ΕΝΟΤΗΤΑ 4 - Διαγράμματα N, Q, M - Δοκοί: Άσκηση 3 - Συνεχής Τριγωνική Φόρτιση / Διάλεξη 17 / ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ N,Q,M (ορισμοί, ασκήσεις) - Δοκοί: Άσκηση 3 - Συνεχής Τριγωνική Φόρτιση - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ N,Q,M (ορισμοί, ασκήσεις) - Δοκοί: Άσκηση 3 - Συνεχής Τριγωνική Φόρτιση: Λοιπόν υπό μιας κάνουμε μια σχετικά απλή άσκηση έλεος πια γιατί έχουμε κάτι καμπύλες περίπτερα προκύψουν θα φτάσουν τις θαρραλέες πάρα πολύ μας πως είναι μια μια όρκος σιωπής αφού θα εφοδιαστεί με μια συνεχή τριγωνική φόρτιση ας πάρουν πολύ εύκολα δεν θα α δημάρχους σύννε α κινήσεις τους θεωρείται κασκόλ και μια αφορμή στάθηκε πιο οποία καταλήγει στα 1000 κυβερνητικών μέτρων μήκους λίγα περισσότερα λόγια στίβος στους πόρους παλαίμαχοι κλώνοι των ανακτόρων ανά μέτρο μήκους ανωμοτί στην πόλη στο τέρμα αλλά η μέγιστη φόρτιση κινήσεις πλένουμε το από τον μεγάλο στόχοι δεν έχουμε μεταβολή κρατική γι αυτό αυτήν φόρτιση αγοράστε συνεχής κρύβουν και φόρτιση όπου θα σχεδιάσουν κάτω διάγραμμα νίκη με και αρκετά πράγματα αγώνα πάλι δεν πας περιπτωση το κάνω ειδικά στην αρχή θα συζητήσουμε λίγο για το και περιμένουμε να δούμε To διάγραμμα πιο και των διαγραμμάτων μ.μ. αρνητικά ειδικές περιοχές τώρα η τριγωνική φόρτιση όπως σας είπα και στη θεωρία έτοιμη διάγραμμα κου καμπύλη καμπυλωτό φωτογράφο και συνδυάζει αρμονικά χαμηλού το δεύτερο αυτό επίσης το μέγιστο τόξο που μου εμφανίζεται σήμερα πια τριγωνική φόρτισε είναι μεγέθους επτά πιο τετράγωνο βίαιη μια ρίζα τρεις όπου είναι σχήμα 1000 τρελή εβδομάδα βεντέτες έξι κάνετε έχουμε τρίγωνο ευκολία νέα επίσης του αγώνα 9 τρεις αλλά περιμένουμε ένα μισθό τόξο όσο κι και μάλιστα το περιμένουμε σε ένα σημείο μπροστά εκείνη την πλευρά και σε απόσταση ένα δυο μέρες και ρίζα άγριου αυτό δε δε χρειάζεται να ξέρετε ότι θα τους θα το αναλύσω περισσότερο παρακάτω αφορά αυτούς που μας το έχουν κατανοήσει ότι άρης μισθών στην περίπτωσή μας έξι Λάρισα δύο 1,314 ο αυτών πιστεύουμε πως τέσσερις ποτέ σε αυτή την απόσταση 4,23 μέτρα περιμένουμε να έχουμε τουλάχιστον αν έγινε με το σπίτι αλλά σχεδιασμού διαγραμμάτων δε θα το κάνει αυτό για αυτούς που θέλουν ας το πούμε λίγο περισσότερο ο χρόνος μας τώρα αυτών στο οικοσύστημα μας και κατασκευάστηκε διαγράμματα νίκη με τα αρχικά του Βάσου πριν ακόμη ξεκινήσει η λίστα θα κάνουμε πέρα τη θερμότητα του σώματος ε.α. έχουσα σημει α θαύμασα σου οπότε περιμένουμε θείων βάσεις την αυτοψία την φτωχή πώς νιώθετε έχουμε κλείσει οπότε περιμένουμε μόνο μια αντίδραση την υποψία ξεφυτρώνει και μας φώτισε αυτό αυτήν όταν εκείνος Χίο μισούν και το κέντρο βάρους του τριγώνου είναι ένα σημείο του απέχει το οποίο απέχει ένα τρίτο σε σχέση με την αριστερή πλευρά αυτό κανείς κεφάλαιο του κέντρου βάρους στα ο προκύπτει μια φανταστική δυνάμεων αξιοποιεί τη ισούται με το walk τριγώνου να διασχίσουν βάση πλην ίσως δηλαδή 6007 3000 κλινών ξαναλέω καθαρά φανταστική δύναμη χρησιμοποιείται για πολιτιστικούς σκοπούς αυτή η απόσταση είναι δυο τρίτα του Νέου άλλοι έξι μέτρα τα δύο τρίτα των μεταξύ και στην απόσταση του ένα τρίτου μέρους δηλαδή και 67 χειρισμού κάναμε λοιπόν του VRM ελεύθερος όμως της δοκού με τις θα προχωρήσουν στον απολογισμό των δράσεων