Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 4 / Διάλεξη 4 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Τον γι αυτό θα μιλήσουμε τώρα ουσιαστικά για το πώς θα λειτουργούν πώς δένουν μεταξύ τους το ταξίδευε με το το σκυρόδεμα και χάλυβας όπως θέλετε πείτε το οπλισμός μαζί με το ΕΕΘ θα διαβάσουμε και σπουδαστής Αλεξοπούλου όσο μπορώ καλύτερα κάποιους από παγωτά κρι κρι τεχνικές έμμεσου άποψη γενικότερα σχέση συνεργασία φορητή αποσπάσουν λίγο δύσκολο έτσι ας το πούμε να εξηγήσεις σε κάποιον αυτά που μάθησης κάποια χρόνια είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε κάποιον μέσα σε λίγα λεπτά έτσι με κάποιο πιο πρακτικό τρόπο λοιπόν τους πειραγμένα ενηλίκων λοιπόν μπορεί να παραλάβει μεγάλη σχετικές τάσεις αλλά αντιθέτως δεν μπορεί να επαναλάβει τις και στο προηγούμενο μάθημα ασχολείται στα προηγούμενα βίντεο αντέχει λοιπόν το σκυρόδεμα 60 αρχίζει άμεσα και μάλιστα σε μεγάλες δυνάμεις κλίκες αλλά δεν μπορεί να αντέξει φυλακίστηκε ας αυτό το μειονέκτημα έχουν έχετε αποκαλύψει το χάλυβας όποιος προβάλλει μεγάλες πολιτιστικές αλλά και αθλητικές ειδήσεις βέβαια φυτικές Αιτωλικό διαφωνώ με το συγγραφέα θα έλεγα ότι είναι σε θέση στάση έτσι αλλά αρκετά μεγάλες και πολύ μεγάλες αστικές η τοποθέτηση λοιπόν του χάλυβα σε διατομές μέχρι τις δικές του αξίες που οδηγεί στη μόρφωση είναι δύο τομείς οπλισμένου σκυροδέματος πΓΔΜ σκυρόδεμα παπαράτσι και στάθης ποτέ χάλυβας σε πολιτιστικές ετών αυτό που λένε χαλβάς λειτουργεί φιλικής ειδικά κατά αυτές τις δυνάμεις να κατασκευής ενώ τους ρωτούν επαναλαμβάνει τις καθαρά αθλητική και εισοδήματος για να γίνει αυτό για να συμβεί αυτό και να υπάρξει αυτό το λιτό άριστα στον Κωστόπουλο δομημένου υλικό το οποίο είναι καλό case και στη θλίψη και τη φρίκη μόνο θα πρέπει ουσιαστικά αυτά τα υλικά να λέτε εμένα πολύ καλά μεταξύ τους υπάρχει συνάφεια μεταξύ αυτών των υλικών έτσι ώστε να καθίσταται δυνατή να είναι δυνατόν δηλαδή να μεταβιβαστούν αυτές οι δυνάμεις που αναπτύσσουν λόγω του Μεξικού εξωτερικό φωτίσω να τις παραλάβουν αυτό το Beauty κάπου είναι σφιχτά δεμένο τον με το άλλο και όχι άλλα δύο διότι δεν ήταν καλά υπό την επήρεια του δύναμη ουσιαστικά αυτή κατασκευή Θάλειας κατευθυνόταν καυτερές έτσι ώστε λειτουργία συστήματος υπό την επήρεια των εξωτερικών φωτίσουμε μετά έβαζα αυτής φόρτισης στο επαίνους για τη δουλειά δομικών κατασκευών αυτή αυτό είναι παράβαση φωτιά και το νερό με το βάρος του στο στο έδαφος χωρίς μετακινούνται χωρίς πάγο φόρων χωρίς έτσι Γι' αυτό λέμε ότι είναι και στατικά συστήματα αυτά ντρέπομαι και Σάββατο αυτός Ψωμάς συστατικές 12μήνου συνάφεια λοιπόν αποτελεί κλειδί για τη λειτουργία του στον σκυροδέματος η συνάφεια αυτήν που θέλουμε πολύ και το ζητούμενο του πρωτεύοντος οφείλεται στις παρακάτω δράσεις πρώτος την πρόσφυση δηλαδή στην ιδιότητα που έχει αυτό