Research interview with Vakoufari Kassiani / Interviewee Kassiani, Vakoufari Date interview: 2015 May 08 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation (United States Holocaust Memorial Museum, 2015)
Interviewee Kassiani, Vakoufari Date interview: 2015 May 08 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation: Θεωρώ τον εαυτό μου Καλησπέρα πες μας τι σας ευχαριστούμε πάρα πολύ μας συνάντησα σήμερα είμαστε σας έχω έτσι στα πλαίσια του κοινωνικού βίου που χαριστούμε για όλα αυτά που ετοίμασε και Γ οι πέντε τομείς την ενότητα είναι ως να είναι η Ελλάδα πέρα τώρα του κυρίου είναι ένα κανέλα πείτε μας το δικό σας ανάλογα τα πλαστικά έτσι ν' ακούς γιάννης βλέποντας να γίνεις Κασσιανή Τὸ φαρίνα χάρης name που πλακώνονται πλοία Κουλούρη ειδήσεις My μέλη πια χρόνια γεννήθηκα 36 είναι πως στο iOS μπορούν να την χαιρετίσει τις πουλούν πού γεννηθήκατε στο η Καστοριά New models και μεγάλωσα στη στεριά σκιές αστέρια σπόρων νέοι τζον γου βία το θύμα την ευθύνη της Χασάν βλάσφημο θα την πάω μου φέρνει και Πέλλας εδώ λίγο πριν από όπως τάση όταν η έρευνα κάνει αναφορά σε εβραίους αλλά αυτό θέλουμε να ξεκινήσει άμεσα η ελληνική οικογένεια λόγω η μοναχοκόρη ο πατέρας μου ήταν να πω ότι η Κομισιόν έχει εγκρίνει νόμο γιατί αγάπησε τον εαυτό γυναίκα περισσότερο από τους χριστιανούς γιατί η μαμά τα κάστρα και Otenet Ισπανούς νέους ήσαν μάιλι μεθανίου έρεβος βιώνουμε σαν έντιμος μελίνα Μάσχα μεθαύριο ορίζει και έμφραγμα δεν καταλαβαίνει χριστό τα τείχη και στη Καστοριά μικρής 1000 συγκέντρωση που μη μιλάτε όταν τα άστρα σας και δημιουργεί μάζα γυαλιού και ενισχύει είχε φέρει 1000 Σητεία έχει στέιτεν μαμάδες γός χρόνο Καστοριά εννοώ ότι τι δουλειά κάνω πατέρας Photo by the way τέρι γκίλιαμ με τους ισραηλίτες είχαν ένα πουλούσαν με έργα της πουλούσαν νέων μέσα εκεί έχει και οικογένειας Μέντη ήταν και είναι να στηρίξει μέχρι στιγμής γιατί δεν υπήρχαν τότε οι τράπεζες να έχουν στείλει κάθε εβδομάδα όχι να βγείτε για έναν κύκλο και ότι έπρεπε να πάρουν το Pearl για πάντα πρόκειται δεν πηγαίνω σπαστά τράπεζα τώρα να πάρουν κάποια υγεία στήνεται μας σαν έργο τέχνης θα ήσαν πιο δύσκολη παρέχει βάση λαϊκά λαϊκά προ κρίσης είχα ένα κόσμος πιο ειρηνικό τελείως στην άβυσσο πριν τα εξωτερικά κανείς δεν μάσησε τα λίγο επαρχίες της JVC Lite δεν πίνω κάθε ενδεχόμενο παρά το ότι το 80 κάρμεν εγκε λίρες from the δίνουμε λύσεις θυμάστε το όνομα του Εβραίου συνεργάτη του πατέρα δεν μπορώ να τα θυμηθώ γιατι φεύγοντας μέτωπο όπως έγινε φέρνοντας τους πειρατές ένα μεγάλο γυμνάσιο το τους βάλανε μέσα εγώ πήγαινα στο δικό σου σπίτι στη χώρα από την ομόνοια πιο κάτω είτε είναι πάρα πολλοί άνθρωποι σαν μια οικογένεια μάζεψε τις 9977 θα φτάσουμε εκεί τέθηκε είμαστε αγρότες θυμήθηκε τον 9ο ούτε τη γυναίκα του ήταν πάρα πολύ καλή οικογένεια δεν μπόρεσε την ώρα που τους εκτελούσαν εντολές ενδια έρεται πολύ γρήγορα κανείς δεν περίμενε ότι θα θυμηθώ κανέναν εννοείς μόλις κάπως έτσι όταν τα το όνομα μαθητικής νέοι μας μόλις τα ενώσουμε είμαι βέβαιος ότι όλοι οι άντρες είστε Έλληνας αλλά δεν είμαι σίγουρη τι σας παρακαλώ αφήνεται να τελειώνουμε θα τα πείτε εντάξει και βέβαια οι warriors of the χάος ήταν πως η ανοχή και εντέλει να Σερέτη κόσμημα μάθαμε ότι τα emails κάθε Σαμούρης ενώ κανείς δεν εν ώρα θυμάστε 20 20 ήταν στην οικογένεια συνεταίρου π.χ. ήταν τα παιδιά του δύο συγγενείς και ΔΕΗ ετσι εξηγούνται 90 μαύρες αβέρτα είχατε δει Family One φυσική μου πάντα υγιείς εσείς πήγαινα στο γραφείο Πάτρας μαζική μικρό μάγο έτσι για να μπει στο σπίτι μου στο δικό τους και είχαν πολύ ωραία πράγματα ήμασταν σαν μια οικογένεια αυτό είναι ζητάει σεν τε τους μάζεψαν τον εμείς εδώ στα Γιάννενα λίγο το βαθύτερο μας περιμένει πρώτα βήμα έτσι και αλλιώς σε φθοράς το γίου ώρα 1000 μύρια όσα κόμματα στην ήσασταν πολύ μικρή να ξεκινήσει πόλεμο ποιες είναι οι πρώτες σας αναμνήσεις από το από τον πόλεμο αρμόδιο του πολλές είναι αμέλησαν εκείνη την ημέρα και γίνει τρομερό πέρσι τώρα πτυχές του μα π.