Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου ασφαλτοτάπητα και στην οδό Βας.Πύρρου, στο κέντρο της πόλης (ARTA WebTV, 2022)
: Θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια και στην Εταιρεία για το έργο και στην Τεχνική Υπηρεσία για την Επίβληση και στο Δήμο. Γίνεται ένα έργο που πιστεύω θα ανακουφήσει. Θα ανακουφήσει και το κέντρο το ΔΝΤ. Θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια και στην Εταιρεία για το έργο και στην Τεχνική Υπηρεσία για την Επίβληση και στο Δήμο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην Εταιρεία για το έργο και στην Τεχνική Υπηρεσία για την Επίβληση και στο Δήμο. Γίνεται ένα έργο που πιστεύω θα ανακουφήσει και το ιστορικό κέντρο της πόλης. Θεωρούμε ότι αυτές οι παρεμβάσεις και δουλειώνουν την ποιότητα ζωής. Όπως ξέρετε δεν μπορεί μια δημοτική αρχή όλα να τα κάνει ή να μην έχει παραλείψεις ή λάθη. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα να λύνουν. Θεωρούμε ότι η παρέμβαση που γίνεται είναι προς όφελος όλων των δημοτών. Θα ζητήσω για μια ακόμα φορά την συγγνώμη για τη μικρή τηλεπωρία, αλλά θέλω να πω ότι σε χρόνιο ρεκόρ δύο βασικοί άκουστοιες της πόλης τελειώσανε και πραγματικά θα αποδοθούν στο κοινό και στους πολίτες σχέσεις στους κατημανταδάρκες, σε όλους τους δημότητες του Δήμου Αρτέων ένα σύγχρονο δικό δίκτυο για το κέντρο της πόλης. Βρισκόμαστε σήμερα στη Βασιλέως Πείρου μέσα σε λίγο διάστημα, λίγων ημερών. Μετά και την απόξηση και εκνέ ο ασφαλτόστρωσης της Βασιλέως Κωνσταντίνου σήμερα είμαστε στη Βασιλέως Πείρου και σειρά έχει η αποκατάσταση που δημιουργήθηκε το μεγάλο πρόβλημα στη Μικρά Σασίας. Να τονίσουμε ότι η δημοτική αρχή είναι υπέρ του ασφαλές οδικού δικτύου και αυτό έμπρακτα φαίνεται μέσα από τις ενέργειες τις οποίες έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Είμαστε δίπλα και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών και προσπαθούμε για το καλύτερο. Η συγκεκριμένη άσφαλτος είχε υποστεί πολλές φορές από τη διέλευση οπτικών ενών, από διάφορες εταιρίες και τηλεπινωνιών και δικτύων, αλλά και να τονίσουμε ότι είχε πολλά χρόνια να αποκατασταθεί η συγκεκριμένη άσφαλτος. Είναι πάρα πολύ καλά τα έργα που γίνονται και θα πρέπει να γίνονται κι άλλα έργα, έτσι θα έχει ανάγκη ο τόπος μας αυτά τα έργα εδώ πέρα, μπράβο στο Δήμαρχο, έτσι και σε όλη την ηγεσία του Δήμου, που κάνουν αυτά τα έργα. Οι ασφαλτωστρώσεις είναι πάρα πολύ καλές. τα έργα που γίνονται είναι πάρα πολύ καλά και σωστά. Στα δέκα χρόνια περίπου που ήμασταν εδώ στο μαγαζί, δεν είχαμε δει κάτι τέτοιο να γίνεται κάποιο έργο. Όλα γινόταν στο φτερό. Πιστεύουμε ότι ό,τι γίνεται είναι καλό. Και για το μαγαζί και γενικά για την πόλη. Δεν θα ήθελα μόνο για το μαγαζί, μιλάμε γενικά. Θα ήθελα να γίνουν έργα να είναι γενικά για όλο τον κόσμο, να διευκολύνονται όλος ο κόσμος. Από ό,τι βλέπω όμως εδώ γίνονται έργα αυτή την εποχή σε όλη την Άρτα, οι δρόμοι γίνονται καινούργιοι όλοι. Σε αυτό το σημείο θα θέλα να πω ότι είχα και συζητήσεις σήμερα με άλλα παιδιά εδώ που καθόμασταν, ότι ήταν από τα έργα που έγιναν, τα πιο γρήγορα έργα που γίνονται. Υπήρχαν και έργα που καθυστέρησαν, το λόγο δεν το ξέρω, εμείς βέβαια υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν τα γνωρίζουμε, Αλλά τουλάχιστον για αυτό το έργο που βλέπουμε σήμερα είναι από το πιο γρήγορο που έχει γίνει.