το τσιμέντο κονίαμα να προσκολλάται πάνω στο χαλί σου στο χαλβάς εύκολα όπως τον ονόμασε τις πολύ καλύτερα αλλά και τρίτη επειδή λοιπόν υπάρχουν εξωτερικές φόρτισης αναπτύσσονται ανάμεσα στους χειρισμούς δυνάμεις στη φύση οι οποίες αντιτίθενται στην ολίσθηση των καταρρεύσουμε θέση κατασκευές συνεχίζουμε κοιτώντας ή χάλυβα έλειπαν και όσο περισσότερο επίπονη η λύση είναι φανερή στον αποκλεισμού τους μικρότερους είναι οι αναπτυσσόμενες δυνάμεις της και κατά συνέπεια τόσο φρικώδη ασθενική μέγιστης δυνάμεις μπορούν να παραλάβουν αυτό το τελικά γι αυτό το λόγο κάποτε ενώ ταξιδεύετε νεόκοπους πρόγονο στο βίντεο επίσης ασύνδετα με λεία κάποια στιγμή εμφανίστηκαν οπλισμένες ραβδώσεις ακριβώς επειδή χάνουν αυτά που αυτό τους προηγούμενους η ρύθμιση στη μηχανή και συνάφεια μηχανικής να αναπτυχθεί σε περίπτωση που λάβουν οπλισμού με αρθρώσεις και συντελεί στην εντυπωσιακή αύξηση των κές δυνάμεις συνάφειας ακριβώς προηγουμένως έπαιξε για αυτών η ύπαρξη είναι γνώσεων στην εξωτερική επιφάνεια του οπλισμός έχει σαν αποτέλεσμα την περίοδο παρεμπόδισης της σχολής χρησιμοποιεί μόνο σου φόρτωσης από σκυρόδεμα που βρίσκονται ανάμεσα στις διαδοχικές πτώσεις του οπλισμού αυτό δεν αφήνει λοιπόν νικολό μαχητές αν μιλάμε για ένα σίδερο το οποίο έχει ραβδώσεις και με διάθεση σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι όπως σχεδίασε αγώνα κακώς σχεδόν μας τόσα επειδή εραστές τόσο ράδιο σχεδόν να δώσεις είναι έτσι θα κάνουμε μια τον μιας μας μια πολύ μεγάλη κλίση μια πολύ μικρή κλίμακα άνοιγμα αν κάνουμε μια προς μια μεγάλη μια πολύ μεγάλη για τη θέση θα δούμε ότι τόσοι του τους δρόμος είναι κάπως έτσι το καθεξής είναι εδώ αυτές όταν είναι ευρώ στο συνδυασμό αλλά υπάρχουνε υπάρχουν βέβαια εδώ πέρα υπάρχει συγκεντρωμένους κληροδότημα το οποίο ουσιαστικά έχει κι αυτό αυτά τα δύο φαινόμενα τάξη τους έτσι και δεν μπορούν να αφήνουν το τι να υπάρξει κοινό μεταξύ τους γύρω μαζί με τον μέσα στο μέσα στο πρώτο έχουμε διάφορα στάδια καταπόνησης τώρα λέμε καταπόνηση εννοούμε ουσιαστικά αφού η υπερφόρτιση τους παράλληλα με τις καταπονήσεις έχουμε αναπτυσσόμενες τάσεις είναι μικρές οπότε ισχύων νόμος π.χ. που έχει σχέση με την παραμόρφωση και ελαστικότητα παρά διαβάστηκε λίγο θέλει και λίγο ισχύ και το κακό δεν και βλέπετε ότι κατανομή των το πάση θυσία να κόψουν από τους δυναμική όλα είναι καλά στη φάση παραλαμβάνονται λοιπόν ΟΛΠ ΟΛΘ φωτιά έχουμε απολύτως απολύτως πρόσωπο είναι ελεγχόμενης WIND ελλάς από τα σίδερα και από το και σκυρόδεμα όταν όμως αρχίζουν και μεγαλώσουν και άλλο οι δυνάμεις αρχίζουν οι εθνικιστικές πάστα ξεπερνούν τις αντίστοιχες επιτρεπόμενες του σκυροδέματος και εάν οι αρχές του ιδρύματος σκυρόδεμα αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλες έχει ελκυστική και τις δυνάμεις τους ο γάμος τους θα πρέπει να προέλθουν από χάλυβα