TEDxChania 2019 | NOEMA | Official Aftermovie (TEDxChania, 2020)
: such a painful memory weird but come true how can I explain it? Μουσική Η ευτυχία, αυτό που χρειάζεται από μένα, είναι να είμαι εκεί. Πρέπει να υπάρχει πάντα μια ιστορία. 12 ΤΡΟΥ ΜΠΑ Ένα πανταλό Episode Για να κυνήγησω αυτό, πραγματικά, ήθελα να κάνω. Τα δημιουργώ τις δικές μου εικόνες. Και δίνοντας βάση στο τι έχεις και όχι στο τι δεν έχεις. Το δεν γίνεται δεν υπάρχει! Γίνεται! Η ιδέα είναι, நτ' αυτούς τους loading spurt course? Διότι δεν έχουμε δεύτερη ευκαιρία για να δημιουργήσουμε πρώτη εντύπωση. Είναι εντυπωσιακό πόσο στραβά μπορεί να ξογγείλει ένα σύστημα που είναι στιμμένο για να σε κρατάει η υγείας του. Η οξύμορα. Θεραπευτής και θεραπεγόμενος να ψάχνουν με το νόημα. Αλλά μερικές φορές νιώθω ότι η ζωή είναι λίγο σαν το stand-up. Ξεκινάει, έχει πλάκα, γελάς. Κάπου το πάει αυτό και μετά τελειώνει. Ξέρω πράγματα τα οποία δε μου τα έχετε δώσει ποτέ, αλλά εγώ τα γνωρίζω. Στα άστρα μέσα φτιάχνεται αυτή η στερεή ύλη που είμαστε και εμείς φτιαγμένοι. Κάθε μου έρω να είναι πιο συναρπαστικό από όλα αυτά τα πράγματα. Σφαίρομαι χωρίς να περιμένουμε αντάλλαγμα, να απλώνουμε το χέρι μας σε αυτόν που το έχει ανάγκη. I stand and speak on behalf of every woman around the world. They say that time heals all wounds.