Μήνυμα για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος / Μήνυμα του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος Το Ολοκαύτωμα -η συστηματική κρατικά σχεδιασμένη δίωξη και εξόντωση εκατομμυρίων Εβραίων από τους Ναζί- συνιστά ασύγκριτο αποτρόπαιο έγκλημα και στίγμα στην Ιστορία. Οφείλουμε να θυμόμαστε και να μην μένουμε πότε σιωπηλοί μπροστά στο ριζικό […] - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΡΙΖΟΥ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Μήνυμα του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος Το Ολοκαύτωμα -η συστηματική κρατικά σχεδιασμένη δίωξη και εξόντωση εκατομμυρίων Εβραίων από τους Ναζί- συνιστά ασύγκριτο αποτρόπαιο έγκλημα και στίγμα στην Ιστορία. Οφείλουμε να θυμόμαστε και να μην μένουμε πότε σιωπηλοί μπροστά στο ριζικό […]