Επιχειρήσεις Άρτας - BIO -KIWI ΚΑΚΟΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ , Επεξεργασία, συκευασία και εξαγωγή ακτινιδίων (ARTA WebTV, 2023)
: [♪ Μουσική ηχηρή Μουσική κομμάτων ΑΤΑΤΑΝΑΤΑΝΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΗΝΑΤΗΝΑΤΑΤΑΤΗΝΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΕΝΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤ Το 1986 βίδεψα την ίδια. Σταδιακά έφτασα τα 150 στρέματα. Στη συνέχεια το 2007 έκανα το συγκυβαστήριο ψυγείο για να μπορώ να τα διαχειρίζομαι καλύτερα. Να τα συγκουμίζω στην ώρα τους και όλα αυτά. Έχω δει πως είναι καλύτερα. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Και σιγά σιγά... εντάξει εξελισσόμαστε. το 2007 και μετά, κάναμε μια επέκταση και τώρα ετοιμαζόμαστε και δεύτερη. Αποσχολούμε γύρω στα 20 άτομα, πότε περισσότερα λίγο, πότε λίγο λιγότερα, κατά μέσο όρο 20 άτομα. Είναι πιο προσβάσιμες όσο όλη την Ευρώπη και ανατολικά και παλιότερα η Ρωσία. Να είναι εργατικός και ειλικρινής και να έχει και τύχη φυσικά και να βοηθάει και το κράτος όσο γίνεται, όσο είναι δυνατόν. Δίχως ακόμα να δεν γίνεται τίποτα.