Ενότητα 11: Εφαρμογή στις κυλινδρικές συντεταγμένες / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Κάνω μια ανασκόπηση του τι περίπου από μαθηματική άποψη έχουμε κάνει ας ρίξουμε λοιπόν μια βαθμίδα και παρένθεση για να θυμηθούμε τη μηχανή στόχος μας είναι οι θυσίες της να πλοία σε ινδικές στοιβαγμένες και γνωστή μεθοδολογία τροφή τροφή υπογράφουμε φορές συναντηθεί of the Law συγκαλέσει κουφή και συνάντησε τους δυο δράστες διεφθαρμένες διαφορική εξίσου περιγράφει το μωρό καταλήξαμε ότι είναι της μορφής δεύτερη παράδοση αλλά πως ισχύει σειρά ένα έχει πρώτη παράβαση του μα πώς θα ισχύει City εναντίον ΝΔ αγωγό έχει τετράγωνο αρχικής θάνατο είτε αυτοί είναι ουσιαστικά οι εξισώσεις μέσα εξισώσεων που φέρεται έχουμε πει όσοι έχουμε ορίσει ισχύει Α επίπεδο και για τον ίδιο ξέρουμε τις λίστες μορφής ε τη συγνώμη της δύσης γραμμικός συνδυασμός PSI μια φίλη με την υποχρέωσή τους να είναι ακέραιος μετά επιχειρήματα που έχουμε πολλές φορές και θα το αναλάβουμε κύριε επειδή έχουμε δεχθεί εδώ ενα μειον κ τετράγωνο γεύση για δόση είναι εξαιρετικά συμπαθής έκθεση της citi κ ζητά όπου κ το ψάχνουμε η εταιρεία κατά το πέρας έχει είναι απίστευτη όση καταξίωση κρυμμένο μέσα το κ και όλοι υποτίθεται το τι είχε γίνει ένα ακέραιος αυτό βέβαια όπως έχουμε γράψει σε τώρα λύση εξισώσεις μέσα θα δώσουμε έτσι βάσει της έκθεσης Βέσελι είναι συναντήσεις τζέιμι υπάρχει εντάξει πολλές συναρτήσεις τρίτος γι όταν τόνοι είναι ακέραιος στήριζε γι κι έτσι οι μειονοτικοί έχουν κάποια σχέση μεταξύ των οπότε δεν είναι γραμμικός ανεξαρτησία σε αυτή την περίπτωση λοιπόν χωρίζουμε συναρτήσεις νιούμαν ο αλέξανδρος διάφορα που είναι της μορφής χρέη που είχε επιτυχώς ν μιλίων ζημιώνει όχι βίας στα ΑΕΙ ΤΕΙ αυτές επιθέσεις νιούμαν ποντάρισε αντίθετες σε και λέγονται και πρωτάρηδες WC εδώ αυτές τις συναντήσεις μείγμα αυτές δεύτερου έτους τάξης τανίες τάξης ν να θεωρούν μεγάλη να καίριος αυτό δεν διατίθεται και μέσω ολότητα μπορώ να βρω ποια ακριβώς μορφή έχει ιδίωμα το σημαντικό είναι να δούμε τις συμβατικές μορφές έχουμε γράψει την προηγούμενη φορά οι συμβατικές μορφές για 1000 κλείνοντας στο 0 κυριαρχεί ή στο άδειο όταν έχει τείνει στο μηδέν π.χ. τείνει να στεφθεί στην Ε.Ε. ενώ ανάλογη ενώ κλείνει έρνει 1000 γιάννη ίσαμε τον είδε πηγαίνει στον Ρέντσι και γιάννη διαφοροποιείται πηγαίνεις πρόεδρος στόχοι της σημείωνε μεταξύ ενώ στην περίπτωση τώρα για μεγάλα έχει έχουμε πάρτε τύπου συμπεριφορά επιδότηση μέτωπο δηλαδή τζέικ 1000 πηγαίνει στο ένα ένα ρίζα έχει επικός στη Χρυσή Αυγή τη δευτέρα μείον τέταρτα και ενιαίοι νιούμαν π.χ. πηγαίνεις στο αντίστοιχο μνήμη των ελληνίδων επτά ταμείων φιλέτα εντάξει αυτά είμαστε οπλισμένοι τα μαθηματικά για να προσπαθήσει να λύσει με φυσικό πρόβλημα και πώς δουλεύουμε τα τα προβλήματα είναι προς θετική στις κινεζικές συντεταγμένες θα κάνουμε ένα άσκηση οπότε θα έχουμε σήμερα την αστυφιλία να η οποία ουσιαστικά έχουμε έναν κύλινδρο Θ 9 Θ εξόδων έτσι εδώ ενώ οι ξένες ποιοι βεβαιωθούν ας ψ έπαιρναν μαζί και έχουμε τις εξής πληροφορίες ξέρουμε ότι προκαλεί το καπάκι έχει δυναμικό δε δύο του τη PSI μεταβλητές τάγματα κάτω καπάκι από τη συνάντηση θα είναι και το πραγματικό ανεκτού ρόλο και το κέφι βάσει το πάνω καπάκι ένα μικρό κέρδος η σταθερό ζήσαμε το πήρε το πάνω καπάκι έχει δυναμικό δε ένα κόμμα φ και τώρα υπάρχει το γύρω γύρω το κυριότερο γύρω-γύρω το κίνητρο εντάξει έστω και γραμμικό 13 τότε θα είναι συνάρτηση Ζέη και το φ θηλυκό μαζί γιατί εδώ πέρα τόνο είναι σταθερό ροή ειδήσεων με την ακτίνα να βάλουμε την ακτίνα του ότι είναι χαρακτηρίζω αθήνας ΤΕΙ ύψος μπορούμε να πούμε εντάξει και έχω κάνει αυτό δεν θα οφείλεται σε πρόβλημα ένα καπάκι στο δυναμικό άλλο καπάκι γνωστό δυναμικό μπορεί να τόσο πολύπλοκο θέλω ότι δεν είχε δοθεί αυτό το ένα ότι όσο πολύπλοκη σύνθετη μορφή μπορεί να έχει το πεδίο ανάλογα και τα μέτρια μεταξύ και μυθολογία που κάνουμε τώρα για να προχωρήσει το πρόβλημα μας δεν έχουν μάθει την ελληνική μυθολογία έχουμε τρεις ουσιαστικά 43 μερικές εταιρείες πόσο κάνουν λύνουμε το πρόβλημα με μηδέν στις δύο άλλες περιοχές στις δύο άλλες πιθανές και τίμια με μηδενική μετά κάθε φορά δηλαδή η μέγα πρόβλημα με δύο από τις τρεις επιφάνειες έχουνε να κόβεται εδώ έχω μεγάλη και στο παράλληλο επίπεδο και οπουδήποτε έχουμε πολλές επιφάνειες αυτό βρέθηκαν γιατί πρώτα αυτό θα θυμίσει γιατί μπορώ να δίνουν τρεις προβλήματα γιατί διάφοροι κυψέλη ανάπλαση γραμμική οπότε αν είσαι με το ένα πρόβλημα να λύσει ένα από το άλλο τα νησιά της πρόσθεσε και αυτή είναι η λύση επί ένα γραμμή κι τις προσθέσω όμως έχω ταυτόχρονα να είναι υπάρχουν όλες οι ενέργειες της διοίκησης και των ανθρώπων που εντάξει άρα ουσιαστικά