ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΝ 2019 ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2019)
: Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Αγρύνιο Από 23 έως και 25 Αυγούστου, το κέντρο της πόλης αλλά και οι δημοτικές ενότητες θα πλημμυρίσουν από ξεχωριστούς ρυθμούς και μελωδίες σε ένα αντάμομα των λαών και της παράδοσής τους. Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Από 23 έως και 25 Αυγούστου στο Αγρύνιο