Ορκωμοσία 2016 - Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής - ΤΕΙ Κρήτης (MCLab HMU, 2016)
: Α Writeそう giant Κύριε τελή, ακολουθεί τα γρομωλόγηση των αποκλήνων. Παρακαλήστε να σηκωθείτε, οι ανθρώπινοι να σηκώνουν το τεξί και εμείς και να επαναλαμβάνουμε τον νότο του Ιησού Χριστού. Παρακαλώ και να ριστούμε τον αριστούχο του Ιησού Χριστού, τον αδότου του Αλεξανδρέ. Και τον αριστούχο με την πιατία του κυρία Χατζάκη Χαριτιάν, να προσθέτει στον αριστούχο. Παρακαλώ και να σηκωθείτε, οι ανθρώπινοι να σηκώνουν το τεξί και εμείς και να επαναλαμβάνουμε τον νότο του Ιησού Χριστού. Παρακαλώ και να ριστούμε τον αριστούχο του Ιησού Χριστού, τον αδότου του Αλεξανδρέ. Και τον αριστούχο με την πιατία του κυρία Χατζάκη Χαριτιάν, να προσθέτει στον αριστούχο του Ιησού Χριστού. Παρακαλώ και να σηκωθείτε, οι ανθρώπινοι να σηκώνουν το τεξί και εμείς και να επαναλαμβάνουμε τον νότο του Ιησού Χριστού. Παρακαλώ και να σηκωθείτε, οι ανθρώπινοι να σηκώνουν το τεξί και εμείς και να επαναλαμβάνουμε τον νότο του Ιησού Χριστού. Παρακαλώ και να σηκωθείτε, οι ανθρώπινοι να σηκώνουν το τεξί και εμείς και να επαναλαμβάνουμε τον νότο του Ιησού Χριστού. Παρακαλώ και να σηκωθείτε, οι ανθρώπινοι να σηκώνουν το τεξί και εμείς και να επαναλαμβάνουμε τον νότο του Ιησού Χριστού. Παρακαλώ και να σηκωθείτε, οι ανθρώπινοι να σηκώνουν το τεξί και εμείς και να επαναλαμβάνουμε τον νότο του Ιησού Χριστού. Παρακαλώ και να σηκώθω.