Mαθαίνουμε στα παιδιά σωστή οδηγική συνείδηση, Δράσεις στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου (ARTA WebTV, 2023)
: Μουσική Ας σας καλωσορίσω, που ήρθατε σήμερα, ποιος θέλει να μου πείτε Το πάρκο, το πάρκο, το πάρκο Το πάρκο και η κληροφοριακή σαγωγή Το πάρκο, το πάρκο, το πάρκο και η κληροφοριακή σαγωγή Το πάρκο, το πάρκο, το πάρκο και η κληροφοριακή σαγωγή Το πάρκο, το πάρκο, το πάρκο και η κληροφοριακή σαγωγή Το πάρκο, το πάρκο, το πάρκο και η κληροφοριακή σαγωγή Το πάρκο, το πάρκο, το πάρκο και η κληροφοριακή σαγωγή Το πάρκο, το πάρκο, το πάρκο και η κληροφοριακή σαγωγή Το πάρκο, το πάρκο, το πάρκο και η κληροφοριακή σαγωγή Το πάρκο, το πάρκο, το πάρκο και η κληροφοριακή σαγωγή Το πάρκο, το πάρκο, το πάρκο και η κληροφοριακή σαγωγή εδώ στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Έχουμε επισκέψεις όχι μόνο, όπως είπατε, από τα σχολεία της Άρτας, αλλά και σχολεία όμορων νομών και δήμων. Πραγματικά το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Η αστυνομία της Άρτας είναι πάντα παρούσα σε τέτοιες προσκλήσεις, δίνοντας τη δική της γνώση και μεταδίδοντάς την στα μικρά, στους μικρούς μαθητές. Και ευχόμαστε κάθε χρόνο να έχει αυξητική πορεία και να είναι περισσότερα τα σχολεία που το επισκέπτονται. Να ευχαριστήσω με την ευκαιρία την αστυνομία, όπως προείπα, που είναι πάντα παρόν και δίνει τη γνώση της στους μικρούς μαθητές και γνώσεις κυρίως που αφορούν θέματα ασφάλειας, όπως είναι το κράνος, η ζώνη, ο τρόπος που περπατάμε, το πατίνι, το ποδήλατο, όλα αυτά. Η πρωτοβάθμια εκπαίδευση πάντα και αυτή δίνει τη δική της νοότα και με την παρουσία της εδώ πέρα. Να ευχαριστήσουμε και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση του Δήμο Αρτέων για την παρουσία της και για την προώθηση των δράσεων αυτών με τις επισκέψεις που γίνονται εδώ πέρα από τα σχολεία της πόλης μας. Καταρχάς θέλουμε να σας ευχαρισήσουμε για τη φιλοξενία, να ευχαρισήσουμε και τους κύριους και τις κυρίες αστυνομικούς. Τα παιδιά το ευχαριστηθήκαν, ακούσαν με ενδιαφέρον αυτά που τους είπαν, κάναν τις ερωτήσεις, ό,τι απορίες είχαν, δοθήκαν οι απαντήσεις. Πιστεύω ότι το ευχαριστηθήκαν πολύ, αποκτήσαν και κάποιες γνώσεις, αρκετές πινακίδες ξέραν τι σημαίνει και πιστεύω ότι τέτοιες δράσεις πρέπει να γίνονται για το καλό. Γιατί αυτά τα παιδιά θα είναι η αυριανή οδηγία, οι αυριανοί που θα είναι στην κυκλοφορία και στην κίνηση. Πρέπει να αποκτήσουν από τώρα κάποιες γνώσεις.