ΕΝΟΤΗΤΑ 2 - Κέντρα Βάρους - Άσκηση 3 / Διάλεξη 4 / ΚΕΝΤΡΑ ΒΑΡΟΥΣ (Βασικές επιφάνειες – τετράγωνο, ορθογώνιο, τρίγωνο, ημικύκλιο - διάφορες σύνθετες επιφάνειες) - Άσκηση 3 - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΚΕΝΤΡΑ ΒΑΡΟΥΣ (Βασικές επιφάνειες – τετράγωνο, ορθογώνιο, τρίγωνο, ημικύκλιο - διάφορες σύνθετες επιφάνειες) - Άσκηση 3: Μπορούν να σας κάνουν πιο εξεζητημένο σχήμα φακής πιο δύσκολο όπως σχεδιάζουν εικόνες αργότερα στα camps σκαρίφημα θα και λίγο γέλιο νησιώτικος λαός είμαστε αν κανένα πλοίο μια βαρκούλα κάνουν πολύ απλά σχέδια και αμέσως σκέφτομαι στα πάρκα μάλιστα μου ακόμη και μια τους ώρες πρώτον πώς θα κάνουμε αυτό σκυλάκι ενώ κάνετε ανάσταση έτσι περίπου βιώματα 2000 ενώ με τεστ βιώνουμε διηγούμαι και κάτω από τα έγραψε στον και αυτό το μέτρο αύγουστο καλόκαρδος σκαρίφημα κάνουν μια πρώτη έτσι προς και από το σχεδιασμό προσεκτικό ένα μέτρο ας βάλουμε απόσταση αφού Γάλλος του πρώτου του άκη 50 στα ή όχι ένα μέτρο και να βάλω μια ακτίνα εδώ πέρα αρένα στην εν είναι δεν 50 εδώ θα βάλουμε πάλι ένα μέτρο όπως στη LAK του Λάκη ένα μέτρο άλλα δύο ήσουν ένα μέτρο και να βάλω και μια απόσταση πάλι πως πέρα ένα μέτρο hair τρεις ισοδύναμες και να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό το σχήμα τακτοποιούν αρκετά πολύπλοκο αρκετά πολύπλοκο αποκαλούμε σκαρίφημα είναι πιο αξιοπρεπές αυτό πρέπει πάντα να είμαστε εκεί νομίζουμε δίσκος Κυριακή θα σας δείξει και μια ένα τρόπος που έχουμε το πώς καλύτερα πως σχεδιάζει την πρέπει να βρείτε πόση βάση έχει πιάνει βάσει σχεδιασμού στο εύρος που με βάση το εύρος του ύψους ή του Βάσκος πολλοί είναι δύο και με τέσσερις και δύο δύο δηλαδή δύο τρεις παρά μια 11 μέτρα Λίβας ας το πει ύψος άρα μπορούμε να πούμε το μπε τους του σώματος είναι 11 με ενώ το ύψος τους όμως το συνέδριο τέσσερις πέντε πεντέμισι κι άλλο ένα εσόδων παρά εξίμισι άλλο ένα επτά μήνες και καλώδιο συνάντηση άλλο ένα κανείς και άλλα τρεις δεκάδες νησιά αλλά δύο S και πέντε πεντέμισι και ένα δύο άγνωστοι εξίμισι άλλους δύο μια λάμψη και κάμψη και τρεις 13 αλλά το ύψος 13 θυμίζουμε αν λοιπόν σχεδιάσουμε σαν αρκετά μεγάλους σχέδιά του στη αρκετά μεγάλο σύστημα γιατί το σχήμα είναι πολύπλοκο πρέπει όμως και καταλυτική αν πάρουμε 11 . είμαι υπέρ έχει λίγο πιο μικρά MPEG και 14 τρεισήμισι θέλω επειδή δεν είναι τρεις πριν παίξει καλά είναι δε ουσιαστικά έναν στο κενό πίνακα αυτής δήμο προσπαθούν να δημιουργήσουν αντικίνητρα ενώ έκανε λόγο ο οποίος διευκολύνει το σχέδιο τρεις άνδρες φούντωνε στη μέση και αρκετά δύσκολη λέξη με σκυλάκι πόνο στο δύο δύο σχεδιάστε αυτό ότι με μηχανισμούς έχετε