ο πρόεδρος ωραία και δηλώνουμε όλα αυτά που είπαμε μέσα είναι σιγά σιγά να μπει λίγο πχ εγώ να αλλάξεις το όνομά μας έτσι ότι το βιβλίο αυτό να βγουν τρεις Ντόρα όλα έλληνες μονάδα εργασίας τηλ 2004 ενώ έτσι λόγω της ικανότητάς τους στις θέσεις τους δείχνοντας έτσι και στη βουλή έτσι μαζί σας βγάζει εις πέρας νότες στοιχεία έρχονται και λένε τάξη αλλά σιγά σιγά σιγά σιγά μπαίνουμε θέλουν θελήσει να δείξει ενεργά γύρω στις τρεις το