Do your goals prevent your success? | Caterina Kostoula | TEDxPatras (TEDx Patras, 2022)
: Είναι λόγω ενός αποτύπωσης συνέβης. Είναι fingerspelling. Ε goatskin? Είναι... Oxygen. Αφού δεν υπάρχει η καρδιά και δεν υπάρχει η γυναίκα, πώς μπορούμε να τον βάλουμε στον υπόλοιπο θέμα. Υπόσχεσαι να είσαι πιο προχωρή από τώρα, στη ζωή σου ή στη καριέρα σου? Ίσως να έχεις μια σχετική, ή μια καλύτερη σχετική, μια πιο υψηλή θέση, ή περισσότερα χρήματα. Βλέπω ότι είσαι σχετικά, ακούω ότι είσαι σχετικά. Βιζουαλίζα πως θα έρθω στην εκκλησία, και μετά το όνειρο μου και μετά το δικαίωμα μου. Και το έκανε! Ήρθα να πιστεύω ότι μια σκληρή θέση είναι η πρώτη στιγμή σε κάποιο αποκλεισμό. Μέχρι κάποια μέρα, γνωρίζα ότι κάποια από τα σκέψη μου θα έρθουν στον τρόπο της ζωής που ήθελα. Είμαι στην παραλία με τα παιδιά μου και τον σύζυγο μου. Προσπαθούσαμε αυτό το χρονικό για μήνες, και προσπαθούσαμε να περνάμε καλή χρονιά μαζί με την οικογένειά μου. Ο γιος μου μάθει να τρέχει να τρέχει, και είναι σκληρή με τη θέση. Είναι όμορφο. Κάτι δεν είναι κακό. Δεν εντυπωσιάζω το στιγμό τελείως. Ήρθα σε μια χαμηλή γραμμή για να γνωρίζω τι συμβαίνει με εμένα. Και μετά θα θυμάμαι. Αυτό το πρωί βλέπω σε κοινωνικές κοινωνικές μέσες ένας φίλος εξετάστης στη δουλειά μου, που συμβαίνει ένα τελείως χρονικό χρονικό. Είμαι χαρούμενη για αυτούς τους. Και για την εμφάνιση ότι ο τελείως επιτυχισμός στη δουλειά μου είναι πιθανό, ακόμα και μπορώ να βοηθήσω να αισθάνομαι ότι η δουλειά μου δεν είναι πιο πίσω. Γιατί αισθάνομαι έτσι όταν είμαι σε ένα τελείως χρονικό χρονικό. Θα ήθελα πιο χρήματα να αλλάξουν την εμπειρία μου. Η δουλειά μου δεν θα είναι πιο όμορφη. Οι παιδιάς μου δεν θα είναι καλύτεροι. Και μετά θα θυμάμαι. Αυτό που πραγματικά θέλω δεν είναι το χρήμα. Αυτό που θέλω δεν είναι το χρήμα. Είναι η αισθανότητα που θα έρθει από την κατάσταση εκείνης της δουλειάς. Η ζωή μου δεν ήταν ποτέ το ίδιο από εκείνη την ημέρα στη δουλειά μου. Πολλές φορές νιώθουμε καλύτεροι για τον εαυτό μας, μόνο αν κάτι άλλο συμβαίνει πρώτα. Μπορεί να είναι δυνατότητα, δουλειά, εργασία δουλειά, ιδιαίτερη βαθμότητα, κοινωνικούς μέτρους ή σχετικότητα. Όταν ήμασταν παιδιάς, δεν έπρεπε να κάνουμε τίποτα για να χρειάσουμε αγάπη. Όλοι βλέπουμε παιδιάς ως αξιωμένοι. Ωστόσο, όταν γνωρίζουμε, πολλές φορές η κοινωνία μας μιλήσει ότι η δουλειά μας είναι δυνατότητα. Και εμείς καταστρέφουμε να προσπαθούμε τα καλύτερα σκέψη, σε προσέγγιση να βοηθήσουμε τη δουλειά μας και μέσα από αυτή τη δουλειά μας. Προσέγγιζαμε το αγώνα, όχι τη χαρά. Προσέγγιζαμε το αγώνα, όχι τη χαρά. Όπως εξεγερματικός αγώνας, εργάζομαι με κυβερνήστες για να εξελίξουν τι θέλουν στη ζωή, τη δουλειά ή τη καριέρα. Είμαστε όλοι σχετικοί και είναι δύσκολο να βρεις τη στιγμή να παίξεις και να σκεφτείς το τι πραγματικά μας σημασία. Είμαστε εξελισμένοι από μήνες για το τι πρέπει να θέλουμε, συχνά από τους ανθρώπους που θέλουν να μας αγοράσουν κάτι. Παρακολουθούσα ότι έκανα ένα βαθμόστιμο εξελισμό. Προσέγγιζα ένα στόχο, την ανάπτυξη της δουλειάς μου, από την αγώνα και όχι από τη χαρά. Όχι από τη χαρά. Τι είναι η διαφορά? Αν θέλεις μια προσοχή, γιατί θέλεις να κάνεις τη δουλειά, είναι ένα χαρακτηριστικό στόχο. Αν θέλεις την προσοχή για να αισθάνεσαι δυνατός ή να εντυπωσιάσεις άλλους, είναι ένα στόχο με την αγώνα. Λοιπόν, τι είναι δύσκολο με την προσοχή από την αγώνα. Είναι δύσκολο με την αγώνα. Εδώ υπάρχουν τρία λόγια γιατί οι στόχοι με την αγώνα δεν λειτουργούν. Πρώτα, οι στόχοι με την αγώνα μπορούν να λάβουν σε ανάπτυξη. Οι επισκέπτες βρήκαν ότι όσο περισσότεροι στήριζαν το ευαίσθημα τους σε ακαδημικά αποτέλεσματα, πιο λίγο εξελισμούσαν σε δυνατότητες διαγνώσεις. Η ανάγκη τους πήρε στον τρόπο τους. Είναι εύκολο να καταλάβεις αυτό, αν σκεφτείς για τη διευθυνότητα. Φανταστείτε ότι είστε μόνοι και κάποιος θέλει να σε διευθυνθεί, επειδή χρειάζεται η εμφάνιση της σχέσης. Θέλουν να δείξουν στον εαυτό τους και σε άλλους ότι είναι καλά. Φανταστείτε έναν άλλον άνθρωπο, που θέλει να σε διευθυνθεί γιατί θα ήθελε να χρειάζονται κάποια ώρα μαζί. Θέλουν να χρειάζονται καλά, και θα ήθελαν να χρειάζονται ώρα μαζί σας. Ποιος θα χρειάζεσαι? Πιστεύω ότι δεν θα χρειάζεσαι τον ανθρώπινο άνθρωπο. Είμαστε ανθρώπινοι όταν προσπαθούμε σχέσεις για τη διευθυνότητα. Αυτό δημιουργεί σε ανάπτυξη στην διευθυνότητα και στο διευθυνότητα. Όμως, όταν το κάνουμε από ένα μέρος χαράς, είμαστε περισσότεροι και μαγνητικοί. Οι εργαζόμενοι, οι client, οι investor και ακόμα και οι διευθυνότητες συναντές μας είναι περισσότεροι. Και οι ευκαιρίες ξεκίνησαν στον δρόμο μας. Η δεύτερη λόγω που δεν λειτουργούν οι σχέσεις της ευκαιρίας είναι το βαθύ, αυτοκίνητο, εμωτικό χρέος. Προσπαθώντας να βαλειδίσουμε την ευκαιρία μας με εξωτερικές επιτυχίες έχει διευθυνώσει σε ευκαιρικές συνθήκες. Μπορείς να αισθάνεσαι καλά τελείως, όταν επιτρέψεις ένα ευκαιριστικό στόχο. Αλλά το επόμενο στιγμό, το αντιμετωπίσεις σε ένα άλλο στόχο. Μπορούμε να σκοτώσουμε σε έναν παραιολογικό «Θα θα είμαι χαρούμενος στον μέλλον», το στόχο που εμφανίζεται στον ευκαιριστικό στόχο. Το «Θα θα είμαι χαρούμενος στον μέλλον» στόχο. Η ζωή μας σκοτώσει σε μια αίσθηση του «Μην ακόμα» ή του «Μην είναι