κρατικού παραπομπή supersport ψυχικής ισορροπίας πρώτη ψυχικής ισορροπίας δηλαδή σ όχι και συνεπάγεται ότι α ρε άλλωστε όπως θα δούμε και αργότερα το διάγραμμα των μη δηλαδή το διάγραμμα των εσωτερικών οριζόντιων αξονικό δυνάμεων οριζόντιες γραμμές που υπηρετούσε στη δοκό είναι υπό το μηδέν θα το δούμε στην πορεία στο απολαύστε τις συνθήκες ισορροπίας όπως κάνουμε πάντα στόχους του πρότυπα στερείται Sun τον πόνο όπως σημειώνει σχετικά έτσι για αλλαγή ας προσπαθήσουμε βρήκα μισώ τον και απόδοση συνεπάγεται των εσόδων όπως π.χ. το σημείο προκαλεί ντροπή λοιπόν σε αυτό το σημείο καταρχάς δύναμη αποψινό έχουμε μου προ έξι μέτρα προς εξαφάνιση προκαλεί ντροπή θετική συναίνεσαν να πείσετε ότι στρίβει προωθεί η δεξιόστροφα και τέλος αυτή η φανταστική δύναμη προκαλεί αρνητική τροπή μια 3000 επίδομα πρώτης που υποδύομαι τον στραγγίζουμε το αν τελικά Α Ψ ισούται με 6000 έξι 1000 κοινωνία προχωράμε στη δεύτερη συνθήκη σου ποιος όποιος πάει σ αύξηση δεν άρα τελικά δεν α ψ συνέταξε μείον 3000 συνεχίζουν να επειδή βρήκαν την αποψινή 1000 1000 συν π Καψή μείον 3000 νήσου και τελικά ταψιού ισούται με 2000 αυτό που πρέπει να θυμάστε στις στις λοιπόν και φόρτισης Κατ'αρχάς θάφτηκε η ψυχή μου σχέση με τη δύναμη προθεσμίας 3000 αυτήν τη αυτήν δύναμη όμως δεν ήσουν κατανέμεται στις δύο στήριξή μας αλλά ουσιαστικά κατανέμεται διπλασιαστεί στην κοντινότερη στήριξη ούτε στην άλλη αυτά επαναλαμβάνω σε περιόδους που έχουμε το χώρο και την πόλη εκεί μόνο φόρτιση μόνο μόνο που βρίσκεται υπό τον άνετο παρείχαμε μοτίβο Νικηφορίδης και τρέχαμε 9100 μέχρι τα εξής στη τάξη θα είχαμε 6000 η σκέψη αυτή επένδυση 6000 των και αυτό εξέπεμπε νησί μετέσχε πλουτίζουν κατάλαβα ποιος θα γράψω και δράση πάνω για να συνεχίσουν πλέον στον υπολογισμό διαγραμμάτων και μη και στο σχεδιασμό α στη ημερήσια 1000 και οι υποψήφιοι είναι οι δυο σας χώρα στο τελευταίο κομμάτι επίλυσης ως τελευταίο στάδιο επίλυσης θα υπολογίσουμε θα κάνουμε τομέας οι τομές θα γίνουν είναι ίδιες με την προηγούμενη άσκηση drums διάλεξη που πετρώματα είναι τότε που έχει σχέση με την συνεχή αφού είχε χορτάσει διακομίστηκαν τώρα ένα δεξιά του α και μια αριστερά του στις φωνές και φόρτισης που τότε θα ταυτίζονται παρακράτους με στήριξη κάτι άλλο που α επαναλαμβάνω ότι κάνουμε Αγκάμεζ ύστερα και δεξιάς παρακράτος μέσα κάνουμε ακριβώς πάνω σε αυτή την περίπτωση όμως λόγω των στηρίξεων κάνουν μια τομή δεξιά από τη στήριξη α και με του στρατού στήριξη πότε ξεκινάνε την προτομή θα δείξει εσπερινός ομοιοκαταληξία λοιπόν σε αυτή τομή θα εμφανιστούν οι εξής Κατ' αρχάς για Γιαννίκος δεν μέτρα στην περιοχή και Open δεν είχε κόσμους πέρα φαίνεσθαι διάταξη που είναι 1900 Edition εδώ είναι το σημείο τομής των πρώτων έξι και εδώ υπάρχει μια τριγωνική φόρτιση η οποία όμως το μέγεθός της είναι πιο ελεύθερα είναι αυτομάτως του γόνου είναι κι εγώ ποια δευτέρα αυτό μάλιστα όπως είπε η Ελένη δεν Γι' αυτό το λόγο αυτή αυτή ουσιαστικά η τριγωνική φόρτιση αυτή την απειροελάχιστη απόσταση δεν προκαλεί τίποτα έναν έτσι βάζουν μας φαίνεται να έλαβε υπόψη αυτά έχουν δεν έχουν τίποτα άλλο στο σου γράφω λοιπόν δεξιά αφανιστεί είναι μια σιγά εξωτερική πλέον εσωτερική δύναμη πιο δεξιά και ιστορική ροπή ένα έξι πάντα με τις χώρες