χ. είχε το δέλεαρ για την ημέρα που πήρε τρεις έδρες πιο ωραίο όταν ξεκίνησε η κατοχή γιατί η Star gr Ποιοι οι γερμανοί ήταν λυτρωτική σαν ανάμνηση με τους Ιταλούς με όταν τα μισά 00 ήταν τόσο ως το 1009 τους πήγαιναν και τρόμαζαν ήταν θαμμένη και σκοτώνουν κάτοικος ποτό 8 ευρώ οι χώρες του κόσμου πολλοί δεν ήταν εντάξει κοίτα την ώρα που περπατούσε σε κεντρικό διαλεγμένες έγινε ένα I με Intel LGA Ines θέση δε γνωρίζετε πού πάω αλλού γράφει πως ο δήμος Θηβαίων βρίσκεται μια ή ΔΕΗ κάλεσε το ελληνικό κοινό αυτά τα 5μελής πτήση της γνωρίζοντας το τσάι μέντα και Women S World Car of the Seas αλλά πήρε σαφή μείωση ωρών όταν ξεκίνησε η γερμανική κατοχή είμαστε συνέβη κάτι περίεργο κάτι παράξενο μέχρι να αλλάξει με στόχο εδώ μέσα στην ιστορία έχει μείνει είχε πέσει μάλλον όπως ακούμε τώρα που έχει και σκόνη το κάντο τα μακρινά μέρη έρχεται σκόνη μαυρίσει το χιόνι από πάνω μου και εκείνη την ημέρα ήταν που μάζεψαν τους εγώ ως πλασιέ νόμου ύμνησαν ψιχάλα από πάνω στο χιόνι μαυράκη τέλος όλα αυτά γίνονται σε ότι από συσσώρευση συσσώρευση των μερίδες των έξι των πάντων Ερύμανθος αυτά οδηγός δικάζεται φεύγουν τενίστα τα θέλουμε δίπλα μας πάνω στον αστυνομικό στα τελικά τελικά είτε επίσης στη σελήνη γεγονός που αυτή η ερώτηση να ζητά νέο μας χέρι πρώτη ανάμνηση δηλαδή της ανάγκης για εσάς που μπορούμε κομμουνιστών που έκανε τρομερή τους ενώνει τους ανθρώπους στην πηγαίνανε γιατί δεν είχαν πήγαιναν βεβαίως μου στο στην αλβανία οι Αλβανοί είχαν ένα καστ που δεν είχαν γιατί ήταν μάλιστα μερικοί βέβαια μπορούμε σχόλια όταν εκεί σε οικογένειες αυτές πηγαίνουν στα χωριά και πήγαινε μια διαφορετικά τους πράγματα μην τους δώσω λίγο ψωμί τα χωριά μας είχαν με πιστοποιημένη είναι βέβαια αν δεν είναι υπέρ μας στα τραγούδια και το 1009 εμφάνισαν την Παρασκευή είτε τίποτε βρίσκονται πηγαίνετε πουλάκια στην Αλβανία πάνω από 1000 δημοτικό ως φωτορεπόρτερ τάκης αισθητά φυλακίζει έδιναν ελληνικές φυλές στυλ αφού ηχηρή Καστοριά λίγο ύλη βρισκεται μου αν δεν ήμουν γκέι φίλους 48 σελίδες βίλες σε διοικητικά υπάρχουν Ξανθού στο Google δίνει δικό της event στο νομό Λάρισας δεν θα μείνουμε όμως μόνο πριν απ αυτό που μου λέτε ότι είχε το μαύρο χιόνι και μας έκανε κεράσι λήγουν θυμαστε κατι άλλο να αλλάξεις τη ζωή των Εβραίων πριν απ' αυτόν ανθρωπιά στη ήλπιζαν γιατί τους είχανε πάρει παραπάνω στη θέση μου όσοι πάνε τους πήγαν στο μέγαρο των κτηρίων και όχι όλους τους μαζέψει ένα στην Ομόνοια πάνω στη γη Ωστόσο όπως και τους είπαν ότι οι εισαγωγές σε στη Θεσσαλονίκη στην ουσία τάχιστα τα αυτιά σαν να δώσετε ας αφήσουμε κι έτσι θα δώσουν το μάζεψε μια καλοσύνη και στο τέλος της τους βάλανε σε εκείνο το σπίτι χωρίς να σκεφτώ ένα είναι έννοια χωρίς τίποτα ή Irena τα ΤΕΙ της χώρας φωτογράφων Ηλείας τζένης Καρέζη θέμα κλείνουν τα in Spain μόνη εσπεριδοειδών δεν ισχύουν βάσει των Αζέρων θα βρείτε εδώ και λίγα what makes sweet τα ευθύνης Racing Βελλίδης ο Μάνεσης φάινμαν Πατρινού έστειλε σεντάν Ιούν ένα δισ οικολογικού στενή εγώ σαν τον αυτό βουλευτές μας έριξαν στην πλατεία στην ομονοίας με την εμμονή της σε εκείνο το είναι ίδια μέρα την είδατε εσείς ποτέ είτε γιατί ανέχτηκαν και άδειασαν τα σπίτια και να πουν μεταξύ μας τώρα πρώτη ύλη οι φτωχοί άνθρωποι μπήκαν στα σπίτια βέβαιη επιμένουμε να σαλάτα αυτό με τις λίρες που μου λέτε ποτέ τους συζητήσαμε ζήτησαν ενώ του ζήτησαν να στήνουν μόνοι σας αμερική και κόκκινες γραμμές Θεσσαλονίκη μη στεναχωριέστε κι εσείς τους κοιτάτε μαζεμένες στην αρμονία ανεβήκαμε όλοι και οι περισσότερο στους ίδιους τους μπαίνουν μέσα στα μάτια των οικονομικά τους αθλητές τους ανά πάσα αλλά επιμένει να είσαστε λίρας τα έσοδα κάθε ενδυναμώνει βυθό ημι μόνιμη συμπεριφορά βήμα εκεί δε θέλω να πάω σπίτι μερικά είμαι εργατικός και να χτίσει ένα αστέρι η εργοσε ότι τότε που οδοιπόρος κατέλαβαν τη ΔΕΗ αλλά και στην 54 λεχθεί ευθέως στον ας πάμε λίγο πιο σιγά μεταξύ λέει του αρέσει το κυνήγι πριν σας έλεγα φωτοβολίδες και Place που γεννιούνται ν σε ή εβραίος μαζεμένους στην πλατεία της στο παραδοσιακά μαζεμένους εκεί πηγές εσόδων γάγγραινας με ποιος είναι ο αρχηγός έτσι είμαι εγώ και άλλοι χάνουν άλλοι να είναι μαμά μου μαμάδες είχαν φάει ανταγωνισμών τα πετάνε Matthew το νόημα της ξέρετε γιατί βγήκα έξω την περάσει την ημέρα ακόμη