χρηματοδοτεί τέτοια προβλήματα θα τα λύσουμε σταδιακά ξεκινάμε να λύσουμε πρώτα το πρόβλημα ας πούμε το πάνω το πάνω καπάκι 71 προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα με τον κ τι συνέβη λοιπόν και άρα ίσως γράψουμε και το στις 3.3 προβλήματα ενώ το πρωτόγνωρο θέλησε να είναι το Νο1 διαρθρώνεται γύρω γύρω και κάτω καπάκι έχει μηδενικό νεανικό πρόσωπο βρισκόταν εντάξει έχουμε ξανακάνει έφτανε τα τρεις προβλήματα πώς προχωρά τώρα που έχω πρακτικά θα έχει το πρόβλημα που έχει μέσα και το νιου τζέρσεϊ το πάνω καπάκι απ αυτό το βαρέλι κέρδος θετικό έχει μια ένα μίνιμουμ έστω και ένα ευρώ ας γνωρίσουμε το εσωτερικό πρόβλημα άρα ας γράψω που πάντοτε το πρόβλημα μου είναι φίλε ευρώ μικρότερο εισόδου α και ζητεί μέσα στο γενάρη πιο ενεργή μορφή της διεύθυνσης και συνέχισαν την πορεία τους και είδαν ότι οι ιοί αυτοί πάλι σε τρεις κομμάτια να πούνε του αλλά αναληθείς κοινή γραμμή προς το άγνωστο σε εκείνη γιατί stands λέει έχω μέσα της λάμψης θετικές στάνη έχω λογαριασμό πιθανές αρνητικές άρα άποψη αλλά ένα γραμμικός άγνωστο τζέι προστατεύσω πεθαίνουν προτού ιδρύθηκε το μ.μ. της δεύτερης άπαχο ψηφιακό τέτοια μορφή και από άποψη εδώ πέρα ζει έχω τα εκθετικά φόροι έχουν γενικά η μητέρα υπερβολικά τις κινητών οι εκθετικά ποιοι ήταν υπερβολικά και στην παράγραφο φ ψ ίσα άθροισμα τώρα γι ακόμα κ είναι οι γενικά ύλης και οι παράμετροι που ψάχνω και έχω τις έξι έξι γενική μορφή από άποψη εάν έχω ήδη έχουμε βάλει και μπήκε στο αρχείο ζώνες City PGA γι κ αγρό έχει γίνει όχημα στην Πάρο τη φετινή καθαρό γιατί τώρα το άλλο κομμάτι το φ α επί 20 λίθοι και β μύθοι και εδώ κι επειδή αν βάλουν οι ρεπουμπλικάνοι τον υπερβολικό κ ζητά είτε έχουμε εξαίρεση κατά 1007 επιδερμίδα 20 συνειδητό διαβάζει αυτή η κριτική μας μπορεί να έχουν κάνουν πόλεμο εμείς διαφορικές εξισώσεις προφορά αναφέρω να λύσω το πρόβλημα στο εσωτερικό είναι κάποιοι όροι που φεύγουν και δεν φεύγουν με δεύτερος ορθοδοντική αυτό θα μηδενιστεί ήδη έχουμε δει δύο πολύνεκρα αρχή έχει κοντά στο μηδέν για αρχή όμως δεν τον πίεσα πολύ μικρότερο της μονάδας εντάξει εδώ να πούμε ότι είναι έχει πολύ μεγαλύτερο της μονάδος για πολύ μικρά χείλη αυτοί όροι έτσι μορφής λογαρισμός βγήκε αργά γνωστού και αντοχή διατρέχει πράγματι θα καθίσεις στο εσωτερικό πρόβλημα το Royce 00 χαρακτηρίζουμε με κοινές αποδεκατίζονται αυτοί οι όροι δεν θα χρειάζονταν οπότε ναι μόνο με αυτό τον και αυτός συνελήφθη στο Επαρχείο μπροστά θα ενσωματωθεί μέσα σε άλλους συντελεστές ποια άλλη πληροφορία ξέρουμε τώρα οδηγεί το ΚΚΕ κι έχει δυναμικό 0 άραγε να συνεχίσω σ'αυτή που ανοίγει τη μορφή της δύσης χαρίζει γιορτή ζήτησε το μόνο που έχουμε κάνει έχουμε εξαφάνιση αυτόν εδώ το χώρο και εξαφανιστεί αυτό το συντελεστή γιατί χρειάζεται πολλά στελέχη της είναι και το γραφείο κάθε μορφή gel επί αυτών γιατί το άλλο εντάξει αλλά τι θα χρησιμοποιήσουμε άμεσα την πληροφορία ότι φίλοι του ερό μάθει κόμμα ζητάει ίσο με το 0 , το καπάκι έχει δυναμικό πήρε μόνο το παλιό έχει μήκος ένα αυθαίρετο ίσον με το μηδέν για να γίνει αυτό ίσο με το 0 εδώ είναι το ζήτημα έχει συγκεκριμένη τιμή θα πρέπει έντονα η νεαρή και θα πρέπει να ισχύει ε έχει υπερβολικό νησί δίνει τόνο που καταθέτει είναι ρε συ υπερβολικό συνειδητό cover 0 το πορτοκαλί είπε δε θα κάνει ένα εισαγγελέας παραλείπονται ευθύνες 70 όποτε αυτό συνέβη και στη δίκη βγάζουμε αμέσως ότι εδώ δε θα πρέπει να υπάρχει μια βρήκε αυτός τον ασθενή εδώ έτσι κι εδώ ο ψεύτικος παράγοντας θέμα ενδιαφέρεται σωμάτων εδώ μέσα στα ΑΕΙ στα b εντάξει οπότε από την ιδρυτική συνθήκη του ΚΚΕ είναι έχει δεν καταλαβαίνουμε ότι έχουμε μόνο συνέχεια θα μπορούσατε να κάνετε έτσι να πάρετε αυτές τις λύσεις συνάγεται δηλαδ ή η γεύση της μορφής πως το ΚΚΕ έχει Αριστομένη Π.Ε. στην κ ζ Sea εφ βρισκόμενοι έπλευσαν στην ΕΟΚΑ βάζει η με τη συναυλιακή συνθήκη όμως ότι για ζητά ίση με το μηδέν αυτό είναι ίσο με το πέντε θα βγάζατε αυτό γίνεται μονάδα αυτό γεγονός θα βγάζετε ε βρισκόμενοι και επτά θέλησα να μιλήσω με το μηδέν από θα βγάζετε εσπευσμένης με μείον κι Αριστομένη οπότε θα πάω πίσω και αντί για I θα βάλω το μείον ποιοι θα διοικεί ένα παράγοντας το ποιοι θα έχουμε ε τη διαβάζει Ταμείο Ε.Κ.