Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δήμου Αρταίων 2022 (ARTA WebTV, 2022)
: Πραγματικά ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας, συναρπαστικός μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, κράτης αμείωτο των ενδιαφέρον. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τρίτο εργασιακό πρωτάθλημα του Δήμο Αρντέων. Έχει γίνει θεσμός πλέον 14 ομάδες, 200 περίπου αθλητές. Να ευχαριστούμε τους ιδιαιτητές, όλους τους συντελεστές, όλους που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, που την προέβαλαν όλα τα μέσα ενημέρωσης. Είναι κάτι το οποίο πραγματικά το θέλουν όλοι να συνεχιστεί και να συνεχιστεί με περισσότερες ομάδες σε περισσότερη διάρκεια, δηλαδή καθόλου τη διάρκεια του χρόνου. Και νομίζω ότι αυτό θα το κάνουμε. Ήδη από το επόμενο διάσημα θα προτοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά να δούμε ενδεχομένως λάθη και παραλήψεις και να το ρογανώσουμε καλύτερα και γιατί καταλαβαίνετε ότι το εργασιακό προτάστημα πέρα από το αθλητικό γεγονός που είναι μέσα στο γήπεδο νομίζω ότι βοηθάει πάρα πολύ στην καθημερινότητα λειτουργίας των υπηρεσιών ή από διάφορες ομάδες εργασίας αθλητών και υπαλλήλων και αυτό γιατί βοηθάει στο να αρθούμε πιο κοντά και γενικότερα να λύνουμε προβλήματα με πολύ πιο εύκολο τρόπο και στην καθημερινότητα των εργασιών. Αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα η όλη διαδικασία. Οπότε, μπράβο στα παιδιά που συμμετείχαν, σε όλους, συγχαρητήρια και συνεχίζουμε για την επόμενη χρονιά, για το τέταρτο εργασιακό πρωτάθλημα, ακόμη καλύτερα. Το τρίτο εργασιακό πρωτάθλημα του Δήμαρτέων στο άθλημα της καλαθροσφαίρησης, μετά από δύο χρόνια αποσίας, ίσως ήταν, όχι ίσως, θα ήταν πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο. 14 ομάδες, 190 αθλητές συμμετείχαν. Μια πολύ καλή οργάνωση από όλους και θετική ενέργεια και συμμετοχή από όλες τις ομάδες με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα πολύ πολύ καλό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν. Συγχαρητήρια στους νικητές, στους συλλογιστές τραπεζικούς. Συγχαρητήρια στους τεχνικούς για το πολύ καλό τους παιχνίδι τους, το οποίο κεκρίθηκε στο τελευταίο μάλλον δευτερόλεπτο το αγώνα, έτσι είναι ξάλλου η ομορφιά του μπάσκετ. Εύχομαι υγείας σε όλους και του χρόνου να βάλουμε ένα λιθεράκι ακόμα και να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Από το Δήμαρτέων πιστεύω ότι θα έχουμε να δούμε πιο πολλά στα επόμενα χρόνια με τη συμμετοχή του και τη βοήθειά του απέναντι σε όλους τους φορείς και σε όλες τις ομάδες, σε όλα τα σωματεία τα οποία ασχολούνται, όχι μόνο με το άθλημα της κλαδοσφαίρησης αλλά και κυνηγικά, με την βελτίωση των υποδομών όχι μόνο στους αύλιους χώρους των σχολείων αλλά και σε άλλους οργανωμένους χώρους άθλησης και πάνω από όλα πιστεύω να δούμε μεγάλες διεργανώσεις. Θέλω να εύχομαι και ελπίζω να δούμε