αρκετά». Μπορείς να γνωρίζεις ένα ευκαιριστικό στόχο αν αισθάνεσαι σκληρός για δεν έχεις αποκλειστήσει το στόχο. Ή σκληρός για ότι δεν μπορείς να αποκλείσεις το στόχο. Αν σκέφτεσαι πώς θα αντιμετωπίζουν τα σχολεία όταν θα γνωρίζουν το στόχο, είναι καλό ότι είναι ένα ευκαιριστικό στόχο. Είχα δει πως οι διευθυντές καταστρέφονται όταν χάσουν σε ένα ευκαιριστικό στόχο, επειδή είχαν βασιστεί το πλειοψηφισμό στον αποκλειστικό στόχο. Όλη αυτή η αρνητική εμπορία δεν είναι χρειάζοντα. Μόλις ανοίξουμε τα φυσικά μας χρήματα, μπορούμε να συνεχίσουμε με δουλειά όπως οι παιδιά συνεχίσουν με παιχνίδι. Όταν ο γιος μου δημιουργεί ένα βουλκάνο στο στόχο, μόνο κάνει αυτό που αισθάνεται καλά. Θα ανοίξει χρειάζοντα το νερό από το θάνατο. Θα χάσει τη στιγμή του χρόνου να δημιουργεί το στόχο. Είμαστε φυσικά δημιουργημένοι, αρέσουμε να ανοίξουμε προβλήματα και να αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Όταν αισθάνεται καλά μέσα μας, θα κάνουμε δημιουργία που αισθάνεται καλά και κάνει καλά στον κόσμο. Η τελευταία λόγος γιατί οι στόχοι που αισθάνεται καλά δεν λειτουργούν, είναι ότι μας διαβάζουν από ό,τι πραγματικά θέλουμε. Όταν αισθάνεται η ειλικία στον εξωτερικό, είμαστε σαν το γιόνι που αισθάνεται το στόχο. Το γιόνι δεν αισθάνεται το στόχο, επειδή ήταν μέρος του στόχου όλη τη ζωή. Το γιόνι μπορεί να αισθάνεται κάτι πιο χαρούμενο, όπως το φαγητό ή τους φίλους του γιόνιου. Είμαστε αυτοί σαν το γιόνι που αισθάνεται καλά. Δεν χρειάζεται να το αισθάνεται. Μπορούμε να αισθάνεται κάτι πιο χαρούμενο, όπως το πρωτογραμμό, τα υπέροχα εμπειρίες ή τα βαθιά σχέσεις. Πώς το κάνεις να ξεκινήσεις με αυτό? Ξεκινήσεις με το πώς θέλεις να αισθάνεσαι. Για το περισσότερο από εμάς είναι χαιρεία, αγάπη, εμπειρία, ειρήνη. Θέλεις να βγεις από το σπίτι το πρωί, από το σπίτι το πρωί, ενθουσιασμένος για το μέλλον, θέλεις να αισθάνεσαι. Το πιο μεγαλύτερο εμπειρό για όλους εμείς να ασθανόμαστε αυτές τις αισθάνεσες δεν είναι οι εξωτερικές περισσότερες. Αλλά το πρωτογραμμό της πιθανότητας και των εμπειριών, συμπεριλαμβάνοντας ότι η αξία μας είναι δικαιωματική. Το τελευταίο τρόπο εργασίας δουλεύει για εσάς για να ασθανόμαστε αυτές τις αξίες περισσότερες. Μετατήρια, θεραπεία, κομμάτια, παιχνίδια, δημιουργία, πνευματική δουλειά ή κάτι άλλο. Μεταξύ της αισθανόμενης πιθανότητας των καθημερινών μας, υπάρχει ένα μέρος εμφάνισης, ειρήνης και θεραπείας. Αξίστε αυτό το μέρος, ακόμα και για λίγο. Και από αυτό το μέρος εμφάνισης και ειρήνης ακούτε το μέρος εμφάνισης σας. Είναι κάτι που θέλετε να κάνετε? Είναι κάτι που θέλει ради Saturday night. Ανοιχτήκατεью