διότι καταλαβαίνετε ίσως αυτά που λέω τώρα η εικόνα είναι εξίσου τον έχουμε μεγάλες κύκλο τους πρώτον δεν αντέχει και το μόνο πράγμα που αντιδρά σε αυτές τις δυνάμεις πλέον είναι το ουσιών και τίποτα παραπάνω ΤΕΙ εκεί έχουμε ρεύματος εδώ πλέον δεν έχουμε νομικές τάσεις μύριες κατανομές των δασών αλλά έχουμε καμπύλες αυτό είναι κακό ότι έχουμε και μη προβλέψιμες παραμόρφωσε τέλος αυτά αρκετά τεχνικά για να το πω έτσι πιο πιο αναλυτικά θα πάμε σε ένα άλλο κεφάλαιο μας ιδιότητες που ένα προγράμματος τώρα ξέρετε ξεφεύγοντας από τους δικογραφία την μικρο ανάλυση λειτουργίες μεταξύ του σιδήρου και των γιατρών του κόσμου σκυροδέματος πάμε τώρα σε ξένο όλο αυτό το υλικό προβολής το οπλισμένο σκυρόδεμα έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά αυτοτελή κόλπων τοπίο με μερικές φορές βέβαια βλέπουμε να εκφράσουμε ο δεν είμαι θεωρητικός θεωρητικής κατεύθυνσης ξέρω σας τον σωστό έχω την εντύπωση το μέχρι τους στο παρόλα αυτά είναι συνεχίζω έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα λοιπόν τους το οπλισμένο σκυρόδεμα έχουν να κάνουν με την προσαρμοστικότητα καταρχάς επειδή προφανώς παίρνει τη μορφή του κοινοτικού ή των καλουπιών μέσα στο οποίο βάζουμε ρευστό οπότε αλλά όμως δίνει αισθητικά και στατικά κάθε επίδειξη επιθυμητό αποτέλεσμα τα υλικά του όπως γάμους του σκέλους Ιμάντ προέρχονται από χώρες πηγές μιλάνε για την Ελλάδα πάντα τελικά φταίνε εύθυμα και τάση δεν ευθύνονται με οπλισμένο σκυρόδεμα είναι το φθηνότερο υπόγειες συνηθισμένες κατασκευές είναι προφανές τιμή και φθηνά θα ιδιωτικοποιήσουμε σκυροδέματος κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα είναι πιο ασφαλές συμπεριφέρεται σωστά λοιπόν πως το οπλισμένο σκυρόδεμα υπό την προϋπόθεση αυτή που τον προηγούμενο δηλαδή να υπάρχει μια επαρκής επικάλυψη του εντοπισμού και ανεπάρκειες στη διάταξη των ΚΑΠ και κατάλληλων έργων υπάρχει ανθεκτικότητα σε φονική φθορά η οποία συνήθως προκαλείται είτε από παγετό είτε λόγω μεγάλης κυκλοφορίας είτε λόγω ειδικών προσφορών έτσι οι διαφορές από σφαιρίδια ας πούμε χημικές ουσίες κλπ ουσιών μου πάει πάρα πολύ καλά και υπάρχει και μια άλλη διότι τώρα αν απλώς εκτιμά που έχει τους ερώτημα που ονομάζεται μοναχικότητα τιμωρούν ηθικό είναι καταδεικνύει κι ας το πούμε αναλύσεις θα γίνει παρακάτω θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε μόλις οικοδεσπότες ό πρόγραμμα σαν αποτέλεσμα την κατασκευή φορέων οι οποίοι είναι πολλαπλάσια στατικά αόριστη το παραπάνω συνεπάγεται την ύπαρξη προσδώσουμε στο ασφαλές στην ανάληψη δράσεων θα πιστωτικά όρια στους θα έχουμε ένα σύστημα το οποίο τώρα θα μιλήσω ως παιδικής και ελπίζω επίσης υπάρχουν Twitter καταλάβετε δεν μπορούμε νομίζω πιο απλά μόνο μονολιθικό λοιπόν φοβάμαι αυτή τη λέξη κλειδί Τοπικά έξι χωρίς δε θα δώσω παράδειγμα πιστάδικη βλέπετε μια συνήθως κοντά η οποία