Ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών στη θαλάσσια περιοχή στενού Καφηρέα (HellenicCoastguard, 2022)
: Συνεχίζει, όταν σκέφτεται ο αδυνατός δημόσυπτης του κυβερνήσεων. Συνεχίζει, όταν σκέφτεται ο αδυνατός δημόσυπτης του κυβερνήσεων. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE