ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ: Βοήθησε τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την κρίση (ActionAid Hellas, 2017)
: Άνθρωποι χωρίς εισόδημα. Άνθρωποι χωρίς δουλειά. Νεοί χωρίς ελπίδα για το μέλλον. Άνθρωποι χωρίς δουλειά. Νεοί χωρίς ελπίδα για το μέλλον. Παιδιά χωρίς ευκαιρίες. Είναι δίπλα μας και η ActionAid στέκεται δίπλα τους με το επίκεντρο. Ένα χώρο που οι συνάνθρωποι μας βρίσκουν τη δύναμη να σταθούν στα πόδια τους. Να βρουν δουλειά και να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Να αποκτήσουν γνώσεις και να εκφραστούν. Να νικήσουν τις σκιές και να πιστέψουν στον εαυτό τους. Υποστήριξε και εσύ την προσπάθειά τους για μια καλύτερη ζωή. Υποστήριξε το επίκεντρο. Γίνε φίλος της ActionAid με 11 ευρώ το μήνα.