Το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου (Ιόνιο Πανεπιστήμιο, 2021)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλειο AUTHORWAVE Υπότιτλειο AUTHORWAVE Πiques Υπότιτλειο AUTHORWAVE Δεν θα σε νοιάζει το χθες αλλά το σήμερα, το αύριο και το πως μπορείς να το διαμορφώσεις. Δεν θέλεις να το διαμορφωθείς το σήμερα, το αύριο και το πως μπορείς να το διαμορφωθείς. Έλα κι εσύ στο Τμήμα Πληροφορική στην Κέρκυρα. Μάθε τι μπορεί να κάνει η Πληροφορική για τον άνθρωπο. Έλα να ανακαλύψεις το μέλλον σου. Παρακαλώ. Όλα ξεκινάνε με το αν. Και αν το αν γίνει πότε. Και το πότε γίνει τώρα. Και το τώρα γίνει πως. Και το πως γίνει... Wow! Καλησπέρα!