εκλέγει τους πήραν πικ νικ Ντερτιλής δίχως σου όσο και να τους ήρθε τελικά για ένα ακόμη χρόνο είμαστε στη Συρία τίποτα πηνίο επειδή έτσι είναι Sony VAIO εκείνο το φιλί της δύσης δεν σώσαμε τη χώρα άρα η μητέρα σας πήρε το χέρι να πάτε να πείτε ενώ τέλος τους μαζεύεις τους μαζέψεις νόμο είχες λίγα εγώ και συ θα έκανε ρεκόρ το εμπορικό σας κι ύστερα από πολλές πλευρές του ξεσήκωνε τα καταστήματά τους Μητροπόλεως ισχυρισμό ασκώντας έτσι μέσα από jazz ελληνικό το Τσαρσί επικεντρώνονται στη βελτίωση της όχι ανοίγουν μια παγωμένη λόγω της θυμάστε πόσος κόσμος σειρά ανήκει στην πλατεία περίπου ήτανε υπουργείο επιμένει με τους γείτονες ως πως πόσος κόσμος πολύς ενώσεις και τραβούν τραγουδάω φοβότανε βλέπανε οδηγεί τους έχουν πάρει ιωάννη Γερμανίδα μου ήμουν πιο τους σου δεμένος αυτοί οι ελληνες θα είναι δήμαρχος και συνέχισε εμείς βέβαια ενώ καλά στοιχεία του λαού σώμα ούτε όλοι οι γερμανοί ας το βρει μόλις θυμάστε εκείνα είναι οι γερμανοί που τους θεωρούν ηττήθηκε ελληνική αστυνομία 4G LTE τέτοιου είδους C stars in the New Winner Prestige πλοίου με τραγούδι where μας παρότι ήταν και ανθρώπους που αναγνωρίσατε μας σκέψη ήταν αυτή που είναι ανθρώπους με ψυχή που γεννιούνται ένα σέλερι βατότητα 10χρονος που ξέρατε πόσοι γνωστούς ερωμένη ήταν μια έμπνευση του δεν είμαστε ομάδα όχι ενώ το αίτημα για μια μικρή και δεν μπορούσα να κοιμηθώ αλλά ξέρω κάτι το οποίο οι υπουργοί έλυσαν αντί 30 στόχων είναι λοιπόν ένα άλλο περιστατικό αυτό μπορεί να είναι Κινέζο ζωντανό αυτό το πράγμα ένα ΜΚΟ είναι ένα κυρία είχαν πολύ καλές σχέσεις με τους γείτονές τους Αφρικανούς πάρα πολύ στην αγαπημένη και ζήτησε το κοριτσάκι να μην το πάρουν για φαγητό ας αυτό είστε δικηγόρος και το κράτησαν για το κρύψουν ένα από τους έλληνες Γερμανός φίλος υπήρχαν και εναντίον τέτοιο κόμμα μας το οποίο σκοτώθηκαν με τας σκότωσε εκείνος είπε ότι όλες οι συναντήσεις κατά τα άλλα όταν το κοριτσάκι περιμένουν να σας διανέμεται συνεχίζεται ειδοποίησε ο stan αυτό υπάρχουν Ἐκκλησίας Ἑλλάδος τι προμηνύουν ένα τέχνασμα έφεσης εντονότερης Σαχίνη η ταϊβάν Έλληνας εγώ ως JVC λέιντι η τέχνη και ο νονός μου είσαι αρχηγός δηλώνει Αλεξιάδης βασισμένη εν η σημερινή μας κουβέντα εγώ δεν είμαι κάθε σύνταγμα εξήγησε την εμπρηστική My τότες του iOS συνδυάζει γάμο η πάσα Μονοδένδρι τελέστηκε στην Καστοριά είχατε εκατοντάδων friends friends εμμονής και δύο μήνες σε έναν τέλειο Λεάλι συναντήσεις χάρτινη JVC ας θάψουμε το σπιν περνούν από πάνω μας εμπαίζουν 55 δεν έχυσε ούτε μια χαρά σέντερ να πίνω μόνο λεφτά δε κλείστε Αστρίτ λέγοντάς της ότι δεν ΔΕΗ δεσμηε και εγώ εγώ δεν έχω είμαστε κανένα λόγο στους γερμανο οφείλουν ως πρώτο πέρυσι όταν περπατούσε Network όνομα θυμάστε τρεις Μπαγίς αλλά πάντα επίσημη και την πλήρη αλλαγή της ήταν ενωμένα Σκύδρα νομός και άρα σε μια ασθενή η Πυλαία και όταν εμείς πήγαμε στην αγγλία ήταν μεγάλος ζώων Κωνσταντοπούλου στη ρώμη το βράδυ μια φίλη μου λέει εσύ μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο είδατε κα πήρε τώρα βαρόνοι μόνο παρότι δεν σ' αυτήν το τρεις προς τον Ισπανό τον πήραν τηλέφωνο η κυρία αυτή ήταν κατά τον Γιάννη στον έξω πίνακα συνέβαλε στην πήρε συζητάνε για αναλύσεις με μεγάλους και τρανός εκεί λένε πως έχουμε τον υπουργό που συχνά το το μεγαλύτερο και είχαν χώρο εκείνο το βράδυ και δεν μπόρεσαν να έρθουν να μας δούνε επιτέλους γράφοντας ήταν στην Καστοριά στην Καστοριά τένοντα ή την περίοδο του πολέμου δουλεύει με γερμανούς δεν ήταν λάθος ήταν ή δεν ήταν αλλά είναι πλέον τρεις νέοι με νεότερη Ιταλία δεύτερη λαό Ερχάν Καστοριά Ανεβάζει Σχοινάς ο οποίος είναι έτοιμα ενώ στην κατοχή του έγινε την πύλη δίνει λόγο λέγεται στα τωρινά μπενίνι ξεφτιλίζει θες ρε συ αρχηγείου έχουν οδηγήσει το λαό κίνηση αν αυτή την ιστορία με το κοριτσάκι που υπήρξε αυτή η νέα γενιά δυστυχώς ώστε να αποτελέσει σύγχρονο με τον αλέξη Μινωτή τον οικογένειες αντίστοιχα αμελλητί Αλεξιάδης αμιγώς κλωστή μάθαμε του viral τέτοιο δικηγόρο σας το είπανε δηλαδή εκείνη βέβαια αφού κάποιοι νομάρχες πατέρες και γιοι προκειμένου σε κάποιο σπίτι και να σας σκοτώσουν καίσαρας καλύτερα όλοι μαζί να πάμε και πήγε σπίτι έστειλε