Τ. πού είναι το υπερβολικό ελληνικών οπότε δεν έχει σημασία πώς ξεκινά κάπως έτσι ήρθαν ως αποτέλεσμα απλώς έτσι το ανέκφραστη πληγές κατέθεσε δεσμεύεται αν το κάνετε έτσι θέλει μια γραμμή παραπάνω πράξεις αύριο το αποτέλεσμα αλλά είτε με αυτό τον τρόπο που έχουμε γράψει τρεις Δημήτρης 0 είτε με αυτό τον τρόπο έχουμε γράψει τη γεύση εκθετικά το συμπέρασμα είναι το ίδιο ότι γενική μορφή της δύσης είναι αυστηρό μεταξύ όπου ξέρουμε τον είναι καιρός που πηγαίνει από 0 μέχρι απλό αλλά δεν ξέρουμε τι κάνει το κάνει εντάξει υπάρχει κανείς που έχει καμία έμπνευση να μου πει τι μπορούμε κάνουμε για τον κ γιατί υπάρχει και το καπέλο τοπίο ότι ήταν εκεί που χωρίσαμε τις εξισώσεις κατέγραψαν δεξίωση όπου ζει εμφανίστηκε να θα τετράγωνο μεταξύ και εμείς τώρα θέλουμε να βρούμε κάποια συνεκλήθη η φωτό κ από πού θα βρούμε τι συζητήθηκε κάποιες μάλλον κάποια εξαίρεση τον κ υπάρχει ιστορική συνθήκη βακτήρια και στις ανάγκες της πιο πρόβλημα είμαι τώρα με το πρόβλημα που τον βαραίνει τέλος στον αντίποδα έχουμε χωρίσει πάτος πάτος και γύρω γύρω του Πανελληνίου με τον δεν απασχολήθηκαν 0 γύρω-γύρω σχετικά με και αυτό είναι μηδέν στο ετσι π.χ. έθεσε το πρόβλημα σε τρεις κομμάτια και μόνο το πάνω καπάκι το βαρέλι δεν έχει κοινωνικό εντάξει και το γύρω γύρω πρέπει να μηδενίζεται άρα κάτι άλλο χρειάζεται να γράψω γιάννης συνθήκη αποδειχθεί του α για τη γέμιση ένα α φυτά κόμμα ζητάνε εντάξει ίσως με τον Μίλερ σε οποιοδήποτε θ και ζ θ απομείνει μέχρι δύο επικές ζητά περιορισμένο από 0 μέχρι ναι αυτό πρέπει να ισχύει μα αυτό πρέπει να ισχύει υπηρετεί έγραψε όταν έμαθε την είδηση αυτό το κόμμα θα ασχοληθούμε γιατί οι είσοδοι January του καθαρό αυτή τη συνθήκη μου λέει τι κάνουν τα καθαρά απαρτία ερώτηση βίκυ εγώ βρισκόταν κάπου ιδίοις μας θυμίζει τη συνθήκη παρόμοια βέβαια είχαμε συναντήσει εκεί πέρα που είχαμε την περιμετρική εφ δύο ένα είναι τροποποιημένη λεζάντα που ήτανε ποιοι του μυαλά των δεν ήταν ακέραιος ήτανε πραγματικός οποιοσδήποτε κι είχαμε Ευριπίδου νι κος β δισεκατομμύρια μεταξύ και εδώ τώρα μια τέτοια συνθήκη έχουμε τι ετοιμάζει έφεση δίκη καθώς είχαν εμπλακεί α εντάξει είτε μιλάμε για τόσο α ετοιμάζει ευτυχή δική θα κ είναι αυτά για τα οποία οι ίδιοι τόνοι κ.α. εσόδων είτε αν έχουν σχέση με τις ρίζες που έχει συναντήσει μέσα αρειανή στην αρχή τέσσερις ας μην κοιτάξεις έχει τις ρίζες της η ν εντάξει αυτής οι δικοί μας λέει ότι το κ θα είναι ουσιαστικά με διετή ασθένεια και N αφηγήσεων κ επί α κλήσεων έχει ν α όπου την επτά χημεια α οι ρίζες της ναυτιλίας η μαστογραφία με δύο συναντήσεις μέσα εδώ θα σας αφήσω συνάντηση Βενιζέλου τζέιμι δεν CNN gr 0 π.χ. είναι αυτή που ξεκινάει από τη μονάδα και έχει έτσι και αποκατάσταση γράφει ο J1 άφιξη είναι το 0 οι τέσσερις συναντήσεις κάπως έτσι μόνιμο ξεκινά τη μονάδα τζένιφερ γιατί τάχιστα βλέπε εδώ πέρα θα έχουν όχι στη μηδενική οπότε παρ σταθερός όρος ημών ξέχνα λοιπόν τη μονάδα τζέι δεν θέμα θερμαλισμού εδώ συνέβη όταν όλες οι άλλες ξεκινά ξεκινά μονάδα κινούνται όλες οι άλλες και οι ένα GT κλπ ξεκινάνε από το μηδέν κι έχουνε διάφοροι ρίζες ασμένως πέρα πρώτη ρίζα είναι κοντά στο 2,8 οι επόμενοι είναι στο 5,4 εδώ η πρώτη είναι στο 3,4 δισ λόγω οι επόμενες επτά ακόμα κάτι αυτές είναι που χρειάζομαι εγώ της τα σημεία στα οποία μηδενίζεται η συνάντηση μέσα οπότε όταν λέω όχι μ ένα σχοινί στο λαιμό αριθμεί τις ρίζες των ενέσεων με ένα είναι πρώτη ρίζα δανειστών δύο για δεύτερη φορά τον έντυσαν με τρεις είναι τα κριτήρια να του το δείξεις εδώ δηλαδή αν έχω εγώ για έγκυρη ελληνικό το μηδέν θα έχω της υπάρχει και smoothies 1000 01.02 03 και το εξής το 01 είναι αυτό εδώ το στάδιο είναι αυτό εδώ το μητέρα ακούει αυτό αυτό και το εξής όσο πάμε τώρα στα μεγάλα χείλη επιπλέον και άγνοιας είναι πως υπάρχει μια περιοδικότητα το πανέρι αλλά αυτές εγώ χρειάζομαι αυτές τις ρίζες για να έχω κάθε φορά αθέτησε την ισχύ εδώ για παράδειγμα θα έχουμε τη Χ1 ένα C1 2.1 τρεις ηχεία ένα στείρο πρώτη ρίζα είχε άδεια η δεύτερη και καταθέσεις δεν διαφαίνεται η 0 γιατί βάλτο 0 γι το κ 0 τέλος εξαφανίζεται είναι μηδέν εις την αρχήν μέσα έχεις εδώ είναι αλλά αυτό το κρατάω πλέον αποκτάει φυσική σημασία και είναι νοήματα και έχει έτοιμες και είναι κ μ πίσω έχει VR οπότε στη συνέχεια θα γράφει στο άρθρο τέσσερις του έχει γίνει με ετινό μεταξύ και εδώ πάλι το α είναι σε κοινή θέα ν α επιζητά και εδώ πλέον το άθροισμα είναι διπλό γιάννη από 0 έως άπειρο και για έναν από έναν έως αύριο υπό τον αριθμό ελίζα πρώτη Δευτέρα και είναι διπλωμάτες για κάθε ν έχω πατέρα εντάξει αυτοί δείκτες και αυτά τα καπάκια δεν το καταλάβαμε που στηρίζονται αυτά όλα πάνω σου μηδενισμός των έστηναν παιχνίδια είμαστε υπόδουλοι γνωστός κάτι σαν μεσσίες οι οποίοι είναι ήδη σε πίνακες υπάρχουν από πολλά χρόνια θα δώσει πολύ μεγαλύτερο ΗΠΑ μπορούμε να τα υπολογισμοί αλλά η μεθοδολογία αυτή λήγει ημερολόγια έχουμε θα αποφοιτήσει ειδικά υπολογίζω πως είναι τη μορφή έχουν ήδη η κ που ήταν ουσιαστικά είχαν προέλθει από οδήγηση η εξίσωση αυτή να περάσει δεύτερη παραγωγός συν μείον κ τετράγωνο επιζεί στον τομέα εντάξει το καταλάβαμε τώρα πώς προχωράμε για να τελειώσουμε το πρόβλημά μας μέχρι εδώ είμαστε γράψαμε και γλυκό μπορούσαμε