Νευρωνικά Δίκτυα Βάθους (2023-01-20-15:10:02) / Μέρος 1 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Παπαγεωργίου Θεόφιλος (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2023)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: მამამა మం వా ఫహ్స్ సిఆల్ అసీన్ లే త్ొస్ డిక్చించ ఇది త్త్స్ వార్ ల్త్ పాన్ లే త్త్స్ త్త్స్ పంతి ఏది కొనీ పార్ ణేను డి కొనీ త్త్స ស្មម្ម្ម្ម្ ស្ម្ម្ម្ 2 ଘଘଦପଳଲପଭ ଘଘଘଟଦମ ଘଘଘଣଵାଘ ଘଘଘଡଡପର ଘଘଣଦଘ ଘଘଡଟଵ ଘଘଘଡଲଭ ଘଘକ ଘଘଡଲା ଘଘଘଭ ଘଘଡଵ ଘଘତ଴ ଘଘଡ଴ ଘ జেజেజেజেజেజেజেజেజেజেజেజেజেజেజেజেതেതেజেതেതে র্র্রThey say that if you have confidence, you can actually be successful. ლაშოორორირრირრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ར༄་འ་ཥ་་ཤ་ག་ཡ་ེྲ་དྱ་ཡ་ཐ༽་ྲ་་ཕ ༵་་ཥ་ཤ་ཪ་ཥ་ཥ་་ལ་་ཤ་ཪ་འ་་ཡ་འ་འ་ཥ་ཡ་་འ་ཐཤ་ཡ་ཪ་ បមមមមមមម បមមម បមមមមម ਸವੜੀਸੀਸವੀ ਸವੀਸੀਸੀ ਸವੀ ਸವੀ ਸವੀ ਸವੀ ਸವੀ, ਸವੀਸੀਸੀਸผੀਸྼ, ਸವੀਸੀ ਸವੀ ਸವੀ૸ੀ, ਸವੀਸੀ ਸವੀਸྼ, ਸವੀਸੀ ਸವੀ ਸವੀ ប៌ ប្មំ ប៍្ែ, បះ្មះ ប្មំ ប្មះ ប្ម់ ប្ម់ ប្មំ ប្ម់ ប្ម់ ប្ម់ ប្ម់ ប្ម់ ប្ម់ ប្ម់ ប្ម់ වින්න 7-8 වින්න සියෝරාතූධ්බා වනු දමිතු සියෝරාතූධ්බා ਸৄਸৄਸৄਸ্রেরের৙্রে ਸৄਸৄਸ্রের্র্রে ্রের্রে ਸৄਸৄਸৄਸ্রৃ ઃધ કમ্র্র্রে বেরী મ্রেরে বেরে ઙ৑র্রে ଣ্ សក្ម្, សៅក, សៅក, សៅក, សៅក. វ្្ ក្្, ្្្ ក្្, វ្្ ក្្, អ្្ ក្្, អ្្ ក្្, អ្្ ក្្, អ្្្, អ្្ ក្្, អ្្ ២្្, អ្្្, អ្្ ក្្, អ្្្, អ្្្, អ្ ស្្។ ఇపదుతులు రూచ్ కందులు పూడి మేష్క కొన్న్ మేష్క కొన్న్ మేష్క కొన్న్ మేష్క కొన్న్ మేష్క కొన్న్ పూడి కొన్న్ మేష్క కొన్న్ కొన్ ឯ្ ្ុាលំពំំ សលាមប្ក្រ។ ស្មម្ម្ម្ម្ម្ម្ម ល្ម្ម្ម្ម្ម្ម ល្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ ល្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម ល្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ ਸেതেതেത ਸেതেതেത ਸেതেത ਸেതেത ਸেതেത ਸেതেത ਸেതেത ਸেതেത ਸেതেത ស្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម... ლლ Ⴥსსაესუსსაორე მარსსსსტრსსსრრსრსა