Καταγγείλτε στη Safeline παράνομο περιεχόμενο που συναντήσατε στo διαδίκτυο (SaferInternet4Kids- Ελληνικό Κέντ. Ασφαλ. Διαδικτ., 2020)
: Πίσω από κάθε εικόνα κρύβεται ένα αληθινό παιδί. Για το λόγο αυτό, κατάγγελες στη safe line εικόνες ή βίντεο παιδικής σεξουαλικής στακοποίησης που συνάντησε στο διαδίκτυο.