άκρ Μενά collegушь με ελπί στο Μέioni τις πιθανόμε και τις αξίες περισσότερες나영 και αρ87% Δεν μπορείς να αισθάνεσαι μια εμπιστοσύνη για να το κάνεις λιγότερο. Οι στόχοι δεν πρέπει να είναι εκεί για να προσθέσεις και να χρειάζεσαι. Αλλά για να προσθέσεις την ευκαιρία σου. Θα θέλεις να αποφασίσεις στόχοι οικονομικοί. Όπως έχουμε εφαρμοστεί, αυτοί οδηγούν σε ανάπτυξη, σκληρότητα και εμπιστοσύνη από ό,τι θέλεις. Πώς εξελίξεις αυτές? Ας το κάνουμε μαζί. Θα θέλαμε να σκεφτείτε κάτι που θέλετε. Μπορεί να είναι προσωπικό ή προεργασμένο. Έχετε καταφέρει το στόχο σας. Έχετε καταφέρει το στόχο σας. Έχετε καταφέρει το στόχο σας. Έχετε καταφέρει το στόχο σας. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Το στόχο, το στόχο, το στόχο, το στόχο, το στόχο, το στόχο, το στόχο, Αυτή είναι μια καλή σκέψη πως θέλετε αυτό για εσάς ή για άλλα ανθρώπινες εμφάνισης. Τρία. Καθώς το στόχο σας υποστηρίζει το λέγμα καλύτερο σε αυτό, θέλετε να είστε καλύτερος σε ό,τι κάνετε, ή θέλετε να είστε ένας μαύρος της δραστηριότητας σας. Το πρώτο στόχο σας κλειδίζει στο μυαλό της συγκρίνησης, ενώ το δεύτερο στόχο σας ανοίξει στην ευκαιρία της συνεξιότητας εμφάνισης. Οι εμφανιστικοί εθνικοί εθνικοί αθλητές δεν παρουσιάζονται για το μεταλλό. Παρουσιάζονται για να παίξουν ένα καλό παιχνίδι. Αν θέλετε να έχετε στόχοι, έχετε στόχοι που σας κάνουν νιώθει καλύτερα. Οι εθνικοί που ακόμα θα είναι σημαντικοί, ακόμα και αν κανένας δεν θα γνωρίζει ότι τους έχετε καταφέρει. Οι εθνικοί που δεν χρειάζονται για άλλους να είσαι καλύτερος από εσάς, ώστε να μπορείς να είσαι το καλύτερο, αλλά να ανοίξεις τους άλλους μαζί σου. Παρουσιάζονται για να έχετε στόχοι, αλλά να ανοίξεις τους άλλους μαζί σου. Παρουσιάζονται για να έχετε στόχοι, αλλά να ανοίξεις τους άλλους μαζί σου. Παρουσιάζονται για να έχετε στόχοι, αλλά να ανοίξεις τους άλλους μαζί σου. Παρουσιάζονται για να έχετε στόχοι, αλλά να ανοίξεις τους άλλους μαζί σου. Θα ήθελαивать λίγο μνήμης και λίγο tile να Murzubind Ray Art Ray Art Imagine a world Imagine a world Where people felt free Where people felt free to pursue the activities to set their soul on fire. Αντί να είσαι εξωτερικός σε ένα τρέδιμιλ, να παρακολουθείς εξωτερικές επιχειρήσεις για να ασφαλίσεις την αρνητικότητα του. Φανταστείτε, εάν δεν νιώθαμε ότι πρέπει να είμαστε πιο προχωρημένοι από τώρα και θα μπορούσαμε να χάσουμε τη στιγμή να κάνουμε κάτι που εντυπωσιάζουμε. Γιατί μόλις ήρθατε έτοιμοι, αξιολογικοί και πραγματικοί, όλα υπάρχει να κάνεις είναι να βγεις και να παίξεις. Όχι από το αγώνα, αλλά από τη χαρά. Ευχαριστώ.