Black Sea Tourism Forum (Cityofathens, 2013)
: Μουσική Για δεύτερη φορά φέτος, βρισκόμαστε στο Μουσείο της Ακρόπολης διοργανώνοντας και πάλι B2B συναντήσεις μεταξύ ξένων και ελληνικών φορέων τουρισμού, προκειμένου να φέρουμε τουρίστες στην πόλη μας. Πρόκειται για τη διοργάνωση του τουριστικού φόρουμου των χωρών της Μαύρης Θάλασσας. Είναι προφανές ότι αυτές οι χώρες αποτελούν μια δεξαμενή τουριστικής πελατίας για την Αθήνα, πάρα πολύ σημαντική. Ο Δήμος εκπληρώνει ακριβώς αυτή την αποστολή του, να λειτουργεί ως διαμεσολαβητής, ως προξενητής κατά κάποιο τρόπο, μεταξύ όλων αυτών των ανθρώπων, προκειμένου να φέρουμε κόσμο στην Αθήνα.