τρεις ακόμη ένα μέτρο φτάσει αυτό του η βάση μας όταν φτάσει να πέντε επτά μέτρα σε 1.3 4.6 ως βάση πλοίων έχασε και άλλα δύο κηδειών μέτρα δύο δύο σχεδίασε το έχουμε τέσσερις μέτρα κι ενώ ρίχνουμε αλάτι όπως φίλους με εκτός των τελευταίων μέτρων όπου μπορώ αντιστοίχως TT RS x ένα καθώς υπάρχει γενική Clio μεγάλου υψομέτρου στιγμές αυτό δηλαδή σχεδιάζουν μέχρι στιγμής ότι γνωρίζουν αυτό είναι το ίσα με το ένα τρεις είναι δείγμα κι αυτό για δύο αυτό εδώ δεν είναι πίσω έως τα μέσα σχήμα θα βγάλουμε έξω αυτά τα χάρισον εγώ χρέος ένα μέτρο πιο πάνω δηλαδή από το λίθο αυτό είναι ένα μέτρο ξεκινήσει έναν κόσμο ξεκινάει ένα κύκλος με ακτίνα πέντε προς ενώ με τον πόνο θα ξεκινήσουμε σκύψουμε επιμένουμε ακριβώς με ξεκινήσει λοιπόν ξεκίνησαν αρχικά με ακτίνα σχεδόν με το που ξεκίνησε λοιπόν ένα ισχυρός ψυχή να ρίξουμε προφανώς δεν τίθεται θέμα έχουμε πεδίο άσκησης της εξέτασης το αντικείμενο του μαθήματος είναι σχεδιασμός γίνονται πραγματογνωμοσύνης πέτυχε πάραυτα πρέπει να κάνουμε έτσι κάπως πολύ πιο πολύπλοκο σχήμα για να τους δείξουν το δρόμο μας οδηγήσουν στο δεξιό τροχό που πρέπει να σχεδιάζεται παρότι ουσιαστικά δηλαδή αν γι αυτό παρακαλώ τους φοιτητές να έχουν μαζί τους με για να μπορούν Μακάμπι Τελ 400 ουσιαστικά δημιούργησα κάνοντας τα χαρακτηριστικά της μια ψυχή μου δημιουργείς αντίμετρα πέρα από αυτό το πολύπλοκο σχήμα βλέπουμε το κέντρο κέντρο βάρους προφανώς έχουμε τρεις επιφανείς πίσω α της ξεχωριστές κύκλοι προφανώς υπάρχει γενική ακόμη κρυφά του χωρισμού φωνές προφανώς υπάρχει ένα τρίγωνο βλέπετε ενδεχομένως γονιό κολακείας αγώνες πόνο και αγωνία είναι κυκλική άσκηση εκτός και ασθενών αυτά τα λίγα άσου ομάδες με τις μας πήρε και μας αστείο δεν υπήρχε ένα κυριότερη περιοχή δύο αυτό υπήρχε τρεις τέσσερις ενβέρ υπήρχε έκθεση υπήρχε περιοχή 8 λοιπόν θα προχωρήσουμε θετικά στην άσκηση είναι αρκετά δύσκολη και πρέπει να προσέχουμε υπάρχει μεγάλη πρόταση κόμματος έχουν και πολλές περιοχές προφανώς άμα θέλουν να κάνουν πολλούς που είναι και δύσκολη σε αυτή την περίπτωση θα έλεγα ότι το κέντρο βάρος αυτά όντας πολύ συμμετέχουν πλην αυτού εγώ θα έλεγα ότι περίπου το κέντρο βάρους του όψη κ είναι περίπου αυτά που όχι κάπου είναι περίπου 36 γύρω στις έξι το τους λίγο δύο τρεις κάπως σχόλια τους τρεις δύο στα πέντε μέτρα θα λεγόταν αρχικά πέντε με ενόψει κ είναι περίπου παλαιών κενού του καπνίσματος ψυχρά τεσσεράμισι προσκόμισαν λέω δούμε δείξει είναι πάντως ένα μπούσουλας όσο όσο μεγάλες υπάρχει έκαμε και όσο μεγαλώνω κράτος όμως δεν μπορεί να είναι και παρασκευάς πτώση αυγά έτυχε κάπως νικούσε κάτι γίνεται τμήματα μάθησης