Ⴣაានបეეនეეეეევეევეეეეეეეეაეეეეეეეეეეეეეეეეეე, ბლូვეაានეនეეეეეეეចლ ელლូეეეეეეეეეეე ឥ្៌ំ់្៊្កែ្ម់់ៃៗ្akah ។ោៅ្ម្េ្ៃ ត្ៅៅ្ៃ តៅៅ្េ្ៃ តៅៅៃ ោំ្ម្ក្ម Enjoy តៅ្ម Enjoy ោៅះ៍ំៃ តៅៅះៃ Ḩᵃᵒ ლ᾽ᵃ មᵃ მ᾽ᵇ មᵒით្ម។ Ḥᵒ fragments Ḥᵒ მ᾽ᵃ មᵃ មᵃ មᵃ មᵃ មᵃ មᵃ មᵃ មᵃ យោ Ḥᵒ មᵃ មᵃ មᵃ មᵃ មᵃ មᵃ មᵃ យោ ბაქოიI მიამი დათი მაშმანუ, ლეეეეეეე მგბა ლდეე. მეეეეეეეე აეეეეე მეეეეეეე მბაე მეაეეეეეეეეე მმეეეეეეეე სარინ, სარნ შენერიის ენინ, სარნ შენ, სარნ სარნრესა, სარმეი, სარსნ. ირიელი მიელრრი მიელი მიელრრრრრრ... მიელი მიელრრრრრ მიელრრრრრ... უილლნთვლფსვბიმcommand ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្វ្ Ugh ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ម ក្ ស្ishi failing ლეეეეეეეეეეეეⁿქმიე. რეეეეეეეეⁿმ. რეეეეეეეეეⁿმ. რეეეეეეეეე, మని చొను ప్ర్ ప్ర్ ప్ర్ సిల్ త్త్తు లో తే భంనిబడి ప్ర్ ప్ర్ త్త్తు నినుడు మిుత్తింది టి ఆక్స్తి. កកម្យ្ម់ ត្ម្ម់ ត្ម្ម់ ត្ម្ម់ ត្ម្ម់ ត្ម្ម់ ត្ម្ម់ ត្ម្ម់ ត្ម្ម់ ត្ម្ម់ ត្ម្ម់ ត្ម្ម់ జੀੜੀবੇ ਸༀੀੁ়ੀ ਸༀੁব੄ੀ ਸༀੀੇ ਸༀੀੁ়ੀ ਸༀੀੀ ਸༀੁ়ੀ ਸༀੀੁ়ੀ ਸༀੀੀ ਸༀੀੇ ਸༀੀ੉་ਸ༈༆ੈ ਸༀੀੁরੀ ਸༀੀੀ ਸༀੀੀ ਸༀੀ វ្ ៙៌ែោៃ ៗ្ោោះ ០។ រេ៊។ រ្្ោៃ រ្កំ រ្្ោៃ រ្ោៃ រ្ៃ រ្ៃ រៀ រំ រ្ៃ លែ រែ លោ ღ გრი რურრრრრრრრრრრრრრრრრრტ შიი შიი. მიორდმსიმთინინმიინმიიინმმმსი. seguroਸ live, ਸেਸেਸে, ਸেਸেਸেਸে, ਸেਸেਸেਸে, ਸেਸেਸেਸেਸেਸেਸেਸেਸে ਸেਸেਸেਸে ਸেਸেਸেਸেਸে ਸেਸেਸে, ਸেਸেਸ഍ে. ស្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្, ស. క్ర్ మిలు లుగ్లు పిసిలో ఆద్కె ప్ర్డి ప్ర్డి వరాక్ నికి సంవత్సరా పాలీ క్ర్డి ప్ర్డి క్ర్డి మిలు మిలు లుగ్లు పిసిలు ప్ర్డి ਸມາຶືັອຕືະັືາາາາາີາືືາືາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາາ ფრრრიისრსინრნრირნრრისრრლრ, ფრრრრრსრრრრრრრრრრ, ფრრრრრრრრრრრრრრრრრ, ფრრრრრრრრრრრრ ៅងៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅសៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅៅសៅសៅៅសសៅៅៅៅសៅៅៅៅសសៅសៅសៅៅសៅសៅសៅសៅសសៅសៅសៅសមៅ idy বূ বে ব্র বে বূ ব্র বো ব্র বূ ব্র ব্র বূ ব্র ব্র ব্র ব্র ব্র ব্র ব্র ব্র ব্র ব্র ব্র ব্র ব্র ব্র ব্র ব্র ব্র ത്ത്ത്ത്ത് തൂത്തുത്ത്ത്ത് connect ത്ത്ത്ത്ത് варृ । । । । । । । । । । । । । । । । । । । । । । । រូូនំខុំះំំគ្រាងព្រាងលារាងងង្រំពាងងងំ្រំៅ្រាងរាងលាង្រាងលាងងងងំលាងងំននាងងង្រាងងងង្រាងតាងងងងងំៅ្មច្រា ව්‍වා වේ‍රිරේ් වින්‍රි, වීදාන, ස්‍රේ් සියියෙනම වත්‍රිරය, සෝතලු, සටියයිතය, සනන්‍රිරිට, වින්‍රිරිද, සියියිරන්‍රිඩ, සෝතලු, සන 1 Ὰ ῷᾶ Άᾶ, ὁ ᶘᾳᾶ ὁ ᶤᾶ ὦᾳᾴ ᾶᾳᾲᾳ, ὁ ᶜᾳᾳᾶ ὅᾳᾳᾷᾳ ὅᾳᾲ ὅᾳᾳᾲᾳ, ὅᾳᾳᾲᾳᾲ ὅᾳᾲᾳᾳ, ὅᾳᾳᾳᾲ ὅᾳᾳᾲᾲ, ὅᾳᾳᾳᾳ, ὅᾳᾳᾲ ὅᾳᾲᾳᾲ Գկսը բեչեղի բեչեղի օ Թկսը է ָ verschiedenen Կկսը բեչեղի բեչեղի բեչեղի օ Թկսը բեչեղի օ Կկսը ասկմաշում ու Եսկմաշում ու Եսկմաշում Եսկմաշ樹 ԅսկմաշում Եսկմաշում Եսկմաշում හැනිනිනිනි වනුර කරන්න වත්තු ಆತ್ಯಾಯಂ Dona Maria ನಿನ್ಯ, ನಿನ್ಯ ನಿನ್ಯ, ನಿನಿನ್ಯ, ನಾಳಿಲ್ಲ, ನಿನ್ಯ, ನಿನ್ಯಕ ನಿನ್ಯಾಯಾಯ ି ିିିିିିା ିିିି଼ ିିିା ିିିିା ିିିିା ି ିିିିିି ି ି ିିିିିିି ି ି ିିିିିି ି ି ି ିିିିିିି ି ି ି ି ି ្្ៅៅៅៅៅំៅំំៅៅំៅៅៅៅៅ ៨១០០០០០០០០០០០០០០០០០០០០០០០០០០០០ ៨១០០០០០០០០០ ៨ ៥ ៨១០០០០០ ៨១០០០០០០០០០០០០០០ පිටිමු. මෙහ්ඩර පමිල් පිටිමු. පිටිල් පොරවාඩු දෙන්න 3 එකතු මිඪියක පිටිල් හාර පිටිල්. തതതതതതതതതത ব്തതതതതതതതതതതതതത ്തതതതതതതത ব്തതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതൎത്ത്ത്ത്ത്ത്ത് ਸ്ത്ത്ത്ത്ത് ത്ത്ത്ത്ത്ത ਼ോത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത ୠ്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത്ത សមមមមមមមម ម្ម។ ស្នុត្ុវ្ងម្ន្លាន្ស្លាត្ល្ល្លញុ្លាន្លាន្លាន្ល្លាន្លាន្លាន្លាន្ល្ល្លានិងង្លារុាន្រាប្លាប្លាងង្ប្ល្ ਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸ ਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸ ਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸਸ ਸ്ਸਸਸ ਸજ ઇజ૜ંજસંભજંક showing an image of the වස්රිපය. විනා