με τις δύο εταιρίες ειδικευμένες μαρίνες και συνδέει αντιπροσωπείες με καθεστωτικής ήδη εντάξει οπότε πάμε να γράψουμε και την τρίτη συνεχίζεται εκείνη την τρίτη συνοριακές συνθήκες είναι της μορφή είμαστε έτσι ξέρουμε ότι φίλοι τι θα πούμε το νερό πάνω πάνω στο καπάκι φ ακόμα ζει ίσως να άφοβα είπε ότι αυτός ο άντρας έχει ύψωσε κι αυτός το πάθος αυτό είναι ίσως το ξέρουμε ότι η άσκηση δε ένα τούβλο ακόμα φίλοι ίσον πατέρας αυτή την έκθεση και αδειάζει βάζω το οπότε θα έχουμε άθροισμα ιδανικό My τζέιν Εϊρ 1000 μ είναι ρ α επειδή σαν έτσι σημειώνει βή α ΕΠΗΕΑ Dakar φτάνει στα τετράγωνα διέξοδο άθροισμα όχι παραπλήσιες νόμοι μηδενική δεν μπορεί να βγει ένταξης συνεχίζονται και από τη μητέρα α μυεί του 20 ν Φ CN δύο η μια είναι το PSI νιώθει βέβαια αυτό και πόσα προχώρησαν θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τώρα τι κάνουν τα πάντα για να προχωρήσουμε και να λύσουν τις διαφορές τους όσοι σχέσεις προσομοιωτής έτσι πόση σχέση ορθογώνιο τους βράζουμε για και συναντήσεις αφού εδώ είναι συνάρτηση και του ευρώ και του φ χρειαζόμαστε Σωφρόνιος και για τις συναντήσεις του ν αλλά και για τις συνέπειες της ρ εντάξει και συναρτήσεις φίλοι τα χουμε ξαναπεί μεταξύ ξέρουμε δηλαδή ότι το 100 το PSI είναι ορθογώνιο μεταξύ τους και μάλιστα η ορμαρισμένη πόρτες είναι της μορφή Χίλαρι αυτά περιλαμβάνει μεταφορά από ότι είναι το ένα διάρροιες κάποιοι PSI ν Φ επί ένα δυάρι ἀγάπη PSI μη ενέσιμη μ Ντόλιος φ έχει δεχθεί οπότε φεύγει από 02 πμ αυτό μας κάνει αισθητή βελτίωση μυεί μυθολογίας και ανάλογα και για τα ξένα αγαθά και αναρωτιέται πώς η και μετά μην τον είδε μετά στη γείτονα υπάρχει αυτή σχέση γονιών τους θαμώνες να πέσει στο ένα δύο 2π 0 ένα 3π Υμηττό μεταξύ οπότε χρησιμοποιώντας την Αθωνιάδα καταλαβαίνετε τι θα κάνουμε ολοκλήρωση ως προσφυγή αφετέρου δυναμικού τη διαφορά μεταξύ ΝΔ και αν κάναμε δεν ήταν θα βρούμε αυτούς εδώ τους συντελεστές εάν κάνουμε ένταση κινητών θα βρούμε αυτούς τελευταίες αλλά εδώ υπάρχει ένα θέμα δεν ομάδα φίλοι είναι και τώρα οπότε πρέπει κάπως να βρούμε και σχέση αυτό ιδιώτες για το λαό και τώρα όμως που είναι μέσα στις συναρτήσεις μέσα οπότε πρέπει να κάτσουμε να βρούμε σχέσεων αγωνιώντας για τις επίσημες πόσο λίγος πώς συνήθως βρίσκουμε τη σχέση των γονιών εντάξει οπότε αυτό δε μου χρειάζονται τα έχουμε ξαναπεί που συνήθως βρίσκουμε τις σχέσεις των γονιών τους για παράδειγμα συνεπεία των σχέσεων των καταστημάτων μηχανική τότε τελευταίες λόγω της AMD 9 γης που είναι αποτέλεσμα πέσεις μετενέργεια φωτεινή μύτη ένα πραγματικότητα το ιδιότητα αυτή την φορά με νίκες και να αφήσει την αφωνία βγαίνει από τη διαφορική εξίσωση που περιγράφει αυτό το τελευταίο διαφορικη εξισωση αυτή μπορεί να μας δώσει τη σχέση των γονιών τους ένταξη σ'αυτό το παράδειγμα που κάνανε τώρα που γράψαμε τώρα μετά ήταν και μετά έμεινε τώρα αυτό έχει προέλθει από τη φρίκη της ορθής ουδέτερης παράγουν όσοι μια τετράγωνη επίκαιρου ίσο με το 0 εγώ αν πάω σε διαφορικη εξισωση και κάνω προσεχτικά πράξεις και σκέφτεται και μόνοι σας σε σχέση αυτά που σας πως συνέχεια μπορώ να χρησιμοποιήσω διαφορικη εξισωση και από το να βγάλω τη σχέση θα μπορεί ο δικαιούται μια επέτειο τονίζοντας επίκεινται φίλοι εδώ πέρα θα είναι δ ή εντάξει όπου αυτό τώρα το κάθε φορά το χαρακτηρίζω το δίχτυ αυτό για να μυθολογία εμπνέει κατά κάποιο τρόπο γράφω την ίδια ίσως και κάποιοι άλλοι για κάποιο άλλο ένα για το είδος και κάνω κάποιες χειρισμούς στη διαφορική ξέρεις θα διαβουλεύσεις πάντα μαυρισμένη και διαφωνιών ως οπότε κι εδώ για να βρούμε τη σχέση των γονιών σας θα χρησιμοποιήσουμε και διαφορικη εξισωση που περιγράφει τη συνάντηση αμπάς Βαϊτση και θα αποδείξουμε ότι οι συναρτήσεις που είναι πορτοκαλιών νίκες εντάξει αυτό κατέθεσαν άσκησε σπίτι που ξαναλέω ξεκινώντας αυτή την καθολική εξίσωση να αποδειχτεί ότι φεύγοντας από εκεί έτσι ίσως μπορεί να βγάλει αυτό γόνατα το γίου κατέχει πια είπαμε μετά το κρασί με τον ανακριτή Γιώργο κανονικότητα μεταξύ των δύο συναντήσεων αυτό λοιπόν εμείς αποδείξαμε ότι συναρτήσεις ρίζα ρ FJTA είχε βγει AA επιχειρώ στην περιοχή ορίζονται αυτές συμμετείχε από 0 έως α ήδη για το εσωτερικό μικρών μας δεσμεύσεων ότι αυτές εδώ είναι ορθό κανονικές εντάξει για να δούμε πως θα αποδείξουμε ότι αυτές θα εξαρτηθεί διοργανώνει το θα ξεκινήσουμε ΑΦΟΙ διαφορικη εξισωση οπότε πάω και αντιγράφω εδώ τη διαφορική πίεση αυτή εδώ αλλά την αντιγράφω με τη μορφή τώρα ότι ξέρω όσο για τον κ εντάξει και πάω λίγο στην προηγούμενη μορφή παραπλεύρου νιώθει εκεί που υπάρχει το κ μέσα δηλαδή δε χρησιμοποιώ ακριβώς διαφορικη εξισωση άλλαξαν επαναφέρουν στη θέση του π.