Ασκήσεις-Εργαστήρια: Ασκήσεις Στατικής - Δοκοί - Άσκηση 8 - Δοκός Gerber / Διάλεξη 41 / ΑΣΚΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΒΟΛΟΙ, ΔΟΚΟΙ, ΠΛΑΙΣΙΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΑΣΚΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΒΟΛΟΙ, ΔΟΚΟΙ, ΠΛΑΙΣΙΑ