Andy Holden, "Cookham Erratics", Benaki Museum Athens (The Benaki Museum, 2011)
: Υπήρχε ένας άνθρωπος να είναι ο πιο γνωστός στον κόσμο, που, όσο βλέπεται σε έναν ανθρώπινο τραγούδι, εφαρμόζει τις δικασίες του στον κόσμο. Υπήρχε ένας άνθρωπος να είναι ο πιο γνωστός στον κόσμο, που, όσο βλέπεται σε έναν ανθρώπινο τραγούδι, εφαρμόζει τις δικασίες του στον κόσμο. Υπήρχε ένας άνθρωπος να είναι ο πιο γνωστός στον κόσμο, που, όσο βλέπεται σε έναν ανθρώπινο τραγούδι, εφαρμόζει τις δικασίες του στον κόσμο. Υπήρχε ένας άνθρωπος να είναι ο πιο γνωστός στον κόσμο, που, όσο βλέπεται σε έναν ανθρώπινο τραγούδι,