ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΡΟΜΑ CΟVID 19 (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2020)
: Ο Δήμος Αγρινίου και το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα ρωμά ενημερώνουν ότι η υγιεινή των χεριών αποτελεί το πιο σημαντικό μέτρο στον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού. Συνειστάται η προσεκτική και συνεχή στη υγιεινή των χεριών είτε με νερό και σαπούνι, είτε με αλκοολούπο αντισητικό, κυρίως μετά την επαφή με κοινόχρηστες επιφάνειες, κατά την έξοδό σας από το χώρο που επισκεφθήκατε και πριν την είσοδό σας στους προσωπικούς σας χώρους, όπως για παράδειγμα το αυτοκίνητό σας ή το σπίτι σας. Παράλληλα πρέπει όλες τις ώρες να αποφεύγετε η επαφή των χεριών με το πρόσωπο και σε αντίθετη περίοδοση που είναι απαραίτητο αυτό να γίνεται με καθαρά χέρια. Δήμο Σαγρινίου, μένουμε υγιείς, διατηρούμε καθαρή την πόλη μας.