πρέπει να ξέρει τις πράξεις καλά να παίζετε Τηλέγνους ποιοι είναι και λιγοστοί φτωχοί λόγω δήμοι και κάτι παραπάνω στην λοιπόν επιμέρους κ και φυσικά 8 φορές κάνουμε τον καβαλιέρε φάει μια γιαλός τριγωνέλλα εδώ είναι το κέντρο βάρους αυτήν περιοχή στενοί του ΧΚ έμεινε Kastri του ψ Κ1 θυμάστε αυτά που πρέπει και εγώ να το κέντρο βάρους βρίσκεται σε ένα σημείο του τριγώνου να έχει το το ένα τρίτο του ύψους σε σχέση με τους παραπέμπουν στα όργανα αυτά όχι κ λοιπόν ότι σε αυτή την περίπτωση τα δύο τρίτα του δύο όπως τοξικά παρά ισούται με τα δύο τρίτα του δύο στην Κ1 2.2 τα δύο τρίτα του δύο είναι 1,33 αλλά τι λέμε να το κάνουμε 1,33 όπως του Ψυχάρη ενώ τα δύο τρίτα του δύο αυτό είναι βάσει αυτού του ύψους κομμώτρια σκέψου ένα Σκέψου δηλαδή 3.2 left gr ιων Δραγούμη είχαμε αυτός ο την περιοχή ένα ας κάνουμε και με την κακή το χωλαίνει έχουμε που μεγάλες ασκήσεις πολυαναμενόμενο καμμένου αυτών τα την κακοποιεί ενδέχεται αυτό θα είναι μένουν στο λοιπόν τρύφωνα ως γονιός θέλει στο σαγόνι τρεις έχει και Κ2 ίσως προσκαλώντας κυριακή στο τους έτσι έναν γονιό η βάση λοιπόν είναι επτά μέτρα 2006 και επτά και τους δύο κάπου στο τρεις κάπου εδώ λοιπόν μεστά είναι το του ευρύτερου κι αυτό είναι κ ρήτρα δύο αυτήν εδώ διάσταση από το πρόσθετο είναι το χ κ δύο επωδό πως δε δηλαδή ένα ισχύει κ για όχι Κ2 λοιπόν είναι δύο έξι ο η Best τον κοιτούν Bay υπομένει δεύτερη επίσημη ιδιότητα σύνδεσμος επέτρεψε στα εξαπατήσουν να βιώσει βέβαια αυτό κομπλέ βάσει της περιοχής υπάρχει δύο στον έχω τριγύρω μέσα πέντε πέντε σωστά τους καιρός ας πούμε του ύψους τοξικά απαξίωνε το μισό του δύο φιέστες στις και το επεισόδιο τελικά μια βάση στήριξης δηλαδή της επτά η 14 τ.μ. και γενική περιοχή η οποία θα παίξει τον μεγαλύτερο όσον αφορά το βάρος και την αρκετά μεγάλη περιοχή 13 μεγάλες περιοχές έχουμε τρεις μεγαλύτερα από τις γράφω το αποτέλεσμα περιόδους κ συνέντευξη μετά αυτό μεταβαίνει στο τ.μ. ένα υπόψη κ δύο είναι ένα μέτρο και το Ε2 είναι 14 χρόνια ας πάμε τώρα στο τρίγωνο τρεις το κέντρο βάρους λίγων ένα σημείο του οποίου Κύμη είμαι συντεταγμένες στον κ ρήτρα τρεις μελών τετριμμένη είναι στην Ευρώπη είναι τα δύο τρίτα του δύο στην ενιαία είτε στην άποψη κ θέτετε τετριμμένη του είναι κάπου εδώ έως καλό ας πούμε τρεις φαίνεται διατεθειμένη δηλαδή είναι δύο συνέβη τα συν ένα 3ο δύο για φωτογράφους χ κ τρεις έξω παιδιά ψ επτά σε ένα τρίτο δύο αυτό ψηλά στο συν το ένα τρίτο όλων των όπως επίσης ήδη τεταμένες είναι αυτό της ασχολείται 9 και το ένα τρίτο του δύο μετατρέπει τη διώνη 0,67 κάνουν μια πράξη επαλήθευση νίκου στο παρά ξηλώθηκε είναι 9,67 τότε η κ Μαρία σου δεν με τα δύο τρίτα των δύο Ιταλών σου όπως και προηγουμένως 1,33 και το ε τρεις σουδάν δύο δύο τα αυτή υπέρ επί της αρχής εντός του δύο εδώ ξέχασε το πρόγραμμα του ΡΙΚ ελάχιστα το νούμερο λοιπόν πέρα 9,67 στο 1,33 το και δύο μήνες και σβήνουν αυτός ασκεί πλέον δε μου χρειάζονται πάμε στο Πωγώνι έπεσε το στο σχολείο τέσσερις βάσει του είναι πόθος φαίνεται στα μέτρα και το ύψος του είναι δίνουμε το κέντρο βάρους ο δίνουν σημειώνω το κόκκινο το σκληρό καρέκλα μας εμποδίσει αυτό στυλό είναι ένα σημείο λοιπόν του οποίου ξέρετε επειδή κάναμε αρκετά καλό σχέδιο οι συντάκτες τους είναι τώρα είναι προφανώς συγκεκριμένα το ποδόσ v τρεις μέτρα και προφανώς η κάρμεν και προφανώς τετριμμένη τον πόνο ως εδώ δηλαδή περίπου τρεις πέντε μέτρα μένει να το δούμε και αργότερα καθώς οι εισπράξεις 11 τρεις λοιπόν αλλά π.χ. κ τέσσερις ισούται απόδοση τόκων τρεις μέτρα συμμετέχει ιατρός 300 425 με λήψη κ τέσσερις σουτέρ ποδόσφαιρο πού είναι το δείγμα συν έτσι έφτανα στο προκειμένη περίπτωση έτσι πέφτει δίκτυο CFO Δευτέρα δευτερογενώς στη τρεις και όπως είπα και πριν είναι προφανές και γραφικά γραφικά όταν έχετε πάρα πολύ 25 απλό πρόσχημα μπορεί τη και γραφικά υπολογίζεται πετυχημένης παίρνουμε τις επισκέψεων τέσσερις ούτε με τη βάση του ύψους του ΟΑΣΑ τους σχήματος συν τέσσερις τους είναι θείο αβέβαιη της H κτιρίων ή 8 τετραγωνικά καλό και αυτά τα νούμερα το πέντε παιδιά και 8 τώρα θα πάμε στο ημικύκλιο 50 στηρίζουν στη νίκη πλέον επειδή ας φτάσουμε αναλυτικός από τον καυτό κάπαρη μέσα εδώ κ πέντε του οποίου τετριμμένη είναι αυτή με το όχι κάθε πέντε η οποία επιμένει κ πέντε ισούται με προηγούμενη ΧΚ έξι σε αυτό το σχήμα και ισότιμη περιμένει ΧΚ επτά αυτό το σχήμα ισούται με τέχνη μεν έχει κάπου 8 σχήμα για εμενα κ Αλαβάνου είμαστε και προφανώς είχε κ πέντε σου δεν απόδοση 12η απωθούν χρέους το ειδάλλως αν θέλουμε να είμαστε τυπικοί απόδοση εδώ είναι τρεις μέτρα κάπου εδώ πως εδώ είναι άλλα τρεις μέτρα έξι απόδοση εδώ είναι μισό Αλέξης τρεις σε 300 δεύτερη μιλάμε για τέτοια τώρα άλλα έξι συνήθεια μέτρων μας θα είναι ενώνεται το εξίμισι ας κάνουν οι άλλοι οι παληοί σκιέρ και γραφικά μόνο ένα πηγή 1.3 τέσσερις ας ξεκινήσω και να τη βλέπετε δεν έχουμε όσον αφορά τα μένει και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και ειδικά ειδικότερα στην εγκύκλιο υποταγμένοι είναι αυτή εδώ από το ως καλό αυτή εν όψει κ πέντε 65 λοιπόν ούτε με δύο και αλατιού τέσσερις συν να πως σε αυτή τη μικρή η οποία ισούται με τέσσερις προς τρεις π άρα στην κ πέντε θυμάστε από τη Θουρία ότι είμαστε από τη θεωρία και να όταν έχουμε έτσι ένα ημικύκλιο στις στο κέντρο των αξόνων τότε αυτό είναι πια μιλάμε για το κέντρο βάρους του τότε η τετριμμένη του ισούται με εκτεταμένη του με τέσσερις άρα 3π αυτό μέχρι έχουμε πιει κάτι νέο αλλά στη περίπτωσή μας έχουμε δύο και δύο τέσσερις δύο τέσσερις αυγά όσπρια π.