χ. τον κ σπύρο εντάξει είπε θυμόμαστε ξανάφερε ΚΠΡ και τώρα τι θα γίνει εδώ θα εμφανισθεί του Τορόντο Τορόντο Τορόντο και δε θα έχει να κάνει τα στραβά εντάξει οπότε πώς θυμάται την προηγούμενη και γράφω διαφορικη εξισωση WC με την προηγούμενη μορφή που είναι δηλαδή βρε τους να υπογράψουμε εργάζονται τζέι για τη συνάρτηση τώρα 4θυρο 9 πλούσια ύλη βή α ισχυρό α τι θα κάνω και ακόμα και μια και έναν ακόμα έχει ας πούμε μαθηματικό θα μου πεις λίγα χρόνια μετά η σχέση ότι αυτό το κομμάτι που έγραψε το εξής δε θέλει να βιασύνη τι συμβαίνει ενισχύει την προσεχή εντάξει αυτό το κομμάτι πάντα διέθετε βλέπετε παραγωγής αυτό γίνεται τελικά μένει μόνο στην παραγωγή και έναν διαχύτη ενώ πάντα παρούσα και παραγωγής αυτοκινήτων οχημάτων και θα υλοποιηθεί κατά το πρώτο δίωρο άρα λοιπόν αυτοί οι δύο πρώτοι όροι προτού γράψει έτσι εγώ αυτό αυτή την έκθεση θα χρησιμοποιήσω ταραγμένο δηλαδή θα έχουμε ορθή διαφορική εσείς είναι ένα διάλογο επειδή δεν πολλές φορές δε θεωρώ ποιανού πραγμάτωση του ρ επειδή αυτό γιατί αυτό μου λέει διαφωνεί διεξήχθη για αρχή ίσαμε τη σύναψη WC το γράφω έτσι εντάξει μπλε μπλε όταν υπάρχει κάποιο θέμα City τώρα γράφετε πολυ κομματικού 9 αντί για ένα θα έχουμε τον κ τετράγωνο το οποίο καταναλώνει 1009 εις το τετράγωνο εάν θες τραγανά μινιόν ιδιαίτερα άγονο διαρροών τετράμηνο θα επανέλθω ρ επειδή τζέιμι τους 9 ενώ γι α δεν αφήνει πεδίο δράσης εντάξει εγώ θέλω να δείξω ότι υπάρχει άρα λοιπόν αυτή είναι κάπως αποπνέει αυτή υπογράψει πέρα έχοντας επανέλθει στο στην πρώτη μορφή με το κ μέσα υπάρχει εντάξει και το αυτή τη μορφή τώρα εγώ μπορώ να πολλαπλασίασε αυτή εδώ την εξίσωση με την Ζέη γι θα είναι άλλο ζύγι 1900 έως μια γκρίζα ΑΑΑ ενώ εντάξει μπορεί να κάνω και από δω χρέη επιχειρεί εν ενδίδοντας α θα δω πολλαπλασιάζεται και νερό εδώ και μερο έτσι θέλω να δείξω τη Ριζάρειο επιδόσεων είναι που νιώθω αμυντικές και κάνω και ολόκληρες νερό απ'όπου αν 0 έως α κι εδώ το ίδιο πολλαπλασιάζεται καιρό οπότε αυτό το ρομπότ θα φύγει και θα κάνω ολοκλήρωση έντερο από 0 έως α και έχω αυτή τη νομική μορφή φωτός αυτό είχε σαν αμετάβλητη την τιμή στόχο στα 0 θα παραμείνει δεν μεταξύ οπότε η διαφορικη εξισωση παίρνει αυτή τη μορφή όπου πάνω στην αφρική ίσως έκανα πολλαπλασίασαν με ένα Τζέι ν αρχίνησε άγριες τώρα την ζητώντας για να αποδείξω ότι υπάρχει βγει έντονος σαν ρίζα έχει εντάσσοντας σε άλλη ρίζα το ίδιο όμως η ίδια να σέβεσαι και να αποδείξει το αυτονόητο όταν λοιπόν για να προχωρήσουν τώρα διότι το φωνάζει μόνο του τι θα κάνουν ολοκλήρωση κατά παράδοση γιατί έχω αυτό επειδή παρά εγώ θέλω οπότε θα μου βγάλει Daily 1000 ή α πάνω στα όρια βή α ποιοι την άλλη έκθεση εδώ α έπαιζε υγιή πανστρατιά ΑΡ βιβλίων τζέι μυεί 08 κάτω όριο έτοιμη δεν πρέπει λέει να γευτούν ή το βλέπετε λοιπόν το σταθερό αυτό που είναι στα όρια απόφοιτος 1005 παράγοντες που λέγεται εδώ πέρα θα πρέπει όταν πεθαίνει έβριζα σαλόνι μετά από κατασκευή από το 9 στο 0 δείτε αυτό το μηδέν παρεμβαίνει ακόμα και γι αυτό η οπότε θα τα κομματικά είναι επιμένει στο τέλος μένει ολόκληρων να μην κάνω λάθος γιατί κατά παράγοντες είπαμε μείον από 0 έως α αυτό τώρα θα μείνει επί αυτού θα είναι ερω ρ επι τζέιμι 1500 ευρώ α επί τζέιμς αρχηγοί ταινία εδώ και εδώ έντονες είναι εντάξει σημειώνουν αυτό εδώ ξαναγράψει οπότε βγάλαμε εμείς με νομικές κατά παράγοντες και ζωές υπάρχει αξίωση ότι ισχύει αυτή η σχέση και εμείς θέλουμε τώρα να αποδείξουμε σχέση ορθογώνιο τους δηλαδή ότι αυτό εδώ γενικά συγνώμη λάθος εδώ τώρα επειδή ήταν αυτό αυτό εδώ εδώ μέσα έχω λάθος των γειτόνων της παραγωγής δεν είναι εδώ παρά άρα λοιπόν θέτοντας συνταγές πρόεδρο τότε που κάνω αυτή τη δουλειά της βροχής κατά παράγοντες πάει παραγωγούς εδώ άρα λοιπόν αφού παραγωγό και να παράγουν έτσι αυτά τα δύο είναι οι παραγωγοί οπότε καταλήξαμε σε αυτή την εξίσωση και έχουμε μετά κι αυτή εδώ την εξίσωση και εμείς θέλουμε να δούμε τώρα αν μπορούμε να φτιάξουμε μια σχέση ορθογώνιο φέτος και αυτό βάζει η τζένη επιρροών λοιπόν πώς ζει αυτή σχέση θα πάνε τους υπάρχει κάποιος μπορεί να μου πει τη συνεχή βρασμό αυτή εξίσωση και πρέπει να σκεφτούμε άλλο ένα βήμα πιο τεταμένα νόμιμες και του και το οποίο είναι άγνωστο αν αυτό είναι και το μόνο που πρέπει να κάνετε τις αυτοψίες παραδεχθεί εμείς εδώ για να βγάλουμε την εξίσωση με τη πολλαπλασίασαν πολλαπλασίασαν με το τζέι κέι σιν και τον λες α διάλογο στην διαφορικη εξισωση που περιέγραφε το χ α μπορούμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα ανάποδα δηλαδή μπορεί να έχουμε την διαφορικη εξισωση είναι για τον μυεί έντονος εντάξει οπότε και δεν θα έχουν ή για να έχω βγει εντάξει τώρα τι ποσοστό θα έχω ένα εντολές και υποχώρηση των αρετών ξαναγράφει διαφορικη εξισωση αλλά για το κυνήγι έντονος και πολλαπλασιάζουμε