μεγάλες διεργανώσεις με την έννοια των μεγάλων ονομάτων να έρθουν στην πόλη μας και πραγματικά να προσφέρουν ακόμα στο μέγιστο βαθμό την διάδοση του αθλίματος. Είναι ο τρίτος χρόνος λόγω και του Covid που είχαμε, αλλά πιστεύω ότι κάθε χρόνο και καλύτερα. Άλλα τα παιχνίδια στην Εσκαυδαία, άλλα τα παιχνίδια του εργασιακού, είναι αθλητές που πιάνουν πρώτη φορά μπάλα στα χέρια τους, έτσι να λέμε τα κακά τα ψέματα, αλλά πιστεύω ότι κάθε χρόνο θα πάμε και καλύτερα, όπως είπα και πριν. Ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο ποτάθυμα του χρόνου, με περισσότερους ομάδες. Πρωτοθυλτές, λογισσές τραπεζικοί πρωτοθυλτές, με ένα πολύ όμορφο τρόπο, για μας στους φιλάνδρους από έξω. Το σχόλειώσε τώρα για το παιχνίδι. Όπως το αισθανθήκατε εσείς, έτσι το αισθανθήκαμε και εμείς πάνω στον αγωνιστικό χώρο. Όντως ήταν στελικός, όπως αρμόζει στην κατάσταση. Πέξαμε, του ευχαριστηθήκαμε, έτυχε να κερδίσουμε εμείς στο τέλος και θέλω με αυτόν τον τρόπο να δείξουμε πόσο σημαντικό πράγμα στην κοινωνία είναι ο θρησκευτικός αθλητισμός που αξίζει να συμμετέχει σε αυτόν για να ζει τέτοιες στιγμές, τέτοιες στιγμές ανεπανάληπτες. Νιώθω ότι διβάζετε και εσείς το δικό σας λιθαράκι έως να έρθουν τα παιδιά και τα δικά σας τα παιδιά να σκοτώσουν ο θρησκευτικός αθλητισμός. Βεβαίως, αυτό ακριβώς είπα. Ο ερεστιχνικός αθλητισμός και ο μαζικός αθλητισμός. Πιστεύω ότι είναι το σημαντικότερο σε αυτήν την ιδέα του αθλητισμού. Εγώ, από πλευρά μου, σαν Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών, Άρτας Φιλιπιάδας, θέλω να ευχαριστήσω όλους που συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια. Πιστεύουμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι, για να μπορεί και η κοινωνία της Άρτας να λαμβάνει αυτό το σημαντικό γεγονός, που όπως είπατε και εσείς είναι βασικό για τη διαπαιδαγώγηση, καταρχάς των μικρών παιδιών και τη δική μας ευχαρίστηση βέβαια. Το αφαιρώνω σε όλους τους συναδέλφους, που αυτή την περίοδο ζούμε μια δύσκολη εποχή, παρόλα αυτά βρήκαμε τον χρόνο να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του πρωταθλήματος και φυσικά σε όλους όσους δημιούργησαν αυτή την όμορφη κατάσταση στην πόλη μας. Ήταν ένα πολύ ωραίο ομάδας, δυναμικό, δεν είχε πολύ θέαμα γιατί υπήρχε κνευρισμός. Ήμασταν άστοχοι σχεδία ομάδες, εντάξει ο Πορστόπης με έναν μπάζερ μπίτερ. Νομίζω στο τέλος είμαστε λίγο καλύτερο, αν και οι πιο κουρασμένοι με έναν μπάζερ μπίτερ μας το κλέψαν. Γενικά το εργασιακό πρωτάλλημα πέτος πώς το είδες? Ήταν πολύ ωραία. Νομίζω ότι πέτυχε γιατί πιο πολύς στόχος είναι να αθληθούμε εμείς που δεν μπορούμε να πάμε σε ομάδες, να γνωρίσουμε νέα παιδιά, να δούμε παλιούς συμπαίχτες, φίλους. Νομίζω ότι ήταν μια γιορτή. Και σήμερα ήταν πάρα πολύ ωραία και ο κόσμος ήρθε. Εγώ πάντως του ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και νομίζω αξίζει να συνεχίσει για χρόνια αυτή η δύο οργάνωση.