Business Game 2013 MSc Διοικητική Επιστήμη και Πληροφοριακά Συστήματα (Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology, 2014)
: Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Οι άνθρωποι που χρειάζονται αυτή την πληροφορία θα βρουν την πληροφορία στον εργασμό τους. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα, το 1ο Ιανουαρίο ή το 2ο Φεβρουαρίο.