είναι απολύτως διχασμένη δηλαδή είναι στατικό σύστημα έχει ιδιοτέλειας εδώ πέρα και μια αντίδραση εδώ έχουν συγκροτήσει δράσεις εν μέσω των νέων συνθηκών στις οποίες μπορούμε να υπολογίσουμε και να προχωρήσουμε κάρδαμο στα ερωτήματά σας λιγότερα στις πέτυχε βελτίωση δράστης αν μιλήσουμε για μια κατασκευή τώρα τώρα θα περάσουμε από τη φάση του παρά μορφή του σώματος που είχαν κλείσει ένα υπερασπιστές του παραμόρφωση των ημερών μας θα περάσουμε σε λίγο ας πούμε θολά νερά για εσάς και αν μιλήσουμε για παρέμενε πολύ απλό πήρε ουσιαστικά προσφυγάκια έτσι αφήσουμε χώρες ΕΣΠΑ έτσι λοιπόν εδώ βλέπετε σωστό που βλέπει τους αστικά βλέπετε ότι όλο αυτό το υλικό αυτό πρώτος στην κατασκευή έχει δεσμεύοντας δηλαδή υπήρξε φυσικά καλού ακόμα και κατά κάποιο τρόπο όλο όλη αυτή η περιοχή έδεσε έγινε ουσιαστικά ένα σώμα ακόμη και σε περιπτώσεις όπου ακόμη και σε περιπτώσεις όπου όλα αυτά φτάνοντας μαζί τα πάντα ακόμη και αν υπήρχαν μόνες τους μια περίπτωση κάποιοι σίδερα κάποιοι εδώ και αργότερα τους άλλους ορόφους κλπ τα δυτικά ενώ ακόμη και σε αυτή την περίπτωση αυτά τα δύο συστήματα δένουν πολύ καλά μεταξύ τους οπότε αυτά θα είναι αυτής θα συνδέσει μεταξύ τους θεωρώ ότι ο πάτος Σ'αυτή την περίπτωση μιλάμε για συστήματα από πάρα πολλές παραδόσεις και είναι είναι προφανώς περιστατικά είναι πολύ καλά δεμένα μεταξύ τους έτσι ώστε να θεωρούνται πρακτικά ένα , εξού και όρος μονολιθικό και δεν ξέρω τι καταλάβατε ο κ από ποδηλάτη όλη κατασκευή είναι ένα σώμα αυτό προφανώς καταλαβαίνετε χειρουργήθηκε συγκρότηση σχέση με την ανοχή της κοινοβούλια ως μειονέκτημα τόνους προγράμματος κι αυτό είναι ενδιαφέρον γιατί ξέρετε κάθε θηλυκό Μακάρι να υπήρχε ένα υλικό το με χυμό από πλεονεκτήματα κάθε υλικό έχει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτό προσπάθεια ένα κάποιος μηχανικός να κάνει είναι ουσιαστικά κατά περίπτωση ασυζητητί υλικό στα Σκόπια για παράδειγμα εμένα κάποιος με έβαζε να κατασκευάσουμε τυριού μεγάλο νούμερο ουσιαστικά απορροφούσε καμία περίπτωση δε θα κατασκεύαζαν φαίνεται κυρίως από σκυρόδεμα διότι προφανώς και διαβάστηκε το νούμερο ένα πάρα προφανώς σκυρόδεμα έχει πάρα πολύ μεγάλο βάρος των κατασκευές 100 ορόφους με αυτό σημαίνει οτι η κατασκευή αυτή από το βάρος της και μόνο θα καταρρεύσει έτσι σημαντικό λοιπόν ίδιο βάρος του ειδικού βάρους που έχει ο δρόμος που βαδίζουμε με δυόμισι χρόνια με ανακοίνωση κόμματος τον λάθος το καθίστανται οικονομικών κατασκευές μεγάλα ανοίγματα σε αυτές τις περιπτώσεις όπου ενδημεί με ειδικές διαιτητικές τροφές κατασκευών καιρικές μεθοδικά σκιερές άλλο λέει εδώ πέρα λέει για μεγάλα ανοίγματα τον έβγαλαν μεγάλες κάμψης σας παραπέμπω πάλι σε όρους που δε γνωρίζω αν ξέρετε στο λοιπόν έχουμε μια κατασκευή έχουμε πάρα πολύ μεγάλο άνοιγμα χεριών χαράς η απόσταση είναι ας πούμε βάζοντας άλλων 50 μέτρα μπορείτε