βέβαια σπάει την κατέχει η σαμπάνια πίνουν το πήραν το Κυθήρων προδότης η ίδια αυτοτελούς κατατέθηκαν από όπου από την ομόνοια στο σπίτι τους Άμυνας στην ομόνοια αυτό τώρα είναι του έχει ήτανε πάλι μια κυνική είναι τόσο και και άρα αυτοί άφησαν το παιδάκι τι πριν κατέβουν κατέστη πλατιά πριν αναλάβει το κράτος το οποίο χάνει και το στυλ τους είπε στο περιοδικό εγώ να σωθείτε και άρα αυτό ο δοσίλογος αυτό σπούδασε προδότης εκείνη την ώρα ήταν μαζεμένη στην πλατεία είχα που το υπηρετούν τόσοι ήτανε πονηρός πως ποιοι υπέρ των γερμανών 01 το σκότος το εξώτερον στο περί τις 17 έργο Σαχινίδης Family κίνηση αμείλικτα τα περιστατικά των μελλοντικών λίγο στο ΤΕΙ Ηρακλείου έκανε τα Τέμπη G4 χύμα στάση ήταν το τελικό νι τζια άλλος όλων όσα δεν A4 ΔΕΗ ΔΕΗ διάλεξη ασφάλιση ακινήτου εμείς σας δεν πάνε φαντάροι ασφάλεια μίλησε το σάββατο το Communication ας πούμε Altay αρκείται περιττό διαδικασίας Family ηθοποιού will be Blood HIV AIDS και του πατέρα σου αλλά μη χαθεί RSI στο Χ.Α. η WIND West χρόνου Αλεξιάδης ναι φέρνεις σε 5.6 αριθμός τέσσερις μας είπε ούτε οι Ισπανοί αλλά στο τη σύζυγό του πρόεδρο μαλαισία αυτό τόσα στήνει σας το είπα αυτό οικογένεια αλεξία εμείς είμαστε μια οικογένεια estate developers αφάνισε δίδοντας ηλεκτρικό πεδίο του φυσικού αερίου μαύρου κουτιού του συγγενή μου η γλώσσα δείτε τον γκρας κηροζίνη στην ομιλία του πως σαν τσάι σας εννοώ της μισητής χάνεις τον ύπνο σου έστω κι αν είναι αν γυρίσουμε λίγο πίσω εκεί που μας λέτε ότι σας κλείνει τέρας τέσσερις και βγήκατε να δείτε τι γίνεται στην πλατεία στην αμμωνία αν πρέπει κάποιοι μας έχουνε διότι η βρισκόντουσαν κάποια διακριτικά για να ξεχωρίζουν εσείς κοιμάστε κάτι τέτοιο και αυτοί που ήρθαν και εισφορών σαν σου αυτό το χέρι και είπε πως ο εν και κατά συνέπεια όταν γυρίσαμε λοιπόν εδώ ακριβώς ήταν ενωμένα νέα ανάπλαση των είχαν και πριν φύγουν έχω ενώ επίσης δική τους ψυχή είχε κάψει ξεχώριζε κου όταν ήταν στην ΠΑΣΚ ξέρανε ότι εβραίοι χρόνο να εγκριθεί μέσα στο δόξες Καστοριά νόμος ο οποίος ήταν πιο θαρραλέος έχει γίνει στο βουνό εκεί που το βουνό είναι εδώ γιατί είναι αλλιώς όταν κάποιοι άλλοι άνθρωποι μας ήταν πολύ πριν τους μαζέψουν οι γερμανοί είχαν αναγκάσει εύρεση έφεραν κάποια διακριτικά ένα ξεχωρίζουν ετοιμαστείς κάθε τέτοια διεκδικητικότητα βέβαια δεν μπορώ να ξέρω να το ξέρω όλοι είχανε ώστε να είναι αριθμός αρχαιολόγο πιστεύω δεν είχαμε ένα πράγμα το οποίο δεν βγαίνει με τίποτε design θέλουμε τη στήριξή σας όλα είναι άριστα να υπερασπίζεται εκείνη τα διώροφα δε μας είπε πως το έργο ζωντανό δεν έχει δίκιο είμαι αριθμός πολύ στενά και αγόραζε παίκτες του και να πάει στην θάλασσα και αυτό εγώ προσπαθώ να στήνεται δεν μπορεί ποτέ να μην γίνει όπως και σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. η Ε.Ε. της ΠΟΕ εσείς ήσασταν εκεί στην πλατεία και βλέπετε τι έχουν μαζί μας δεν πλησίασαν λίγο πιο τα που ήδη δεν πρέπει να φοβόμαστε τα νέα τροπή ναι αλλά ήταν και τους πηγαίνανε που μάζεψε εκεί κυνηγάει κάτι τους πηγαίνανε μετάβαση πάνε γιατί πήγαιναν οι δικοί μας και πηγαίνετε μια κουβερτούλα φαίνεται ότι άλλα κόμματα είναι εδώ σε αυτό το κιτ είναι σίγουρο ήταν πέτρα ήμουν μηδενικό όφελος και λιγότερη σχέση εισαγωγών την GLC βελτιωτικά τένοντα με όλα τα λέει τελειώνει με τη μέρκελ και να μπει έτσι φαίνεται τίποτα του αέρα και του βενσάν plan και πίνεις νέκταρ δικάζει ως φεβρουάριο ευθύνη του βασιλείου υλικό ενδεικτικός βήμα βήμα φροντίζει ΟΟΣΑ δείχνουν τον μουράτ έτσι αργά κάποια άλλη παράσταση ήταν που τους μάζεψαν μετά τους έτρεμε βέβαια γιατί μερικοί δικοί μας πηγαίνει και δείτε μάλιστα ζητούσαν τον πατέρα μου τώρα να πάει εκεί και πολίτη δεν μπόρεσε να πάει στο κέντρο τους μέσα μόνη έξω ένα επιπρόσθετο αυτό αν ήθελαν το δυνατά θέλετε το βήμα το απαιτούσαν οι γερμανοί είχαν και την ο πατέρας μου τον φώναζε συνέχεια δεν είχε τη δύναμη να το ποιος α μας λέει ένα ενάργεια πέστε να έρθει να σας έντονα την αυτός πηγαίνοντας κουβέρτες και τέτοια έρευνα ΚΕΣΑ επιδοτώντας τα δεν ψηφίζουμε για τη στιγμή εκείνη τη δένουν λιανικής 50 ΤΕΙ διχαστικό φράγμα αρδευτικό μαζί με τα ΧΥΤΥ Γενικό κοινό το ρολόι στην κυβερνητική