όχι με τη Ζυρίχη οι έντονες γραμμές και χωρίς τον αν κάνουμε αυτό αυτό ήταν το ίδιο μόνο που θα έχετε τονώσει εδώ ότι το άτομο εδώ πέρα εντάξει εδώ πάλι θα βγει αυτό το γινόμενο απλά από το ότι το μόνο που θα έχει θα το τρεις αν αλλάξει κάτι θα είναι αυτό το τέρας θα έχει βγει και στο άλλο θα γίνει έντονος εντάξει οπότε πρέπει να είναι όλα ίδια αυτό είναι ολόιδιο αυτό το 2ο κομμάτι με τον παραμένει το ίδιο και το μόνο που αλλάζει είναι αυτό το έργο έχει διάρκεια έντονος παιδιά κάνουμε αυτό ξαναγράψω μια εξίσωση θα δούμε είναι ακριβώς ίδια με την άλλη με μόνη διαφορά αυτό εδώ θα ποτέ πια το τέχνασμα έχω την εξής εικόνα ρήξης της αφαιρώ και στο τέλος τα αποτελέσματα το εξής θα είναι σύριοι έντονος τετράγωνο μείον συ ν τετράγωνο διαφανές τραβάω θέτει ολόκληρο από 0 μέχρι α αυτής όπως εξηγεί λυσίνη ένα α επιρροών επειδή η Χρυσή Αυγή εντονες α ήπειρο επι ρ νερό ίσον Νέου αν αυτά είναι διαφορετικά δισεκατομμύρια αν αυτά είναι ίδια μιλάει για τον ίδιο και το ίδιο έτος πρέπει να ψάξω όπως είχαν πράξει έτσι αλλά αυτό το δόγμα αυτό Δ ν έντονες επί τουλάχιστον δεν το υπογράφει ακόμα έτσι γράφουν μόνο ότι κανείς δεν όταν αυτά τα διαφορετικά οπότε έβγαλα την αγωνιώδη και γενικότερα τη φτιάξουμε με πράξεις δεν σταματώ να σας γράψω γρήγορη καταλάβαμε αυτό SUV τέχνασμα που κάνουμε όλες οι σχέσεις γονιών τα σώματα πολλές σκεφτείτε για παράδειγμα το ψάξετε έβγαιναν από τη διαφορική πίεση που περιγράφει τις σχέσεις εντάξει και εδώ το τέχνασμα που χρησιμοποιήσαμε την διαφορικη εξισωση και καταλάβαμε ότι αν είναι κάποιες συναντήσεις που είναι ορθογώνιο συν αυτή η ρίζα ερό έμφυτο τζέιμι είχε γίνει μια α ήπειρο τάξης στο εσωτερικό ένα κινήτρου που είσαι έχεις δίκιο είναι από 0 μέχρι α τραβάμε φορέα αυτό τώρα είναι τι σχέση έχει ορθώς ορθότατα νίκος αγωνιώδες κάπου πρέπει να γράψουμε και τις σχέσεις στοίχημα πόσο μας κάνει τώρα αυτό αν οι δείκτες οι ίδιοι Γι' αυτό δεν κάνει μονάδα χρειαζόμαστε κάποιο συντελεστή δεν έγραψε κάπου φέραμε σε πέρας μεθοδολογία άσκησα ξαναλέω είναι ίδια σε όλα τα προβλήματα ότι διάφοροι και έξω και να έχω από κει ξεκινάει ποτέ από τον οποίο θα βρω και μπορεί να κάνει το ίδιο και σε αυτό το πρόβλημα που υπάρχει λοιπόν να γράψω το κράτος τι σχέση από μητέρες α ρ επί τζέι γι κλείσει deal α ήπειρο PGE χρήση μιλιτέρ ή α ήπειρο έπινε νερό αυτό θέλουν να τιμήσουν με α τετράγωνο δευτέρα επειδή τζέι έκαιγαν πάμε σε επόμενη συνάντηση Βέσελι και εδώ μέσα είναι συντεχνίες γι α επειδή συγγνώμη τη 0 εντάξει και εδώ δεν είμαι σίγουρος αν θέλει τετράγωνο αυτό ελληνικό τεχνική λεπτομέρεια ούτε έκτακτη στο βιβλίο σας εντάξει επιτελεί τα βγει συγνώμη έντονος ευρώπουλα αρκετά πάντως έντονη αυτό λεπτομερή τόσο μας καλεί αυτή εδώ όταν θερμανθούν κάναμε κάτι που σημαίνει πως πρέπει να φέρνει και ρύθμιση αυτά από το και να έχουμε την πλήρη μαζεμένη μορφή κακοποιημένη Αθηναγόρας νομίζω και αυτή τη σχέση όταν επανεκλογής με συντελεστές έναρξη προσέξτε τώρα είναι αν ιδέες σεληνη σινέ ένα οπότε αυτό δεν είναι συριζα και αυτή εδώ και 10 ημέρες αυτό πώς προχωράμε λοιπόν άμεσα αυτή τη διαφορική εξίσωση και θα χρησιμοποιήσει την Αθωνιάδα του Μπερσάνι συναρτήσεων και ορθογώνιο ταυτοχρόνως άρχισε να αυξηθεί οπότε να το γράψω από κάποιον με έναν τρόπο που να φαίνεται να είναι απλώς συστηματικός τι θα ξαναγράψει εδώ έχω αυτή τη συνθήκη με έναν Τούρκο μάθει μετείχαν πολλά ή το γράψαμε όσο πιο συστατικά μπορούμε τι έχουμε εδώ αυτό είναι ένα άθροισμα γι ακόμα ένα μια σταθερά που είναι φθηνότερα Κυρηνείας α τέτοιες Εύδηλο τζέιμι 1001 νερό α αφήνει κενό γίνεται όργανο το επί ποινή α μ κος φ εντάξει σε β Side ηγηθεί καλυφθεί έτσι αυτό εδώ και τι θα κάνουμε τώρα για να μπορέσουμε να βρούμε τις τελευταίες πρώτα θα χρησιμοποιήσουμε ορθογώνιο ότητας των τέσσερις συναντήσεων άρα από 0 έως α παιδαγωγικη ρίζα του Euro επί Τζέι Λι το 1009 τώρα βάλουμε το έτος α πληρωμών οπότε και θα κάνουμε το ίδιο από 0 έως α εντάξει οπότε έδωσε μίζα πάνω σας επιρροή θα πολλαπλασιαστεί για να παρθεί εδώ περα παο και θα έχουμε θερινή Χρυσή νίκη εκτός ευρώ α επίκαιρο επίκαιρο Τάτση και βροντερό οπότε εδώ χρησιμοποιώ την αγωνιώδη τα αυτών των τύπων και τα αποτελέσματά της θα είναι θα είναι α τετράγωνο δύο δύο έτη τζέι βγήκε ένα 20 μ ΑΡ επιβεβαιώθηκαν N N τόνος σύμφωνα με αυστηρότητα σχέση φονιάδες και υγιή διάλογο χρειάζομαι κι εδώ πέρα πρέπει να κάνω σχέση των γονιών σας όποτε έστω ότι θέλω τώρα να βρω εγώ τον α ένα αράδα πολλαπλασίασε εδώ μετωπικοσ ζητώντας φ ευρώ μέχρι 100 ζητώντας φ και θα ολοκληρώσει το βρεθεί θα ολοκληρώσω ευθύ αυτό εδώ θα μηδενιστεί αλλά αυτό εδώ θα μας δώσει επιτεύγματα το ένα τη ρίζα είναι μάλλον θα μας δώσει ποινή εντάξει αυτό ολοκληρώνοντας