χ. όπου άρα ισούται με πίσω μέτρο τίποτα τέσσερις συν τέσσερις επί 0,5 23 ΑΠΕ ισούται να ζήσουν η αγορά αυτό το καλό παιδί και οι δύο τέσσερις Νοεμβρίου στο δύο δύο 3π μάσκα χωρίς και ήρθε 4,21 3,21 κοινότοπο καλές και πραγματικά αν αυτό είναι ίσο είναι κάτω από το μηδέν 25 το υποταγμένες κάτω κάτω του μέσου εκεί λοιπόν όσο αφορά το ύψους τριών ε πέντε ενισχύεται ήδη το βάθος του κήπου λέπια τετραγώνου πίντερ κύκλο έτσι είναι πια παγώνουν και πείτε τα πράγματα στην περίπτωσή μας λοιπόν το βάθος την έχει πλέον ήπια διαπραγμάτευση σου λοιπόν ποιοι μηδέποτε τους πράγμα πέφτει διαδήλωση κάποιου τη του θεού δεν πρέπει ξανά παίρνει πέντε έξω διά βίου 0,39 τ.μ. κι αυτό ήταν όλο αντικαθιστά τα νούμερα το εξίμισι 401 και 0,39 έβαζε έχουμε τελειώσει τα πέντε αυτό το σχήμα που μας θέλουν τρεις κύκλοι του ΦΟΣΔΑ κ δυστυχώς δεν πειράζει αυτό μπορώ από τώρα να σημειώσουν είναι τούτο όχι Κ6 όχι κ επτά κατά 8 είναι 2005 δηλαδή τιμής στο εξής επίσης είναι προφανές ότι το εισόδημα αυτό στους μαστόρους ας πάμε τώρα στον κύκλο έξι στην κυριολεξία το κέντρο βάρος είναι το κέντρο και ξέρετε και θα το ονομάσουμε Κ16 όπως και σαν το κέντρο βάρους 27 στρατού κέντρο βάρος του κύκλου 8 αν μιλάμε για το Κύπελλο έξι λοιπόν κέντρο βάρος και το βάρος του έχει παρερμηνευτεί φορά τεταμένη από όσο είδα αλλιώς παραμένει δύο και τέσσερις 63 και πίσω εξίμισι να προσπαθούμε απολύτως ανεύθυνο προς Λαύριο τέσσερις τέσσερις μισθοί και πεντέμισι κινήσου έξυπνα τελευταία φορά επειδή έχουμε μπερδευτεί με δύο ποδοσ Ελλαδιτών πεσόντων τεσσεράμισι πεντέμισι και εξόρυξη αρετή κρυμμένη στην Κ6 και κατέληξε ν εξίμισι με τοξικά Pikes είναι 63 και το ε έξι βάθος δηλαδή τουρκικού έξι είναι πια τα κλείνει ένα στα μέτρα έως 3,14 τ.μ. βάρους έξι υπόψη κ έξι έξι και όπου ύψους 103,14 έκανε λάθος το ήθος τους ευτυχώς το αμέσως για εκτεταμένη έχω πέντε πράξεις στα τρέχοντα τη π 0,79 τ.μ. συγνώμη λάθος 0,79 προχωρά πάμε τώρα στον κύκλο επτά φυσικά πρέπει τα η κομοτηνή ξένης μέτρα τοξικά από επτά είναι ίσο με τέσσερις είναι στο μέσο αυτό το λάδι 2.6 το νησί με βλέπε η μετρήσιμο φωτό δύο τέσσερις τεσσεράμισι πεντέμισι εξήγησε επτάμισι τομείς 8 σήμερα λοιπόν κάποιος το και το Epsilon επτά ισούται με τη τετράγωνο σου δηλαδή με τη βία στα πράγματα τώρα ισούται με 3,14 αρμονικά με τις εξίμισι 800 3,13 και τέλος επιτέλους τέλος κύκλο 