ομάδα ή αστέρια του ΚΘΒΕ υψηλούς δείκτες υφέρποντα DJ φυτεύονται ένα λαό 1000 οδηγοί οδηγούν είτε δείξει the Right off Road τηλ πέντε ξένους Αθανάσιος κήρυξαν τάιζε την η αίσθηση η δική μου γνώμη έτσι κλήθηκε να αυτοάνοση κατάσταση πάρετε εντολή επίσης μεγάλα αρχεία κηπουρούς ο Παναιτωλικός στοχεύει όχι γιατί συζητούσα όμως έλειπε ποτέ δεν μου πολιτική και μπορούσαν να τα στείλει ένη μερικοί ξέρετε τι κλάμα και τι κακό κάναμε και εμείς να αλλάξω όταν είναι γύρισαν μίζας νομιμοποιείται ακόμη μια μάγισσα για αίσθηση σαν να ήμουν στο ντέρμπι της Αστήρ μάθαμε ενώ πυκνές λίγος χυμός Band A1 quattro ντε Κολό Καστοριά διημερίδα αλλά δεν δημιουργούς στη συνέντευξη μου και πάω στη νέα του συναδέλφου αν κάθεσαι Κάνε την Καστοριά έριξαν εγκατέστησα ενέδρες τον Βενιζέλο έγραψε κι ξένα αυτοκίνητα των Γερμανών των ιδεών σας βάζω αυτοκίνητα ΥΠΕΞ δεν κέρδιζε τότε τον χρόνο μου στην πράγα στις Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη στα τρένα χειρότερες 17N σιχ τους γύρισαν σεν Ναζέρ το κάνουν πράξη θα είναι άμεσα ορατά ενώ θεωρείται και χθες τρίτη επίσης δεν ισχύει ακόμη στον γιό μου ούτε στο ένα Θεσσαλονίκη φέρει πέρας σε νίκη με την κυρία στέλλα ένα αξιοπρεπέστατο θέλετε βαθιά πεντάστερο και βασιλικά δικτύου μας τάσσεται δεύτερον τα after sale lease back Bay του δοθούν στις βάσεις στην Ελένη είναι η μητέρα διότι ο Θεσσαλονίκης πήρε 10 βασικά να τον είχαν και αναίτια τον να νομιμοποιείται γελοιότητα και να σας ρωτήσω νησιών πες γείτονά σου και μου λέει στο που αποδεικνύει του λόγου το αληθές ενιαίου Ελλάδα μας είπατε πριν ότι να φύγαν οι εβραίοι τα σπίτια αυτά που έμειναν και πήγανε μέσα κατάλληλα τις το είδατε αυτό μπορείτε να μας περιγράψετε λίγο μπορώ εγώ ξέρω θα ότι πηγαίνει πήγαινε κόσμος εκείνης που δεν είχε και είπε ότι η νύχτα τα πάντα ήταν ανοιχτά και το είδατε εσείς περάσατε πρόκειται βεβαίως δεν τον είδα εκεί έχει μικρό όχι κι αν ναι ναι ξέρω ότι θα τη χάναμε τα σπίτια και άλλοι τη λένε κουβέντα σπίτια και ξεκινά ανόμοιες πούμε αυτό το θυμάστε γιατί αμέσως σήμανε για τον εξής λόγο γιατί κάποιος πήρε ένα μηχανή και ποιοι και έτσι μπορείς να βάλεις την οποία έδιναν σε ζεστό φούρνο ώστε να μην υπάρχει κυβέρνηση το πρόγραμμα είναι φάω ιρανοί μηχανικοί μηχανικοί μηχανή έτσι θα σήματος και πήγε στον πατέρα μου και την πώληση και είχα πολλά χρόνια κι αξιοποιούσαν Allegro συνεχίστηκε στο μουσείο του λούβρο εννοούσατε βελούδινη στην Place μοναδικό εκτεινόταν βέλτιστη λύση στη γάζα πάνω της τίποτα δεν την καίει λιγότερες εισαγωγές μέση cage Match Factory of Sound στη γη 50 εννοούν δεν Ντεπορτίβο εντείνεται και βαθαίνει και σάμου η μαρίν πεν στέιτ δημήτρης κίνησή σας δίνεις κι αν το λαό σε αυτές τις λύσεις αν θυμάστε να βλέπετε κανέναν να βγαίνει από την εβραϊκή γειτονιά από κανένα λαϊκό σπίτι με πράματα κουβαλάει ΔΟΥ είναι νεκρή με τραύμα στο χέρι για να τον πηγαίνοντας για την ομόνοια δεξιά είχαν εκ Νέου τη χώρα κανένα γεύμα ένα έχει μπει στη το οποίο τους θυμάμαι τώρα έχουν κτιστεί πια αυτά για έκτη φορά εκεί μέσα ο ιδιώτης που τους έργο μικρό κοριτσάκι χέρι τους βλέπουμε ότι η ότι άλλο τα πράγματα εγώ κατέβαινα στην κάτω αγορά καθόμασταν στο κι αυτό το σπίτι μένουμε επιτελεί κανείς δεν τον και μετά οπότε πως αξίζει να το αγοράσει είναι ένα άνθρωπος που δίνει λίστες με ντα μ.μ. going Down του ζαν Πιζανί σουζάνε κλωστή Τελλόγλειο κι εγώ ζητήσω τον δέοντα χωράνε μέντα ένα ένα πράσινη πόλη Cydia είμαι υλοποιεί φετινής πατάει είναι στα περσινά επικές παραστάσεις είναι δυσάρεστα βία είναι να έχεις μαζέψει μισθό τεύχος βελγική ΤΑΠΙΤ 12 steve vai στο νησί στο βόρειο Ισραήλ και βεβαίως βεβαίως πίσω μερικοί μήνες από αυτό είναι σαν να δίνουμε τη δέουσα άρα οι ίδιοι με το που φύγαν οι εβραίοι τα σπίτια τους κατευθείαν πικέ κόσμος μέσα πολύ γρήγορα είχαμε κι αυτή την χώροι όχι εγώ λέω αυτό που περιγράφετε εσείς λέτε ότι σας στην πλατεία και σας γράφω στ' πήγαινε και σέρνοντας είδατε στο στα δεξιά σας στο σπίτι του αριστερά αριστερά είδατε στο σπίτι μέσα κόσμος ψάχνει αυτό έγινε πολύ γρήγορα δεν έχουν ακόμα αφηγήτρια λέει είναι στην πλατεία των λέτε νίκη γερμανίας και παροδικά το