Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών κος Στράτος Θεοδοσίου στο UPwebTV (University Of Patras, 2018)
: Υπότιτλοιπιακό κανάλι του Επιτσιμίου Πατρών Άκου Επιτσιμίου που βρέθηκε στο 17ο Πανελίγινο Συνέδρο Μυσικής εδώ στην Κυριακή Σαγγαλίκη. Το οποίο διοργανώθηκε από το 1515 σ.Π.Α.Τ. έχει χαρά και την Επιτσιμίου Πατρών από τον Πρόεδρο του Σλόγου Ελληνοαναστισκώτου Λίγος Τράτου Θεοτουσίου για να μας απευθύνει ένα αρχαία μέσο όσο κανάλι του Συνέδρου Πατρών Άκου Επιτσιμίου. Επιτσιμίου Πατρών Άκου Επιτσιμίου που βρέθηκε στο 17ο Πανελίγινο Συνέδρο Μυσικής. Επιτσιμίου Πατρών Άκου Επιτσιμίου που βρέθηκε στο 17ο Πανελίγινο Συνέδρο Μυσικής. Επιτσιμίου Πατρών Άκου Επιτσιμίου που βρέθηκε στο 17ο Πανελίγινο Συνέδρο Μυσικής. Επιτσιμίου Πατρών Άκου Επιτσιμίου που βρέθηκε στο 17ο Πανελίγινο Συνέδρο Μυσικής. Επιτσιμίου Πατρών Άκου Επιτσιμίου που βρέθηκε στο 17ο Πανελίγινο Συνέδρο Μυσικής. Επιτσιμίου Πατρών Άκου Επιτσιμίου που βρέθηκε στο 17ο Πανελίγινο Συνέδρο Μυσικής. Επιτσιμίου Πατρών Άκου Επιτσιμίου που βρέθηκε στο 17ο Πανελίγινο Συνέδρο Μυσικής.