8 τιμημένη του είναι Κ8 ήσουν όπως είπαμε και πριν Ξυνής αν ψηφίσουμε είτε ταγμένοι του είναι στα μέτρα σου και απείχε που ενέπνευσε είναι δύο τέσσερις 5.7 8.10 11 12 παραμέτρους και υπό 2.4 πεντέμισι εξού άμεση λάμψη κάμψη ενάμιση το τοξικά απ'όπου τονίσουμε 12 και ε τον είναι ποιοι τετράγωνο όπου οι φόροι είναι 1,5 μέτρα 1,5 πράγμα ίσως λοιπόν κάνουν πράξεις 7,0 επτά έχουν θέμα ακόμη επαλήθευση έναν έναν τους κανείς δεν φόρτωνε έχανε 2,25 επί πέντε ίσον 6η 3,14 επαλήθευση από 07 λίγο όταν θέλετε να κάνετε πράξη με το ποιοι θα πάτε 3,14 αυτό τους πλέον ελληνικό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αλλά πάρα αυτά έχει κάποια σημασία θα βάζει γράφει επίσης σκοτώνοντας το Shift το οποίο ενεργοποιεί τα στοιχεία πάνω από πλήκτρα τοπίο ρίχνει πάνω εκτός αν στο μεταξύ δεν κάνει κακό στη χώρα που παράγει αποκτώντας λοιπόν με τους ηθοποιοί φαίδων πατήστε το 2π για παράδειγμα όμως κάνει πως 6,28 , Καλυθιών επι π δηλαδή δύο επί επτά κλείσουν 6,28 30 ενώ το τέλμα προτού αυτά γίνουν λίγο πιο πλήρες τάξης τα πάντα έχουν κριθεί μεγαλύτερης lt 100 πάντα σημασία ας περάσουν φοιτητικό 8 δεδομένα αλλά το ψηφιακό 8 είναι ίσο με 12 και το ε 8 μισούμε 7,0 επτά τρόπο είχαμε εγώ όπου βλέπω τα μεγαλύτερα θύματα είναι 14 8 και επτά αρμονικά με τις 14 το κέφι τα υπόλοιπα είναι σχεδόν αμελητέα πόθος δύσκολο αυτό τώρα για να περάσουν στο τελευταίο μέρος τις μεγάλες ασκήσεις και φυσικά να δούμε τι κάνουμε με τις προβλέψεις μας ο απλός στο κοντάρι όχι λοιπόν όχι κ λοιπόν του κέντρου βάρους όλο αυτό του συστήματος σωμάτων πλέον όχι μόνο αυτούς είχαμε σώματος αλλά σειρά αυτοτελών επιμέρους ομάδων το κέντρο βάρους του συστήματος είναι ξοδεύει ΧΚ Next ένα CD είναι όλα θέμα στα χ κ δύο ε δύο Michelin στην κ 8 ε προς ε μπόλικο το μόνο πράγμα που δεν έχουν σχέση ούτε φυσιολογικό αν κάνουμε ήταν μια θέση εδώ πέρα και μάλιστα δύο φορές για να είμαστε σίγουροι θα βγάζαμε με μέτρα κατευθείαν τα κεριά δύο 16 18 26 26 συν ένα 39 συν 0 79 συν 3,14 λάθος έκανε να σας το κάνω σωστά τώρα ποιοι πρέπει να κάνω εγώ βασικός 218 26 θέλετε να στην Health συν ποιοι συν 7,0 επτά 37,39 αυτό θα το ξανακάνουν λοιπόν 8 νεκροί 460 7,0 7,0 όταν κάνετε δεύτερον να πράξει την διάπραξη καλόν είναι να κάνετε με διαφορετικό τρόπο από την πρώτη φορά είτε ομαδικά είτε με τον ίδιο τρόπο μάχης όπως όπως από τα κάτω είναι πιθανό να επαναλάβει το σφάλμα αν έκανε κάποιους ακόμα το ίδιο σφάλμα που πρέπει λοιπόν να καταλάβετε πότε θα έχει την πρώτη πράξη κίνηση ενδέχεται να συμπλεύσει με την δική σου όπου από κάτω προς τα πάνω αυτό ακόμη δεν έφτασε πόσιμου ποιοι συν 0 79 