πιστοποίησης περιέγραψα στη θεωρία τομή ακροδεξιά έχει γίνει άσχημα ομολογουμένως εφαρμόσουμε της ηθικής ισορροπίες και σπιτικές και εξωτερικές πλέον να λες να είμαι μέσω ΕΣΠΑ ψυχικής ισορροπίας σ φ θα προκύψουν νιώθω δεξιά υπερισχύσουν προκύψει ότι το μια δεξιά δεν μέσω της δεύτερης συνθήκης ισορροπίας σχηματίσουμε θα προκύψει ότι 1000 μειον πιο παράξενη αλλά τελικά πλαστά δελτία ισούται με 1000 χρόνια και τέλος μέσω της κρήτης όχι ισορροπίας προκύψουν 28 ανθρώπων αυτός είναι αυταξία αν και επειδή τίποτα απολύτως παρά τελικά το μια φράξια έμειναν άλλωστε αυτό το γνωρίζαμε εκ των προτέρων και ξέρουν ότι στη λίστα οι αρθρώσεις και οι λύσεις δεν μπορούν να παραλάβω σας δε μπορούν να δράσουν σούπερ γιατί γραπτές ουσιαστικά κανέναν στροφής και καθώς στρίβει όπως εκείνο της που θα περάσουν στο πάνω μέρος του τόνοι δεν πιο είναι 1000 και το μήνυμα ήταν για δεύτερη και τελευταία τον σταυρό πολύ εύκολα τη γεύση της είναι μια τομή στο πράττετε λοιπόν ευχαριστούν αυτή πώς αισθάνεται ένα το β υπάρχει μια υποψία η οποία είναι ίση με οι 1000 των είναι ας σαν τους σημείο αριστερά το τρίτο και τώρα με τον ν και βίντεο στα ένα στα καθολικών έχουμε ευθύνη τραπεζοειδή φόρτιση η οποία εμφανίστηκε με μέγιστο Χίλαρι στην άκρη αυτήν φόρτιση λοιπόν έχει ένα μέγεθος έχει σχέση με το τραπεζικό δηλαδή το διαθέσιμο το δίκαιο πλευρών επί του ύψους όμως επειδή το ύψος προβλέπεται πτώση 0 για το λόγο αυτό στην όλη υπόθεση δεν επηρεάζει την επίλυση μπέμπας του πτώση του βάζω πάλι θέλουν να φαίνεται στην προκειμένη περίπτωση και εφαρμόζονται σπάρτης συνθήκη ισορροπίες θα πούμε ότι στην 7η ύστερα από συνεχίζουμε δεν άλλων μύτη η αριστερά είναι η πούμε στιγμές ψυχής αν παρά πιο δείτε αριστερά συν 2000 ήσουν και συνεπώς πιο σταρένια Σουνίου 2000 χρόνια και τέλος το σύνολο των ως προς αυτό το σημείο δεν έλεος ημερίδα στο Καρπενήσι τα πατέρας και αυτά τα δεδομένα στου στα διαγράμματα νίκη έμεινε δεν ενώ το 2000 τώρα τώρα περιμένουμε όπως έχουμε ξαναπεί σεφ στη θεωρία περιμένουμε τον έχουμε τριγωνικής φόρτιση ελάχιστο φοβούμενος επέστρεψε στη σκηνή περιμένουμε λοιπόν όταν έχουμε τριγωνικές φόρτισε καμπύλη πρώτου βαθμού όσον αφορά το πιο περιοχές συν και πλην των και τίποτα παραπάνω νομίζω είμαστε καλυμμένοι δε χρειάζεται τίποτα άλλο που μετέφερε όσον αφορά δε το το Tommy όπου καμπύλη μας είναι είναι δευτέρου βαθμού Γάλλο στρεβλή δεν είναι ακριβώς δεν είναι ακριβώς προτού που περιμένουμε να μη σπεύσει πιο τετράγωνο βίαιη μια ρίζα τρεις και το αυτό υπολογίσουμε left καρόλου φαίνεται το διάγραμμα στην περιοχή στην έχω την εντύπωση ότι οι αρχές θα ξαναπώ Γαβαλά το αστρικό ρευστά όπως κι έτσι οι ληστές δεν έχει σημασία βέβαια δεν έχω την απαιτηση μου βάλτε σε πιο μικρός εμφάνισε πιο πιο σημείο τονίζει το μέγιστο αυτό αυτό που με ενδιαφέρει είναι το μέγεθός του έτσι στο πιό τραγωδία μια ρίζα και καλών πρακτικών τραγωδία ένα ποια είναι 1000 επί εκ των αγώνων βίαιη μια ρίζα τρεις ίσον δηλαδή όχι δώσαμε και καλύτερα 1000 επιτελείων εξ ίσου ύψους ένα 2309,5 χιλιοειπωμένα το κάνω ακόμη φορά αυτό 1000 επιλέξει νέα μια βουτιά 9 ίσο με 1021 ακόμα και στα πλέον το ποσοστό αυτό λοιπόν τεθούν όπως στην χάραξη στο διάγραμμα με ακόμη και έξι ευρώ τ.μ. έτσι θα έχουν αυξηθεί στα πολλά