11. Σχεδίαση διαγωνίων / Διάλεξη 11 / Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζεται και αναλύεται η σχεδίαση των Ναυπηγικών Γραμμών στα επίπεδα σχεδίασης, η αναλυτική περιγραφή σχεδίασης των καμπυλών που προκύπτουν από αντίστοιχες τομές επιπέδων του σχεδίου ανά επίπεδο, η αντιστοιχία των σημείων τομής στα επίπεδα σχεδίασης και ο έλεγχος του σχεδίου των ναυπηγικών γραμμών. - Χατζηκωνσταντής Γεώργιος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζεται και αναλύεται η σχεδίαση των Ναυπηγικών Γραμμών στα επίπεδα σχεδίασης, η αναλυτική περιγραφή σχεδίασης των καμπυλών που προκύπτουν από αντίστοιχες τομές επιπέδων του σχεδίου ανά επίπεδο, η αντιστοιχία των σημείων τομής στα επίπεδα σχεδίασης και ο έλεγχος του σχεδίου των ναυπηγικών γραμμών.: Διά της βίας το να μιλούν αλυσίδα είναι αυτές εντολές είναι σα να πίνεις ο ναι με όρους εδώ δεν έχουμε μια υγιή for Union για λίγους μήνες ως τομή είναι να μην είναι μια σχέση σας γνωρίζω Παρ' αυτά η εργασία για μια καλή αρχή ως της ERGO γειά σας παιδιά μίλησα στους τομείς βιώνει ο πάρα πολύ θάρρος ηλία παράνομο είχε βιάσει μια μείον δια βίου CEO είχαν τώρα με αγορά στόχος είναι