Τρόποι καθυστέρησης της διασποράς του κορονοϊού (Νοηματική γλώσσα) (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2020)
: Για να καθυστερήσουμε τη διασπορά του κορονοϊού, μένουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σπίτι, ιδιαίτερα αν είμαστε στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Εάν ανήκουμε σε ευπαθείς ομάδες, με το πρώτο σύμπτωμα, βύχα ή πειρετό, επικοινωνούμε με τον γιατρό μας. Εάν δεν ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες και έχετε ήπια συμπτώματα, μην προσέλθετε στα νοσοκομεία για να εξεταστείτε. Υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης στις νόσους σε ευπαθείς ομάδες και κινδυνεύεται να εκτεθείτε οι ίδιοι στον κορονοϊό. Κρατάμε αποστάσεις από όλους, πλένουμε συχνά και σωστά τα χέρια μας, αποφεύγουμε τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Οι στιγμές είναι κρίση μας. Όσο περισσότερο απομονωθούμε, τόσο μειώνουμε τη διασπορά του κορονοϊού. Για απορίες, καλέστε το 1135 ή τον γιατρό σας.