Παραμύθι Από Ζάχαρη 2016 Άναμμα Δέντρου (Video Ert 1) (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2016)
: Το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου ήταν η αφορμή για να αρχίσει ένα παραμύθι από ζάχαρη γεμάτο ελπίδα, δημιουργία και ισοδοξία. Το πανίψιλο δέντρο άναψαν οι παίκτες της ομάδας του Πανεδολικού που μοιράστηκαν τη μαγεία της εντυπωσιακής γιορτής. Το παραμύθι άρχισε στο Αγρινίο. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτίστηκε και το μουσικό κουτί ζωντάνεψε σε μια μαγική εκδήλωση που τα είχε όλα. Η μαγεία της επίσημης έναρξης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη και το άναμα του δέντρου έγινα με τις μελωδίες της φιλαρμονικής, της παιδικής χοροδίας και των μουσικοχρευτικών τμήματων του Δήμου. Τα τελευταία τρία χρόνια το παραμύθι από ζάχαρη κάθε χρόνο μεγαλώνει και γλυκένει τις ψυχές μας, τις ψυχές των ανθρώπων που σήμερα έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη. Για να ζήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων, να έρθουμε πιο κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ακόμα μεγαλύτερες ανάγκες όσο περνούν τα χρόνια. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 19 μέτρων φώτισε όλο το Αγρύνιο και τα παιδιά του θεατρικού τμήματος του Δήμου Αγρυνίου μας ταξίδεψαν μαγικά στην τριφερή ιστορία του Καριοθραύστη, εκεί όπου όλα είναι πιθανά. Δίπλα στα ξωτικά και τα μικρά παιδιά μοιράστηκαν τη γιορτινή ατμόσφαιρα της εκδήλωσης οι παίκτες της ομάδας του Πανετολικού. Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στη νεολεία της πόλης, είναι μια γιορτή χαράς, είναι γιορτή χαράς, η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά και εμείς είμαστε χαρούμενοι που είμαστε δίπλα και στα παιδιά και δίπλα στο Δήμο Αγρυνίου και στηρίζουμε αυτές τις εκδηλώσεις. Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε κοντά στον κόσμο σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη για όλους μας. Η παραμυθούπονη του Δήμου Αγρυνίου με τα μαγικά κουτιά, το παγοδρόμιο, το τρενάκι και τα ξωτικά θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους μέχρι τις 4 Ιανουαρίου.