π αλλά και που θα πρέπει να κάνω τα ίδια από 0 έως δύο . και τα πράγματα με το κόστος όμως ή φυγή επιτευχθεί αυτό δεν οδηγεί απλώς ποιοι δεν υπηρετεί δ ν δίδοντας εντάξει οπότε εδώ θα γίνει το deal ή και από το άλλο μη δίδοντας εδώ θα γίνει υλικό το σκέτο όλες οπότε το αποτέλεσμα είναι το εξής αυτό μένει όπως είναι αυτό οδηγεί αυτό εδώ πέρα και μόνο όταν το έμεινε στο με τον γείτονά μας το κρατάω και εδώ αυτό θα μου δώσει το οποίοι επιδόσεων παρά το αποτέλεσμα από δω μεριά είναι το υπερβολικό έτσι του συνοικίες ΑΑΑ pH Π Α ζητώντας έντονες επειδή επί αυτό εδώ Π Α τετράγωνο Δευτέρα PGA βγήκε ένα party επιφυλάσσει για το λαό και θα το βρείτε αυτοκινήτων πετώντας α συγνώμη είναι χειρότερα το υπολογίζουμε ότι γράφω αυτό περνά συνοδεύει αυτό έχουν υπολογίσει ήταν εντάξει σταθερές τώρα η Ευρωπαϊκή γειτονιά στόλος ή όχι δόλος ενώ απαριθμεί τον αυτό δεν μπορούμε να βγάλουμε στο άρα βγάζουν και όχι για τον ΣΚΑΙ εδώ βγάζουμε στο όντως και έτσι τελικά ουσιαστικά έχουμε μια έκθεση για το α μη θα πάμε και στα κόκκινα για να έχουμε μια μετρημένη εκφράζει πώς να προτείνει τη μορφή για α κάνοντας αυτά τα πειράματα πόσο δύσκολα αυτό τον καιρό μετά όσο πιο πολύπλοκο το δυναμικό άμα θέλετε εσείς είχατε ασκήσει όλος εκείνος δυναμικό με βάση υπολογισμού τον από το δεν είναι κι αυτό δεν καταβάλλεται αυτή η διήγηση ελλιπέστατη του προβλήματος και το πάνω καπάκι θερμίδων πορεία Βιδάλη θα το κάνουμε θα προμήθειας μετά τον θα είναι η σχέση του δημοσιογράφου έχει εδώ πέρα θα έχεις πολλαπλασιασμός μ.μ. το δάνειο φ εντάξει αυτό υπάρχει στο βιβλίο σας δασμών αυτό υπάρχει και στο νησί μας θα κοιτάξουμε και το γύρω γύρω καταλάβαμε αλλά μπορεί πώς θα πάμε τώρα στον άλλο καπάκι κάναμε τη μεθοδολογία γιατρό για το πανευρωπαϊκό είχε το πάμε πακέτο 71 τώρα θέλω το ΚΚΕ είναι ένα ναρκοπέδιο τη θάλασσα θα έχω γράψει εδώ εναλλάξ στόχο είχαν την προβολή τώρα εδώ έλυσε την έχει αυτή τη μορφή τη μορφή θα έχει θα έχει ζητηθεί μείον θέλετε γιατί φαινόταν να μηδενίζεται το δυναμικό το πάνω καπάκι μοιάζει σαν να μην έγινε και να μην γράφουμε κατευθείαν έτσι είπαν πως θα καταγράψει έναν συνδυασμό υπερβολικό ο υπερβολικός κινητών και άμα κάντε πράξεις για τη σχέση ζημίωνε μετατοπίζουν ενώ κατά αν μπορούμε να κάνουμε και γρήγορα αποδήμων διαταγήν αυτή οδύσσεια αυτό γιατί αυτή η σχέση που περιγράφει το υπερβολικό ημιτελών και επειδή τώρα ο μηχανισμός κινείται εδώ και έχω κάποια τιμή σάββατο την καινούργια δημητρίου το βραβείο κατά τ'άλλα αλλαγή θα μόνο τότε θα είχαμε ένα μείον θα βάλω μοιάζει θέσαμε το 0 ότι έχουμε αυτό το δυναμικό μπορεί να βγει ένα μείον εντάξει νομίζω έχετε υπερβολικό όχι δεν θα δείτε μια μονάδες διαφορά και μετά ακριβώς συμμετοχή το καταλάβαμε δεν υπάρχει δηλαδή καμία διαφορά διατήρησαν έχουμε εντοπίσει τον άξονα όταν ο κ εξάλλου νομίζω το πρόβλημα τώρα είναι λίγο με το γύρω γύρω γιατί υπάρχει πράγματα γύρω γύρω γιατί αυτό δεν το γράφει το βιβλίο σας οπότε θα πάμε λίγο παραπάνω διέθετε επτά νομίσματα ανακτά έξοδα και την 3η περίπτωση καλύτερη περίπτωση που μελετάμε το δυναμικό με τρεις Ιμάμηδων είναι και το πεδίο αυτό χρειάζεται να βρω ως κανονικές άδειες με συναντήσεις WC και υπερβολικά ήταν επιθυμητό να και τώρα μου μένει να μελετήσω το γύρω γύρω οι αναλυτές το γύρω γύρω πρέπει να αλλάξουν κάπως τα πράγματα λοιπόν δέσμης αυτά και να φυτεύσεις που πιστεύεται ότι θα είναι η μεγάλη αλλαγή στο να μελετήσω μεγάλη διαφορά αναμένεται το γύρω γύρω τι θα αλλάζει ουσιαστικώς το πρόβλημα της μελέτης για το χρόνο που έχω δυναμικό γύρω-γύρω το μέτρια αναδύεται το κάτω και το πάνω καπάκι είναι μήτε μπορώ εγώ να έχω συνολικές ειδικές με πάμε και ΚΚΕ χμ δεν πώς μπορώ να πετύχω πάμε 13 πάγκοι με πρέπει να έχω ποτέ έχουμε νικήσει θήκες στο όχι σαν αυτόν που ζήσαμε α και σώζει το μέρισμα των 0 τι πρέπει να γίνει τώρα και συντηρητών ΔΕ πρέπει να έχουν υπερβολικά μήτε να προδικάσει το ξέρω άρα αμέσως σκέφτομαι ότι αυτά που κάνει εδώ το δουλεύουμε θεολόγο τώρα ανίσεις η μητέρα της ήταν ότι θα πρέπει να αλλάξω θα πάω στην αρχική διαφορικη εξισωση εκεί που έβαλα ζει δεύτερη παραγωγός βιάζει εισόδου με Σύρου κ τετράγωνο τα έβαλε στο μνημείο κ τετράγωνο για να φτιαχτεί διαφορική έτσι για το ζει πονάει είναι της μορφής μέλισσες κινητών και ακινήτων κος θαυμάζει και PSI κ γιατί τέτοια χρειάζομαι τώρα έχω κόστισαν γιατί αυτά είναι που μηδενίζονται σε δύο διαφορετικά σημεία αν το κάνω αυτό χαλάει λίγο τη διαφορική αυτή εξίσωση γιατί να θυμηθούμε τη διαφορική πίεση ξαναγράφω ότι αξίζει τώρα οι εξής για το αρχείο της μορφής ρ τετράγωνο και ένα δίωρο επί αυτά Μαυρωτάς μειώστε γιατί δεν υπάρχουν δύο εδώ κάνει αυτό τζάκσον νικ τετράγωνο διατρο εντάξει ποια είσαι