Aλλάζουμε το παιχνίδι! (ActionAid Hellas, 2019)
: [♪ Μουσική Лαυκή Μουσική Ενεργατικά Queensborough çıkώντας μίχα ΣΥΝΑΜΕΤΟΤΗ ΠΑΛΤΕΝΩΣ, ΜΟΥΣΗΣΕΣ, ΠΑΛΤΙΚΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΙΣΗΣΗΣΙΣΙΣΗΣΣΗΣΣΗΣΙΣΣΗΣΙΣΕΣΙΣΙΣΥΣΥΣΥΣΥΣΩΥΣΣΨ Το δικό μας ποδόσευρο είναι διαφορετικό. Είναι παιχνίδι. Χαρά. Φιλίες. Το δικό μας ποδόσευρο είναι για όλους και για όλας. Είναι πέρα από χώρες και σύνολες. Πέρα από ηλίθιες. Στο δικό μας ποδόσευρο μετράμε πέρα από τα κόλ. Πέρα από σεζόν και πρωταθλήματα. Πρωταθλήματα. Όλοι παίζουν στο δικό μας ποδόσευρο. Όλοι σε βοηθούν όταν πέφτεις. Στο δικό μας ποδόσευρο το γήπεδο δεν έχει σημασία. Ούτε τα ρούχα, ούτε τα παπούτσια. Σημασία έχει να παίζεις ποδόσφαιρο. Το δικό μας ποδόσευρο έχει ίσες ευκαιρίες για όλους. Παίζεται με σαβασμό. Με διάλογο. Με δικαιοσύνη. Με αγάπη. Έτσι πρέπει να παίζετε και η ζωή.