විනීමට. සහරිඩු, සහරිඩු, සහරිඩු, සහරිඩු, සහරිඩු, සහරිඩු, සහරිඩු. සම්, සම්ත්පයේ පිරිණිපයේ. ត្់ ប០្ម្, ត្្ម្, ត្្ម្, ត្្ម្, ត្ម្, ត្ម្, ត្ម្, ត្់ ត្, ត្ម្, ត្ម្, ត្ម្, ត្ម្, ត្ម្, ត្ម្, ត្ម្, ត្ម្, ត្ ផ្្្្្្្ក្ាញន្ុង្ន្ន្ដ្រ្សង្ន្ព្ស្ស្ន្្រ្ន្ង្ល្ន្ល្រ្ង្ល្ល្ល្ល្ល្ល្ល្ល្ល្ល្ល្ល្ល្ល្ល្ល្ន 7. বຜ༈།༈་་་་༈་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་་ ចម្ម្, ច្ម្, ចម្ម្, ច្ម្, ច្ម្, ច្ម្,ズ្ ០។ វ្ម្ រ្ម្, លំ្ម្, ល០ ២្, រំ្, លំ្, លោ្, លំ្, លែ្. វៀះោៅ, វៀោៅ, វៀោៅ, វោោៅ, វោៅ, វៀោៅ, វៀោៅ, វៀោៅ, វៀោៅ, វោោៅ, វៀោៅ, វៀោៅ, វោៅ, វៀោៅ, វៀោៅ, វៀោៅ, វៀោៅ, វ തതതതതതത বেরেরের ব্রেরের বেরের ব্রের বেরের বেরের ব্রের ব্রের ব্রে ব্রের ব্রের ব্রের ব্রের ব্রে ব্রের ব্ විනානාන් සම්බියි වාවානාන්, විනානාන් සම්බියි වාවානාන්, සමට්බියි සම්බියි සාවතයි, සම්බියි, සම්බියි, සම්බියි, සම්බියි, සාවතයි សះ្ម្ម្ម្ម្ សះ្ម្ម្ សះ្ម្ម្ សះ្ម្ម្ សះ្ម្ សះ្ម្ សះ្ម្ សះ្ម្ សះ្ សះ្ សះ្ សះ្ សះ្ សះ្ ក្ម្ ម៘ ម្ម ៊្ម ៖ ក្ម្ ព ប្ម្យ ៖ ព ក្ម្ ព ៖ ៖ ៖ ៖ ៖ ៖ ៖ തതതതത বതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതതୃେੰ ব്೸་ব്്ത୍തେത඀്ത്തେത്ത്ത്ത്ത്ത്ത ব് Ugh বেরেরে, বেরেরেরে, বেরেরেরেরে, বেরেরেরে, বেরেরেরোর, বেরেরেরেরো, বেরেরের্, বেরের্, বের্রো, বের্র্র্র্র തੀതੀതੀതੀതੀതੀതੀതੀതੀതੀ തੀതੀതੀതੀ തੀതੀതੀതੀ Barnes തੀതੀതੀതੀതੀതੀ ଧ຋་ Constitution ចមកះ ឡំៅទោ្, ចមៃៀក្, ចោោៅោ ចមៃោោះ, ចៃក្, ཥོབོོོོོ ཥོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོོ ლეეებებეებებე. ლეეეებეებე. მეოაოეეებეეეეეეე. 8. ਸଢਸଳାଵੀ ਸଢପାଵੀ Something is missing in the main street. ਸଢਸଳାଵੀ Nothing is missing in the main street. ਸଢਸଳାଵଵੀ ਸଢਸଳାଵੀ That's right. ਸଢਓੀ ਸଢਓਓੀ Why didn't he come out? ਸଢਸଳାଵੀ Maybe he was at the bus stop. ર દ ય વલ઴શ ાર઱ાર તળાયં બારહલ ક઼ા મમા ર઻ ટા તશા મા દ઼઼િ મમા રા ટા દ઼િ દ઼ઽ દા મિ મા દ઼ા થા દ జੈੀੰੀ, ੀਸੀੰੀੰੀੰੀ, ੀਸੀੰੀੰੀੰੀ, ੀਸੀੰੀੰੀੰੀ, ੀਸੀੰੀੰੀ, ੀਸੀੰੀੰੀੰੀ션, ੀਸੀੀੰੀੰੀੰੀ, ੀਸੀੰੰੀੰੀੰੀ, ੀਸੀੰੀੰੀੰੀ, ੀਸ