με τολμηρές αυτή ήταν η γεύσεις είχαμε βγάλει με την προηγούμενη ολογία θέλοντας να σβήσεις timing τα εξαιρετικά ήταν υπερβολικά η μητέρα της με τον τώρα όμως εμείς βάλαμε κινητών ακινήτων Παραδιάς συν κ πέτρο Ευθυμίου κ τραγούδι θα αλλάξει πως αν εξαιρέσει εδώ θα πάει να μη πράξη οπότε αυτό μας χαλάει γεννήσεις 1005 ήταν δεν είναι ευθεία εξίσωση WC γιατί έχουμε αυτό εκεί ευρώ μείον κ και αν το κάνουμε τώρα με μορφή έχει πάντα Καναβέρο έχει δηλαδή αυτή εξίσωση την γράψουμε μάχη εντάξει για να δούμε τι μορφή θα έχει θα είναι τι να πω πως πρόσκειται τράβα στη βενετία έχει μια ιδιαίτερη ευθύνη συνήθη μείον ένα μειώνεται ταχύτερα μείον 0 τράγος διατίθεται αγώνων έτσι διατηρήσαμε το πήρε και παίρνει τη μορφή που θα γίνει γνωστή εξίσωση μπέσα γιατί έτσι δεν θα έχει σήμερα εδώ πέρα λοιπόν βλέπει κανείς ένα πρωτοπόρο Canter και ενδιάμεσες ύλες αυτή εδώ υπάρχει ένα κόλπο που αν κάνουμε μια αλλαγή μεταβλητής εφεξής μέσα εάν όχι προβάλλουμε ζώο επειδή έχει εντάξει για να πάμε τον αέρα το όχι μας διότι έτσι θα κάνουμε γρήγορα έταζαν έχω έχει τετράγωνο διαθέσιμη δύναμη μετέφερε και θα γεννήσει εδώ για δύο και εδώ έχω γεώτρηση και το για τις ΗΠΑ εναντίον ευχών όψη η όψη και εδώ είναι οι δύο όψεις το τετράγωνο ένα μείον ένα Σύνταγμα η αυτοκτονία το πάω παντού και γίνεται έτσι οπότε ανάδοχοι υπογραμμίζει ότι η κάθε μορφή τώρα πολλαπλασιάζεται η εξίσωση είναι μείον και θα έχω συνηθίσει και σημαίνει 7η πως την ίδια στιγμή και πέρα αν υποδοχή το κάνω διότι συ πάω σε εξώσεις WC εντάξει οπότε η απάντηση γράφει έχω τις τροποποιημένες εξίσωση τέσσερις δέχονται τροποποιημένες συνάνθρωποι μενες συνάντηση μέσα λύσεις αυτήν ίσως γιατί τώρα στην ίδια με τιμές αλλά έχει διώξει άλλαξε και είναι ιδιώτες Ψυρρή του ν ορίζεται ως στοιχειωδώς εις την μειώνει επειδή σε καλή κατάσταση τέσσερις του ι.χ. εντάξει η Nissan Versa με μηνιάτικο τελική γιώτα γίνε πραγματική γιατί με πραγματική θέρμη για τη φυσική μας και η κ μ το 1000 που αυτές ουσιαστικά είναι τη δευτέρα επήγε εις την νίκην ένα επί της ένα μη ι.χ. και τώρα στον Σημίτη αυτή έτσι που δεν έχει κάποια ανάγκη κατάστημα τώρα έτσι είναι οι εξής είναι είπε έχουμε πει προτού είδος δεύτερο είδος υπάρχουν και τρίτου Ρητώς τρίτον είδους συνδέσεων που λέγονται κι αν και εντάξει και είναι της μορφής HS ένα μίνι κρίση εισόδου πολλαπλές τζέιμι όχι συνηθειών ποινή του 1000 και οι ανησυχίες Φεράρι 1000 2009 σημειώνεται ότι ν μ ν χει τα ιωάννινα εδώ εμείς στην πρώτη χρησιμοποιεί μεν για ώρες με Toyota το κ αυτές είναι οι συναντήσεις βουλευτών παίζουμε αυτό το πρόβλημα και αυτοί συμπεριφέρεται όπως οι Jay οπότε για εσωτερικά προβλήματα ενώ η άλλη συμπεριφέρεται ως ο συνδυασμός του τζέι λειτουργεί άρα για το εσωτερικό πέσουν ταγοί ένα διάχυτο λογαριασμό οπότε κι εδώ την κίνηση αυτή που έχω θα βάλω εδώ τριών εντάξει από την αρχή καταλαβαίνω ότι εδώ αντί για τη ΔΕΗ θα έχω ι τώρα ποιος θα μου πει ποιες άλλες συνοριακές συνθήκες θα έχει άρα καταναλώνει πολύ τη συνάντηση Βενιζέλου έχουμε άλλη εξίσωση έχουμε ανοίξει σε κάθε μισθώθηκαν σταμάταγε Παυλάκη λοιπόν το νόμισμα δε χάλασε λοιπόν εδώ ότι έχουμε α κος κ ζητά όχι α γι αυτό και Sign Διαβάζει η και θέλουμε εμείς να έχουμε μηδενισμό και στο 0 και στο είναι ήπια και θα μείνει ίδια ναι μεν υπάρχει αλλά διεκδικείται με το ν βάζουμε εμείς αυτό μας το δείχνουν τα υποχρέωνε να το κάνουν αυτό γιατί δε θα υπάρχει το φύση δύο πείνα είναι εντάξει το ίδιο εδώ όμως είναι απλές μερικές θετικές που θα έχω τιμωρηθεί η μη τον Αρτέμη τον κρατάω μόνο αυτό φεύγει και επίσης αφού και στο L πρέπει να μηδενίζεται θα δίνει τόνο Κ9 ισοτονικά ποτά που βρίσκονται κ κ θα είναι γι π διά Fimes λοιπόν από τον κ εντάξει θα είναι η ίδια όποτε εδώ είχαμε κ σταύρο μου θα βγάλω κ.κ. ν πού είναι αυτό το εντάξει ένα καιρός θα πήγαινε από το ένα εντάξει κι εγώ λοιπόν θα είναι το 1,1 αλλά τώρα το γι μελετών που είχαν οι πρώτοι της δεύτερης συνάντησης μέσα έχει έρθει από την ιστορική συνθήκη ΑΠΕ-ΜΠΕ τον αυτή η διαφοροποίηση και τώρα για να κάνετε μετανάστες πράξη μόλις σας μένει τίποτα γιατί απλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα φοβόντουσαν τις άμεσες τώρα τα πανάγαθος βρέθηκε 13 φιλικό μαζί η αυτό έχει μια συγκεκριμένη τιμή διαθέτω πάνω στο γλυκό με αυτό θα εκτιμηθεί όταν βγει Καπάνι γιατί α αυτό είναι γνωστό αναφέρεται στο Κεφαλόβρυσο Πάτρας γεγονότα των συναντήσεων της φως μύθοι είναι δομηθεί στη συνέχεια ΚΦ δεν έλαβε εντάξει αφήνει μόνη διαφοροποίηση αυτά τα τρεις προβλήματα δίνω προσθέτω τις λύσεις τους και συνολική λύση του προβλήματος συνέτασσε αυτόν τον τόνισε ότι μεταξύ ασχολήθηκαν φράξιμο σας μεταπτυχιακής στο ταίρι σας λέω ελάτε να μπορέσεις να τρεις πράγματα νόμο