να καταλάβετε εύκολα ούτε καν αυτό το υλικό είναι ισχυρό θέμα τότε το βάρος του μεγάλου θα είναι το κάμψη και μάλιστα κυρίως στη μέση περίπου περίπου στη μέση σε πολύ μεγάλο βαθμό μέσα στο πρόβλημα διότι κάμψη στην κάμψη που τείνει να και μάλιστα με τη συμμετοχή όλων τ αγώνες για τη μειονοτική αντοχές της αυτού του συστήματος και υπάρχει κατάρρευση των ΗΠΑ αθήνα 16 δημιουργεί καλούς μεγέθους πιο πάνω πιθανότατα υπάρχει στα πρώτα δείγματα όσο στην κάτω από το ίδιο βράδυ καταλαβαίνετε ότι 20 συνεχώς ας πούμε χειρότερες νομίζω το καλό παράδειγμα και αυτό μόνο με αύξηση ύψους το σκυρόδεμα λοιπόν οπλισμένο σκυρόδεμα έχει δεσμευθεί μουσική χορός χοντροκομμένα μπορώ να σας πω ότι στην ανακατασκευή τυπικοί στην οικοδομή επτά ως τον χτυπήσει δυσμενή πόνου π.χ. στην Ελλάδα με συνηθισμένο με ψηφισμένο τον Καντάρη και μάλιστα με To καινούργιο κτήριο νομικό του φταει το όπου έχει και περισσότερα τον είχαμε σχέση με και περισσότερο και μεγάλη της πρώτης προγράμματος και μεγαλύτερο ποσοστό καρτών εγώ ατομικών προσέξτε δομικών μερών στις κατασκευές υπολογίζεται ότι περίπου ότι το τότε το φέρει περίπου το 40% των απωλειών στην στην οικοδομή και μίλαγε για για θέρμανση το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι έτσι με πολύ κακό έχει περιορισμένη θερμό θερμό οδική και ικανότητα αλλά και κομματικοί έχουν πανεύκολο το αυτολεξεί το πρέπει να λαμβάνονται προς το μέτωπο και ποιά είναι αυτά προφανώς λοιπόν σε περίπτωση έχουμε αμιγής επιφανές πλην όμως πρώτα θα πρέπει να φροντίσουμε και έχουν υψηλές απαιτήσεις θερμομόνωση ηχομόνωση προφανώς θα πρέπει να τύχουν μόνος μου και να εφαρμόσουν τις παλιές αυτές δυσχέρειες μετά μετά κατασκευής και ενίσχυσή τους θα κατασκευαστεί τους κληρονόμο κατασκευάζεται εφάπαξ έχουμε μικρές και μάλιστα αρκετά δαπανηρές δυνατότητες μετά κατασκευής και ενισχύσεως μερικές φορές έφερε να ξαναχτιστεί ένα σπίτι από την αρχή παρά τον ισχυρισμό αν υπάρχει απαίτηση ενίσχυσης μιλάμε για πολιτικές S που κράτη που εφαρμόζουν από πολύ ειδικές εταιρείες είναι ακριβές καθώς δίνει κάτι μανδύες είναι κάτι ξέρω γω τελοσπάντων κάτι ειδικά συστήματα τα οποία αποφεύγουμε τους επίσης απαιτούν και πολύ πολύ χρόνο για να γίνουν και αυτό είναι πρόβλημα το οποίο θα προκύψει κάποια στιγμή στο μέλλον έτσι φανταστείτε κάποια στιγμή την αθήνα από την ιαπωνική πρωτεύουσα να υπάρξει απαίτηση καθαίρεσης του μπλοκ οικοδομικό τετράγωνο σχήμα λόγω παλαιότητας 8 και σκέφτεται και την πυκνοδομημένη ας πούμε τα φθηνά κυψέλες πρέπει να κατεδαφιστεί ενώ το κωμικό τραγούδι θα γίνουν όμως τα κάτι πραγματικά επαρχίες 1002 προβλήματα σκόνες στη μόλυνση ο οποίος ελπίζει πάμε τώρα σε ένα σημαντικό κεφάλαιο πάντα έχει σχέση με τη λογική σχεδιασμό κατασκευών έχω πολλά σχέδια σχέδιο 10 πολυάσχολο μεγάλο παραίτηση σχέση με τις προτεραιότητες της εκάστοτε πολιτική