Εσωτερική Ανατομία Δεκάποδου Καρκινοειδούς (5/5) (Natural History Museum of Crete, 2015)
: Λοιπόν μόλις ανοίξαμε όλη την περιοχή του κεφαλοθώρακα και τι βλέπουμε αρχικά βλέπουμε είναι πολύ εμφανής οι γωνάδες εδώ και αυτό εδώ το καφέ είναι ο πεπτικός αδένας θα τα αφαιρέσουμε τώρα αυτά στην άγκρη για να δούμε το πεπτικό σύστημα για να δούμε καθαρά το πεπτικό σύστημα θα πρέπει να κόψουμε τον εξοσκελετό κατά μήκο στην κοιλιά οπότε θα κάνει τώρα μια τομή επιφανειακά προσοχή κόβουμε πάλι μόνο τον εξοσκελετό θα κόψετε μέχρι το έκτο το έκτο κοιλιακό με τα μερές και ουσιαστικά θα αποκαλύψουμε τους μυς της κοιλιάς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρφίτσες για να σταθεροποιήσετε τον εξοσκελετό και το ζώο καταρχάς τους μυς της κοιλιάς ανάμεσα στις δεξιά και αριστερά πλευραμιών υπάρχει κάτι σαν κανάλι και σε αυτό το κανάλι βρίσκεται το έντερο το έντερο καταλήγει στην έδρα που είναι στο τέλσο και από την άλλη μεριά συνδέεται με το στωμάχι έχει ουσιαστικά δύο τμήματα έχει την καρδιακή μοίρα που συνδέεται με τον ισοφάγο και το στόμα στη συνέχεια και την πυλωρική μοίρα που συνδέεται με το έντερο τώρα θα αφαιρέσουμε το έντερο προσεχτικά για να αποκαλυφθεί το νευρικό σκηνί λοιπόν εδώ φαίνεται το νευρικό σκηνί ορίστε αν καθαρίσετε όλη τη γυλλιά από τους μυές θα το δείτε πάρα πολύ καθαρά