Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» και τους δημοσιογράφους, Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη Για τις εκλογές Το σημαντικό είναι ότι είμαστε συνεπείς σε αυτό που είχαμε πει από την αρχή, ότι, δηλαδή, εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Aπό την Άνοιξη και μετά, είχαμε πει, είναι […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» και τους δημοσιογράφους, Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη Για τις εκλογές Το σημαντικό είναι ότι είμαστε συνεπείς σε αυτό που είχαμε πει από την αρχή, ότι, δηλαδή, εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Aπό την Άνοιξη και μετά, είχαμε πει, είναι […]