ίσως ηγεσίας προτεραιότητα πρέπει στο μεταξύ στο πρώτο αυτό είπαν οι οποίες έχουν σχέση συνήθως τις πραγματικές απαιτήσεις κοινωνίας αλλά έχουμε άλλες μας τόση άνθρωπος η λογική του σχεδιασμού κατασκευών για κατασκευή συνήθως κατοικία βιομηχανικό έργο γέφυρα η οτιδηποτε άλλο από ώστε αποτελεί ένα κοινωνικό και οικονομικό αγαθό και θα πρέπει να ικανοποιεί ένα ελάχιστο αριθμό απαιτήσεων όπως καταρχάς έσφαλε αυτού συζητάμε ένα έργο πρέπει να ελέγχεται πρώτα σε όλα τα ζητήματα ασφάλειας και μετά σου λέει τιποτα άλλο αλλά αν ξεπεράσουμε αυτό στάδιο της ασφαλές αν αποδοθούν ότι αυτό το έργο είναι ασφαλές ελεγχθεί επιμελώς PC και και ποικιλοτρόπως αφού λοιπόν αποφασίζουμε και εγκρίνουμε την ασφάλεια μια επιχείρηση θα πρέπει να δούμε τα πώς λειτουργεί και να πλατεία εξυπηρετεί το σκοπό και τελειότητα τη λειτουργία για την οποία κατασκευάζεται πρέπει να μάθουμε αν κατασχεθεί οικονομική για ήταν έχουμε άλλες τακτικές πιο οικονομικές λύσεις που πάντως είναι ασφαλές και λειτουργικές και τελικά σε τι περιβάλλον έτσι και αυτό είναι αυτονόητο δηλαδή κάθε έργο πρέπει να σέβεται το αντίστοιχο περιβάλλον να μην μολύνουν το περιβάλλον Δημολίτσα αισθητική του περιβάλλοντος κλπ όσον αφορά την ασφάλεια τονίζω αυτονόητα αυτά που τέκνο από την παραλαβή της μελέτης Χάνες τιμές τόσο των φορτίων όσο και των παρόχων όσον Jose Perez δύο σχόλια εκ ευρώ γιατρικό για αντισεισμική θωράκιση ένα κτιρίου αν μιλάμε για φασισμό βαθμούς χάρη 8 ρίχτερ τότε η κατασκεύασμα είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε έγραψε μια τέτοια πιθανότητα πολύ μεγάλο σεισμό να μην καταρρεύσουν προσέξτε όχι με να μην καταστραφούν αλλά για άνθρωποι που ζουν μέσα σε αυτά στην στοκχόλμη με πες το και Αμερικανό παρόλα αυτά δεν είναι δεδομένο ότι θα γίνουν σεισμός 8 ρίχτερ στο κτίριο θα καταστραφεί έτσι να τα διαχωρίσουν αυτά άλλο καταστροφική κατάρρευση κι αυτή γίνει αυτονόητη κατασκευή δεν πρέπει να δημιουργεί ενοχλήσεις στη λειτουργία για την οποία προορίζεται να υπάρχει δε μπορείτε να κάνετε ώστε να σας οίνου και το γεμιστό με τοίχους και κολώνες λειτουργικότητα όμως εδώ Περουλάκης φωτιά είναι και αυτός κοντά σου φόρτισης ένα μεγάλο κεφάλαιο στο κατασκευές στη στατική στους σεισμούς ο Felipe φόρτισης το δύσκολο ερώτημα που έχει σχέση με τις κατά σκέψη πιάνει δυσμενέστερη φόρτιση δηλαδή ένα κτίριο είναι δυνατόν έτσι να μιλήσω πολύ τους κατανοητά να έχει ταυτόχρονα φόρτιση γίνεται σεισμός μέσα στο κτίριο βρίσκονται 100 άτομα επειδή γίνεται να υπάρξει αγώνα μια εκδήλωση ταυτόχρονα έχει δυνατό αέρα να βρέχει κατακτά όταν βρέχει να έχει χιονίσει λόγω δύο μέτρα τέλος πάντων ποια είναι τα φορτία ο συνδυασμός των οποίων σαφώς δυσμενέστερη φώτισαν πήρε γενικότερα σε μια κατασκευή συνδυασμοί φόρτισης ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στο πολυτεχνείο στην στα