Μαρία στέλλα ήταν μόνος του δεν είναι στενά πετούσε για αισθήσεις στηριγμένα καίμε θερμίδες σωστά δεν ξέρουμε βέβαια τι επιδοτείται και αντικατέστησαν λογισμόν άλλες ρησης ασπιδα 70 μόνον λεφτά σαν είσοδο and the διάλυση βέβηλη της αρνητικής δημοσιότητας και σήμερα βέβαια το μίνι ζητώντας και εσείς στη δράση τους τον λόγο σου στο νησί κουκοσ ισχυρές ασυμβατότητα πάτησε τον πατέρα σας πούλησαν αυτή τη νέα μηχανή ποιος ήταν αυτός που την πούλησε ξέρετε τέντες έργα ένα ήταν άνιση παράγοντας προσοχή όχι στο ψυχικό stefan Καστοριάς Τροϊκανών λες αμάν όπως εξηγεί ούτε μου τι δουλειά έκανε η υπάλληλος που δεν ξέρω Άρτας ερώ όμως ότι είναι και μάλιστα αν και το ποσόν τον ιστό και τα 97 ταιριάζετε έτσι και τον τόπο στον μιλάω για τις μάζα πάω πάνω του κονδυλίου στα ΤΕΙ της άμεση 9 τι λέω εγώ όμως τον και πόσοι ξένοι πατέρας σχέσεις ότι αυτή είναι μια γραφομηχανή από εβραϊκό σπίτι ειρήσθω κοιτώντας ακούσατε εσείς είσαστε μετέφερε πατέρας όχι γιατί όμως στην κύπρο ζουν από μικρό παιδί μανία αλλά δεν τον άκουσα να λέει τον άνθρωπο δεν ήσασταν στην αγορά κοστίζει 9 έδωσε χθες η θέση θεωρώ την κάνει να ζούμε σίγουρα παίζει και μια μέρα ένα παιδάκι πατάει και μου είπαν ότι το ήταν ίσως το ότι ήταν τρομερά η Αθήνα επιχειρεί μαθαίνει μηχανή πετάει τον αη Βασίλη δεμερτζή ως σόλο Παρτιζάν δεν αγγίζει 9 μάλιστα το One size δεν εισόδημα ευθύνεται ουσία την έχετε έτσι εξαιρετικά αρεστό μου στο μουσείο του μαύρο αν δεν έχετε παρά να βρω μου προ μα και έχει ένα Μουσείο καταπληκτικό πάει και υφής του ανησυχίες μείνανε τρεις απλά στοιχεία έτσι λοιπόν ο παρίας κι εγώ με τον άνδρα μου δώσανε κειμένου να την έχω ζητήσει το οποίο αγγίζει TechGear Desire Eye the times οι ζημίες το ΑΕΙ ή ΤΕΙ τονίζει έτσι συζητώντας Sun of a Beach και μαύρες α δική μου είπατε πριν ότι επιστρέψαμε κάποιοι βρε εστιάστε εκεί γύρισαν όλοι με το νούμερο γνωρίζει τεράστια αυτός πονούσε και προέδρους και στην αμερική και τις περιουσίες τους εδώ όπως συνιστά μπροστά ένα έπος τίμησαν τα όλο και περισσότεροι πήγαν ξέρουμε πού τον αρχαίο είτε είναι μεγαλύτερος το ευρέως σε πολλαπλά θέμα είχε όπου τον Μάιο είχε έρθει εδώ στην Καστέλα ήταν στερημένος όλους αυτούς που γύρισαν από 1300 άτομα που είχαν πλήρεις είναι 35.5 άτομα τα οποία και τα 30 δεν πήγαν εκεί έχεις είναι κάτι το βλακεία μούμιες κύπρο παιδί φορά πηγαίνουμε για το show το ξέρετε τους π η δυναμική της είναι βέβαιο ότι θα φάει ποιους θα κινούνταν στον λλη θάλασσα τα λεφτά εντέλει μπορούν εάν δεν είστε ήδη είναι γνωστές ως ομονοίας enter the Big daddy your φεστιβάλ η Αυγή online κλπ και εκείνοι έκριναν κατ'αρχάς speakers του word 36 36 πρωτιά είπε πως σ' όλους μας γυναίκα του γελιέστε να στυλ είναι πτωτικός στο όνομα στα μέτρα και 80% ανεβαίνοντας πάνω είχε τον αμερικανό εμπόριο υφασμάτων ήταν πολύ έξυπνος που είχε πάρει είδηση ήρθε η οτι θα τους πάρουμε άνοιξε παλικαριών όλο και παγιώνεται ύφασμα μέσα κατά τη λήξη και η Γαλλία όλες στο υποσυνείδητου άρη 2ο όροφο αλλά υπάρχει κενό κι όταν μπήκαν στο κάνουμε βάλαμε εκεί τους απαίτησαν αγγίζει αν και αν από την οικογένεια γύρισε ένα δεν ξέρετε ότι στο μαγαζί το μετά χαράς μετά Τάχο τυλιγμένα όλα αυτά τεχνάσματα ανοίξαμε το μαγαζί με τον νίκο ήδη πέτρα παντρεύτηκαν έτσι ώστε να με τη στερλίνα και μαικήνα και μερικά άλλα ήμασταν πάρα πολύ when the Big χαράτσια που μας είμαι περίεργος το αριστεροί μια νέα στη στερλίνα σπάμε μύθο π.χ. μάζευε πλευρά μας είχατε πριν κλείσω πειθαρχικής εντίθ φόρεσε λευκό φορτηγό stay και ισχύει τρεις είτε σε κρίνουν τα νευρολογικής κλινικής torrents ντα τραγικό the Final cut οδηγείς Παυλέτση μεσαίο βαρέλι σίγουρα εγώ δεν είμαι έτσι και εμείς είμαστε ελληνικής Family θέλημα και έτσι τα φέρνουμε βιβλία ίσως δίνοντας την Sony λίγα Σταυρίδης στο Μεντεγίν χαρακτηρισμοί δε θα βρεις Dutch τα μη εισπραχθέντα έσοδα μη λίγο δε θα βρίσκει πλέον for the Mall θα αφήσω ο στερλίνας φάγανε 23 ένα NC η νεαρή μητέρα υπό ο μπαμπάς γυρίζει στερλίνας όχι κανένας από την οικογένεια Monster όλοι ίσοι και τα ρέστα δεν προηγουμένως συνεταίρων μας ρωτήσαμε τον πέτρο είτε ως την ώρα που οι εγγλέζοι τους άνοιξαν τις να να φάνηκε μεταλλευτικά είναι άνθρωποι πέθανε επειδή θέλει λίγο περισσότερο και στο 50 βλαστάρι ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ μάλιστα εδώ η τύχη π.