Future Talks - Meet Maija Berndtson [Interview] (Future Library, 2015)
: Υπόσχεσθα το ίδιο πρόγραμμα για τη δημοσιογραφία της ΕΚΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤ Υπόσχεσθα το ίδιο πρόγραμμα για τη δημοσιογραφία της ΕΚΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤΟΝΤ Οι δημοσιογραφίες πρέπει να ακούσουν τους δημοσιογραφίους στις κοινωνίες όπου δουλεύουν γιατί πρέπει να δώσουν υπηρεσίες που οι άνθρωποι χρειάζονται και να μην ξεκινήσουν να σκεφτεί το τι έχουν οι δημοσιογραφίες και πώς πρέπει να το κάνουν. Οπότε πρέπει να υπηρεσούν την κοινωνία και τους δημοσιογραφίους που ζουν εκεί. Αυτό δημιουργεί το πιο εύκολο να φτιάξεις προορισμούς ποιες δημοσιογραφίες δημιουργείς, γιατί δεν μπορείς να δώσεις όλα. Πάντα πιστεύουμε ότι πρέπει να είμαστε λίγο προς πίσω. Όταν έρχεται κάτι νέο, οι δημοσιογραφίες πρέπει πάντα να σκεφτεί, είναι αυτό κάτι που χρειάζονται στο μέλλον. Επειδή αν ερωτήσεις τους, δεν μπορούν πάντα να πεις τι χρειάζονται. Ακόμα και αν είπα ότι πρέπει να τους ερωτήσεις, ο δημοσιογραφίος πρέπει να γνωρίζει περισσότερο για το τι συμβαίνει και να προσφέρει κάτι που ο κόσμος δεν μπορεί ακόμα να υποστηρίξει. Αυτό είναι ένα μοναδικό παραγωγή μεταξύ του που ακούει σε ανθρώπους και να τους υποστηρίξει. Πιστεύω ότι το επίπεδο των δημοσιογραφίων μπορεί να σκεφτεί σε πόσο χρειάζοντας έχεις. Αν έχεις δημοσιογραφίες, πόσο πάντα, αλλά αν δεν έχεις χρειάζοντας εκεί, τότε αυτά τα δημοσιογραφίες δεν είναι χρειάζοντας. Αν πραγματικά μπορείς να δώσεις υπέροχες που οι άνθρωποι χρειάζονται, να είσαι πραγματικοί πολίτες, να μάθουν τα δικαιώματα που χρειάζονται. Δεν είναι μόνο η λιτερία, αλλά όλες τις τεχνολογικές δικαιώσεις που χρειάζονται σήμερα στις κοινωνίες. Έτσι μπορούμε να σκοτώσουμε τι σημαίνουν τα δικαιώματα στις κοινωνίες. Πραγματικά έχω ήδη πει, όσο θέλω να πω στις επόμενες δικαιώματα, ότι πρέπει να συνεργαστούν με άλλους ανθρώπους, όχι μόνος οι λιτερικοί. Πρέπει να υπάρχουν διάφορες εργασίες που δουλεύουν στις κοινωνίες, αλλά και διάφορες γενιάσεις, όχι μόνος οι νέοι, όχι μόνος οι αγώνα, επειδή στη κοινωνία που δουλεύουμε υπάρχουν διάφορες ανθρώπους και έχουν διαφορετικές χρήματα. Υπάρχουν διάφορες εργασίες που δουλεύουν στις κοινωνίες, όχι μόνος οι νέοι, επειδή στη κοινωνία που δουλεύουν στις κοινωνίες, όχι μόνος οι αγώνα, επειδή στη κοινωνία που δουλεύουν στις κοινωνίες, όχι μόνος οι αγώνα, επειδή στη κοινωνία που δουλεύουν στις κοινωνίες, όχι μόνος οι αγώνα, επειδή στη κοινωνία που δουλεύουν στις κοινωνίες, όχι μόνος οι αγώνα, επειδή στη κοινωνία που δουλεύουν στις κοινωνίες, όχι μόνος οι αγώνα, επειδή στη κοινωνία που δουλεύουν στις κοινωνίες, όχι μόνος οι αγώνα,