αντίστοιχα μαθήματα και απασχολούν για αρκετό καιρό τους μηχανικούς τους κριτές χαρακτηριστικά παραδείγματα απαίτηση ΓΕΛ λειτουργικότητα απορροφηθούν δυνατότερος υποστρώματος μεγάλων διαστάσεων περιορίζει την έλλειψη εργαζομένων κακή κακό αυτό έτσι φόρος αυτό έχει σχέση με με με με αυξημένη διάσταση οπότε υπάρχει μειωμένος φόρος κίνηση γύρω από αυτό τη γωνιά των ΗΠΑ είναι άλλο παρά στο τέλος πάντων οικονομία όσο περνούν τα χρόνια βλέπετε και οικονομική ορμή και πιο επίκαιρες καυτή Καλόγηρος λογικό αυτό έτσι κάποια στιγμή δεν λαμβάνονται καθόλου υπόψη του παρελθόν φτασμένος θα απαιτήσουν όπως είναι οι κατασκευές είναι το ελάχιστο δυνατόν χωρίς να θυσιάσετε κάποια αυτό εγώ με τις προϋποθέσεις για ασφάλεια και λειτουργικότητα εδώ θα μπορούσα να πω μια λέξη κλειδί για την οικονομία που για μένα 02 στάσεων λογής υπάρχει μηχανικός κ αν μιλάμε για κύλησε ουσιαστικά όταν μιλάμε για στατική ίσως κτίριο ας πάρουμε ένα κτίριο δύο φορές του κοινού στο κι ας αν βάλετε βιομηχανικούς θα μπορούσε να κάνει παιδιά κύλιση τέτοιες τομές και κάποιος άλλος να κάνει μια πολύ πιο χοντροκομμένη λύση ναι αν καταλαβαίνει τι τρώμε μεγαλύτερες κολώνες μεγαλύτερο χάρη κλπ προφανώς η ενδεδειγμένη λύση πιο σωστή σωστή λύση χθες δυνάστη ευρώ γιατί είναι πολύ πιο οικονομική από την άλλη προσέξτε με την προϋπόθεση ότι προκληθεί τις προϋποθέσεις δηλαδή χωρίς όπως λέει και το κείμενο να θυσιάσετε κάποια άλλες προηγούμενες τοποθετήσεις έχει σχέση που έχουν σχέση με ασφάλεια και λειτουργικότητα αυτοί εδώ πέρα ελλείψει Αντιστατικά είναι αποδεκτή γενικότερα δεν είναι αποδεκτή διότι είναι που αστικά απολύτως αν οικονομική αυτοί εδώ πέρα είμαστε υπέρ της φυσιολογικής τώρα θα μπορούσε να χάσει την εξηγήσω και πως ένα μηχανικός μάλιστα εδώ δεν είναι στατικό πρόγραμμα πολλοί μηχανικοί που ασκούν πολλών κάποια δεδομένα ειδικά τις διαστάσεις από 27 ποσά όχι στο σχεδιασμένες οικονομίες και τους άδικο προνόμιο βγάλει κανένα πρόβλημα δεν πρέπει να σταματήσει παίρνει νίκη πρέπει να μειώνουν τους να μειώνουν τις διαστάσεις των δομικών μερών με χρυσό μέχρις ότου αυτά θα εμφανίσουν προβλήματος με κάποια σημεία από κει και πάνω δηλαδή από αυτή τη διάσταση την ελάχιστη που πρώτη φορά εμφανίσθηκε πρόβλημα και πάνω ποτέ η πρώτη λύση είναι η πιο οικονομική δεν ξέρω αν γίνει αντιληπτό αυτό τους είπα είναι συνηθισμένος σε μας να ειδικά σε αυτούς τους μηχανικούς που μας προσκολλώνται στα δικά του φιλόλογος πάρα πολλές τομές να παίζουμε με τις τις διαδρομές στα 12 μέρες δηλαδή στις κολόνες στους στόχους και τις πλάκες ουσιαστικά να βρίσκουν τη βέλτιστη λύση με τις μικρότερες δυνατές διατομές χωρίς πάντως να θυσιάζουν ούτε ασφαλή ούτε λίγα λογικός χτυπάει στα δικά του πρόγραμμα σήμερα υπάρχει κινδύνους που κρύβονται και αυτά τα σχόλια για το περιβάλλον πρέπει να εναρμονιστεί κατασκευή περιβάλλον αυτό