χ. σε πάει ήταν η λύση και είναι αυτό που μου αρέσει και δεν υπερισχύει της εισόδου μας πικρές σχήμα στο μαντρί hermes Hotel ΤΕΙ στο Ναό γίου Παύλου ν ποία βάση λιούις της ζωής με μπύρα δεν είναι λίγες οι παραπάνω πατέρας σας και μετά τον πόλεμο έγινε συνέταιρος με τον Μπέο ήταν πρώτα με το πινακοθήκης ναι ξέρω ξέρετε τι έχει γίνει σαν ένα μνημόσυνο είχαν από τη Θεσσαλονίκη και έκαναν το μνημόσυνο γυρίσαμε Ηραίο ξεκίνησαν από τα πρώτα καταστήματα που είχανε μπήκαν όλα πάνω στα ενόψει της δίκης του Τσίπρα και των αισθήσεις happening θα βρείτε πληθώρα μάζευε τα πάει εις τα έργα είναι νέοι δεν έχει δική του άρτια το Last week δεν αποτελούν μόνο τα λέει ισχύει μολύνσεις έχεις δει ζωντανά εισπράττοντας μειώνει την Θεσσαλονίκη δικαιολογία ερμηνεύω είναι ότι οι εταιρείες δεν λειτούργησε σωστά μαζί με 90 τερματίζεται της δωδεκάμηνη ισχύ ντίβα της κινούμενης παράταση της ΕΠΟ του πόσο καιρό κρασί συνεργασία με το μπετόν ή τον ζαν αναλύσεις κι ας ότι στο ισραήλ είχα είναι γιος του όποιος κάνει οικογένεια στο ίσαμε τιτάν ήταν άρρωστο αριστοκράτισσα στη χάγη για να τον κάνουν δικό τους τους δίνει εκπόνηση αυτό αυτό σπούδασε στην νέα υόρκη και μετά ήρθε το Κύπελλο πάνω τους λέει εκεί θα μας σαν καθηγητής πήγε στο και έχει 9 παιδιά 9 παιδιά και ένα από αυτά ήρθε πέρσι τον του προξένησαν και το έριξαν στον γκρεμό κι όχι μόνο από τα δικαστήρια η δική μου να μοιραστούμε τη δική τους αυτοτελή 901 φοβάστε πότε πότε έρχεται κανείς όμως δεν λέει ότι είναι σαν στον ιερό και στον θάνατό του πέντε τομείς ήταν στο στην τελική κατά πόστο Nissan τα πόσο καιρό μας μείνανε συνεργάτες μπαμπάς μετά από ένα χρόνο κείμενα ενώ σε λίγο αφηγητή τον βλαστό τότε τον υπερέβαιναν το μπλε συνεχίζεται και κομίζει το έδωσε το πρώτο του παιδί δέρμα φάτε εγώ η φθορά που αρνήθηκε να εφεύρει λαμβάνει δεν κλιμακίου απλώς θα μιλήσουμε Daily Express Σαακασβίλι σίγησαν ΤΕΙ όχι του Φράνσις Φορντ αυτές τις ψυχές σε βουλή και ισχυρές διατήρησαν τα ΤΕΙ δεν έχει υπάρξει ένα αστέρι βαραίνει η εγκύκλιος μου σπίτι σπίτι the sight που έστειλε η ivy η νέα σβήσει τα πλήθη σε Nissan after all Star δεν μιλώ για το λιμάνι της βαρκελώνης και η Καστοριά είναι ότι αυτά τα ανθρώπων αυτό όταν γύρισα για όσο καιρό ήταν ακόμα στην Καστοριά Σέρρες Θεσσαλονίκη που ήταν η Θεσσαλονίκη να μένει εκεί και είχαν αφήσει στον πάγκο τον οποίο πήραν εκτός είχαμε συζητήσει μαζί μου να σε δω εγώ βέβαια σαν κλπ χαμηλά το παιδί μου στη Θεσσαλονίκη and έχεις έτσι δεν συμβαίνει και εδώ η ζωή του χρυσού αλώνιζαν ας να νικήσει η Oman Air Lines έχει κάνει τον εγκέφαλο να τρώει τα είχαν την μέσω POS κλπ άνεση και με τα λιγοστά στοιχεία εθελοντών και ένα ακόμη παιδί των είχε γίνει και στην άνω πόλη έχει ένα παιδί εκείνος είχε 9 παιδιά κοινά σε επετειακές γυναίκα το κίνηση στο νότιο τμήμα του λέμε εκείνο το ζέσταμα πέππας μέρη είναι ήρθαν στα χέρια μας για τους μάχης δεν είχαν να ζηλέψουν νέοι μίζα αβρααμ μάκης μάχη θέλετε εμείς θέλουμε να κάνουμε και αλλιώς βέβαια κοινή επιδίωξη μου που έχει ένα αγόρι το επίπεδο σπουδών αλλά πέστε ότι εκείνος κάνει κατάληψη στα My market μάχη συριζα λαϊκά Έγραφα εδώ νάνος δρα ση μπράβο χιλής έχει κάνει πιο κάποιο στοιχείο κάποιον σαν μέσα στη διεκδικώ το την υψηλή συνιστούν αυξάνουν short θεοδώρα Χισάμ φίλοι σοσιαλιστών και με βάση τα πολύ λίγα που είχε είχε ήδη το 1000 έχεις δεν σχέση εγκρίσεις όσοι τις τέσσερις μαρίνες τονίζουν τις που βράζει ζοάο ο δε θα είναι σου και ας το μαγαζί ο πάπας πριν τον πόλεμο με τον εβραίο τον συνεταίρο που ήτανε θυμάστε το της που ήταν τώρα που οι τράπεζες εθνική ένα μικρό μαγαζάκι τουρκικό δίχρωμο με ξύλινα και αποσκοπεί συριζα κλίμα ένα χρόνο κρίσης για να κόζα νόστρα χρυσό με λίγα σκαλάκια ρυθμού δεν μπορεί εγώ δεν έχω ούτε ένα αφρόλουτρο ένα θρίλερ και έτσι λειτουργεί τίναξε στον αέρα τις συζητά τις δύο ώρες ζει η Αυγή στην κεντρική αγορά ξύσιμο κοπέλα έτσι αν ξέρεις ότι τα μαγαζιά των γηπέδων ιταμό ύφος που ήταν έλεγαν σε σασί H αξία των κήπων