Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών & Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Βρακλειό του Μαρία από τη Δημόσιο Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερών. Βιβίχου Δαλάικη από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων. Φωνές, φωνές. Τι εργαλειά? Τα εργαλειά που μας δίνει το σεμινάριο, που θα κερδίσουμε το σεμινάριο είναι φαντασία. Κέφι. Έμπλευση. Ιδέες. Και πολύ χαρά. Και πάθος για τη δουλειά μας.