συμβαίνουν 0 39 συν 8 σεντς δύο σε 14 συν δύο 37,30 και αυτό το κάλεσμα συστράτευσης δικό βάζουμε τα πολλά πάρε κ είναι 1,33 Ε1 που είναι δύο σε πέντε 25 Test σε είναι 67 επί δύο σε 6,5 7,7 τρεις ε κοπούν 37,39 λοιπόν εδώ από δίπλα τους καλών έστειλε σαν την ονομάσουν όχι κ ταξιδέψουμε παίξουν 1,33 επιδιόρθωση 2,66 πεντέμισι 14 γνωστός 77 2π 1,67 θα μας δώσει 19 χρεώνοντας 58 θα μπορούσαν εξύμνηση του δεν κρίνεται όμως τόση 2,54 εξίμισι δεν θέλουν μια θα μας δώσει 5,14 εξύμνηση του τρεις 14 επιτίθενται πρώτος 20,42 εξίμισι μήνες έχουμε αυτά επί 9 συχνές φτάνουμε στο σε 45 06 σύντομη επάλειψη στα αυτά έφτασαν κοντά στο εξίμισι μετρίως 26 ισχύει κάτι τέτοιο εξίμισι επίσης στο 40 έως 20 ναι εμείς επίσης στους στο έντυπο στήριξη στα σωστά τα νούμερα αν τα αθροίσουμε αυτά τα νούμερα ανοχής στο ταμείο αυτό θα γινόμενο παρενέβη αριθμητικής κλάσματος αν αφήσω αυτά τα γινόμενο θα βγάλω τον έχετε για να βγάλω το κάλεσμα του ποσού των 5,6 45,96 συν 20,42 συν 5,14 συν δύο , Χρύσας 40 στην 19,3 συνωθούνται επτά 2,6 x 26.2 13 ακόμη είναι δύο 13,7 ξανακάνω αλλά πάνω στα 100 2,66 σε 77 στην 19 , ψήνουμε 41 παίρνει εσάς γνωστά 213,0 επτά και παρονομαστής έναντι 37,3 σου δύο 5,70 και νομίζω Πες όλοι έξω και μπορούμε να πούμε ότι ας είμαστε στο 10 15% Forums ένα αξιοπρεπές τώρα ασχολείται τα δισ ευρώ που δίνεται αυτό όταν στην Ευρώπη το ψ κ με ακριβώς τον ίδιο τρόπο δηλαδή κάνουμε καταρχάς Next έστειλε ΑΦΜ στην γινόμενο σε κ ι π ν Γιώτης δηλαδή αυτά με νέο 1,33 επειδή όμως έξι με 15,4 2000,200 έξι ισχύοντος κάνει 24 αυτό το ξέρουμε αυτό ξέρουν αυτό ξέρουν αυτό έδειξε με το λοιπόν ψ ε 431 χάνει 1,3 αυτό επί αυτών έξι ποια τέσσερις , στο αυτό που μας κάνει οκτώμισι 30η ποιοι 26,70 επιτέλους 12 επί 7,0 επτά χάνουν 4,6 μάλιστα μάλιστα λοιπόν ασταθές μια φορά που κάποιοι στο πόνου σημείο 26,7 συν τέσσερις , πρώην 400 στην πισίνα 24 συν 2,6 έξι Ψ παραγωγικό δεκάδες στην 2,66 ευρώ κοκ το αποτέλεσμα 169,25 γι το ότι ο ΠΑΟΚ στα 100 φως Γάλλοι 2114 στην 266 παρ 29 24 της 964 στην Tesla η Tesla 26,8 ξυπνούν come 169,25 ψήφων με απολύτως πάλι τοξικά από τελικά ούτε υπόψη κ ένα ε ναι στην Κ2 Ε3 σε στην κ που 8 16 8 Ρος ε πολικό αρέσουν και με 169,25 ένα ε κοπούν 37,39 ισούται και νομίζουμε ότι κοντά στην προβλέψιμες 169,25 ετία 37,39 4,31 είμαι αρκετά ευχαριστημένος την προσέγγιση περνάγαμε γυναικολόγο εκλογολόγοι τους τελοσπάντων σε κάνουν αρκετά δύσκολη άσκηση γιατί κάνοντας λύνονται τέτοια άσκηση πιστεύω ότι ένα πώς σας έχει δικούς του πόρους εξετάσεις ότι θέμα κι εγώ είπα ότι πρώτα βάλω ασκείστε και προς τας πως τέτοιες δυσκολίες ποτέ ευχαριστώ πολύ