Γιόρτασαν τα 20 χρόνια του τμήματος Μουσικών Σπουδών (Ιόνιο Πανεπιστήμιο, 2012)
: Στον Κατάμεστο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παλαιόφρουριο Κέρκυρας έγινε η εορταστική συναυλία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιωνίου Πανεπιστημίου για τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του. Από τη Μυκτή Χοροδία και Ορχίστρα του Τμήματος παρουσιάστηκαν τα έργα των Βιβάλδη, Μότσαρτ και Χρήστου υπό την διεύθυνση του Ζακυρθυνού, Στάθη Σούλη και του Παύλου Παπά στα πλαίσια της πτυχιακής τους εργασίας. Ερμήνευσαν Έλενα Πατσαλίδου και Βασιλική Κωνσταντή Σοπράνο, Ιωάννα Κοκοβίκα-Αλττο, Έλσον Μπράχα Τενόρος και μπάσος ο Χρήστος Μπογδάνος. Τη συναυλία τιμήσε με την παρουσία του ο Άγγλος Πρέσβης David Landsman που βρέθηκε στην Κέρκυρα για τα εγγένεια της έκθεσης «Ο Ενδουαρτ Λιάρ και τα Ιώνια Νησιά». Παρουσία του Άγγλου Πρέσβης David Landsman Παρουσία του Άγγλου Πρέσβης David Landsman Παρουσία του Άγγλου Πρέσβης David Landsman Παρουσία του Άγγλου Πρέσβης David Landsman Παρουσία του Άγγλου Πρέσβης David Landsman Παρουσία του Άγγλου Πρέσβης David Landsman Λάρια, λάρια, λάρια, δημόσια, δημόσια! Κ paints! Λάρια, λάρια, λάρια, δημόσια, Άλλος, Άλλος, Άλλος, Καθέριος. Παίρνε τ' όμορφα, τ' όμορφα, τ' όμορφα. Υπότιτλοι AUTHORWAVE