Ενότητα 7: LEASING / Μέγεθος και ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Ο γενικός Οικονομικός Προυπολογισμός των επιχειρήσεων. Επενδύσεις και χρηματοδότηση. Μορφές χρηματοδότησης και σύνθεση Κεφαλαίου. Ξένο και Πιστωτικό Κεφάλαιο. Αναπτυξιακά καθεστώτα. Άλλες μορφές χρηματοδότησης. Ισολογισμός και Αποτελέσματα Χρήσης. Δείκτες αποδοτικότητας επενδεδυμένου κεφαλαίου. Ισορροπημένη κάρτα. - Ιωάννης Μπακούρος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, 2022)
Μέγεθος και ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Ο γενικός Οικονομικός Προυπολογισμός των επιχειρήσεων. Επενδύσεις και χρηματοδότηση. Μορφές χρηματοδότησης και σύνθεση Κεφαλαίου. Ξένο και Πιστωτικό Κεφάλαιο. Αναπτυξιακά καθεστώτα. Άλλες μορφές χρηματοδότησης. Ισολογισμός και Αποτελέσματα Χρήσης. Δείκτες αποδοτικότητας επενδεδυμένου κεφαλαίου. Ισορροπημένη κάρτα.: Διά να γυρίζει και στις τρεις