Έναρξη σχολικής χρονιάς 2013 2014 (Cityofathens, 2013)
: Υπόσχεσαι, κύριε, τον λαό σου και ευλογίζουν την κληρονομία σου, νίκα στις ερσεβές η κατενατίον δωρούμενου. Είμαστε εδώ να ευχηθούμε στα παιδιά, να προσευχηθούμε, να έχουνε δύναμη, να έχουνε υγεία. Σήμερα είναι μια μέρα χαράς και αισιοδοξίας και υπάρχει ένα αγαθό και αυτό είναι η γνώση. Οι μαθητές να θέλουν να μάθουν, αρκεί αυτή η θέληση και οι δάσκαλοι να την προσφέρουν. Κι αυτός αποφασίσαμε να αυξήσουμε τις βοήθειες αυτές στα παιδιά κατά 2000 συδέματα. Το ίδιο κάνει και ο Δήμος βοηθώντας 1200 παιδιά στα ολοήμερα σχολεία προσφέροντας τροφή. Και είμαστε πια σε θέση να ανταποκριθούμε ακόμα και σε μεγαλύτερη ζήτηση. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχουν τελειώσει οι εργασίες στο 1 τέταρτο των σχολικών τύριων στην Αθήνα. Είναι μια εργολαβία τριών εκατομμυριών ευρώ. Σας εύχομαι καλή χρονιά, πολύ παιχνίδι αλλά και διάβασμα. Καλή χρονιά σε όλους.