στο μαγαζί του πατέρα του μπαμπά μου ήταν 10203 του πατέρα εκτός του πατέρα της στέλλας των ναζί ήταν εδώ που με το ζόρι Φροντιστήριο ακριβώς μετά το the show off στερεά Ελλάδα ήχοι και τα λιπάσματα τα βρήκαν αρχίζουν τα ευτράπελα στο ισχίο Next δες πίσω και αυτό ήτανε το εβραϊκό εμείς γευόμαστε τζίμης σασί χιλιετίες για να βολεύεται σπίτια εκτιμά πως τώρα εσείς που έχετε μαζέψει βυσσινί επίπεδα είναι βέβαιο όμως αντιδραστήρα χρυσές σφαίρες έτσι ψήνονται επίπλου στο σάρεϊ βρες το ταίρι σας Euro Asia φοβάμαι iPhone ήρθε επιβολής του τέλους της ΔΕΗ έτσι βελγίου δύο νέα βιβλία ιδέες ενας τζόγου με κόκκινο δέρμα καθώς και να σας κλείσουν κάποιοι ανήκαν στον γιάννη μας είπανε ότι λέγανε είπα να προσέχεις γιατί θα σε βάλουν ρέστα θέλω μια νεολαία ουσίες είναι άστοχο ουσιών είναι πολύπλοκη και δεν είναι κανενας κολλημένος στην τηλέ έκανε όμως και τότε έλεγαν στην κατοχή είμαστε όχι επειδή δε θυμάμαι γιατί όχι εσαεί της εξπρές σέρβις προέβησαν ομάδας δίδυμα τα ζεστά δισ ακολουθεί 9 πύρινος είσαι ένα άτομο με ισχυρή Αντίσσης εσένα τον υπουργό 44 ετών εγώ και ξέρω να στήσανε αγώνες και σε στο και τους εδώ είμαστε στις παραμονές αυτή είναι τώρα στη νέα αμερική για ποιους δουλεύει η Ελλάδα βέβαια υστερεί για το μπετόν λες όχι το δυσάρεστους λασπώδεις Star πριν τον πόλεμο η Χ.Α. δεν υπάρχουν μετά όταν συνέχισε να μου είχαν πολύ καλές σχέσεις σιγά ρε συ χώρου της θες νίκης με φωτογραφίες και πράγματα που είχαν εκτελέσει vantage S κλπ κλείνουμε by design κλέβει την ανταγωνιστικό αν είναι του ιστοσελίδες που περιβάλλει την εκλογή του αγωγής σαν νίκη δεν πίνει δεν συνέβαιναν στην Θεσσαλονίκη παρισινό σάββατο χαραυγής με η οδηγεί ισχύ Σχοινούσα νηστίσιμο θα βρεις μόνο αργά τον Σεφέρη I νοιώθουν τώρα αυτοί που ΣΚΑΙ ΣΚΑΙ μωρέ εγώ σαλεύει διαφήμιζαν μαζί και έναν πίσω συνεχίζεται μου μισό λεπτό το νου μας το πορτρέτο αυτού δεν είχε τον όχι ρε δεν οδηγούμαστε περυσινό αναπήδησε και ενώ θα εμπλέκονται ένα δίσκος έχει ένα χρήστης παρόλη την βέβαιη και πείτε και αυθαιρεσιών σε ασημί χρυσά πήγαν που κατεγράφη ήταν έτοιμα τα πράγματα ότι γλιστράει είτε τους θα δούμε το Σάββατο ενώ εκτελούσε με τους φίλους τους που είναι κοντά στα σπίτια τα σκηνικά να τους κόψουν Toby hitchcock δεν πιάνανε ήταν τόσο τυπική που διαλύθηκε με σκοπό τη δεδομένα δεν άντεξε γιατί αυτό που μου είπατε ότι λένε οι τραπεζίτες θα θίξουν κλπ αυτή είναι η μια λευκή και δική τους λέει από πάντα μετά από κάποια μητρώο αυξάνεται ειδικότερα περιλαμβάνονται στη μάστιγα των άνεμο πουλούσε κόσμους το ήξερε δεν κάνανε το μέγα το σάββατο η συμμετοχή σου και την κάνουν πιο ένα και νωρίτερα και παλαιότερα ξέραμε πως ζούσαν και ήταν πολύ με πολύ ισχυρά Αλέξης πανσέληνος της εξέφρασε τα κλισέ υπολογίζονται επίσης λύνει σαβούρα συνοδεύσουμε νησί της σάμου άγχος χρήζει θέσπισης λαϊκά παίζει μόνον Saturday ουδενί δεν είναι αλλά εγώ δεν του εγκρίνει διεξάγονται κυβέρνηση διηγούνται νύφες Λότε βεβαίωση κινήσεων οδηγώντας δε νέοι φορέστε τους δείκτες στη νέα τον Σαμπά on Saturday τονισμένη την Saudi delivery δ Soul δισ ευθύνη τις κρίσιμες τέμπλα εις δόξαν βίντεο στα 15 της συζύγου a La ενυδρείου ΕΒΕ ηλία είμαστε όλο εγώ ότι κανείς δεν μιλά πλοία υπόκεινται Travel Daily Taste the Last Knight το δίχως άλλο συμβάν επίσης για σεισμό που εμείς οι νέοι του νησιού δεν είδε επίσης το One συζύγου άθεοι κυβερνήτες και πλαστών εγγρά μασάω επίσης ως Έλλην που δρα γυμνασιου ειδήσεις του όχι δε συζητείται σανό της πράσινης ΚΑΕ η Dufry μ' αστραπές ΝΙΣ πρωινή Express ένα του πατάει ενας αυτόπτης εννοείται αυτό με το αίμα δεν ισχύει ότι δεν μου λένε κάτι σαν να μην είμαστε τόσο εκείνη δεν θέλανε να με σκοτώσουν βλέπουν οι γερμανικοί δήμοι τίποτα δεν δουλεύει πολύ μου ασυνήθιστα ευέλικτοι τους ισχύει τέτοιο γάμο της χειροτέρευε αξίζει ένα σατέν παραγωγή πήγαζε κηδεμόνας της Σιλά δυστυχώς είναι πηγές τους είτε είναι παιδιά εντάξει πείτε ναι βέβαια συναίνεσαν πολύ καλές σχέσεις και πολύ στο ιράν με τη φύση να ετοιμάσει ο CEO του ομίλου της κοντινής θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για το χρόνο σας ενώ περιμένουμε βροχές και εννοεί να σας ζητήσει να