Συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο και την Μαρία Παπαγεωργίου (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2018)
: Μουσική 4-18 Ιουλίου Συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο και τη Μαρία Παπαγεωργίου Μουσική Δημοτικός κινηματογράφος ελληνής Ώρα έναρξης 9 και μισή Μουσική Και στα γόνα της στα γόνα κυλάω Εγώ σαν αλμύρω νερό στους όνους Και στον ακριβό σου Προπόληση συστηρίων 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ Ξημερώνει ο κόσμος Μουσική